- 31 Ağustos 2013
- 3.381
- 8.787
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buralardayım aslında kuzum, tosbik de iyi şükür, tam gaz anneyi yormaya devam. ☺☺ sen nasılsın, aysecigim nasil?@nzh99 merak ediyorum ama yoğunluktan mı giremiyor muş en son Ata hastaydı ya aklım onda kaldı bişey mi var diye
D dilzar canım sende yoksun ortalarda tosbik paşam napıyor iyi mi
@Nehir8077 kuzular nasıl hasta falan değillerdir inş havalar düzelince evde tutmak da zor dışarda peşlerinden koşmakta
BKGK karya kuzusu nasıl dişler Ayşeciğide çok zorluyor altta iki üstte 4 dişi var 2 tane daha çıkmaya çalışıyor üstten ama eridi yavrum
Yaaa cok guzel olmuş ne mutlu Allah gönlüne göre vermiş canim kizlara uygun ortami falan dusunmen ayrica guzel olmuş..Allah güle güle oturmak nasip etsin hayırlı uğurlu olsun canım ❤❤❤Ev meselesi tam kısmet gerçekten bak kaç aydır satılsın diye bekliyorduk 1 günde gitti.. Cuma tapu işlerini halledip dünkü eve kapora verecez sanırım ben çok beğendim zaten aylardır sürekli ev ilanı bakıyoruz bunu da takip ediyorduk. fiyatı da bizi zorlamayacak hem 6 odalı güney cephe parkı bahçesi var. Annemlere abimlere yine yakın. Benim evle yaşıt eski değil wc banyo değiştşreceğiz bir tek. 0 ev yok artık oturduğumuz bölgede yeni yapılanma da uzak biraz. Hayırlısı olur inşallah. Sen de pat diye bulursun belli olmaz bu işler
Valla iki haftadır gelmedi hala bizim de..köpek dis epey yorucu oluyordu diye hatırlıyorum..çocugun huyu değişti.gulumseyerek uyanan kız her uyanmada zırıl zırıl ağlıyor kıyamam insAllah kolayca çikar ipektoşun da dişleri annesini de kendini de zorlamaz inşAllahO zaman bizimki baya zamandır 2 yaş sendromunda ya da sendrom mendrom değil karakter bu ama o zaman 2 yaş bomba olur herhalde
Bizim ne azılar çıktı ne köpek dişi bu zamana kadar diğer dişler de pek zorlamadı inşallah bunlar da kolay çıkar bayramda memlekete bayramdan sonra da tatile gideceğiz inşallah oralarda patlamaz
Ben de artik öyle yapıyorum..arada yürüyüşe çıkıyorum..icimden hep jade porsiyon küçült demisti diyorum biricik jade bal jade ❤Ya senin müsait olmadığın olamayacağın çok elli zaten sormaya bile gerek yok ama insanlar hep kendilerini düşünüyor işte
Ya ben sana kuyamam ara ver tabi önce sağlık olsun kilo verilir mutsuz olacağın diyetler yerine porsiyon kıs inan ben öyle yapıyorum az az gram gram gitse de veriyorum kilo neçok sal ne çok sık çünkü çok sıkmak insanı bıktırıyor
Uyku kafasina göre gidiyor canim..2 uyku yapıyoruz bu ara gene..ondan sabah erkenden kalkiyoruz dişler acaip zorluyor oy ki ne oy Allah hepsine kolaycacık diş çıkarmak nasip etsin bebelerimizin ❤Kalppare Zeyay1420 bizdede 8 dis var suan valla gecen haftalarda cigliklar atiyordu bu hafta daha sakin gibi ben eline hep buz veriyorum sadece gunduz uykularımız kisaldi zaten 1 aya yakindir tek uyku yapiyor ama 1 bucuk 2 saate yakin uyuyordu 4 gundur flan 1 saat uyuyor nasil aksama kadar dayanıyor anlamiyorum. Sizinkiler nasillar uyku duzenleri nasil ?bu arada ust yanlarda baya zorlamıştı karya yi.
