- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
Öyle ama gerçekten. Kadın çocuk doktoru ama uzmanlığı yenidoğan yoğun bakım üzerine üstüne emzirme danışmalığı ve evlilik danışmanlığı eğitimi almış. Ben emzirme danışmanlığı için gitmiştim sonra rutin muayenelere de gitmeye başladık. Çok da cana yakın hoş sohbet maşallah diyim bariIngiliz anahtari benzetmene cok güldüm gündüz okuyuncane mutlu size böyle bilgili bilincli bir doktora denk gelmişsiniz
Ali de anne demeyi en son öğrenmiştiüzülme dili döndüğünde söyleyecek pandemi cidden önemli bir sebep..ama insanlar nasılsa aşı oldum deyip rahata saldı
Nedir bu 2 yaş sendromunun belirtileri kesin bizimkinde de vardırAyy evet yaa bugün dedim Allahim daha 1.5 yas bile olmadi ama tipik 2 yaş sendromu basladı..erken başladığı gibi erken biter umarım..kız çocuğu başka dediler ama pek hanimefendi takılmıyor bizim kız
Çok iyi yapmışsın arada bir böyle yenilik insana iyi geliyorKızlarGöktuğ u babaya bırakıp kuaföre geldim. Saçımda 3 farklı ton ve bolca beyazım vardı boya ve gölge yaptırıyorum belim, boynum tutuldu ay eziyet resmen ya neyse güzelliğin de bir bedeli var demek kv ye gitmeden yenileneyim verdiğim kilolarla birlikte dedim
Sabah 3 ev gezdik akşam biriyle pazarlık yapacaz bakalım kısmet
burda da öyle kiralik yok gibi. abim emlak danışmanlığı yapıyorlar kıralik ayni gun gidiyormusPişman olmazsın çok da iyi gelir inşallah . Umarım ev alana kadar gönlüne göre bir ev bulursun . Bizim burda kiralık ev de sıkıntı . Herkes kendi evinde oturuyor sanki
Amin inşallah ben de çok istiyorum
ben evime gercekten samimi gördüğüm kisileri aliyorum onlar kendini rahat hissetmeli bende onlar varken rahat olmaliyim. hemen de is veririm valla oyle oturtmamBize gelen de hep ailedir akrabalarla eşim ve benim de pek öyle samimiyetimiz yok yoksa İzmire gelince yol geçen hanı olurdu evim eminim
Misafir severim çok fazla hemde ama bana külfet olanı değil gelen her şeye yardım eder bende ben müsade etmesem bile çocuklu aile de olması gereken de budur çocuk olmasa bile destek olunmalı benim fikrim bu yönde tabi
ohhhh ne guzel etmissin valla. ev de hizlisiniz masallah. umarim gonlunden geçen olurKızlarGöktuğ u babaya bırakıp kuaföre geldim. Saçımda 3 farklı ton ve bolca beyazım vardı boya ve gölge yaptırıyorum belim, boynum tutuldu ay eziyet resmen ya neyse güzelliğin de bir bedeli var demek kv ye gitmeden yenileneyim verdiğim kilolarla birlikte dedim
canim belli bir şartı mi var herkesin farklıdır bence yaKizlar selam bizim azilardan once kopek disi uc verecek saniri bembeyaz olmus patlaak uzere normal mi bu durum
Once azilar geliyormus ya yada ben yanlis biliyorum. Sirasiyla cikmiyormu bunlar:) evde cok oturunca boyle oluyor isteburda da öyle kiralik yok gibi. abim emlak danışmanlığı yapıyorlar kıralik ayni gun gidiyormusabimlerin sitedr var da ama istediğim yerde ve büyüklükte değil
ben evime gercekten samimi gördüğüm kisileri aliyorum onlar kendini rahat hissetmeli bende onlar varken rahat olmaliyim. hemen de is veririm valla oyle oturtmam
ohhhh ne guzel etmissin valla. ev de hizlisiniz masallah. umarim gonlunden geçen olur
canim belli bir şartı mi var herkesin farklıdır bence ya
