Evet canım salgın var dediğin gibi Burda denizden de çok hasta oldu herkes kusma ishal mide bulantısı hatta bir arkadaşın çocuğunu ambulansla il merkezine yolladılar yoğun bakımda kaldı bir gece Ayşe de o yüzden korkuttu bizi ama daha iyi şimdi bugün hiç ateşlenmedi ama el hep ağızda üstte ilk azılar patladı birde altta yanlar çıkıyor hepsi birden ağır geldi galiba zaten zayıf olan bünyesi kaldıramadı çokda zayıfladı eve döner dönmez doktoruna götürücem takviye bişeyler verir belkiÇok şükür sağsağlim evinize varırsınız inşallah canımbu ara o kadar salgın hastalık var ki. Ablamın kız da ateşlendi bikaç gün sonra tüm vucudu döküntü çıkardı kırmızı kırmızı sonra geçti kendiliğinden. Bir yazı okumuştum bu yazki salgınlarla alakalı. Karantinadan dolayı mikrop ve virüslere karşılaşmayan çocukların bağışıklığı düştüğü için salgınlar bu yaz daha fazlaymış. Ayşenink de muhtemelen virüs kaynaklı bir ateşti. Onunla geçmiş olsun
@Umudum- siz naptınız gçtürebildiniz mi idrarı? Sonuçlar vs çıktı mı ne dedi doktorlar
Hiç sorma canım çok panik stres olduk bide eşimin sonuç çıkana kadar ev karantinası dedi çıkıpta çocuğu hastaneye götüremedik kv karantinaya girersek 10 gün daha burdayız modundaydı gidemicem evee düşüncesi bile çok gerdi beni yeter da 40 gündür burdayız daha ne olsun neyse herşey yoluna girdi çok şükür ufaktan valiz toplamaya başlıcam bendeCanım negatif çıkmasına sevindimayşe de iyiymiş çok daha rahatsındır artık.
Çocuklar hastalanınca insan çok panikliyor yageçmiş gitmiş olsun inşAllah
Ayy valla misss ben böyle çocuk görmedim oğluma kızardım ama bu bambaşka bi hareketli..düz duvara tırmanacak.. Abisinin plastik sandalyrsini heryere taşıyor üstüne çıkıp her yeri karıştırıyor bazen düşüyor bazen kalkıyor ama genellikle beni etrafında pervane ediyor ağlaması bol tabi gene bi büyüse azıcık kendini koruyabilse 3 yaşa ne kaldı şurda di mi ben de pek derttliymişim ha
Saol canım sizede çok geçmiş olsun çocukların hastalığı tüm sistemi durduruyor onlara çare olamamak çok yorucuİylesmediler daha antibiyotiği yarın kesicez, havaya devam edeceğiz. Hiriltida burun akıntısı da bitmedi. İlk gunlerdeki gibi değiller ama hastalar hâlâ.sen nasılsın Göktuğ'um nasıl. Taşındınizmi yeni evinize.
Çok geçmiş olsun ben yazana kadar şükür negatif sonucu almışsınız.
İdare ediyoruz iyi diyelim iyi olsun. sen nasılsın senin bebeler nasıl. Neler yapıyorsun.
Acaba evde kusmasını tetikleyen bişey mi var ona alerji yapan yün halı falanÇOk şükür genel anlamda iyiyiz inşallah siz de iyisinizdir , çocuklar nasıl oldu
Veremedik idrar , bu perşembe burdan randevu aldım rica edeceğim aynı testleri istemeleri için . Bir de kan sonuçlarına bakmasını rica edeceğim bakalım buradaki doktora . 26 sında da ultrason randevumuz var Ankara’da . İdrarı da verirsek bütün hepsine Ankara’da bakarlar .
