Ailen güzel günler için sana teminat vermiş öyle bakmak lazım daha güzel eve daha güzel günlereçok sevindim canim Allah gönlüne göre versin hep.boyle. kızlar için de doğru karae bence
inşallah canim. birazdan tapu devri için gidecem. içim buruk bi yandan. ailemin bana hediyesiydi bu ev ve şimdi satildi
valla bence masaalahin var. endamın yeter dediklerinden. yin3 de değişiklik iyi gelmiştir iyi yapmışsın canim. bende kızıl saçlarımı özlüyorum ama herhalde dönmem artık
Yaaa kıyamam çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahHer yaz Temmuz bi hastane vakamız oluyorGeçen sene bu zaman covitten yattı oğlum şimdide age olduk 3 gündür uğraşıyorum evde ateş ishal kusma. Susuz bırakmamaya çalıştım evde de taktım serum falan ama yok bi düzelmedi ateşi de çok dirençliydi bugun kırıldı biraz. en son yatıralım dedi doktorumuz. Yarın izinli çıkıp evde devam edeceğiz bu gece buradayız bakalım
Çok geçmiş olsun canım şifalar diliyorum kuzuya ishal kusma ateş hepsi bir araya gelmiş çok zor olmuştur inş hemen toparlarHer yaz Temmuz bi hastane vakamız oluyorGeçen sene bu zaman covitten yattı oğlum şimdide age olduk 3 gündür uğraşıyorum evde ateş ishal kusma. Susuz bırakmamaya çalıştım evde de taktım serum falan ama yok bi düzelmedi ateşi de çok dirençliydi bugun kırıldı biraz. en son yatıralım dedi doktorumuz. Yarın izinli çıkıp evde devam edeceğiz bu gece buradayız bakalım
Çok geçmiş olsun sevgi. İnşallah bugün toparlanır da çıkarsınız eve çok zor oluyor hastanede.İshalle seyreden mide ve bağırsak enfeksiyonu. Sağlıkçıyım evet. Valla çok uğraştım yatmayalım diye ama en son yine burdayız. Ateşi çıktı yine izinli gidecektik ama kaldık gibi hayırlısı
Ooo kaslı vucutlu çıtır anne olacan haŞekerparem ip atlamak ya da spor benim için çok uzak kavramlar öyle az sayılarla başladım ki 5 lebaşladım 1 1 arttırdım meselaşimdi 1000 ip 100 suquat 200 göbek haraketli yapıyorum ama bugün ipin ucu kaçtı dana gibi yedim denize gittik tabi hazır ne varsa gömdüm kek için üzülmek bile yalan oldu ya bende alttakiker rahatsız olmasın diye kalım bir halıda ve spor ayakkabı ile atlıyorum
Aynen miss tartıya baksan 1.5 kilo verdim beden olarak 2beden inceldim ama yağdan vermek amacım sıkılaşmak dediğin gibi abartı bi kilo vermek istemediğim için lömbür lömbürlük gitsin istiyorumOoo kaslı vucutlu çıtır anne olacan havalla çok iyi 100 squat maşşallah sana daha ne olsun. Yağı kasa çevirirsin beden incelir ama tartıda çok farketmeyebilir. Senin zaten fazla bir kilon yok. Ben de yiyorum bazen canımın istediğini sonra dikkat ediyorum ipin ucunu kaçırmadan. Br sıkıntı olmuyor arada olur öyle.
Nasıl içine sindiyse ohh çok sevindim adınıza darısı bize olsunGünaydın kızlargüzel haftasonları olsun inşallah
Ev işi tamam bahsettiğim evi değil başka bir eve kaporta verdik bayram sonu tapu işlemlerini yapacaz. Merdiven işi gözümü korkuttu 5 odalı aldık. Tam site içi ve daha yeni bir bina oldu kısmet burayaymış
Canımmm uzun zaman oldu nasıl kuzular sen nasılsınYok canım gecmedi hasta değil ama o küçükcuk burun aka aka bitmedi. Evet çocuklara ilaç vermek mesele. Sevindim Ata kuzumun daha iyi olmasına. İylessin tekrardan yemeye başlar enerjisinide kilosunu da geri alır.
Insallah bakalim artik bu bizde kalacak sanırım. Zaten karya var diye iyice siyirdik cunku hersey agzinda su donemleri bir gecse viruste bitse daha rahat oluruz Insallah yoksa boyle gecmiyor canim.
