2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederim cancağzım ..şu ara bi istek var bende ama atak dönemi ve azı diş çıkarıyor.bi çıksa da öyle başlasak zaten ağrısı var diyorum ama o diş de bi çıkamadı

Hoşgeldin güzel insan
Siz iyi olun da herşey yoluna girer merak etme biz de seni özledik tekrar hoşgeldin mutfağı da dert etme bi şeklide hallolur

Hele okullar açılsın bir düzene girersiniz canım inşallah fazla kullanmadıklarını kolilerden çıkarma istersen. Allah kolaylaştırsın inşallah hepimizin işlerini

Göktuğ ateşleniyor kızlar anlamadım neden acaba, burnu tıkalı değil, öksürük de yok terlemiyor da gece uyuyamadı baktım ateş çıkmış üstünü çıkartıp şurup verdim uyuduk sonra ama gündüz de çok huysuzdu şimdi uyku saati değil ama uyumak istedi sallıyorum uyuyamadı da.Virütik bir şey mi yine acababir sürü de işim var okullar açılacak az bir yer kaldı koliliycem eşim sıkıldım dedi çıktı gitti ben de o gelince bunaldım diyip çıkacam

Ah kıyamam geçmişler olsun inşallah kolayca çıkarır dişleri toparlar
Saol canım ya çok zor Zeynep te hiç yaşamadığımız şeyler bir de huysuzluk yapıştı üstüne bir sinirli ki sorma istediği olmasın atıyor kendini yere
6.5 aylık hamileyken söyledi doktor zaten yapısal olarak küçük minyon olacak diye doktorda sürekli diyor minyon olacak diye ama bu ara çok hastalandı üstüne birde dişlerde gelince 3 ay birde bu mamayı deneyelim dedi birde takviye şurup verdi bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda kiloya çok takılmıyorum ama insanlara sürekli cevap vermek yoruyor. Yemek yemiyor mu biraz zayıf mı falanca ın çocuğu diye başladılar mı

Helinim bende uzun zaman yazmayınca nasıl özlüyorum burayı boşluk hissediyorum resmen inş sende feraha çıkarsın bir an önce yoluna girer işlerin

Bende 58 oldum baharcım hayırlı olsun ikimize de ben memlekette biraz abarttım yemeyi ama şükür 500 gr la atlamışım biraz dikkat edeceğim kaldım 58 de daha hedefe 5 6 kilo var
Vaayyy super zaten fotolardan belli guzelligine guzellik gelmis bende bu sabah 57.5 idim bir cay iciyorum ondan mi bilmem ama dikkatde ediyorum hedef 52 ama esim evdeyken istahim aciliyor kendimi tutmam lazim
Canim bizim kizda bu ara istahsiz ama bir sekilde yiyor cok şükür doktor argivit verdi istah acici diye ama 4 -10 yas icin diyor bir soracagim ama unuttum vermedimde. Doktorda gayet iyi bir sorayim aklima gelmisken.
Insallah aysecigin istahida hemen duzelir

Anladim canim insanlara bakarsan bana neler neler dediler. Tek bir ornek vereyim. Kizim birsey yemiyor ama hep acikiyordu meme yetmiyordu. Bu sebepten dolayida surekli huysuz ve sinirli idi. Bunu benim en yakinlarim durumu bildikleri halde. Oglun kiymetli kizi cok bosluyorsun, yok yani bakimi masrafi cok geliyorsa ver temelli bize, sende oglunla hayatini yasa dediler. Hem ac diyorsun hem yemek vermiyosun demekki diyen. Millet soyluyorda soyluyor, o millet simdide rahatin icin kestin memeyi diyor.Oh sisir yemeklerle cocugu sabaha kadar yat deniyor. Kime ne anlatayim. Mesela sagdan soldan bu kadar yememesi demekki yutamiyor cigneyemiyordur, otizm dir belki diyen bile oldu. Icime ates düştü doktor kes memeyi gorursun yer dedi, Allahima sukurler olsun dedigi gibi oldu. Insallah sizlerde rahata kavusursunuz biran evvel toparlar kuzum.

Ah iyi yapmışsın o zaman canım tabş sana da yazık hayırlısı olsun inşallah olmuş gitmiş şükür darısı bize diyelim

Biz de 78 cm tam 9 kiloyuz . Bugun ultrason randevumuz vardı şükür bir şey çıkmadı . Ancak diyetisyene yönlendirdi . Diyetisyen de bir liste verdi ve ek gıdaya yeni başlıyor gibi bilendir da kullan uzun süreli olmaz zaten iki haftaya da bilendir bırakırsın yavaştan dedi . Yediği tek şey çorba çünkü . Sıvı beslenme de artırıyor kusmasını . Mama ağırlıklı besleniyor . Mamayı da azaltmamı istedi yemesi için . Okullar da açılıyor bakalım nasıl olacak .

