2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin.
Sağol kuzum Rabbim tüm isteyenlere daha güzellerini nasip etsin inşallah ❤️
Sen nasılsın yorgunum demişsin 😘 az kaldı büyüdüler seneye umut okula gider yavaş yavaş rahata erersin inşallah canım. İyi olsunlar da tek

nzh99 nzh99 hoşgeldin canım sen anlattın ben yoruldum kolay gelsin vallahi yordu bu oğlanlar bizi Göktuğ da aynı Ata gibi asla 1 dk yerinde durmuyor sürekli sürekli dolanıyor geziyor tehlikeli işler peşine düşüyor🤭 adam sabit durmamak için salıncağa oturmuyor kesinlikle🤣 Karadenize serinlikte dinlenirsin biraz sen de Atamın uykuları düzelmişti geçen yaz orda inşallah bu yaz da öyle olur ❤️ arada yaz bize 😘

misskokulumm misskokulumm canım hayırlı olsun güle güle oturun güzel anılar biriktirin inş..
nzh99 nzh99 Ahh canım ne yorulmuşsun neyse sabret az kaldı Karadeniz candır serin serin iyi gelir hepinize🥰rüyanda ne güzelmiş hayır olsun inş bu kavurucu sıcaklarda buralarda zor duruyorum oralara hiç gelemem ama ama samsuna giderken siz düşürün yolunuzu bu tarafa ne iyi olur💕

Çocuklar iyi Allah'a şükür yuvarlanıp gidiyoruz. Sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah.

Geçmiş olsun kuzuma yaz hastalığı biraz uzun sürüyor sanırım. Yeşim cim evet herşey çocuklar için, onlar iyi olsun onlar mutlu olsun derken, kendimizi atlıyoruz. Çok yoğunsun biliyorum ama azda olsa kendine zaman ayirmaya çalış.

Aşkım sesim kesildi, aramızda kalsın mal gibi birşey oldum. Hem ruhen hem bedenen çok yorgunum. Sen nasılsın sena kuzum nasıl. Gittinizmi doktora.
İyi olsunlar hasta olmasınlar diğer türlü gün bir şekilde geçiyor zaten

İnsanoğlu ne nankörüz ya şimdide sıcaktan durulmuyor Ayşecik bu yıl dün ilk kez denizle tanıştı dalgada korkar sanıyordum ama çok sevdi denizi bir dk durmadı denize girmediği zamanlarda kenarda ki bütün taşların tadına baktı Zeynep hiç öyle değildi yormazdı bizi bu ne yapma desek güzelce anlatsak gözümüze baka baka gülerek yapıyor🙈

O ogretmen61 iyi geziyorsunuz maşallah 🧿 reelsler deniz olmadan çekildiğine göre yok herhalde yağuşuklu 😊
😂😂 Aynen canım denizi anneme bıraktık 4 yıl olacak evleneli ilk kez başbaşa tatil fırsatımız oldu sürekli şehir değiştireceğimiz için denizi perişan etmek istemedim🙊

İnsanoğlu ne nankörüz ya şimdide sıcaktan durulmuyor Ayşecik bu yıl dün ilk kez denizle tanıştı dalgada korkar sanıyordum ama çok sevdi denizi bir dk durmadı denize girmediği zamanlarda kenarda ki bütün taşların tadına baktı Zeynep hiç öyle değildi yormazdı bizi bu ne yapma desek güzelce anlatsak gözümüze baka baka gülerek yapıyor🙈
Ahahah benim cadı da öyle ne yapma desem gözüme bakıp gülerek yapıyor sıpa 🤣 denizi seven çocuk çok iyi ya diğer türlü güneşin alnında kumla falan oynuyor sadece burnundan geliyor 🙄

😂😂 Aynen canım denizi anneme bıraktık 4 yıl olacak evleneli ilk kez başbaşa tatil fırsatımız oldu sürekli şehir değiştireceğimiz için denizi perişan etmek istemedim🙊
Kocaman maşallah anne babalarına böyle nefeslere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben fırsatın arsa en iyisini yapmışsın 🧿💛

