Oyy jadem karışık duygular yaşaman çok normalŞu mesajı şuraya önce benim atacağımı asla tahmin etmezdim ama hazır mısınız kızlar HAMİLEYİM
O kadar karışık duygularım varki yardım edin bana ne yapacağım ben madden ve mannen asla hazır değilimbi yanım seviniyor diğer yanım tedirgin tam yeni kendime geldim dedim bir şeyler yapıyorum ufak ufak dedim olana bak..
Bende akıl kalmadı kendi başıma 1 çocukla yetemiyırum hiçbir şeye 2 ye nasıl yeterim bilmiyorum şaşkınım
Asya tedavi ile oldu biliyorsunuz bunu Rabbim gönderdi bize bereketiyle hayrıyla gelsin
Henüz kan testi vermedim haftasonu diye ama bu test yüzde 98 doğru sonuç verir yazıyordu üstünde salı kısmetse gideceğim kan vermeye
Esimin akrabalari geneli orada. Ören e gittim mandalina agaclarina hayran kalmistim kis ayinda gitmistim guzel yerler ama cok gezemedim.Yani bu akşam ki kalabalığı görünce yarında Cundaya gidecektik eşim boşver sakin sakin duralım otelde diyor hem sıcak hem kalabalık artık yaşlandık galiba kafa getirmiyor biz bu körfezi çok seviyoruz daha öncede geldik gezdik bol bol hatta ören tarafından bir yer almayı düşünüyorduk ama buralarda dolmuş taşıyor artık bize biraz sakinlik lazım
Yaaa inanmiyorum Yeşiim valla duygulandim senin tedavi ile olmuştu birde ayy hayirlisi olsun canimŞu mesajı şuraya önce benim atacağımı asla tahmin etmezdim ama hazır mısınız kızlar HAMİLEYİM
O kadar karışık duygularım varki yardım edin bana ne yapacağım ben madden ve mannen asla hazır değilimbi yanım seviniyor diğer yanım tedirgin tam yeni kendime geldim dedim bir şeyler yapıyorum ufak ufak dedim olana bak..
Bende akıl kalmadı kendi başıma 1 çocukla yetemiyırum hiçbir şeye 2 ye nasıl yeterim bilmiyorum şaşkınım
Asya tedavi ile oldu biliyorsunuz bunu Rabbim gönderdi bize bereketiyle hayrıyla gelsin
Henüz kan testi vermedim haftasonu diye ama bu test yüzde 98 doğru sonuç verir yazıyordu üstünde salı kısmetse gideceğim kan vermeye
Bu ara deniyorum ama her şey de öyle yapıyor İnş düzelir canımKuzum belki sıkılmıştır yarrhanadan falan değişik şeyler denesen biraz benimki de sevdiklerini arka arkaya yiyince sıkılıyorinşallah düzelir iştahı merak etme sen
Yaaa inanmıyorum canım hem de baya baya hamilesin nasıl koyu çıkmış çizgi deŞu mesajı şuraya önce benim atacağımı asla tahmin etmezdim ama hazır mısınız kızlar HAMİLEYİM
Teşekkür ederim canım benim o kadar güçlü müyüm göreceğiz ya da bi huni alır gezerim artık ortadaOyy jadem karışık duygular yaşaman çok normalhakkınızda hayırlısı olsun sen çok güçlü bir kadınsın bunca zaman tek başına neleri başardın bununda üstesinden gelirsiniz kocaman sarılıyorum size
Ay bende hep merak ederdim ama bunu yazanın ben olacağımı hiç düşünmemiştimJadesi bende buraya kim ilk hamileyim yazacak diye merak ediyordum :)
Kısmet demekki kardesi mi olacak Asya kuzumuzun simdiiioyy kardeş kardes buyusunler insallah ❤
Bişey olmaz birkaç ay hunili gezer sonra yavaştan çıkarırsınTeşekkür ederim canım benim o kadar güçlü müyüm göreceğiz ya da bi huni alır gezerim artık ortada
Beni hissetmiş olabilir misinKizlar bende bu ara cok icten hissettiğimde tüylerin diken diken olmasi tabiri var ya onu yaşıyorum surekli neden acabahamile de değilim.
