2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ingiliz anahtari benzetmene cok güldüm gündüz okuyunca ne mutlu size böyle bilgili bilincli bir doktora denk gelmişsiniz
Ali de anne demeyi en son öğrenmişti üzülme dili döndüğünde söyleyecek pandemi cidden önemli bir sebep..ama insanlar nasılsa aşı oldum deyip rahata saldı

Ayy evet yaa bugün dedim Allahim daha 1.5 yas bile olmadi ama tipik 2 yaş sendromu basladı..erken başladığı gibi erken biter umarım..kız çocuğu başka dediler ama pek hanimefendi takılmıyor bizim kız

Biz hep banyo yaptırıyoruz ya. Banyo da saçını yıkarken iyice çekiyor kendi burnuna su. Ya banyoda ya çıkmaya yakın hep gelmiş oluyor burundakiler. Yoksa sildirmiyor bile banyoda bişey demiyor sağolsun
Benim tek çözümüm tel toka oda emerken arkası ile alıyorum akıntı şeklinde olanlara bir şey yapamıyorum . Banyoda bizimki hiç burnuna suçekmiyor

Ayy evet yaa bugün dedim Allahim daha 1.5 yas bile olmadi ama tipik 2 yaş sendromu basladı..erken başladığı gibi erken biter umarım..kız çocuğu başka dediler ama pek hanimefendi takılmıyor bizim kız
Benimkine boşuna hanımağa demiyorum biz de çok kabayız
Ayy oysa elifim pek naif duruyordu

yaa bende pirtik izletiyorummm :) dans ediyoruz birlikte aynılarını yapiyor ya cok tatlilar

Hayirlisi olsun insallah gonlunuze gore ev bulursunuz
Ahh cok sukur canim. Bizde iyiyiz bizimde araba ilanda ama arayan dönmüyor anlamadim esime zam yapilacakti henuz yapilmadi onumuzdeki aya kalmis sanirim memlekete gidicem oradanda cikmiyorlar sırayla gidiyoruz kalabalik olmasin diye bana eylul kaldi sanirim bu sira bende iyice sıkılmış durumdayim.
Kalppare
Canim ya benimkide koltuklara cikiyor sehpaya cikiyor cekmeceler acilip kapaniyor surekli duzen muzen kalmadi. Kapiyi acmayi ogrenmis birde gecen esim kapiyi kapadi eliyle acip cikti biz sok normalde tum odalarda aciktir cok fenalar. He birde çok inatci yaa H helinnnn bu inat burctan mi geliyor diyorsun:)
Gecenlerdede saklanmis kapinin arkasina bende esimle sohbete dalmistik ay baktim kiz yok odalari arıyoruz seside cikmiyor en son farkettik

Ya çok can sıkıcı bi muhabbet çözümü olmayan hatta sonuç hep küsme ile bitiyor çok saçma ya kim kimde o kadar kalır bi de tek değilsin ki evin küçük 2 gün bile külfet sana

Eminim ilerde daha iyi çözülecek abisi ile bir mi bülbül yutmuş senin oğlun
Ya ekmek yerken bile diş kırmak annelik ten oda kesin kalsiyum demir ne kaldı ki vücutta
Ya kıyamam nasılsın diye soran olmayınca dostmuş yabancıymış umursamıyor insan hatta yabancıya ağlamak daha kolay boşa mı bunca insan psikoloğa gidiyor bravo doktora seni çözmüş çokta güzel tavsiye vermiş kendini biraz öne koy koyalım koymalıyız. ...

Evet ya Yeşim nerelerde bi yazayım Ata iyidir inşallah

benim de çok ihtiyacım var ve çok eminim nedense iyi geleceğine. zaten dilimde tek dua var bu ara .Allahım sen pişmanlık verme diye diye geziyorum
babamlarda bende yaşıyorum bu tarz sıkıntı. yani zaten çikolata veriliyor ama kahvaltıdan önce ya da gece 11bucukta verildi bi ara valla parladim bu da olmaz ama ya. uyumaz ki o zaman kom verdiyse bu gece onunla uyusun dedim
burnunun dikine gider özgürlüğüne düşkün olur dediğim dediktir kuralıdır oyyy ki ne oyyy. hayır daha 1 metre değil ama sinire bak ya valla deli bunlar

Kalppare dünürcanım bizde de var aynı sıkıntı ne yazık ki kv evi köyde bizimki ilçede ve denize çok yakın köyden gelen geri dönmeyen akrabalar ist gelen teyzeler falan hiç bitiyordu misafir kv de bizimle gelince alıyorduk zeynebi çıkıyordu denize o uğraşıyordu misafirlerle ee sonuçta bende tatile geldim sürekli misafir ağırlarsam ne anlamı var gelmem evimde otururum diyince bizimkiler biraz önünü kesti şimdi de pandemi olunca iyi oldu kimseyi kabul edemiyoruz eşimin kuzeni ile benim kuzenim evli bakalım onlar gelicek haftaya görümcem geliyor ama herşekilde zor tesettürlüsün zaten sıcak nem bide evde rahat edemiyorsun zaten de evin müsait değil hele ki iki çocuk çok zor canım kendilerinin düşünüp seni o külfete sokmamaları gerek

misskokulumm canım çok sevindim evin satılmasına inş gönlüne göre içine sinen bir ev çıkar hemen karşına
Umudum siz de mi evi satmaya karar verdiniz ne iyi yapmışsın canı gönülden istiyorum ki umarım gönlüne göre güzel komşularının olacağı huzur bulacağın bir yer nasip olsun inş

