- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
Teşekkür ederim cancağzım ..şu ara bi istek var bende ama atak dönemi ve azı diş çıkarıyor.bi çıksa da öyle başlasak zaten ağrısı var diyorum ama o diş de bi çıkamadıGece bez dolmasi normal bezsiz birakmadigin surece gece bezler dolu olacak. Ufaktan basliyacaksan gece dolmalar azalacak. Hatta bez olmadigi icin yapmiyacak. Her cocuk farkli cokta birsey diyemiyorum. Ama cocuk 5 yasina kadar bezlensin 5 yasina kadar gece bezi doldurur. Anne hazirsa bez biraktirmak cokda zor değıl. Tabi kararli isen basla, cocugun kafası karismasin. Bezi bir tak bir takma, nereye ne zamam yapamasi gerektigini sasirir. Egitim vereceksen ilk 3 gun 15 20 dk da bir getir. Gecede yatmadan getir. Gece her uyandiginda tekrar getir. Uykusunun acilmasindan korkma. Bir kac gece sonra vc kalkislar bitecek. Karpuz veya sıvıyı cok kacirmadiysa. Oyle zamanlarda olacak tabiki. Ona yapacak birsey yok. Kalkar kalkmaz tuvalete getirmiyorum. Kendisi söylüyor. Zamanla tutmayi öğreniyor. Tabi ilk zamanlar cok fazla gitmek istiyor. Yapmasa bile her istediğinde olmadigini bilsende getirmen lazim, hevesinin kacmamasi ve ona guvenmen için. Insallah stressiz atlatirsin durumu. Kolay gelsin hayatim sana