Ayy canım benimde hep hayalim çocuklar olmadan bile çokstiyordum ama eşimi ikna edemiyorum heleki çocuklar olunca hiç yanaşmıyor Bolu da güzel Br kamp merkezi Bi deneyelim bak olmazsa döneriz eve diyorum ama yok cesaret edemiyor sen hele Bi güzelce anlatda okuyayım onaSelam kızlarAğustos başında izne çıktım 1 Eylül'de iş basiyim bir aydir evden uzağım evimi çok özledim 2 haftadır da mercankusla kampli tatil yapıyoruz buralarda daha hızlı büyüdü gibi Kampli çocuklu tatili düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum 2 gün kamp yapalım deniyelim sonra otele geçelim demiştik ama keyifli gelince yola devam ettik
Ayyy jadem ya nasıl sevindim hayırlı uğurlu mübarek olsun illaki zorlukları olacak ama ikisinde aradan çıkmış olacak öyle düşün amann Asya kuzum ablamı olacakmışŞu mesajı şuraya önce benim atacağımı asla tahmin etmezdim ama hazır mısınız kızlar HAMİLEYİM
Canım geçiyor biz bi ay yaşadık neredeyse hastalıktan sonra iştahsızlığı çok şükür geçti. Bizde bir buçuk kiloya yakın verdik. 300 gram almışız sadece hastalıktan sonra ama yiyor şükür. Geçer inşallah uzu sürmezKızlar benim didoş geçen ay hasta oldu ya o zamandan beri iştahı düzelmedi tarhanayı 1 dk içen kız şimdi ağzından çıkarıyor yüzünü dönüyor açmıyor ağzını ama en çok ağzını açıp çıkarması beni deli ve hep öyle yapıyor ne yapacağımı şaşırdım dönemsel bir şey mi hasta mı huy mu edindi bilemedim 600 gram vermiş hanımağam içim gidiyor ya yemesi %70 -80 azaldı diyebilirim
Biz normaldede bahar ve yaz aylarında yayla ve deniz kampı yapıyorduk ama çocuktan sonra bir çekinmedim değil ama kamp alanlarını gordukten sonra cekinmelerim yersizmis okadar çok çocuklu aile varkı ve mercan öle güzel uyum sağladiki bir suru arkadaşı oldu, ben en küçük bizimki olur sanıyordum şuanda 3 tane aydasi var bugece kaldigimiz yerde.Ayy canım benimde hep hayalim çocuklar olmadan bile çokstiyordum ama eşimi ikna edemiyorum heleki çocuklar olunca hiç yanaşmıyor Bolu da güzel Br kamp merkezi Bi deneyelim bak olmazsa döneriz eve diyorum ama yok cesaret edemiyor sen hele Bi güzelce anlatda okuyayım ona
Ayyy jadem ya nasıl sevindim hayırlı uğurlu mübarek olsun illaki zorlukları olacak ama ikisinde aradan çıkmış olacak öyle düşün amann Asya kuzum ablamı olacakmışemin ol Rabbim yoluna koymuştur verecektir kolaylığını bir nisan bebesi daha geliyor Asya da 2 yaşında olucak çok erken değil yani
Saol canım amin İnş bizde de 1 ay olacak işte birdahaki hasta olmaz İnş çok zor ciddenCanım geçiyor biz bi ay yaşadık neredeyse hastalıktan sonra iştahsızlığı çok şükür geçti. Bizde bir buçuk kiloya yakın verdik. 300 gram almışız sadece hastalıktan sonra ama yiyor şükür. Geçer inşallah uzu sürmez
Tebrik ederim canim hayırlı olsun. Ne guzel haber bu.❤Şu mesajı şuraya önce benim atacağımı asla tahmin etmezdim ama hazır mısınız kızlar HAMİLEYİM
İşte siz birden fazla çocuklu anneler bana güç olacaksınızYaaa inanmıyorum canım hem de baya baya hamilesin nasıl koyu çıkmış çizgi dehadi hayırlı uğurlu olsun canım zor olacak elbette ama sen altından kalkarsın şuan karışık duygular çok normal zamanla alışır kabullenirsin. İkincinin çok masrafı olmaz zaten Asya dan kalanlarla idare edersin bir süre. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Ay mı yıl mı doğru söyle kendimi ona göre hazırlayımBişey olmaz birkaç ay hunili gezer sonra yavaştan çıkarırsın
Ya büyüdü dedim abla yaptım kızı resmenAyy canım benimde hep hayalim çocuklar olmadan bile çokstiyordum ama eşimi ikna edemiyorum heleki çocuklar olunca hiç yanaşmıyor Bolu da güzel Br kamp merkezi Bi deneyelim bak olmazsa döneriz eve diyorum ama yok cesaret edemiyor sen hele Bi güzelce anlatda okuyayım ona
Ayyy jadem ya nasıl sevindim hayırlı uğurlu mübarek olsun illaki zorlukları olacak ama ikisinde aradan çıkmış olacak öyle düşün amann Asya kuzum ablamı olacakmışemin ol Rabbim yoluna koymuştur verecektir kolaylığını bir nisan bebesi daha geliyor Asya da 2 yaşında olucak çok erken değil yani