Benimkine boşuna hanımağa demiyorum biz de çok kabayız
Ayy oysa elifim pek naif duruyordu
Ahh eliff beni de yanıltti dili bi çözülse eminim rahatlayacağız hanımağama selam olsun artık elif de onun izinde
Ya demistim dun masanin yerini degistirdim masaya çıkamasın diye. Sandalyelere henüz tırmanamıyor ama çözüm bulmuş.gitmis dütdütünü sandalyeye dayamıs basamak etmis gene çıkmış Allahim bu nasıl bir kipirdakliktir ya Rabbim
Hahahahha Karyama cok güldüm hahahah ben d3 bir kere Aliyi evin icinde bulamamistim da ne aradim tam 30 dk. Yok dedim aklimi kaybedicem ben bu sefer kv seslendim gelsin diye. O da duymadı kaynim çıktı geldi noldu diye.tabi ben agliyorum Aliyi bulamiyorum diye adam bi defa alii dedi sıpa saklandigi yerden cikti besikle yatak arasina mi besigin altina girmis napmissa oraya defalarca baktim bulamamistim oysa ki oglum ben seslendim niye cikmadin diye agliyorum toyttum(korktum) dediydi bi daha o ders oldu..bulamayinca yakaladim seni falan diye oyun baslattim..illa bi yerlerde kikirdedigi icin buldum erkek kardesim de gardolaba girmis uyumustu da kayboldu diye sokak sokak aramistim ahh bu çocuklar..Allahim bize kayıp acısı yaşatmasın
Ya çok can sıkıcı bi muhabbet çözümü olmayan hatta sonuç hep küsme ile bitiyor çok saçma ya kim kimde o kadar kalır bi de tek değilsin ki evin küçük 2 gün bile külfet sana
Evet canim hem ev küçük hem 2 çocuk ufaciklar .daha tuvalet ihtiyaçlarını bile kendi kendilerine halledemiyorlar.biri anne sütü alıyor..insan icinde durmak zor olduğu icin oturmaya gitmiyorum kimseye.. cocuklarim büyük olsa evim büyük olsa neyse.bir de birine gitmeden önce evi müsait mi diye sorulmali bence
Hakikatrn birden bir kötu oldum jade zaten disim kırıldığı icin üzgündüm o da öyle deyince dağıldım ya bu sut diyetleri beni cok yıprattı.. bir de kilo vereyim.diye uğraşınca biraz yıprandım. Biraz ara verecegim.kalsiyum destegine baslayacagim.dikkat ediyorum ne zaman kiz diş çikarsa ya disim kiriliyor ya sızlıyor herhalde kalsiyum çekiyor benden.
Uyumazlar ki bir yere gidince anneci oluyorlar daha 1 metre degil lafina cok güldüm hahahaha boylari 1 metreden bir karis eksik ama akillari birkac karış havada bu yavrusların
kızlar yeşimin misafirleri vardı yatılı onları denize götürüyormuş. ondan giremiyordur. Kalppare seni de kaybederiz bak örnekteki gibi
Hahahahahah şimdilik sessizlik hakim.kimseye bisey demiyecegim.. yoruluyorum ayol onlar beni davet etsin
Ya küçük çocukla hayat zor..hem sevginin de dediği gibi çocuğun zamanindan calmak olur. Yani kısa sureli misafirlikler iyidir kaynasma olur ama uzun süreli bence gittigin kişiye zulmetmek ya.ben annemde uzun kalmıyorum yük olurum duzeni bozulur diye.Sen de oraya dinlenmeye gidiyorsun haklisin..hersey tadında güzel
Bu arafa Sevgi22884550 sevgi seji etiketlemyi unutmusum..katılıyorum sana canim

Allahım sen pişmanlık verme diye diye geziyorum
Pişman olmazsın çok da iyi gelir inşallah . Umarım ev alana kadar gönlüne göre bir ev bulursun . Bizim burda kiralık ev de sıkıntı . Herkes kendi evinde oturuyor sanki
canı gönülden istiyorum ki umarım gönlüne göre güzel komşularının olacağı huzur bulacağın bir yer nasip olsun inş
Amin inşallah ben de çok istiyorum

Bize gelen de hep ailedir akrabalarla eşim ve benim de pek öyle samimiyetimiz yok yoksa İzmire gelince yol geçen hanı olurdu evim eminim
Misafir severim çok fazla hemde ama bana külfet olanı değil gelen her şeye yardım eder bende ben müsade etmesem bile çocuklu aile de olması gereken de budur çocuk olmasa bile destek olunmalı benim fikrim bu yönde tabi

Aynen canım öyle olunca çekiliyor yine

KızlarGöktuğ u babaya bırakıp kuaföre geldim. Saçımda 3 farklı ton ve bolca beyazım vardı boya ve gölge yaptırıyorum belim, boynum tutuldu ay eziyet resmen ya neyse güzelliğin de bir bedeli var demekkv ye gitmeden yenileneyim verdiğim kilolarla birlikte dedim
Sabah 3 ev gezdik akşam biriyle pazarlık yapacaz bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…