misskokulumm ohh ohh bende kendime bakmak istiyorum ama hic vakit yok lazere gitmem lazim dişlerim icin biraz maddi sikisiklik var. Birde dövme yapmak istiyorum karya nin ismini ama eminde degilim
Çok güzel olmuş canım Rabbim temiz kalbine göre vermiş bak kaç zamandır bakıyordum bir anda ev satıldı içine sinen başka bir yer buldun inş kolaylıkla da taşınmak nasip olsunDubleks canım üstte 2 oda var kızlara vereyim diyorum. Merdivene de çit bile yaptırmışlar. Göktuğ çıkamaz. Büyük kızım için istiyordum zaten ev değiştirmeyi ders çalışması için sakin bir ortam lazım ona. Yukarıda sessizce çalışır inşallah. Sabah da erkenden uyandırıyor sesiyle paşa tüm evi. Orda kızlar da ben de o açılardan daha rahat ederiz gibi bakalım kısmet. Ben de 2 yıldır falan hep kendim kestim saçımı canım kendim boyuyordum beyazım çok maalesef. Kızlarım bile anne gençleşmişsin ne güzel olmuş falan çok beğendi. Alta gölge üste boya yaptı güzel oldu valla
Üst yanlar bizimde zorluyor bazen ağzını yanaklarını eliyle bastırıyor salatalık falan veriyorum serinlesin diye ama canı yanıyor belli ki bizim ev çok sıcaktı bunaltıcı bir hava ve nem var yağmur yağacak yağamıyor denize girilmiyor nemden oturduğumuz yerde sırılsıklam oluyoruz kalktık köye geldik bugün yıkadım hemen rekor 3.5 saat uyudu Ayşe sessiz ve serin ortamı buluncaKalppare Zeyay1420 bizdede 8 dis var suan valla gecen haftalarda cigliklar atiyordu bu hafta daha sakin gibi ben eline hep buz veriyorum sadece gunduz uykularımız kisaldi zaten 1 aya yakindir tek uyku yapiyor ama 1 bucuk 2 saate yakin uyuyordu 4 gundur flan 1 saat uyuyor nasil aksama kadar dayanıyor anlamiyorum. Sizinkiler nasillar uyku duzenleri nasil ?bu arada ust yanlarda baya zorlamıştı karya yi.
misskokulumm ohh ohh bende kendime bakmak istiyorum ama hic vakit yok lazere gitmem lazim dişlerim icin biraz maddi sikisiklik var. Birde dövme yapmak istiyorum karya nin ismini ama eminde degilim
Taaaa şubatta diyete başlıyorum ahanda temmuz geldi geçiyor diyeti geçtim almasam yine iyi yaz böyle geçeceği benziyor sürekli göçebeyiz bir düzenimiz yok eylülde inş diyet ve yürüyüşle başlayacağım inşAhh kizlar bu diyet isi benimde canimi sikiyor esim evdeyken surekli birsey yapip yiyesim geliyor aksama kadar tutuyorum aksam o gelince hersey bozuluyor oda gerek yok flan diyor bu hafta tuttum kendimi gerci 60 da kaldim inemiyorum ya
İyiyiz bizde canım saol okullar kapandı eşimin memlekete geldik köyle kendi evimiz arası mekik dokuyoruz kv erken gelip köye bahçe yaptı burayı bırakıp bizimle gelmiyor ama biz gidince de bozuluyor kırılıyor işimiz var bu yazAyşecik dişlerle mücadele halinde sıcağı hiç sevmiyor bunalıyor birde domates dokunmuyordu şimdi nezaman yese pişik oluyor ve çokda seviyor görünce ihtimal yok vermezsen sinirden ölüyor bizde yiyemez olduk onun yüzünden.buralardayım aslında kuzum, tosbik de iyi şükür, tam gaz anneyi yormaya devam. ☺☺ sen nasılsın, aysecigim nasil?
