2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şu mesajı şuraya önce benim atacağımı asla tahmin etmezdim ama hazır mısınız kızlar HAMİLEYİM
O kadar karışık duygularım varki yardım edin bana ne yapacağım ben madden ve mannen asla hazır değilim bi yanım seviniyor diğer yanım tedirgin tam yeni kendime geldim dedim bir şeyler yapıyorum ufak ufak dedim olana bak..
Bende akıl kalmadı kendi başıma 1 çocukla yetemiyırum hiçbir şeye 2 ye nasıl yeterim bilmiyorum şaşkınım
Asya tedavi ile oldu biliyorsunuz bunu Rabbim gönderdi bize bereketiyle hayrıyla gelsin
Henüz kan testi vermedim haftasonu diye ama bu test yüzde 98 doğru sonuç verir yazıyordu üstünde salı kısmetse gideceğim kan vermeye

Eklentiler

• IMG_20210828_121957.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 27
Oyy jadem karışık duygular yaşaman çok normal hakkınızda hayırlısı olsun sen çok güçlü bir kadınsın bunca zaman tek başına neleri başardın bununda üstesinden gelirsiniz kocaman sarılıyorum size

Esimin akrabalari geneli orada. Ören e gittim mandalina agaclarina hayran kalmistim kis ayinda gitmistim guzel yerler ama cok gezemedim.
Yaaa inanmiyorum Yeşiim valla duygulandim senin tedavi ile olmuştu birde ayy hayirlisi olsun canim

Kizlar bende bu ara cok icten hissettiğimde tüylerin diken diken olmasi tabiri var ya onu yaşıyorum surekli neden acabahamile de değilim.

Kuzum belki sıkılmıştır yarrhanadan falan değişik şeyler denesen biraz benimki de sevdiklerini arka arkaya yiyince sıkılıyor inşallah düzelir iştahı merak etme sen
Bu ara deniyorum ama her şey de öyle yapıyor İnş düzelir canım

Yaaa inanmıyorum canım hem de baya baya hamilesin nasıl koyu çıkmış çizgi de hadi hayırlı uğurlu olsun canım zor olacak elbette ama sen altından kalkarsın şuan karışık duygular çok normal zamanla alışır kabullenirsin. İkincinin çok masrafı olmaz zaten Asya dan kalanlarla idare edersin bir süre. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah

Teşekkür ederim canım benim o kadar güçlü müyüm göreceğiz ya da bi huni alır gezerim artık ortada

Jadesi bende buraya kim ilk hamileyim yazacak diye merak ediyordum :)
Kısmet demekki kardesi mi olacak Asya kuzumuzun simdiii oyy kardeş kardes buyusunler insallah ❤
Ay bende hep merak ederdim ama bunu yazanın ben olacağımı hiç düşünmemiştim beni çok zor günler bekliyor desteklerinizi alırım valla kızlar
O kadar da güzel güzel kilo veriyordum ya kendime yeni geldim dedim olana bak

Merhaba öğretmen misiniz ? Ben yıl içersinde raporlar almak zorunda kaldım sözleşmeliyim kadroya 1 ay kaldı. acaba ücretsize ayrılsak onları düşerler mi bilginiz var mı

Ayy canım benimde hep hayalim çocuklar olmadan bile çokstiyordum ama eşimi ikna edemiyorum heleki çocuklar olunca hiç yanaşmıyor Bolu da güzel Br kamp merkezi Bi deneyelim bak olmazsa döneriz eve diyorum ama yok cesaret edemiyor sen hele Bi güzelce anlatda okuyayım ona
Ayyy jadem ya nasıl sevindim hayırlı uğurlu mübarek olsun illaki zorlukları olacak ama ikisinde aradan çıkmış olacak öyle düşün amann Asya kuzum ablamı olacakmış emin ol Rabbim yoluna koymuştur verecektir kolaylığını bir nisan bebesi daha geliyor Asya da 2 yaşında olucak çok erken değil yani

Canım geçiyor biz bi ay yaşadık neredeyse hastalıktan sonra iştahsızlığı çok şükür geçti. Bizde bir buçuk kiloya yakın verdik. 300 gram almışız sadece hastalıktan sonra ama yiyor şükür. Geçer inşallah uzu sürmez

Biz normaldede bahar ve yaz aylarında yayla ve deniz kampı yapıyorduk ama çocuktan sonra bir çekinmedim değil ama kamp alanlarını gordukten sonra cekinmelerim yersizmis okadar çok çocuklu aile varkı ve mercan öle güzel uyum sağladiki bir suru arkadaşı oldu, ben en küçük bizimki olur sanıyordum şuanda 3 tane aydasi var bugece kaldigimiz yerde.
Kamp alanları denize sıfır bütün gün canı çıktığı için hemencik uyuyor o içerde uyurken biz açık havada oturup rahat ediyoruz.:)
Yolda büyüdu bebişim park yatağı dışında uyumayan bebişim tekne turunda bile uyudu
Valla bir gün gözünüzü karartin yapın çok mutlu ayrilirsiniz hele siz öğretmensiniz insanlar obalarini kurmuşlar 2 ay kalıyorlar şok oldum

Saol canım amin İnş bizde de 1 ay olacak işte birdahaki hasta olmaz İnş çok zor cidden

Tebrik ederim canim hayırlı olsun. Ne guzel haber bu.❤

İşte siz birden fazla çocuklu anneler bana güç olacaksınız yani bi kötü oldum yalan yok Asya pek ufak ona haksızlık gibi geldi meme bırakacak mesela nasıl yapcam bilmiyorum biliyorsunuz korkulu rüyam kıskançlık tekrar hamilelik bütün gece bunları düşünüp gram uyumadım
Hayırlısı olsun birlikte güzelce büyürler umarım bize uğur getirir

Ya büyüdü dedim abla yaptım kızı resmen Evet tek tesellim birbirlerine yakın arkadaş olacaklar ben ablamla böyleyim inşallah hayırlısı ile bir kızım daha olursa onlar da bizim gibi olur. Tabi öncelikle sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…