Genel anlamda iyiyiz ama günde 4 şase kullanmamıza rağmen doktora gittik gideli hemen hemen her gün kustu . Tatile giderken gitmeden strese girmiştim nasıl yaparım kusarsa diye ama çok enteresan bir şekilde tatilde bir kere bile kusmadı bir hafta boyunca . Eve geldik , geldiğimiz gün başladı yine kusmalar . Bizde durumlar böyle . Sizler de iyisinizdir inşallah . Büyüdüler öyle böyle hala inanamıyorum . Bu ara sürekli arşiv karıştırıyorum , nasıl küçük ve çirkinmiş . Koca kız oldu şimdi
Nişanlılık zamanından beri aramızda bir gerginlik var hiç samimi olamadık zaten. Bir de bir iki kere sesini yükseltti bana sonra özür diledi ama eskisi gibi olur mu mümkün değil. Ben kavga adamı değildim cevap bile vermedim ağladımdı o zamanlarNe oldu ki canım? Benim de eltiyle kapışmalarım bitmiyor
Aaa aaa aaa bak bak bak sen görümceyeNişanlılık zamanından beri aramızda bir gerginlik var hiç samimi olamadık zaten. Bir de bir iki kere sesini yükseltti bana sonra özür diledi ama eskisi gibi olur mu mümkün değil. Ben kavga adamı değildim cevap bile vermedim ağladımdı o zamanlarbu kendi evlenince ele güne karşı samimi olmak istedi benle. Abisine şikayet ediyor ama bir kere yakaladım yengem herkesle gülüyor konuşuyor benimle niye samimi olmuyor diye. Sen samimi olsan bunu abine sormaz benle konuşursun değil mi? Öyle arama sormamız yok oraya gidince oğluna, evine hediyesini alır gider gelirim çocuklar hala dayı bilsin yeter diye düşünüyorum. Geçen yıldı sanırım Elif geldi anne halamın bebeğine bak dedi WhatsApp tan durum atmış ben telefonumdan baktım bende yok. Aman dedim beni engellemiş hele manyağa bak eşime bile söylemedim sildim numarasını gitti. Gittiğimizde de yemeğe çağırdı gittik oturduk dönüşte de oğlanın önlüğü kalmış onun için aramış ama numara çıktı. Ben de yabancı gibi açınca anladı bu hemen kinayeli konuştu kapattık öyle. Eve geldik 1 hafta geçti eşim telefonumu istedi baktı kardeşim niye yok rehberinde dedi gene mi şikayet artık yeter ya 40 yaşına geldim ben de öyle uygun gördüm demek ki dedim. Böyle böyle oldu sildim gitti dedim. Kardeşini aradı konuşacaz senle dedi eşim evde yarın da evde diğer gün konuşalım diyor bir de. Hanımefendi hem ortalık karıştıracak hem eşten gizleyecek. Biz girdik tabi birbirimize bir tane kardeşi varmış ben anlaşamıyormuşum falan saçmalıyor bizimki dolmuş gene. Ben de ertesi günü aradım bunu 2 kere açmadı. Eşinden aradım şaşırdı adam. Dedim benle sıkıntısı varmış eşime söylüyor ben de konuşmak istiyorum açmadı telefonu verdi telefonu bu bozuldu eşinin duymasına ne oldu müsait değilim demek ki niye arıyorsun eşimden diyor. Niye dedim sen benim eşime sürekli beni şikayet ediyorsun ama. Aaa uslübünü bozma diyor bana. Kocasının yanında ya sanki bişey diyorum gibi hava yaratıyor. Ne dedim de uslüp bozuldu sorunun varmış anlat dinliyorum dedim kapatacam şimdi telefonu bu uslüpla konuşamam dedi ben de çok terbiyesizsin sen dedim kapattı duydu bence onu da neyse işte sonra da eşimi aramış beni şikayet etmiş. Ben de eşimi bir güzel haşladım şimdi ağzını açamıyor. Daha da öfkem dinmedi ama olayı kapattım ben yazın gelirse annenin evine ben çıkarım haberin olsun bitti bundan sonra dedim ses çıkarmıyor bakalım görecez.
Öyle yani durduk yere böyle yaptı. Eskiden olsa aramaz umursamazdım ama artık bir ses çıkarmak gerekiyordu sanki.