İyi diyelim iyi olalım iki gündür bolca kulağını çınlatıyorum. Ata tam iyi şükür derken dün 5 ten beri defalarca kustu. İşe de gidiyorum. Arada geldim 8!den 10 a kusmuş kaç kez daha aldık doktora götürdük üşütmüş dedi. Burası bin derece . Klima ile yatıyoruz derecesini yükseltiyorum ams çok terliyor üst değişirken uyanıyor öğlen işe gideceğim kucağına 3 kere kustru bugün iyi . Hep Sena sen aklıma geldin kızcağız ne yoruldu dedim.
Saol kuzum iyiyiz genel olarak misafirlerim vardı deniz dağ durmadık evde. Bir de iş başladı. Ata gece uyumuyor çok geç yatıp onlarca kez uyanıyor sabahın köründe uyanıyor. Gündüz uyuyor öğlen arası karnını doyurup uyutuyorum iki saat uyuyor. Baba dinleniyor o ara. Ben gelip yemek yap mutfağı topla çamaşır yıka ser kaldır buraya bakmayı bırak yemek yiyemeden günü tamamladığım oluyor. Canları sağolsun ne diyelim. Bİrgün gelirsin beklerim herzaman0yaa bende merak ettim.dun ruyamda gordum onlara gitmisim ata yi seviyorum flan ama karisik bir ortam vardi
nzh99 canim iyi misiniz Ata nasil ?
Deniz iyi geliyor Atanın isilikleri öyle söndü.Valla kremler pudra gün içinde yıkayıp kurutma kar etmedi ya kızardı bayasudokrem yok evde alayım olmadı
Hep dualarımdasın canım benimÇok şükür ama yanlış olabilir diye de endişe ediyorum . Sena ya da bulaşmışgece nefes alamadığından ağladı . Tabi sonuç olarak ağlarken de tüm mideyi boşalttı . Hem sağlık hem de ailevi sıkıntılar olarak çok zor bir gün geçirdim . Çok duanıza ihtiyacım var .
Canımmm misim iyiyiz. Benim kuzenler geldi. Sağolsunlar evimiz şenlendi. Ablalarım Ata çok mutlu oldu. Denize gittik ormana pikniğe dolu dolu geçti. Ata yı Sudan zorla çıkarıyorduk. Kumda oynadı eğlendi. Ben işe başladım. Nefessiz bir tempom var bayramdan sonra izine ayrılıp Karadeniz faslını başlatacağız. Benim deplasman günleri. Ama oralar serin biz burda klimasız nefes alamıyoruznzh99 kuzum sen neredesin Atacık nasıl oldu bir ses ver
@sekerpare5939 sen de yoksun annendeydin orda vakit mi olmuyor
İyiyiz kuzum. Dün biraz rahatsızlandı atacık bugün daha iyi. Uyumuyor. Sürekli yürümek koşmak istiyor bir saniye durmuyor. Hiç vaktim kalmıyor en son 12 gibi sızıyorum siz de gitmişsiniz ayşecik zeyno mutlular mı sorunsuz geçsin dilerimnzh99 canım siz nasıl oldunuz tek tek okuyamadım sayfaları ama ara ara girip baktım haber yoktu sanki sizden umarım iyisinizdir herşey yolundadır
Saol baharım cansınız öperim prensesimi@Sekerpareeee canim selam yaa hic kimseyi kabul etme bence esim pandemiden dolayi anne babasiyla bile kapidan gorusuyoruz yatiya istemez flan de esini bahane et yada evde yokuz de.
Benim ablamlar yurtdisindan geldiler bana gelmediler bebek var yorulup ugrasmayayim diye o da dusun 1 2 gun kalacaklardi sadece.
Bu arada karya konusmaya çalışıyor babayi flan guzel söylüyor ama anne demiyor ya arada ade diyor bana o kadar
Umudum-
Canim gecmis olsun simdi nasilsiniz?
Ya bennzh99 yi merak ediyorum yazmiyor bayadir..