hır de yesimin misafiri varmış galiba, helin öyle yazmıştı en son, o yuzden pek yazamıyormus
Ay hadi gönlünüze göre olsun canım benimEv meselesi tam kısmet gerçekten bak kaç aydır satılsın diye bekliyorduk 1 günde gitti.. Cuma tapu işlerini halledip dünkü eve kapora verecez sanırım ben çok beğendim zaten aylardır sürekli ev ilanı bakıyoruz bunu da takip ediyorduk. fiyatı da bizi zorlamayacak hem 6 odalı güney cephe parkı bahçesi var. Annemlere abimlere yine yakın. Benim evle yaşıt eski değil wc banyo değiştşreceğiz bir tek. 0 ev yok artık oturduğumuz bölgede yeni yapılanma da uzak biraz. Hayırlısı olur inşallah. Sen de pat diye bulursun belli olmaz bu işler
Ah bizimki elden ele dolaştı dans bilem ettik kocamla yabancılara pek gitmezdi bu günümüze bin şükürKız bizimkini de öyle hayal etmiştim kardeşimin düğününde ama şıpa salon yarı açık olunca tutup tutup dışarı çekti beni . El ele gezdik oynar diye hayal ederken . Bir de sonunda da üstüme kustu
O kadar sıkma kendinisende biraz spıryap kaç kilo istiyorsan inersin eminim canım benim Bende Allah affetsin koca dilim kek yedim akşamAhh kizlar bu diyet isi benimde canimi sikiyor esim evdeyken surekli birsey yapip yiyesim geliyor aksama kadar tutuyorum aksam o gelince hersey bozuluyor oda gerek yok flan diyor bu hafta tuttum kendimi gerci 60 da kaldim inemiyorum ya
Sporla giden kilo kalıcı sen dikkat et yineama sağlığına da zeval verme benim güzel arkadaşım bak yürüyüş ne iyi gelir sana ben yürüyemiyorum çoksıcak evde yapıyorum bir şeyler 1 haftalık 1000 iğ atlama challenge yapıyorum üstüne devir şeyler ekledim bakalım 5 li rakamları görecek miyim 4 senedir Hiç görmedimYaaa cok guzel olmuş ne mutlu Allah gönlüne göre vermiş canim kizlara uygun ortami falan dusunmen ayrica guzel olmuş..Allah güle güle oturmak nasip etsin hayırlı uğurlu olsun canım ❤❤❤
Valla iki haftadır gelmedi hala bizim de..köpek dis epey yorucu oluyordu diye hatırlıyorum..çocugun huyu değişti.gulumseyerek uyanan kız her uyanmada zırıl zırıl ağlıyor kıyamam insAllah kolayca çikar ipektoşun da dişleri annesini de kendini de zorlamaz inşAllah
Ben de artik öyle yapıyorum..arada yürüyüşe çıkıyorum..icimden hep jade porsiyon küçült demisti diyorum biricik jade bal jade ❤
Uyku kafasina göre gidiyor canim..2 uyku yapıyoruz bu ara gene..ondan sabah erkenden kalkiyoruz dişler acaip zorluyor oy ki ne oy Allah hepsine kolaycacık diş çıkarmak nasip etsin bebelerimizin ❤
Vay maşAllah jadem daha nolsun..ip atlamayı hic gözüm yemiyor valla zor iş bir de ses olur diye çekinirim.. biliyorsun bizim apartman problemliSporla giden kilo kalıcı sen dikkat et yineama sağlığına da zeval verme benim güzel arkadaşım bak yürüyüş ne iyi gelir sana ben yürüyemiyorum çoksıcak evde yapıyorum bir şeyler 1 haftalık 1000 iğ atlama challenge yapıyorum üstüne devir şeyler ekledim bakalım 5 li rakamları görecek miyim 4 senedir Hiç görmedim
Yaaa süpersin ne düşüncelisin tesekkur ettim.. iletişim var ama kelime kullanmayi adeta reddediyordu demek bundanmış. derin bir nefes aldim diyebilirim kocaman kocaman kalpler elifle bizden sana teyzesi ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
çok sevindim canim Allah gönlüne göre versin hep.boyle. kızlar için de doğru karae benceEv meselesi tam kısmet gerçekten bak kaç aydır satılsın diye bekliyorduk 1 günde gitti.. Cuma tapu işlerini halledip dünkü eve kapora verecez sanırım ben çok beğendim zaten aylardır sürekli ev ilanı bakıyoruz bunu da takip ediyorduk. fiyatı da bizi zorlamayacak hem 6 odalı güney cephe parkı bahçesi var. Annemlere abimlere yine yakın. Benim evle yaşıt eski değil wc banyo değiştşreceğiz bir tek. 0 ev yok artık oturduğumuz bölgede yeni yapılanma da uzak biraz. Hayırlısı olur inşallah. Sen de pat diye bulursun belli olmaz bu işler