Aramıza HoşgeldinMerhabalar 2020 nisan annelerihamile olduğumu öğrendiğim andan beri gizli gizli takip ettim ama yazmadım neden yazmadıysam 10 Nisan 2020 doğumlu oğlum. 16 aylık olduk. Bu aralar takip edemedim farklı kişiler. İnşaallah herkesin prens ve prensesleri iyidir
Kalppare kuzum 3 hafta memlekete gittim yeni geldim. iş güç derken uğraşıyoruz. Asimcik çok hareketli, koltuk tepesi, sandalye tepesi kapmaca oynuyor. surekli emmeeeee emmeeee, anasi oturunca aklına düşüyor tosbigin. bakici bulamadık daha, onu dert ediyorum. derken öyle böyle vakit geçiyor.
komşu konusunu okudum şimdi,o sabah mahmurlugudur, ben de yeni uyanınca pek bi mendebur görünurum üstüne alınma sen.
Kız sonsuz aşk olsun ben sordum ya hepinizi ona bile dikkat etmemişssinSelam Kızlar biz iyiyiz hanımağam bu ara yine üşüttü antibiyotik kullandık Ama fayda etmemiş tekrar antibiyotik kalkacağız bronşit başlangıcı varmış ama öksürük ateş falan da yokCiğerler temiz branşlar biraz dokuymuş
eşim geldi 10 güne evimize gitçez sınav flama stresliyim şu aralar kafam fena dolu ara ara kk bakıyorum kafam dağılsın diye bdv falan yorum yapıyorum Arada ama bizim topiği hiç görmedim
S Susam_tanesi canım bildirim gelmiyor bu ara bana Saol sormuşsun herbirimizi
Umarım herkes iyidir kışa yine canlanır bence buralar tatilller falan kalabalık herkes yoğun normal Tabi ama özledim bende sizleri
Hoşgeldin hatırladım tabi seni hatırlamaz mıyımMerhaba sevgili arkadaşlar,
Hamileliğimde aranıza katılıp çok keyifli sohbetlerle buradaydım. Bilmem hatırlayan olur mu beni :)
Malum pandemi, çalışma hayatına dönmemiş olmak evde teknolojiden uzak kalmak herşeyden ötesi benim minik kızımın doğum ve sonrasında uzuun tedavi, yoğun bakım süreçleri beni genel anlamda çoook şeyden uzaklaştırdı.
Geçtiğimiz ay işe başladım, evde hiç zaman bulamazken ofiste bazen boşluklar olabiliyor. Tekrar aranıza bu kadar uzun bir süreden sonra kabul ederseniz buradayım. Biraz baktığımda eskilerden isimler gördüm. Ne güzel birlikte büyütmüş oldunuz bu döneme getirdiniz. İnşallah bundan böyle aktif bir şekilde burada aranızda olurum.
Tüm nisan annelerine yeniden merhaba, umarım herkesler ve tatlı prens/prensesler iyilerdir.
HoşbuldumAramıza Hoşgeldinbu aralar biraz durgun olsa da yakında toparlanırız
Senin oğluş nasıl afacanlıklar tam gaz mı
Bizim kız kök söktürüyor
Bizde durumlar tam tersiHoşbuldumçok yaramaz ama ablası onu dizginliyor. Ama bu konu da şikayetim var çünkü kızımın saçını çok çekiyor. Kız da ağlıyor. O durumu nasıl çözeceğim .
Maşallah kızınatam sevmelik zamanları.
Niye haddin olmasın canım aşkolsun fikirleriniz benim için çok önemli tabi kiAaa aaa aaa bak bak bak sen görümceyeyine de çözülemeyecek şeyler değil bunlar basit kırgınlıklar.. Ama tabi insanın gönlü kırılınca bir kere kolayla eskisi gibi olamıyorsun hele bir de arada mesafe varsa iyice soğuyor insan.. Ama mesafe bi açıdan iyi olay büyümüyor..