Gözünüz aydın misim. Allah hep gönlüne göre versinKızlar biz de evi sattık şükür. İstediğimiz fiyata yakın oldu. Ev arıyoruz şimdi desatılığa koyduğumuzda aklımıza yatan evler satıldı inşallah buluruz 1 ay süremiz var yalnız haftaya tatil ayarlamıştım sonrası bayram Eskişehire gidecez nasıl olacak bilemiyorum. Onlara da söyledik 4 gözle bekliyorlar. Bir daha da gidemeyiz Elifin dersleri, kursları çok yoğun tempodalar. Allah yoluna koysun inşallah
Oy canım benim iyiyiz. Bana da güneş çarptı hastanelik oldum misafir gittikten sonra Ata uyuyor gecenıin bir yarısı bi fena oldum yanıklardan atanın yanına kimseyi bulamadık komşuları da rahatsız etmek istemedik gecenin. 2 sinde atladım arabayakendimi acile götürdüm. Güneş yanığı alerjisi olmuşum. Ata denizden çıkmayınca onunla kaldım istakoza döndüm. Bizim dişler de 6 tane birkaç tane daha geliyor zorluyornzh99 merak ediyorum ama yoğunluktan mı giremiyor muş en son Ata hastaydı ya aklım onda kaldı bişey mi var diye
D dilzar canım sende yoksun ortalarda tosbik paşam napıyor iyi mi
N Nehir8077 kuzular nasıl hasta falan değillerdir inş havalar düzelince evde tutmak da zor dışarda peşlerinden koşmakta
@BKGK karya kuzusu nasıl dişler Ayşeciğide çok zorluyor altta iki üstte 4 dişi var 2 tane daha çıkmaya çalışıyor üstten ama eridi yavrum
Bizim de uyku fena baharım. Artık kabul ettim.,ata uykuyu sevmiyor. Gece 10-11 uyuyor. Gece bazen uyanıp 4 saat oturuyor salla babam salla. Sonra sabah erken kalkıyor öğlen 12.30 da uyutmaya başlıyorum öğlen uykusunu iyi uyuyor 2 saat bazen 2 buçuk saat bana yararı olmuyor haftaiçi baba rahat ediyor .sağlıkla büyüsünler inşallah@SekerpareeeeZeyay1420 bizdede 8 dis var suan valla gecen haftalarda cigliklar atiyordu bu hafta daha sakin gibi ben eline hep buz veriyorum sadece gunduz uykularımız kisaldi zaten 1 aya yakindir tek uyku yapiyor ama 1 bucuk 2 saate yakin uyuyordu 4 gundur flan 1 saat uyuyor nasil aksama kadar dayanıyor anlamiyorum. Sizinkiler nasillar uyku duzenleri nasil ?bu arada ust yanlarda baya zorlamıştı karya yi.
misskokulumm ohh ohh bende kendime bakmak istiyorum ama hic vakit yok lazere gitmem lazim dişlerim icin biraz maddi sikisiklik var. Birde dövme yapmak istiyorum karya nin ismini ama eminde degilim
Evet kuzum misafir işbaşı yaptım Ata hareketli çok 24 saat yetmiyor banaburalardayım aslında kuzum, tosbik de iyi şükür, tam gaz anneyi yormaya devam. ☺☺ sen nasılsın, aysecigim nasil?
hır de yesimin misafiri varmış galiba, helin öyle yazmıştı en son, o yuzden pek yazamıyormus
Kuzum seni rüyamdagördüm. Kızları alıp bize gelmişsiniz çok mutlu olmuştum. Giremedim özledim hepiniziÇok güzel olmuş canım Rabbim temiz kalbine göre vermiş bak kaç zamandır bakıyordum bir anda ev satıldı içine sinen başka bir yer buldun inş kolaylıkla da taşınmak nasip olsun
Üst yanlar bizimde zorluyor bazen ağzını yanaklarını eliyle bastırıyor salatalık falan veriyorum serinlesin diye ama canı yanıyor belli ki bizim ev çok sıcaktı bunaltıcı bir hava ve nem var yağmur yağacak yağamıyor denize girilmiyor nemden oturduğumuz yerde sırılsıklam oluyoruz kalktık köye geldik bugün yıkadım hemen rekor 3.5 saat uyudu Ayşe sessiz ve serin ortamı bulunca
Taaaa şubatta diyete başlıyorum ahanda temmuz geldi geçiyor diyeti geçtim almasam yine iyi yaz böyle geçeceği benziyor sürekli göçebeyiz bir düzenimiz yok eylülde inş diyet ve yürüyüşle başlayacağım inş
İyiyiz bizde canım saol okullar kapandı eşimin memlekete geldik köyle kendi evimiz arası mekik dokuyoruz kv erken gelip köye bahçe yaptı burayı bırakıp bizimle gelmiyor ama biz gidince de bozuluyor kırılıyor işimiz var bu yazAyşecik dişlerle mücadele halinde sıcağı hiç sevmiyor bunalıyor birde domates dokunmuyordu şimdi nezaman yese pişik oluyor ve çokda seviyor görünce ihtimal yok vermezsen sinirden ölüyor bizde yiyemez olduk onun yüzünden.