Biz de bugün yaptık tapu işlemlerini. Ben de dediğin gibi buruklaştım kaç yıllık alın terimiz emeğimiz vardı. Allah pişmanlık vermesin diye diye imzayı attım 🤲🤲 daha iyi kapılar açılsın inşallah size de bize de😘 parayı bankaya attırdık başka bankaya almaya çalışıyorum valla vermemek için kaç takla atıyorlar 🙄 bekliyorum bakalım onayı, ücreti bilmem nesi. Kendi paramı aktarmak için para aldılar ona da he dedik. Yarım saat geçti bekliyorum. En azından şu dönemde erimesin para yeni evle anlaşana kadar dedim bakalım 😒
he bizde bi saçmalık ing de yaşadık gidip ziraatten hesap açtım hemen. iyi yapmışsın sende canim.
Her yaz Temmuz bi hastane vakamız oluyor 🤷‍♀️ Geçen sene bu zaman covitten yattı oğlum şimdide age olduk 3 gündür uğraşıyorum evde ateş ishal kusma. Susuz bırakmamaya çalıştım evde de taktım serum falan ama yok bi düzelmedi ateşi de çok dirençliydi bugun kırıldı biraz. en son yatıralım dedi doktorumuz. Yarın izinli çıkıp evde devam edeceğiz bu gece buradayız bakalım 🤷‍♀️
çok geçmiş olsun canim ya. ateş ishal kusma ne yorar kıyamam yavruya. keşke çocuklar hiç hasta olmasa 😔 iyi haberlerinizi alalım hemen inşallah 🙏
misskokulumm misskokulumm Helinnnnn Helinnnnn hakkinizda hayirlisi olsun kizlar.
@Sevgi22884550 cok gecmis olsun canim..
sagol canim 🙏
Ailen güzel günler için sana teminat vermiş öyle bakmak lazım daha güzel eve daha güzel günlere ❣️
🙏çok şükür hem benim ailem hem.esimin ailesi hep yanimizda arkamizdalar. bazen diyorum buyumuyorsak bu guvenden. iyi ki varlar 🥰
Günaydın kızlar 🥰🥰 güzel haftasonları olsun inşallah 😘😘
Ev işi tamam bahsettiğim evi değil başka bir eve kaporta verdik bayram sonu tapu işlemlerini yapacaz. Merdiven işi gözümü korkuttu 5 odalı aldık. Tam site içi ve daha yeni bir bina oldu kısmet burayaymış☺️
benceee cok iyi olmus xok iyi. merdiven zor is valla. yayla evine gidesim gelmiyor merdivenden ötürü ve sıcaktan kavruluyoruz😫
Çocuklar iyi Allah'a şükür yuvarlanıp gidiyoruz. Sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah.

Geçmiş olsun kuzuma yaz hastalığı biraz uzun sürüyor sanırım. Yeşim cim evet herşey çocuklar için, onlar iyi olsun onlar mutlu olsun derken, kendimizi atlıyoruz. Çok yoğunsun biliyorum ama azda olsa kendine zaman ayirmaya çalış.

Aşkım sesim kesildi, aramızda kalsın mal gibi birşey oldum. Hem ruhen hem bedenen çok yorgunum. Sen nasılsın sena kuzum nasıl. Gittinizmi doktora.
analarda duraklama dönemi başladı bence 😁 yakında hep beraber bir dönüş yapar yeni tecrübeleri paylaşırız 😍
vaaay kaçamak ha. biz arel 9 aylikti şehir şehir gezdik. ama şimdi pandemi de var ya siz iyi yapmışsınız. azcik buyuseler de bende yapsam 🙈

Günaydın kızlar 🥰🥰 güzel haftasonları olsun inşallah 😘😘
Ev işi tamam bahsettiğim evi değil başka bir eve kaporta verdik bayram sonu tapu işlemlerini yapacaz. Merdiven işi gözümü korkuttu 5 odalı aldık. Tam site içi ve daha yeni bir bina oldu kısmet burayaymış☺️
Hatırlı olsun canım benim

Canımmm uzun zaman oldu nasıl kuzular sen nasılsın

İyi diyelim iyi olalım iki gündür bolca kulağını çınlatıyorum. Ata tam iyi şükür derken dün 5 ten beri defalarca kustu. İşe de gidiyorum. Arada geldim 8!den 10 a kusmuş kaç kez daha aldık doktora götürdük üşütmüş dedi. Burası bin derece . Klima ile yatıyoruz derecesini yükseltiyorum ams çok terliyor üst değişirken uyanıyor öğlen işe gideceğim kucağına 3 kere kustru bugün iyi . Hep Sena sen aklıma geldin kızcağız ne yoruldu dedim.

Saol kuzum iyiyiz genel olarak misafirlerim vardı deniz dağ durmadık evde. Bir de iş başladı. Ata gece uyumuyor çok geç yatıp onlarca kez uyanıyor sabahın köründe uyanıyor. Gündüz uyuyor öğlen arası karnını doyurup uyutuyorum iki saat uyuyor. Baba dinleniyor o ara. Ben gelip yemek yap mutfağı topla çamaşır yıka ser kaldır buraya bakmayı bırak yemek yiyemeden günü tamamladığım oluyor. Canları sağolsun ne diyelim. Bİrgün gelirsin beklerim herzaman

Deniz iyi geliyor Atanın isilikleri öyle söndü.