inşallah canim. birazdan tapu devri için gidecem. içim buruk bi yandan. ailemin bana hediyesiydi bu ev ve şimdi satildiSize de hayırlı olsun helincim gönlünüze göre bir ev bulursunuz ibşallah kuzum
valla bence masaalahin var. endamın yeter dediklerinden. yin3 de değişiklik iyi gelmiştir iyi yapmışsın canim. bende kızıl saçlarımı özlüyorum ama herhalde dönmem artıkDubleks canım üstte 2 oda var kızlara vereyim diyorum. Merdivene de çit bile yaptırmışlar. Göktuğ çıkamaz. Büyük kızım için istiyordum zaten ev değiştirmeyi ders çalışması için sakin bir ortam lazım ona. Yukarıda sessizce çalışır inşallah. Sabah da erkenden uyandırıyor sesiyle paşa tüm evi. Orda kızlar da ben de o açılardan daha rahat ederiz gibi bakalım kısmet. Ben de 2 yıldır falan hep kendim kestim saçımı canım kendim boyuyordum beyazım çok maalesef. Kızlarım bile anne gençleşmişsin ne güzel olmuş falan çok beğendi. Alta gölge üste boya yaptı güzel oldu valla
Biz de bugün yaptık tapu işlemlerini. Ben de dediğin gibi buruklaştım kaç yıllık alın terimiz emeğimiz vardı. Allah pişmanlık vermesin diye diye imzayı attım daha iyi kapılar açılsın inşallah size de bize de parayı bankaya attırdık başka bankaya almaya çalışıyorum valla vermemek için kaç takla atıyorlar bekliyorum bakalım onayı, ücreti bilmem nesi. Kendi paramı aktarmak için para aldılar ona da he dedik. Yarım saat geçti bekliyorum. En azından şu dönemde erimesin para yeni evle anlaşana kadar dedim bakalımçok sevindim canim Allah gönlüne göre versin hep.boyle. kızlar için de doğru karae bence
inşallah canim. birazdan tapu devri için gidecem. içim buruk bi yandan. ailemin bana hediyesiydi bu ev ve şimdi satildi
valla bence masaalahin var. endamın yeter dediklerinden. yin3 de değişiklik iyi gelmiştir iyi yapmışsın canim. bende kızıl saçlarımı özlüyorum ama herhalde dönmem artık
çok geçmiş olsun sevgi, rabbim sifa versin kuzuya.Her yaz Temmuz bi hastane vakamız oluyor Geçen sene bu zaman covitten yattı oğlum şimdide age olduk 3 gündür uğraşıyorum evde ateş ishal kusma. Susuz bırakmamaya çalıştım evde de taktım serum falan ama yok bi düzelmedi ateşi de çok dirençliydi bugun kırıldı biraz. en son yatıralım dedi doktorumuz. Yarın izinli çıkıp evde devam edeceğiz bu gece buradayız bakalım
Geçmiş olsun yaa hastane serum falan yıpratıyor gerçekten bebekleri sen hemşire miydin? Ne güzel kendin takmışsın serumu. Age ne bu arada ilk kez duydum?Her yaz Temmuz bi hastane vakamız oluyor Geçen sene bu zaman covitten yattı oğlum şimdide age olduk 3 gündür uğraşıyorum evde ateş ishal kusma. Susuz bırakmamaya çalıştım evde de taktım serum falan ama yok bi düzelmedi ateşi de çok dirençliydi bugun kırıldı biraz. en son yatıralım dedi doktorumuz. Yarın izinli çıkıp evde devam edeceğiz bu gece buradayız bakalım
İshalle seyreden mide ve bağırsak enfeksiyonu. Sağlıkçıyım evet. Valla çok uğraştım yatmayalım diye ama en son yine burdayız. Ateşi çıktı yine izinli gidecektik ama kaldık gibi hayırlısıGeçmiş olsun yaa hastane serum falan yıpratıyor gerçekten bebekleri sen hemşire miydin? Ne güzel kendin takmışsın serumu. Age ne bu arada ilk kez duydum?
Şekerparem ip atlamak ya da spor benim için çok uzak kavramlar öyle az sayılarla başladım ki 5 lebaşladım 1 1 arttırdım mesela şimdi 1000 ip 100 suquat 200 göbek haraketli yapıyorum ama bugün ipin ucu kaçtı dana gibi yedim denize gittik tabi hazır ne varsa gömdüm kek için üzülmek bile yalan oldu ya bende alttakiker rahatsız olmasın diye kalım bir halıda ve spor ayakkabı ile atlıyorumVay maşAllah jadem daha nolsun..ip atlamayı hic gözüm yemiyor valla zor iş bir de ses olur diye çekinirim.. biliyorsun bizim apartman problemli
Ya jadeem bir dilim kek icin mi üzülüyorsun yapmaa
Yaaa süpersin ne düşüncelisin tesekkur ettim.. iletişim var ama kelime kullanmayi adeta reddediyordu demek bundanmış. derin bir nefes aldim diyebilirim kocaman kocaman kalpler elifle bizden sana teyzesi ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