2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öyle ama gerçekten. Kadın çocuk doktoru ama uzmanlığı yenidoğan yoğun bakım üzerine üstüne emzirme danışmalığı ve evlilik danışmanlığı eğitimi almış. Ben emzirme danışmanlığı için gitmiştim sonra rutin muayenelere de gitmeye başladık. Çok da cana yakın hoş sohbet maşallah diyim bari
Ayy evet yaa bugün dedim Allahim daha 1.5 yas bile olmadi ama tipik 2 yaş sendromu basladı..erken başladığı gibi erken biter umarım..kız çocuğu başka dediler ama pek hanimefendi takılmıyor bizim kız
Nedir bu 2 yaş sendromunun belirtileri kesin bizimkinde de vardır

Çok iyi yapmışsın arada bir böyle yenilik insana iyi geliyor ben de 1 sene olmuş kuaföre gitmeyeli saçım rapunzel oldu yazın hiç çekilmiyor acil kestireceğim bu hafta sonu

Pişman olmazsın çok da iyi gelir inşallah . Umarım ev alana kadar gönlüne göre bir ev bulursun . Bizim burda kiralık ev de sıkıntı . Herkes kendi evinde oturuyor sanki

Amin inşallah ben de çok istiyorum
burda da öyle kiralik yok gibi. abim emlak danışmanlığı yapıyorlar kıralik ayni gun gidiyormus abimlerin sitedr var da ama istediğim yerde ve büyüklükte değil
ben evime gercekten samimi gördüğüm kisileri aliyorum onlar kendini rahat hissetmeli bende onlar varken rahat olmaliyim. hemen de is veririm valla oyle oturtmam
ohhhh ne guzel etmissin valla. ev de hizlisiniz masallah. umarim gonlunden geçen olur
Kizlar selam bizim azilardan once kopek disi uc verecek saniri bembeyaz olmus patlaak uzere normal mi bu durum
canim belli bir şartı mi var herkesin farklıdır bence ya

Once azilar geliyormus ya yada ben yanlis biliyorum. Sirasiyla cikmiyormu bunlar:) evde cok oturunca boyle oluyor iste

Ya yerlere yatma direnme inat etme... birey oldugunu ispat etmeye çalışıyor ben de burdayım diyor kısaca işte.istedigi olmayınca zarıl zarıl ağlama çığlıklar atma..hele bir de abisiyle oyuncak kavgasi eklendi mi bana aglama hissi geliyor..büyüdükçe oynarlar dedim ama bilemedim
Kizlar selam bizim azilardan once kopek disi uc verecek saniri bembeyaz olmus patlaak uzere normal mi bu durum
Bahaaar ahh bahaaart 15 gün olacak yakında ne çekiyorum bizim de köpek dişleri geliyor azı falan hiç çıkmadı daha ayhh bi çıkamadı uyumuyor uyutmuyor sürekli mızmız arada ateşleniyor ama çıkmıyor çıkmıyor

Diş çıkarken belli bir sıralama yok canım.Göktuğ un altları halen 2 tane yandakiler çıkmadı ama azılar çıktı mesela. İlk defa böyle sıralama görüyorum ben de köpek dişler en zoru aslında zoru önceden bitiyorsunuz bu da güzel

Ev meselesi tam kısmet gerçekten bak kaç aydır satılsın diye bekliyorduk 1 günde gitti.. Cuma tapu işlerini halledip dünkü eve kapora verecez sanırım ben çok beğendim zaten aylardır sürekli ev ilanı bakıyoruz bunu da takip ediyorduk. fiyatı da bizi zorlamayacak hem 6 odalı güney cephe parkı bahçesi var. Annemlere abimlere yine yakın. Benim evle yaşıt eski değil wc banyo değiştşreceğiz bir tek. 0 ev yok artık oturduğumuz bölgede yeni yapılanma da uzak biraz. Hayırlısı olur inşallah. Sen de pat diye bulursun belli olmaz bu işler

O zaman bizimki baya zamandır 2 yaş sendromunda ya da sendrom mendrom değil karakter bu ama o zaman 2 yaş bomba olur herhalde