Hep dualarımdasın canım benim

Canımmm misim iyiyiz. Benim kuzenler geldi. Sağolsunlar evimiz şenlendi. Ablalarım Ata çok mutlu oldu. Denize gittik ormana pikniğe dolu dolu geçti. Ata yı Sudan zorla çıkarıyorduk. Kumda oynadı eğlendi. Ben işe başladım. Nefessiz bir tempom var bayramdan sonra izine ayrılıp Karadeniz faslını başlatacağız. Benim deplasman günleri. Ama oralar serin biz burda klimasız nefes alamıyoruz

İyiyiz kuzum. Dün biraz rahatsızlandı atacık bugün daha iyi. Uyumuyor. Sürekli yürümek koşmak istiyor bir saniye durmuyor. Hiç vaktim kalmıyor en son 12 gibi sızıyorum siz de gitmişsiniz ayşecik zeyno mutlular mı sorunsuz geçsin dilerim

Saol baharım cansınız öperim prensesimi

Gözünüz aydın misim. Allah hep gönlüne göre versin

Oy canım benim iyiyiz. Bana da güneş çarptı hastanelik oldum misafir gittikten sonra Ata uyuyor gecenıin bir yarısı bi fena oldum yanıklardan atanın yanına kimseyi bulamadık komşuları da rahatsız etmek istemedik gecenin. 2 sinde atladım arabayakendimi acile götürdüm. Güneş yanığı alerjisi olmuşum. Ata denizden çıkmayınca onunla kaldım istakoza döndüm. Bizim dişler de 6 tane birkaç tane daha geliyor zorluyor

Bizim de uyku fena baharım. Artık kabul ettim.,ata uykuyu sevmiyor. Gece 10-11 uyuyor. Gece bazen uyanıp 4 saat oturuyor salla babam salla. Sonra sabah erken kalkıyor öğlen 12.30 da uyutmaya başlıyorum öğlen uykusunu iyi uyuyor 2 saat bazen 2 buçuk saat bana yararı olmuyor haftaiçi baba rahat ediyor .sağlıkla büyüsünler inşallah

Evet kuzum misafir işbaşı yaptım Ata hareketli çok 24 saat yetmiyor bana

Kuzum seni rüyamdagördüm. Kızları alıp bize gelmişsiniz çok mutlu olmuştum. Giremedim özledim hepinizi

Hayırlı olsun kuzum

Hiç kıyamam çok geçmiş olsun

Tez zamanda iyileşsin kuzum geçmiş olsun

Kolayca çıksın inşallah

Senin bakış açını severim

Merdivensiz ev candır hayırlı uğurlu olsun.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Güle güle oturun. Sağlıkla.
Size de çok geçmiş olsun canım

Ay dilzar ne güldüm affet sesli güldüm hatta 🤣🤣🤣 olsun 3 le başlarsın 30 olur 300 olur derken artar zamanla💃💃kuzum bende dün kalkıp bugün hadi 1000 ip alayım olmadı 300 tane falan atlıyordum ara ara sporda yapınca vücut hamlığı attı herkes çok bacak ağrısı çekmiş mesela ben çekmedim enteresan bi şekilde sanırsın 1 yıldır spor yapıyorum🤪
Süpersin yaaa hatun 🧿🧿🧿

analarda duraklama dönemi başladı bence 😁 yakında hep beraber bir dönüş yapar yeni tecrübeleri paylaşırız 😍
Ah Helinim ah inşallah. Bazen sinirlerim bozuluyor, sanki herşey üst üste geliyor. Ufacık mutluluklarım var öyle böyle ayakta duruyorum. Hergun yeni birşeyle canım sıkılıyor. Reset atayım kendime dedim dün akşam halıları kaldırdım,aşağı apartman boşluğuna koydum. Bugünde bayram temizliğine başladım. Haliciyi aradım geldi boşuna.
halıların hepsini ve çocuk arabamı toplamışlar. Sağlık olsun mala gelsin diyoruzda. Eee sağlık da gidiyor üzüldüm sinirlendim. 2 çocuk market veya iki dolaşıyordum, borç desem ağzıma kadar, bayram öncesi halisiz ve arabasız kaldım.🤭

Ah Helinim ah inşallah. Bazen sinirlerim bozuluyor, sanki herşey üst üste geliyor. Ufacık mutluluklarım var öyle böyle ayakta duruyorum. Hergun yeni birşeyle canım sıkılıyor. Reset atayım kendime dedim dün akşam halıları kaldırdım,aşağı apartman boşluğuna koydum. Bugünde bayram temizliğine başladım. Haliciyi aradım geldi boşuna.
halıların hepsini ve çocuk arabamı toplamışlar. Sağlık olsun mala gelsin diyoruzda. Eee sağlık da gidiyor üzüldüm sinirlendim. 2 çocuk market veya iki dolaşıyordum, borç desem ağzıma kadar, bayram öncesi halisiz ve arabasız kaldım.🤭
kötü olmuş ya. gündüz gündüz mu çalmışlar bi dr ya. neyse canım yapacak birşey yok boşver kışa yenisini alırsın. az daha dayan son bi rampa kaldı bence burayı da aşalım daha kolay olacaktır 🙏🥰