bizimki çok karışık geliyor ya gelinim gibiOnce azilar geliyormus ya yada ben yanlis biliyorum. Sirasiyla cikmiyormu bunlar:) evde cok oturunca boyle oluyor iste
Ya yerlere yatma direnme inat etme... birey oldugunu ispat etmeye çalışıyor ben de burdayım diyor kısaca işte.istedigi olmayınca zarıl zarıl ağlama çığlıklar atma..hele bir de abisiyle oyuncak kavgasi eklendi mi bana aglama hissi geliyor..büyüdükçe oynarlar dedim ama bilemedimÖyle ama gerçekten. Kadın çocuk doktoru ama uzmanlığı yenidoğan yoğun bakım üzerine üstüne emzirme danışmalığı ve evlilik danışmanlığı eğitimi almış. Ben emzirme danışmanlığı için gitmiştim sonra rutin muayenelere de gitmeye başladık. Çok da cana yakın hoş sohbet maşallah diyim bari
Nedir bu 2 yaş sendromunun belirtileri kesin bizimkinde de vardır
Bahaaar ahh bahaaart 15 gün olacak yakında ne çekiyorumKizlar selam bizim azilardan once kopek disi uc verecek saniri bembeyaz olmus patlaak uzere normal mi bu durum
Diş çıkarken belli bir sıralama yok canım.Göktuğ un altları halen 2 tane yandakiler çıkmadı ama azılar çıktı mesela. İlk defa böyle sıralama görüyorum ben deKizlar selam bizim azilardan once kopek disi uc verecek saniri bembeyaz olmus patlaak uzere normal mi bu durum
Ev meselesi tam kısmet gerçekten bak kaç aydır satılsın diye bekliyorduk 1 günde gitti.. Cuma tapu işlerini halledip dünkü eve kapora verecez sanırım ben çok beğendimburda da öyle kiralik yok gibi. abim emlak danışmanlığı yapıyorlar kıralik ayni gun gidiyormusabimlerin sitedr var da ama istediğim yerde ve büyüklükte değil
ben evime gercekten samimi gördüğüm kisileri aliyorum onlar kendini rahat hissetmeli bende onlar varken rahat olmaliyim. hemen de is veririm valla oyle oturtmam
ohhhh ne guzel etmissin valla. ev de hizlisiniz masallah. umarim gonlunden geçen olur
canim belli bir şartı mi var herkesin farklıdır bence ya
O zaman bizimki baya zamandır 2 yaş sendromundaYa yerlere yatma direnme inat etme... birey oldugunu ispat etmeye çalışıyor ben de burdayım diyor kısaca işte.istedigi olmayınca zarıl zarıl ağlama çığlıklar atma..hele bir de abisiyle oyuncak kavgasi eklendi mi bana aglama hissi geliyor..büyüdükçe oynarlar dedim ama bilemedim
Bahaaar ahh bahaaart 15 gün olacak yakında ne çekiyorumbizim de köpek dişleri geliyor azı falan hiç çıkmadı daha ayhh bi çıkamadı uyumuyor uyutmuyor sürekli mızmız arada ateşleniyor ama çıkmıyor çıkmıyor
Hadi gözünüz aydın miss çok sevindimKızlar biz de evi sattık şükür. İstediğimiz fiyata yakın oldu. Ev arıyoruz şimdi desatılığa koyduğumuzda aklımıza yatan evler satıldı inşallah buluruz 1 ay süremiz var yalnız haftaya tatil ayarlamıştım sonrası bayram Eskişehire gidecez nasıl olacak bilemiyorum. Onlara da söyledik 4 gözle bekliyorlar. Bir daha da gidemeyiz Elifin dersleri, kursları çok yoğun tempodalar. Allah yoluna koysun inşallah
Size de hayırlı olsun helincim gönlünüze göre bir ev bulursunuz ibşallah kuzumahhh inşallah dilzarim ya. bakıyorum her gün internetten ama bakalım denk gelmedi henüz. taşınma olayı da gözümde bi büyüyor ki hiç sorma. kendime hep değişimden korkma temiz sayfa iyidir diyorum ama klasik yengeç burcu olarak sevemiyorum kopamıyorum alışkanlıklardan.