Bizim ne azılar çıktı ne köpek dişi bu zamana kadar diğer dişler de pek zorlamadı inşallah bunlar da kolay çıkar bayramda memlekete bayramdan sonra da tatile gideceğiz inşallah oralarda patlamaz

Hadi gözünüz aydın miss çok sevindim sonrası için kolaylıklar diliyorum gönlünüzce olsun inşallah

Size de hayırlı olsun helincim gönlünüze göre bir ev bulursunuz ibşallah kuzum

Ya düğün boyu oynadı ben sesten korkar demiştim ama öyle olmadı şükür
Çok teşekkür ederim canım benim aylar sonra süsledim
Kız bizimkini de öyle hayal etmiştim kardeşimin düğününde ama şıpa salon yarı açık olunca tutup tutup dışarı çekti beni . El ele gezdik oynar diye hayal ederken . Bir de sonunda da üstüme kustu

Ya senin müsait olmadığın olamayacağın çok elli zaten sormaya bile gerek yok ama insanlar hep kendilerini düşünüyor işte
Ya ben sana kuyamam ara ver tabi önce sağlık olsun kilo verilir mutsuz olacağın diyetler yerine porsiyon kıs inan ben öyle yapıyorum az az gram gram gitse de veriyorum kilo neçok sal ne çok sık çünkü çok sıkmak insanı bıktırıyor

Ahh ahh uzun Amandır hayalim kuaför bir türlü o uzun serüvene vaktimiz olmadı neyse senin için çok sevindim ohh iyi yapmışsın sefan olsun fıstık olmak kolay mı be

Hadi bakalım hayırlı olsun misim çok sevindim 6 oda tek katmı dubleks mi? Tek daireyse süper rahat edersin. Kuaför işini de ne iyi yapmışsın yenilik iyidir herzaman bende gelmeden saçımı kestirdim ama eşimesıcakta çok bunalıyorum kurutmayı da sevmiyorum ıslak kalıncada fıtığımı azdırıyor

nzh99 merak ediyorum ama yoğunluktan mı giremiyor muş en son Ata hastaydı ya aklım onda kaldı bişey mi var diye
D dilzar canım sende yoksun ortalarda tosbik paşam napıyor iyi mi
N Nehir8077 kuzular nasıl hasta falan değillerdir inş havalar düzelince evde tutmak da zor dışarda peşlerinden koşmakta
BKGK karya kuzusu nasıl dişler Ayşeciğide çok zorluyor altta iki üstte 4 dişi var 2 tane daha çıkmaya çalışıyor üstten ama eridi yavrum

Dubleks canım üstte 2 oda var kızlara vereyim diyorum. Merdivene de çit bile yaptırmışlar. Göktuğ çıkamaz. Büyük kızım için istiyordum zaten ev değiştirmeyi ders çalışması için sakin bir ortam lazım ona. Yukarıda sessizce çalışır inşallah. Sabah da erkenden uyandırıyor sesiyle paşa tüm evi. Orda kızlar da ben de o açılardan daha rahat ederiz gibi bakalım kısmet. Ben de 2 yıldır falan hep kendim kestim saçımı canım kendim boyuyordum beyazım çok maalesef. Kızlarım bile anne gençleşmişsin ne güzel olmuş falan çok beğendi. Alta gölge üste boya yaptı güzel oldu valla

Kalppare Zeyay1420 bizdede 8 dis var suan valla gecen haftalarda cigliklar atiyordu bu hafta daha sakin gibi ben eline hep buz veriyorum sadece gunduz uykularımız kisaldi zaten 1 aya yakindir tek uyku yapiyor ama 1 bucuk 2 saate yakin uyuyordu 4 gundur flan 1 saat uyuyor nasil aksama kadar dayanıyor anlamiyorum. Sizinkiler nasillar uyku duzenleri nasil ?bu arada ust yanlarda baya zorlamıştı karya yi.
misskokulumm ohh ohh bende kendime bakmak istiyorum ama hic vakit yok lazere gitmem lazim dişlerim icin biraz maddi sikisiklik var. Birde dövme yapmak istiyorum karya nin ismini ama eminde degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…