Canınız sağ olsun canım benim

kötü olmuş ya. gündüz gündüz mu çalmışlar bi dr ya. neyse canım yapacak birşey yok boşver kışa yenisini alırsın. az daha dayan son bi rampa kaldı bence burayı da aşalım daha kolay olacaktır 🙏🥰
Evet ben temizlik yaparken almışlar. Apartmanda 4 tane çocuk arabası 2 tane bisiklet, çim picme makinası bile var. Ama benim araba ve halıları tercih etmişler. Halisiz kışa kadar dayanılır da. İkisini bir oturttugum araba geçen ay kırıldı ağırlıktan, yaptırmayıp atmıştım nasılsa bir tane daha var diye. Bu sefer o gitti zorlada olsa duruyu arabaya, umutu yanıma alarak dışarı çıkıyordum. Ona üzüldüm biraz. Ama dediğin gibi yapacak birşey yok. Benden daha çok ihtiyacı vardiysa helali hoş olsun.
Canınız sağ olsun canım benim
Sağol kuzum şimdi sanada bir kıskançlık yapayım. Senin etrafında hediyeler uçuşuyor, benim etrafımdaki herkes cimri. Ağladım bakalım bı araba hediye eden olacak mı. Tabiki hayır görmez duymaz kimse.
Allah ailene sağlık versin, hep beraber büyütün kuzumu. Kismetiniz seveniniz bol olsun.

Evet ben temizlik yaparken almışlar. Apartmanda 4 tane çocuk arabası 2 tane bisiklet, çim picme makinası bile var. Ama benim araba ve halıları tercih etmişler. Halisiz kışa kadar dayanılır da. İkisini bir oturttugum araba geçen ay kırıldı ağırlıktan, yaptırmayıp atmıştım nasılsa bir tane daha var diye. Bu sefer o gitti zorlada olsa duruyu arabaya, umutu yanıma alarak dışarı çıkıyordum. Ona üzüldüm biraz. Ama dediğin gibi yapacak birşey yok. Benden daha çok ihtiyacı vardiysa helali hoş olsun.

Sağol kuzum şimdi sanada bir kıskançlık yapayım. Senin etrafında hediyeler uçuşuyor, benim etrafımdaki herkes cimri. Ağladım bakalım bı araba hediye eden olacak mı. Tabiki hayır görmez duymaz kimse.
Allah ailene sağlık versin, hep beraber büyütün kuzumu. Kismetiniz seveniniz bol olsun.
Yaa nasıl sinir oldum anlatamam 😡 gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin. İmkanım olsa inan ben alir yollardim :KK43:

Benimde esimin amcasi geldi gecenlerde adam trilyonluk geldi cebinde bir tomar para birsey alamadim gelirken dedi 200 tl verdi. Cok zoruma gitti onun yerinde biz olsak neler yapmayiz. Zaten kiza dogru duzgun taki gelmedi herkes gecistirdi. Kizimin canı sagolsun ne diyeyim..

Yaa nasıl sinir oldum anlatamam 😡 gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin. İmkanım olsa inan ben alir yollardim :KK43:

Benimde esimin amcasi geldi gecenlerde adam trilyonluk geldi cebinde bir tomar para birsey alamadim gelirken dedi 200 tl verdi. Cok zoruma gitti onun yerinde biz olsak neler yapmayiz. Zaten kiza dogru duzgun taki gelmedi herkes gecistirdi. Kizimin canı sagolsun ne diyeyim..
Sağol canım benim çok incesin. Hiç sorma herkes coronayi bahane etti, taki takmadı biz olsak utaniriz.amcada az değil.
Bizim öz ve öz dede, halada Corona var su kizada birşey takamadik der bizi gördükçe. Ağzını açma bari. İnsanın zoruna gidiyor gitmezmi. Bazen çok üzülüyorum yetim gibi büyüyorlar diye. Maddi geçtim manevi yanımızda olan bile yok. Hiç kimse sıkıntıya girmek istemiyor, hayatından ödün vermiyor. 2 saatline bile bırakamıyorum oraya. Anne nerdeyse çocuk orada olur, ozaman sende burada dur diyorlar. Manyakmiyim ben çocukların yanında olacaksam evimde dururum. Ah baharım o kadar doluyumki bu ara bu yüzden çok sessizim.

X