Bizr3 seni özledik valla hayırlısı ile yerleş gel aramıza Ah Allahım kolaylık versin çok zor bebeklerle taşınıp yerleşmek yakın olsan el atardık bizde yeni evin çok şans getirsin size her şey çok güzel olsun

Ya kıyamam diş mi acaba inşallah sıkıntılı bir şey değildir oyyy şu kadar işin arasına kötü olmuş ama inşallah kolaylarsın iyi olsun da Göktuğ
Demek sende çıkcan ha bence de en çok biz bunalıyoruz en çok biz çıkmalıyız

Hasta olmayanda da var o merak etme bağırma vurma kendine zarar verme korku filmi gibi bazen kafasını bir yerlere vurmayı huy edindi benşm kızda

Ah kuzuma ne oldu ki ya hala devam ediyor mu ateş inş geçmiştir. Diş mi geliyor acaba yine. Ayy bu eşlerin tavırları öldürüyor beni biz hiç sıkılmıyoruz sanki her iş üzerimize yapışmış kalmış eşlerin yardımı lütufmuş gibi inş sende eşin gelince çıkabilmişsindir hiç bişey yapmasan bile Bi hava alsan yeter

En kötüsüde başından beri durumu bildikleri halde en yakınların! bunu söylemesi zaten yazın kv bana demesin mi sen bu çocuğa bakmıyorsun Zeynebe neler yapar sahile taşırsın yemeklerini ayrı pişirirdin diye ayy çıldıracaktım ee dedim o zaman öyle yapıyorum diye eleştiriyorsun şimdi herşeyi yediyorum bu sefer tersini söylüyorsun ne yapacağımı şaşırdım sesim. Zaten hamileliğim zordu sağlıklı doğdu diye hergünümüz şükürle geçiyor ve yakın çevremiz durumu zaten biliyor ama en çok şeyi de onların söylemesi üzüyor yoruldum halbu ki Ayşe yeme konusunda hiç zorlaması beni maşallah ne versem yedi hatta vermedikleri i bile istedi Zeynep te yapmadığım bir çok şeyi verdim Ayşeye yeter ki yesin diye ve yedide ama kilo almıyor işte yapıcak bişey yok dişle gelen ishal ateş durumları olmasa iştah sıkıntımız da yoktu ama oda geçecek inş Rabbim sağlık versin tüm yavrulara gerisi boş

N Nehir8077 etrafında ne kadar kotu insanlar var zor seyler yasamissin burayada yazmadin hic.. bosver takma ikiside buyuyorlar guzelce kalbinde kötülük olanlar bu hayatta hep yalnızlar sen hayatina bak aldirma canim. Duru nun da duzelmesne cok sevindim

Allah kolaylık versin sen uzun zamandır bu konuda mücadele ediyorsun bakalım inş işe yarar mamayı Ayşe zaten en fazla 180 cc lik içerdi oda nadiren sonra onuda içmemeye azaltmaya başladı 60 cc bile içtiği oldu ben gün içinde öğle uykusundan önce ve akşam yatarken veriyorum sadece şimdi burada öğlene vermeye başladım bakalım hayırlısı elimde ki mama bitince diğerine geçicem zaten bakalım o nasıl bişey ve içecek mi acaba

Zeyay1420 yaa ne kadar tuhaflar gercekten. Hepside buyuyup gidecek Allahin izniyle bizlerde insanlarin gervek yüzlerini görmüş olacagiz. Aysecikte dislerden sonra toparlar bence. Cok cekti kuzucuklar su dis donemi bitmedi bir turlu bizim azilar sis halen bu haftada acayip sicak kizin boynunun alti pisik oluyor surekli esimle konustuk kaçicaz 3 4 gun balikesre insallah kiza da iyi gelir..

Hasta olmayanda da var o merak etme bağırma vurma kendine zarar verme korku filmi gibi bazen kafasını bir yerlere vurmayı huy edindi benşm kızda
Sorma ya tam bir cadı oldular bu akşam ablası ışıklı balkonlardan aldı yazık 1 dk tutamadı elinde nasıl çığlık çığlığa istiyor Allah tan bebek arabası dayadı kendini arkaya atıyor falan garibim Zeynep mecbur verdi eline dediği olmazsa vay halimize ne yapıcaz bilmeminş dişlerle beraber bu yeni huylarda çıkar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…