Yok canım gecmedi hasta değil ama o küçükcuk burun aka aka bitmedi. Evet çocuklara ilaç vermek mesele. Sevindim Ata kuzumun daha iyi olmasına. İylessin tekrardan yemeye başlar enerjisinide kilosunu da geri alır.
Canımmm uzun zaman oldu nasıl kuzular sen nasılsın
Insallah bakalim artik bu bizde kalacak sanırım. Zaten karya var diye iyice siyirdik cunku hersey agzinda su donemleri bir gecse viruste bitse daha rahat oluruz Insallah yoksa boyle gecmiyor canim.
nzh99 sizi de çok merak ediyorum nerelerdesiniz Ata nasıl oldu ?epeydir de girmemişsin bile
İyi diyelim iyi olalım iki gündür bolca kulağını çınlatıyorum. Ata tam iyi şükür derken dün 5 ten beri defalarca kustu. İşe de gidiyorum. Arada geldim 8!den 10 a kusmuş kaç kez daha aldık doktora götürdük üşütmüş dedi. Burası bin derece . Klima ile yatıyoruz derecesini yükseltiyorum ams çok terliyor üst değişirken uyanıyor öğlen işe gideceğim kucağına 3 kere kustru bugün iyi . Hep Sena sen aklıma geldin kızcağız ne yoruldu dedim.
0yaa bende merak ettim.dun ruyamda gordum onlara gitmisim ata yi seviyorum flan ama karisik bir ortam vardi
nzh99 canim iyi misiniz Ata nasil ?
Saol kuzum iyiyiz genel olarak misafirlerim vardı deniz dağ durmadık evde. Bir de iş başladı. Ata gece uyumuyor çok geç yatıp onlarca kez uyanıyor sabahın köründe uyanıyor. Gündüz uyuyor öğlen arası karnını doyurup uyutuyorum iki saat uyuyor. Baba dinleniyor o ara. Ben gelip yemek yap mutfağı topla çamaşır yıka ser kaldır buraya bakmayı bırak yemek yiyemeden günü tamamladığım oluyor. Canları sağolsun ne diyelim. Bİrgün gelirsin beklerim herzaman
Valla kremler pudra gün içinde yıkayıp kurutma kar etmedi ya kızardı baya
sudokrem yok evde alayım olmadı
Deniz iyi geliyor Atanın isilikleri öyle söndü.
Çok şükür ama yanlış olabilir diye de endişe ediyorum . Sena ya da bulaşmış
gece nefes alamadığından ağladı . Tabi sonuç olarak ağlarken de tüm mideyi boşalttı . Hem sağlık hem de ailevi sıkıntılar olarak çok zor bir gün geçirdim . Çok duanıza ihtiyacım var .
Hep dualarımdasın canım benim
nzh99 kuzum sen neredesin Atacık nasıl oldu bir ses ver
@sekerpare5939 sen de yoksun annendeydin orda vakit mi olmuyor
Canımmm misim iyiyiz. Benim kuzenler geldi. Sağolsunlar evimiz şenlendi. Ablalarım Ata çok mutlu oldu. Denize gittik ormana pikniğe dolu dolu geçti. Ata yı Sudan zorla çıkarıyorduk. Kumda oynadı eğlendi. Ben işe başladım. Nefessiz bir tempom var bayramdan sonra izine ayrılıp Karadeniz faslını başlatacağız. Benim deplasman günleri. Ama oralar serin biz burda klimasız nefes alamıyoruz
nzh99 canım siz nasıl oldunuz tek tek okuyamadım sayfaları ama ara ara girip baktım haber yoktu sanki sizden umarım iyisinizdir herşey yolundadır
İyiyiz kuzum. Dün biraz rahatsızlandı atacık bugün daha iyi. Uyumuyor. Sürekli yürümek koşmak istiyor bir saniye durmuyor. Hiç vaktim kalmıyor en son 12 gibi sızıyorum siz de gitmişsiniz ayşecik zeyno mutlular mı sorunsuz geçsin dilerim
@Sekerpareeee canim selam yaa hic kimseyi kabul etme bence esim pandemiden dolayi anne babasiyla bile kapidan gorusuyoruz yatiya istemez flan de esini bahane et yada evde yokuz de.
Benim ablamlar yurtdisindan geldiler bana gelmediler bebek var yorulup ugrasmayayim diye o da dusun 1 2 gun kalacaklardi sadece.
Bu arada karya konusmaya çalışıyor babayi flan guzel söylüyor ama anne demiyor ya arada ade diyor bana o kadar
Umudum- Canim gecmis olsun simdi nasilsiniz?
Ya ben
nzh99 yi merak ediyorum yazmiyor bayadir..
Saol baharım cansınız öperim prensesimi
Gözünüz aydın misim. Allah hep gönlüne göre versin
nzh99 merak ediyorum ama yoğunluktan mı giremiyor muş en son Ata hastaydı ya aklım onda kaldı bişey mi var diye
D dilzar canım sende yoksun ortalarda tosbik paşam napıyor iyi mi
N Nehir8077 kuzular nasıl hasta falan değillerdir inş havalar düzelince evde tutmak da zor dışarda peşlerinden koşmakta
@BKGK karya kuzusu nasıl dişler Ayşeciğide çok zorluyor altta iki üstte 4 dişi var 2 tane daha çıkmaya çalışıyor üstten ama eridi yavrum
Oy canım benim iyiyiz. Bana da güneş çarptı hastanelik oldum misafir gittikten sonra Ata uyuyor gecenıin bir yarısı bi fena oldum yanıklardan atanın yanına kimseyi bulamadık komşuları da rahatsız etmek istemedik gecenin. 2 sinde atladım arabayakendimi acile götürdüm. Güneş yanığı alerjisi olmuşum. Ata denizden çıkmayınca onunla kaldım istakoza döndüm. Bizim dişler de 6 tane birkaç tane daha geliyor zorluyor
@Sekerpareeee Zeyay1420 bizdede 8 dis var suan valla gecen haftalarda cigliklar atiyordu bu hafta daha sakin gibi ben eline hep buz veriyorum sadece gunduz uykularımız kisaldi zaten 1 aya yakindir tek uyku yapiyor ama 1 bucuk 2 saate yakin uyuyordu 4 gundur flan 1 saat uyuyor nasil aksama kadar dayanıyor anlamiyorum. Sizinkiler nasillar uyku duzenleri nasil ?bu arada ust yanlarda baya zorlamıştı karya yi.
