Dun benim dogum günümdü 41 arkamda kaldı. Bana en yakinim dedigim kisi kayınvalideydi. Dun bir kazik attim hicte pisman degilim. Dun aksam duru ile umutu doyurdum, esimle kv nin kapisina gittik. 2 dk bak geliyoruz dedik iceri girmedik. Umutun eline posete yogurt kek cubuk kraker felam verdik. Acikinca yiyin dedik ve kaçtık. Ilk defa biraktik ne zaman desek kabul etmiyordu. Baksin biraz alışsın, herkez can atiyor, biz hep reddediliyoruz. bi kac sefer aradi nerede kaldiniz diye. Bıraktığımızda 8 di 1 den once gelemiyecegimizi soyledik, kafayimi yediniz bakamam dedi. Esimde bul bi care bak zaten uyurlar birazdan dedi. Gorumceyi cagarmis gorumceye gecmis. ikisi bakmislar. Sabah aliriz dedik hayir saat kac olursa olsun al dedi. Bende taksiden kendi kapimda indim. Esim uyuyan çocukları almaya gorumceye gitti. Uyanmamislar umutun uykusu agar, esim umutu sirtlanmis, kaynanaya sende duruyu tasi demis. Uyuz ola ola geldiler. Beni ablana birak dedi. saat 2 Esimde evin suyumu çıktı kizinda kalacagina burda yat iste dedi. Ben gectim yattim salonda soylendi soylendi yatti. Sabahta cocuklar saat 7 de gec salona bagar cagar oyun oynyarak kaldirdilar. Zaten gec yattim ne bu boyle diye soylendi. Oglunun arkasi dan soylendi durdu, bana duyuruyor. Esim ise gitmisti. Sabah sabah o isyan ettikce icimin yaglari eridi. Anne olmak kolaymi diye laf sokup duruyordu. Kaynana babaanne olmak kolay olmasa gerek, oda biraz zorluk çeksin