Haddim olmayarak söylüyorum keşke baştan durum olayını söyleseydin eşine.. O da bak kardeşim ne halt yedi ama eşim yine de sineye çekti diye düşünürdü. Gizlemek olayı büyütüyor galiba.. Benim görümce yok ama eşimin teyze kızına görümce diyorum..beni sever ama duruma engel koymuştu bir kere.. Söyledim yüzüne..yanlışlık falan filan dedi o sıra bozulduk biraz ama düzeldi.. Hiç çekinmem hayrola derim ama tabi sevdiğim biriyse..mesela eltim beni engelledi ben de onu engelledim
Sen de takılma bu duruma.. Sen ara o utansın derim ben..ablanla aynı fikirdeyim
Aman dilzarım işte böyle bir de kardeşim bir tane demiyor mu eşim ona sinir oluyorum. Karın kaç tane senin dedim sustumisskokulumm anam, o nasıl içten pazarlıklı saman altından su yürüten gorumce. kendi yapıp yapıp sana üslup diyor hemi? çok sinir bozucu. hastalık başka bir şey elbette ama ben olsam ne yapardım tam hesap edemedim. zor karar
İlk erkek olunca kız kardeş abisi gibi rol model oluyor demek kiBizde durumlar tam tersiabisi dizginleyeceğine coşturuyor
Saçla ilgili gülmemeye çalışın derim.çünkü bir davranış biz güldükçe pekişiyor..ablası kaç yaşında peki
Hoşgeldin aramıza diyelim o zamanMerhabalar 2020 nisan annelerihamile olduğumu öğrendiğim andan beri gizli gizli takip ettim ama yazmadım neden yazmadıysam 10 Nisan 2020 doğumlu oğlum. 16 aylık olduk. Bu aralar takip edemedim farklı kişiler. İnşaallah herkesin prens ve prensesleri iyidir
Hoşgeldin canımMerhaba sevgili arkadaşlar,
Hamileliğimde aranıza katılıp çok keyifli sohbetlerle buradaydım. Bilmem hatırlayan olur mu beni :)
Malum pandemi, çalışma hayatına dönmemiş olmak evde teknolojiden uzak kalmak herşeyden ötesi benim minik kızımın doğum ve sonrasında uzuun tedavi, yoğun bakım süreçleri beni genel anlamda çoook şeyden uzaklaştırdı.
Geçtiğimiz ay işe başladım, evde hiç zaman bulamazken ofiste bazen boşluklar olabiliyor. Tekrar aranıza bu kadar uzun bir süreden sonra kabul ederseniz buradayım. Biraz baktığımda eskilerden isimler gördüm. Ne güzel birlikte büyütmüş oldunuz bu döneme getirdiniz. İnşallah bundan böyle aktif bir şekilde burada aranızda olurum.
Tüm nisan annelerine yeniden merhaba, umarım herkesler ve tatlı prens/prensesler iyilerdir.
HoşbuldumHoşgeldin aramıza diyelim o zamankaç çocuk var? Benim oğlan da saç çekiyordu çok yazdım buraya da epey. Çok şükür son dönemde baya azaldı. Ablalarınınkini çekmedi 1 haftadırr. Küçük yeğenimin saçını çekiyordu onu da kısa kısa görüştürerek aştık. Bugün bikaç kere tuttu geri bıraktı alkışş diyor bırakınca da tepkisiz kalmak çok işe yarıyor dayanabilir ablası acıya sessizce beklese bırakır. Ne kadar panik yaparsak o kadar çok çekti benim oğlan.
Topuz işe yarıyorsa ne ala. Benimki enseden tutup çekiyordu en acıyan yerHoşbuldum2 çocuk var tepki vermiyorum ama kız sağolsun krizleri tutuyor. Kızım yapma kardeş çekmez diye ama çok acıyor diyor. Resmen saçı kökünden söküyor vicdansız kardeş. Valla ne yapayım. O yüzden hep topuz yapıyorum çekmesin diye.