Benimkine boşuna hanımağa demiyorum biz de çok kabayız
Ayy oysa elifim pek naif duruyordu
Ahh eliff beni de yanıltti
dili bi çözülse eminim rahatlayacağız
hanımağama selam olsun artık elif de onun izinde
yaa bende pirtik izletiyorummm :) dans ediyoruz birlikte aynılarını yapiyor ya cok tatlilar
Hayirlisi olsun insallah gonlunuze gore ev bulursunuz
Ahh cok sukur canim. Bizde iyiyiz bizimde araba ilanda ama arayan dönmüyor anlamadim esime zam yapilacakti henuz yapilmadi onumuzdeki aya kalmis sanirim memlekete gidicem oradanda cikmiyorlar sırayla gidiyoruz kalabalik olmasin diye bana eylul kaldi sanirim bu sira bende iyice sıkılmış durumdayim.
Kalppare Canim ya benimkide koltuklara cikiyor sehpaya cikiyor cekmeceler acilip kapaniyor surekli duzen muzen kalmadi. Kapiyi acmayi ogrenmis birde gecen esim kapiyi kapadi eliyle acip cikti biz sok normalde tum odalarda aciktir cok fenalar. He birde çok inatci yaa
H helinnnn bu inat burctan mi geliyor diyorsun:)
Gecenlerdede saklanmis kapinin arkasina bende esimle sohbete dalmistik ay baktim kiz yok odalari arıyoruz seside cikmiyor en son farkettik
Ya demistim dun masanin yerini degistirdim masaya çıkamasın diye. Sandalyelere henüz tırmanamıyor ama çözüm bulmuş.gitmis dütdütünü sandalyeye dayamıs basamak etmis gene çıkmış
Allahim bu nasıl bir kipirdakliktir ya Rabbim
Hahahahha Karyama cok güldüm hahahah
ben d3 bir kere Aliyi evin icinde bulamamistim da ne aradim tam 30 dk. Yok dedim aklimi kaybedicem ben bu sefer kv seslendim gelsin diye. O da duymadı kaynim çıktı geldi noldu diye.tabi ben agliyorum Aliyi bulamiyorum diye
adam bi defa alii dedi sıpa saklandigi yerden cikti
besikle yatak arasina mi besigin altina girmis napmissa oraya defalarca baktim bulamamistim oysa ki
oglum ben seslendim niye cikmadin diye agliyorum toyttum(korktum) dediydi
bi daha o ders oldu..bulamayinca yakaladim seni falan diye oyun baslattim..illa bi yerlerde kikirdedigi icin buldum
erkek kardesim de gardolaba girmis uyumustu da kayboldu diye sokak sokak aramistim
ahh bu çocuklar..Allahim bize kayıp acısı yaşatmasın
❤
Ya çok can sıkıcı bi muhabbet çözümü olmayan hatta sonuç hep küsme ile bitiyor
çok saçma ya kim kimde o kadar kalır bi de tek değilsin ki evin küçük 2 gün bile külfet sana
Evet canim hem ev küçük hem 2 çocuk ufaciklar .daha tuvalet ihtiyaçlarını bile kendi kendilerine halledemiyorlar.biri anne sütü alıyor..insan icinde durmak zor olduğu icin oturmaya gitmiyorum kimseye.. cocuklarim büyük olsa evim büyük olsa neyse.bir de birine gitmeden önce evi müsait mi diye sorulmali bence
Hakikatrn birden bir kötu oldum jade
zaten disim kırıldığı icin üzgündüm o da öyle deyince dağıldım
ya bu sut diyetleri beni cok yıprattı.. bir de kilo vereyim.diye uğraşınca biraz yıprandım. Biraz ara verecegim.kalsiyum destegine baslayacagim.dikkat ediyorum ne zaman kiz diş çikarsa ya disim kiriliyor ya sızlıyor herhalde kalsiyum çekiyor benden.
benim de çok ihtiyacım var ve çok eminim nedense iyi geleceğine. zaten dilimde tek dua var bu ara .Allahım sen pişmanlık verme diye diye geziyorum
babamlarda bende yaşıyorum bu tarz sıkıntı. yani zaten çikolata veriliyor ama kahvaltıdan önce ya da gece 11bucukta verildi bi ara valla parladim bu da olmaz ama ya. uyumaz ki o zaman kom verdiyse bu gece onunla uyusun dedim
burnunun dikine gider özgürlüğüne düşkün olur dediğim dediktir kuralıdır oyyy ki ne oyyy. hayır daha 1 metre değil ama sinire bak ya valla deli bunlar
Uyumazlar ki
bir yere gidince anneci oluyorlar
daha 1 metre degil lafina cok güldüm hahahaha
boylari 1 metreden bir karis eksik ama akillari birkac karış havada bu yavrusların
kızlar yeşimin misafirleri vardı yatılı
onları denize götürüyormuş. ondan giremiyordur.
Kalppare seni de kaybederiz bak örnekteki gibi
Hahahahahah
şimdilik sessizlik hakim.kimseye bisey demiyecegim.. yoruluyorum ayol onlar beni davet etsin
Kalppare dünürcanım bizde de var aynı sıkıntı ne yazık ki kv evi köyde bizimki ilçede ve denize çok yakın köyden gelen geri dönmeyen akrabalar ist gelen teyzeler falan hiç bitiyordu misafir kv de bizimle gelince alıyorduk zeynebi çıkıyordu denize o uğraşıyordu misafirlerle ee sonuçta bende tatile geldim sürekli misafir ağırlarsam ne anlamı var gelmem evimde otururum diyince bizimkiler biraz önünü kesti şimdi de pandemi olunca iyi oldu kimseyi kabul edemiyoruz eşimin kuzeni ile benim kuzenim evli bakalım onlar gelicek haftaya görümcem geliyor ama herşekilde zor tesettürlüsün zaten sıcak nem bide evde rahat edemiyorsun zaten de evin müsait değil hele ki iki çocuk çok zor canım kendilerinin düşünüp seni o külfete sokmamaları gerek
Ya küçük çocukla hayat zor..hem sevginin de dediği gibi çocuğun zamanindan calmak olur. Yani kısa sureli misafirlikler iyidir kaynasma olur ama uzun süreli bence gittigin kişiye zulmetmek ya.ben annemde uzun kalmıyorum yük olurum duzeni bozulur diye.Sen de oraya dinlenmeye gidiyorsun haklisin..hersey tadında güzel
Bu arafa
Sevgi22884550 sevgi seji etiketlemyi unutmusum..katılıyorum sana canim