ay okurken kötü olduk.valla. çünkü en tirstigim hayvandır. iyi ki gelmişsiniz. hoş gelmissiniz
aminnnn inşallah canim
sagolasin canim
oyyy valla eskiden yani çocuktan önce herkes bize gelir uzun uzun kalırdı gençler yani. çünkü rahatizdir . öğrenci evi gibi takılırdı gençlik de. ama şimdi gelen yardım için geliyor diğer türlüsü bence onlar kaçmalı. valla illa gelen olursa evin bütün işini ver çocuk baktır koşa koşa kaçarlar
oy guzel gelinim yageçmiş olsun prensese
sağol dünürüm. olur ya çıkar biri. bizde bayadır koymuştuk satılacak diye ödüm kopuyordu buruktum sonra baktım kimse sormuyor rahatladım derken satiliverdibenim de eylül de taşınmış olmam lazım ama nereye bakalim
ya bunlar koç burcu inadın alası bunlarda. benden demesi teslim olum iyice bilemeyin inatlarini
hayırlı olsun canim. valla evi bulursan gider gelir taşınırsın. inşallah o da hemencecik gönlüne göre olur
Ya düğün boyu oynadı ben sesten korkar demiştim ama öyle olmadı şükür
Kız bizimkini de öyle hayal etmiştim kardeşimin düğününde ama şıpa salon yarı açık olunca tutup tutup dışarı çekti beni . El ele gezdik oynar diye hayal ederken . Bir de sonunda da üstüme kustuYa düğün boyu oynadı ben sesten korkar demiştim ama öyle olmadı şükür
Çok teşekkür ederim canım benim aylar sonra süsledim
Ya senin müsait olmadığın olamayacağın çok elli zaten sormaya bile gerek yokAhh eliff beni de yanılttidili bi çözülse eminim rahatlayacağız hanımağama selam olsun artık elif de onun izinde
Ya demistim dun masanin yerini degistirdim masaya çıkamasın diye. Sandalyelere henüz tırmanamıyor ama çözüm bulmuş.gitmis dütdütünü sandalyeye dayamıs basamak etmis gene çıkmışAllahim bu nasıl bir kipirdakliktir ya Rabbim
Hahahahha Karyama cok güldüm hahahahben d3 bir kere Aliyi evin icinde bulamamistim da ne aradim tam 30 dk. Yok dedim aklimi kaybedicem ben bu sefer kv seslendim gelsin diye. O da duymadı kaynim çıktı geldi noldu diye.tabi ben agliyorum Aliyi bulamiyorum diye adam bi defa alii dedi sıpa saklandigi yerden cikti besikle yatak arasina mi besigin altina girmis napmissa oraya defalarca baktim bulamamistim oysa ki oglum ben seslendim niye cikmadin diye agliyorum toyttum(korktum) dediydi bi daha o ders oldu..bulamayinca yakaladim seni falan diye oyun baslattim..illa bi yerlerde kikirdedigi icin buldum erkek kardesim de gardolaba girmis uyumustu da kayboldu diye sokak sokak aramistim ahh bu çocuklar..Allahim bize kayıp acısı yaşatmasın ❤
Evet canim hem ev küçük hem 2 çocuk ufaciklar .daha tuvalet ihtiyaçlarını bile kendi kendilerine halledemiyorlar.biri anne sütü alıyor..insan icinde durmak zor olduğu icin oturmaya gitmiyorum kimseye.. cocuklarim büyük olsa evim büyük olsa neyse.bir de birine gitmeden önce evi müsait mi diye sorulmali bence
Hakikatrn birden bir kötu oldum jadezaten disim kırıldığı icin üzgündüm o da öyle deyince dağıldım ya bu sut diyetleri beni cok yıprattı.. bir de kilo vereyim.diye uğraşınca biraz yıprandım. Biraz ara verecegim.kalsiyum destegine baslayacagim.dikkat ediyorum ne zaman kiz diş çikarsa ya disim kiriliyor ya sızlıyor herhalde kalsiyum çekiyor benden.