misskokulumm ohh ohh bende kendime bakmak istiyorum ama hic vakit yok lazere gitmem lazim dişlerim icin biraz maddi sikisiklik var. Birde dövme yapmak istiyorum karya nin ismini ama eminde degilim
Bizim de uyku fena baharım. Artık kabul ettim.,ata uykuyu sevmiyor. Gece 10-11 uyuyor. Gece bazen uyanıp 4 saat oturuyor salla babam salla. Sonra sabah erken kalkıyor öğlen 12.30 da uyutmaya başlıyorum öğlen uykusunu iyi uyuyor 2 saat bazen 2 buçuk saat bana yararı olmuyor haftaiçi baba rahat ediyor .sağlıkla büyüsünler inşallah
buralardayım aslında kuzum, tosbik de iyi şükür, tam gaz anneyi yormaya devam. ☺☺ sen nasılsın, aysecigim nasil?
hır de yesimin misafiri varmış galiba, helin öyle yazmıştı en son, o yuzden pek yazamıyormus
Evet kuzum misafir işbaşı yaptım Ata hareketli çok 24 saat yetmiyor bana
Çok güzel olmuş canım Rabbim temiz kalbine göre vermiş bak kaç zamandır bakıyordum bir anda ev satıldı içine sinen başka bir yer buldun inş kolaylıkla da taşınmak nasip olsun
Üst yanlar bizimde zorluyor bazen ağzını yanaklarını eliyle bastırıyor salatalık falan veriyorum serinlesin diye ama canı yanıyor belli ki bizim ev çok sıcaktı bunaltıcı bir hava ve nem var yağmur yağacak yağamıyor denize girilmiyor nemden oturduğumuz yerde sırılsıklam oluyoruz kalktık köye geldik bugün yıkadım hemen rekor 3.5 saat uyudu Ayşe sessiz ve serin ortamı bulunca
Taaaa şubatta diyete başlıyorum ahanda temmuz geldi geçiyor diyeti geçtim almasam yine iyi yaz böyle geçeceği benziyor sürekli göçebeyiz bir düzenimiz yok eylülde inş diyet ve yürüyüşle başlayacağım inş
İyiyiz bizde canım saol okullar kapandı eşimin memlekete geldik köyle kendi evimiz arası mekik dokuyoruz kv erken gelip köye bahçe yaptı burayı bırakıp bizimle gelmiyor ama biz gidince de bozuluyor kırılıyor işimiz var bu yaz
Ayşecik dişlerle mücadele halinde sıcağı hiç sevmiyor bunalıyor birde domates dokunmuyordu şimdi nezaman yese pişik oluyor ve çokda seviyor görünce ihtimal yok vermezsen sinirden ölüyor bizde yiyemez olduk onun yüzünden.
Ata ya Yeşim e yada eşine bişey oldu sanmıştım en son hatırladığım hepsi sıkıntılıydı Aman iyi sağlık sıkıntısı olmasında yoğunluktan giremedi ozaman
Kuzum seni rüyamdagördüm. Kızları alıp bize gelmişsiniz çok mutlu olmuştum. Giremedim özledim hepinizi
Biz de bugün yaptık tapu işlemlerini. Ben de dediğin gibi buruklaştım kaç yıllık alın terimiz emeğimiz vardı. Allah pişmanlık vermesin diye diye imzayı attım
daha iyi kapılar açılsın inşallah size de bize de
parayı bankaya attırdık başka bankaya almaya çalışıyorum valla vermemek için kaç takla atıyorlar
bekliyorum bakalım onayı, ücreti bilmem nesi. Kendi paramı aktarmak için para aldılar ona da he dedik. Yarım saat geçti bekliyorum. En azından şu dönemde erimesin para yeni evle anlaşana kadar dedim bakalım
Hayırlı olsun kuzum
Her yaz Temmuz bi hastane vakamız oluyor
Geçen sene bu zaman covitten yattı oğlum şimdide age olduk 3 gündür uğraşıyorum evde ateş ishal kusma. Susuz bırakmamaya çalıştım evde de taktım serum falan ama yok bi düzelmedi ateşi de çok dirençliydi bugun kırıldı biraz. en son yatıralım dedi doktorumuz. Yarın izinli çıkıp evde devam edeceğiz bu gece buradayız bakalım
Hiç kıyamam çok geçmiş olsun
İshalle seyreden mide ve bağırsak enfeksiyonu. Sağlıkçıyım evet. Valla çok uğraştım yatmayalım diye ama en son yine burdayız. Ateşi çıktı yine izinli gidecektik ama kaldık gibi hayırlısı
Tez zamanda iyileşsin kuzum geçmiş olsun
Bugun köpek disimiz uc verdi hadi bakalim :)
Kolayca çıksın inşallah
Ailen güzel günler için sana teminat vermiş öyle bakmak lazım daha güzel eve daha güzel günlere
Senin bakış açını severim
Merdivensiz ev candır hayırlı uğurlu olsun.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Güle güle oturun. Sağlıkla.