Ata ya Yeşim e yada eşine bişey oldu sanmıştım en son hatırladığım hepsi sıkıntılıydı Aman iyi sağlık sıkıntısı olmasında yoğunluktan giremedi ozaman
Hayırlı olsun kuzumBiz de bugün yaptık tapu işlemlerini. Ben de dediğin gibi buruklaştım kaç yıllık alın terimiz emeğimiz vardı. Allah pişmanlık vermesin diye diye imzayı attımdaha iyi kapılar açılsın inşallah size de bize de parayı bankaya attırdık başka bankaya almaya çalışıyorum valla vermemek için kaç takla atıyorlar bekliyorum bakalım onayı, ücreti bilmem nesi. Kendi paramı aktarmak için para aldılar ona da he dedik. Yarım saat geçti bekliyorum. En azından şu dönemde erimesin para yeni evle anlaşana kadar dedim bakalım
Hiç kıyamam çok geçmiş olsunHer yaz Temmuz bi hastane vakamız oluyorGeçen sene bu zaman covitten yattı oğlum şimdide age olduk 3 gündür uğraşıyorum evde ateş ishal kusma. Susuz bırakmamaya çalıştım evde de taktım serum falan ama yok bi düzelmedi ateşi de çok dirençliydi bugun kırıldı biraz. en son yatıralım dedi doktorumuz. Yarın izinli çıkıp evde devam edeceğiz bu gece buradayız bakalım
Tez zamanda iyileşsin kuzum geçmiş olsunİshalle seyreden mide ve bağırsak enfeksiyonu. Sağlıkçıyım evet. Valla çok uğraştım yatmayalım diye ama en son yine burdayız. Ateşi çıktı yine izinli gidecektik ama kaldık gibi hayırlısı
Kolayca çıksın inşallahBugun köpek disimiz uc verdi hadi bakalim :)
Senin bakış açını severimAilen güzel günler için sana teminat vermiş öyle bakmak lazım daha güzel eve daha güzel günlere
Merdivensiz ev candır hayırlı uğurlu olsun.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Güle güle oturun. Sağlıkla.Günaydın kızlargüzel haftasonları olsun inşallah
Ev işi tamam bahsettiğim evi değil başka bir eve kaporta verdik bayram sonu tapu işlemlerini yapacaz. Merdiven işi gözümü korkuttu 5 odalı aldık. Tam site içi ve daha yeni bir bina oldu kısmet burayaymış
hayırlı olsun kuzum, hem yeni olması hem düz ayak olması iyi olmuş sanki canim,hem ileride yine satmak isterseniz dubleks evler zor satılıyor.Günaydın kızlargüzel haftasonları olsun inşallah
kocaman bir maşallah bırakıyorum buraya veee usulca kaçıyorum. bugun pikniğe gittim, bir ip buldum iki atlayayim dedim bil bakalım kaç atladım. 3Şekerparem ip atlamak ya da spor benim için çok uzak kavramlar öyle az sayılarla başladım ki 5 lebaşladım 1 1 arttırdım meselaşimdi 1000 ip 100 suquat 200 göbek haraketli yapıyorum ama bugün ipin ucu kaçtı dana gibi yedim denize gittik tabi hazır ne varsa gömdüm kek için üzülmek bile yalan oldu ya bende alttakiker rahatsız olmasın diye kalım bir halıda ve spor ayakkabı ile atatlıyorum
Bu günüme şükür . Günde defalarca kusardı . Şimdi şükür hala devam ama arada bir kusuyor . Ata ya da geçmiş olsun . Demek klima da sıcak da çarpıyor . Bayram sonrası tatil e gideceğiz bir geriliyorum çocuk hasta olursa , yol nasıl bitecek vs vs gözümde büyüdü. Biz alışmışız kuru sıcağa . İnşallah sıkıntısız geçer .. Hep Sena sen aklıma geldin kızcağız ne yoruldu dedim.
