Nişanlılık zamanından beri aramızda bir gerginlik var hiç samimi olamadık zaten. Bir de bir iki kere sesini yükseltti bana sonra özür diledi ama eskisi gibi olur mu mümkün değil. Ben kavga adamı değildim cevap bile vermedim ağladımdı o zamanlar
bu kendi evlenince ele güne karşı samimi olmak istedi benle. Abisine şikayet ediyor ama bir kere yakaladım yengem herkesle gülüyor konuşuyor benimle niye samimi olmuyor diye. Sen samimi olsan bunu abine sormaz benle konuşursun değil mi? Öyle arama sormamız yok oraya gidince oğluna, evine hediyesini alır gider gelirim çocuklar hala dayı bilsin yeter diye düşünüyorum. Geçen yıldı sanırım Elif geldi anne halamın bebeğine bak dedi WhatsApp tan durum atmış ben telefonumdan baktım bende yok. Aman dedim beni engellemiş hele manyağa bak
eşime bile söylemedim sildim numarasını gitti. Gittiğimizde de yemeğe çağırdı gittik oturduk dönüşte de oğlanın önlüğü kalmış onun için aramış ama numara çıktı. Ben de yabancı gibi açınca anladı bu hemen kinayeli konuştu kapattık öyle. Eve geldik 1 hafta geçti eşim telefonumu istedi baktı kardeşim niye yok rehberinde dedi
gene mi şikayet artık yeter ya 40 yaşına geldim ben de öyle uygun gördüm demek ki dedim. Böyle böyle oldu sildim gitti dedim. Kardeşini aradı konuşacaz senle dedi eşim evde yarın da evde diğer gün konuşalım diyor bir de. Hanımefendi hem ortalık karıştıracak hem eşten gizleyecek. Biz girdik tabi birbirimize bir tane kardeşi varmış ben anlaşamıyormuşum falan saçmalıyor bizimki dolmuş gene. Ben de ertesi günü aradım bunu 2 kere açmadı. Eşinden aradım
şaşırdı adam. Dedim benle sıkıntısı varmış eşime söylüyor ben de konuşmak istiyorum açmadı telefonu
verdi telefonu bu bozuldu eşinin duymasına ne oldu müsait değilim demek ki niye arıyorsun eşimden diyor. Niye dedim sen benim eşime sürekli beni şikayet ediyorsun ama. Aaa uslübünü bozma diyor bana. Kocasının yanında ya sanki bişey diyorum gibi hava yaratıyor. Ne dedim de uslüp bozuldu sorunun varmış anlat dinliyorum dedim kapatacam şimdi telefonu bu uslüpla konuşamam dedi ben de çok terbiyesizsin sen dedim kapattı duydu bence onu da
neyse işte sonra da eşimi aramış beni şikayet etmiş.
Ben de eşimi bir güzel haşladım şimdi ağzını açamıyor. Daha da öfkem dinmedi ama olayı kapattım ben yazın gelirse annenin evine ben çıkarım haberin olsun bitti bundan sonra dedim ses çıkarmıyor bakalım görecez.
Öyle yani durduk yere böyle yaptı. Eskiden olsa aramaz umursamazdım ama artık bir ses çıkarmak gerekiyordu sanki.