Uyumazlar kibir yere gidince anneci oluyorlar daha 1 metre degil lafina cok güldüm hahahaha boylari 1 metreden bir karis eksik ama akillari birkac karış havada bu yavrusların
Hahahahahahşimdilik sessizlik hakim.kimseye bisey demiyecegim.. yoruluyorum ayol onlar beni davet etsin
Ya küçük çocukla hayat zor..hem sevginin de dediği gibi çocuğun zamanindan calmak olur. Yani kısa sureli misafirlikler iyidir kaynasma olur ama uzun süreli bence gittigin kişiye zulmetmek ya.ben annemde uzun kalmıyorum yük olurum duzeni bozulur diye.Sen de oraya dinlenmeye gidiyorsun haklisin..hersey tadında güzel
Bu arafa @Sevgi22884550 sevgi seji etiketlemyi unutmusum..katılıyorum sana canim
Ahh ahh uzun Amandır hayalim kuaför bir türlü o uzun serüvene vaktimiz olmadıKızlarGöktuğ u babaya bırakıp kuaföre geldim. Saçımda 3 farklı ton ve bolca beyazım vardı boya ve gölge yaptırıyorum belim, boynum tutuldu ay eziyet resmen ya neyse güzelliğin de bir bedeli var demek kv ye gitmeden yenileneyim verdiğim kilolarla birlikte dedim
Hadi bakalım hayırlı olsun misim çok sevindim 6 oda tek katmı dubleks mi? Tek daireyse süper rahat edersin. Kuaför işini de ne iyi yapmışsın yenilik iyidir herzaman bende gelmeden saçımı kestirdim ama eşimeEv meselesi tam kısmet gerçekten bak kaç aydır satılsın diye bekliyorduk 1 günde gitti.. Cuma tapu işlerini halledip dünkü eve kapora verecez sanırım ben çok beğendimzaten aylardır sürekli ev ilanı bakıyoruz bunu da takip ediyorduk. fiyatı da bizi zorlamayacak hem 6 odalı güney cephe parkı bahçesi var. Annemlere abimlere yine yakın. Benim evle yaşıt eski değil wc banyo değiştşreceğiz bir tek. 0 ev yok artık oturduğumuz bölgede yeni yapılanma da uzak biraz. Hayırlısı olur inşallah. Sen de pat diye bulursun belli olmaz bu işler
Dubleks canım üstte 2 oda var kızlara vereyim diyorum. Merdivene de çit bile yaptırmışlar. Göktuğ çıkamaz. Büyük kızım için istiyordum zaten ev değiştirmeyi ders çalışması için sakin bir ortam lazım ona. Yukarıda sessizce çalışır inşallah. Sabah da erkenden uyandırıyor sesiyle paşa tüm evi. Orda kızlar da ben de o açılardan daha rahat ederiz gibi bakalım kısmet. Ben de 2 yıldır falan hep kendim kestim saçımı canım kendim boyuyordum beyazım çok maalesef. Kızlarım bile anne gençleşmişsin ne güzel olmuş falan çok beğendi. Alta gölge üste boya yaptı güzel oldu vallaHadi bakalım hayırlı olsun misim çok sevindim 6 oda tek katmı dubleks mi? Tek daireyse süper rahat edersin. Kuaför işini de ne iyi yapmışsın yenilik iyidir herzaman bende gelmeden saçımı kestirdim ama eşimesıcakta çok bunalıyorum kurutmayı da sevmiyorum ıslak kalıncada fıtığımı azdırıyor