Çocuklar iyi Allah'a şükür yuvarlanıp gidiyoruz. Sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah.nzh99 merak ediyorum ama yoğunluktan mı giremiyor muş en son Ata hastaydı ya aklım onda kaldı bişey mi var diye
D dilzar canım sende yoksun ortalarda tosbik paşam napıyor iyi mi
N Nehir8077 kuzular nasıl hasta falan değillerdir inş havalar düzelince evde tutmak da zor dışarda peşlerinden koşmakta
@BKGK karya kuzusu nasıl dişler Ayşeciğide çok zorluyor altta iki üstte 4 dişi var 2 tane daha çıkmaya çalışıyor üstten ama eridi yavrum
Geçmiş olsun kuzuma yaz hastalığı biraz uzun sürüyor sanırım. Yeşim cim evet herşey çocuklar için, onlar iyi olsun onlar mutlu olsun derken, kendimizi atlıyoruz. Çok yoğunsun biliyorum ama azda olsa kendine zaman ayirmaya çalış.Canımmm uzun zaman oldu nasıl kuzular sen nasılsın
İyi diyelim iyi olalım iki gündür bolca kulağını çınlatıyorum. Ata tam iyi şükür derken dün 5 ten beri defalarca kustu. İşe de gidiyorum. Arada geldim 8!den 10 a kusmuş kaç kez daha aldık doktora götürdük üşütmüş dedi. Burası bin derece . Klima ile yatıyoruz derecesini yükseltiyorum ams çok terliyor üst değişirken uyanıyor öğlen işe gideceğim kucağına 3 kere kustru bugün iyi . Hep Sena sen aklıma geldin kızcağız ne yoruldu dedim.
Saol kuzum iyiyiz genel olarak misafirlerim vardı deniz dağ durmadık evde. Bir de iş başladı. Ata gece uyumuyor çok geç yatıp onlarca kez uyanıyor sabahın köründe uyanıyor. Gündüz uyuyor öğlen arası karnını doyurup uyutuyorum iki saat uyuyor. Baba dinleniyor o ara. Ben gelip yemek yap mutfağı topla çamaşır yıka ser kaldır buraya bakmayı bırak yemek yiyemeden günü tamamladığım oluyor. Canları sağolsun ne diyelim. Bİrgün gelirsin beklerim herzaman
Deniz iyi geliyor Atanın isilikleri öyle söndü.
Hep dualarımdasın canım benim
Canımmm misim iyiyiz. Benim kuzenler geldi. Sağolsunlar evimiz şenlendi. Ablalarım Ata çok mutlu oldu. Denize gittik ormana pikniğe dolu dolu geçti. Ata yı Sudan zorla çıkarıyorduk. Kumda oynadı eğlendi. Ben işe başladım. Nefessiz bir tempom var bayramdan sonra izine ayrılıp Karadeniz faslını başlatacağız. Benim deplasman günleri. Ama oralar serin biz burda klimasız nefes alamıyoruz
İyiyiz kuzum. Dün biraz rahatsızlandı atacık bugün daha iyi. Uyumuyor. Sürekli yürümek koşmak istiyor bir saniye durmuyor. Hiç vaktim kalmıyor en son 12 gibi sızıyorum siz de gitmişsiniz ayşecik zeyno mutlular mı sorunsuz geçsin dilerim
Saol baharım cansınız öperim prensesimi
Gözünüz aydın misim. Allah hep gönlüne göre versin
Oy canım benim iyiyiz. Bana da güneş çarptı hastanelik oldum misafir gittikten sonra Ata uyuyor gecenıin bir yarısı bi fena oldum yanıklardan atanın yanına kimseyi bulamadık komşuları da rahatsız etmek istemedik gecenin. 2 sinde atladım arabayakendimi acile götürdüm. Güneş yanığı alerjisi olmuşum. Ata denizden çıkmayınca onunla kaldım istakoza döndüm. Bizim dişler de 6 tane birkaç tane daha geliyor zorluyor
Bizim de uyku fena baharım. Artık kabul ettim.,ata uykuyu sevmiyor. Gece 10-11 uyuyor. Gece bazen uyanıp 4 saat oturuyor salla babam salla. Sonra sabah erken kalkıyor öğlen 12.30 da uyutmaya başlıyorum öğlen uykusunu iyi uyuyor 2 saat bazen 2 buçuk saat bana yararı olmuyor haftaiçi baba rahat ediyor .sağlıkla büyüsünler inşallah
Evet kuzum misafir işbaşı yaptım Ata hareketli çok 24 saat yetmiyor bana
Kuzum seni rüyamdagördüm. Kızları alıp bize gelmişsiniz çok mutlu olmuştum. Giremedim özledim hepinizi
Hayırlı olsun kuzum
Hiç kıyamam çok geçmiş olsun
Tez zamanda iyileşsin kuzum geçmiş olsun
Kolayca çıksın inşallah
Senin bakış açını severim
Merdivensiz ev candır hayırlı uğurlu olsun.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Güle güle oturun. Sağlıkla.
Aşkım sesim kesildi, aramızda kalsın mal gibi birşey oldum. Hem ruhen hem bedenen çok yorgunum. Sen nasılsın sena kuzum nasıl. Gittinizmi doktora.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin.Günaydın kızlargüzel haftasonları olsun inşallah
Yaaa kıyamam bir toparlayamadı kuzum Ata sende harab oldunCanımmm uzun zaman oldu nasıl kuzular sen nasılsın
Saol kuzum iyiyiz genel olarak misafirlerim vardı deniz dağ durmadık evde. Bir de iş başladı. Ata gece uyumuyor çok geç yatıp onlarca kez uyanıyor sabahın köründe uyanıyor. Gündüz uyuyor öğlen arası karnını doyurup uyutuyorum iki saat uyuyor. Baba dinleniyor o ara. Ben gelip yemek yap mutfağı topla çamaşır yıka ser kaldır buraya bakmayı bırak yemek yiyemeden günü tamamladığım oluyor. Canları sağolsun ne diyelim. Bİrgün gelirsin beklerim herzaman
Deniz iyi geliyor Atanın isilikleri öyle söndü.
Hep dualarımdasın canım benim
Canımmm misim iyiyiz. Benim kuzenler geldi. Sağolsunlar evimiz şenlendi. Ablalarım Ata çok mutlu oldu. Denize gittik ormana pikniğe dolu dolu geçti. Ata yı Sudan zorla çıkarıyorduk. Kumda oynadı eğlendi. Ben işe başladım. Nefessiz bir tempom var bayramdan sonra izine ayrılıp Karadeniz faslını başlatacağız. Benim deplasman günleri. Ama oralar serin biz burda klimasız nefes alamıyoruz
İyiyiz kuzum. Dün biraz rahatsızlandı atacık bugün daha iyi. Uyumuyor. Sürekli yürümek koşmak istiyor bir saniye durmuyor. Hiç vaktim kalmıyor en son 12 gibi sızıyorum siz de gitmişsiniz ayşecik zeyno mutlular mı sorunsuz geçsin dilerim
Saol baharım cansınız öperim prensesimi
Gözünüz aydın misim. Allah hep gönlüne göre versin
Oy canım benim iyiyiz. Bana da güneş çarptı hastanelik oldum misafir gittikten sonra Ata uyuyor gecenıin bir yarısı bi fena oldum yanıklardan atanın yanına kimseyi bulamadık komşuları da rahatsız etmek istemedik gecenin. 2 sinde atladım arabayakendimi acile götürdüm. Güneş yanığı alerjisi olmuşum. Ata denizden çıkmayınca onunla kaldım istakoza döndüm. Bizim dişler de 6 tane birkaç tane daha geliyor zorluyor
Bizim de uyku fena baharım. Artık kabul ettim.,ata uykuyu sevmiyor. Gece 10-11 uyuyor. Gece bazen uyanıp 4 saat oturuyor salla babam salla. Sonra sabah erken kalkıyor öğlen 12.30 da uyutmaya başlıyorum öğlen uykusunu iyi uyuyor 2 saat bazen 2 buçuk saat bana yararı olmuyor haftaiçi baba rahat ediyor .sağlıkla büyüsünler inşallah
Evet kuzum misafir işbaşı yaptım Ata hareketli çok 24 saat yetmiyor bana
Kuzum seni rüyamdagördüm. Kızları alıp bize gelmişsiniz çok mutlu olmuştum. Giremedim özledim hepinizi
Hayırlı olsun kuzum
Hiç kıyamam çok geçmiş olsun
Tez zamanda iyileşsin kuzum geçmiş olsun
Kolayca çıksın inşallah
Senin bakış açını severim
Merdivensiz ev candır hayırlı uğurlu olsun.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Güle güle oturun. Sağlıkla.
Ay dilzar ne güldüm affet sesli güldüm hattakocaman bir maşallah bırakıyorum buraya veee usulca kaçıyorum. bugun pikniğe gittim, bir ip buldum iki atlayayim dedim bil bakalım kaç atladım. 3bildiğin üç yani, hani şu pi sayısının virgülden önceki kısmı, yazıyla üç, rakamla 3, hatta senetlerde yapıldığı gibi sağına soluna çizgi atayım da bir yanlışlık olmasin sonra ne bilem 0.3 neyim yaparlar da performansımi düşük gösterirler.
---3---