2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aman diyim canım çok dikkat et spiral taktır sık kontrole gidersen kayma vs de olmaz. Olacaksa da oğlanlar büyüsün sonra olsun şimdi hiç sırası değil
Benim tüpler kesik olmasına rağmen dikkat ediyoruz düşün oğlanın yarattığı travmayı büyük kızım 2 yaşını bitirince kardeşi olsun diye düşünmeye başlamıştım 3 yaştan sonra hamile kaldım nasıl akıllıymış kuzumyada ben daha dinç ve sabırlı mıydım acaba o da var bilemiyorum

Ah ne üzüldüm...
Saol kuzum hala atlatamadık inan
Yerim sizi boncuk kuzuların maaşallah
Tebrik ederim Zeynebimi. Annesinden el almış. Ne gurur verici değil mi. Başarıları daim olsun. Ay yüzlü Zeynocuk.
Çok alışmıştık missim bi de çocuklarının acısına katlanamayıp adeta ölümü seçmesi çok travmatikti.

Dişler gelmeden çok önce bağırsak florası bozuluyor çok sonra normale dönüyor kuzum
Ata iyiydi kuzum saol. Ama bugün ateşi var ılık duş aldırdım. Sabah 5 te uyanmıştı gündüz 2 saat uyudu 9 buçukta direnmeden uyudu bayıldı adeta . Uykuyu sevmiyor benim oğlan.
Boyuna diş çıkarma seramonisi naz niyaz onun dışında genel olarak iyiyiz. Vallahi hep aklımdasın Ata kustukça seni anıp üzerindeki üzülüyorum
Diş çıkmadan görünmeden daha doğrusu çok çeşitli etkiliyor kuzuları ondandır canım
Sen yorulmazsın ya boşluğuna denk gelmiştir ya hepimizin yok mu öyle günleri geç yazıyorum ya giremiyorum eşim çok çalışıyor tüm yük bende
Allah yardımcın olsun adaşım. Daha kalacak mısınız
2. doz aşıyı olan var mi? nasıl hissediyor? ben dün yaptırdım
Benim 11 Temmuz da 2.doz. Antikorun bol olsun inşallah iyisindir. İlkinde kol ağrısı olmuştu sabaha geçmişti.
Ben ilk dozda bile çok etkilendim . İkinci dozdan endişeliyim . İlk doz sonrası iki gün kendime gelemedim . İnanılmaz baş ağrısı yaptı . Kas ağrısı da yaptı
Bünyeden bünyeye değişiyor demek. Kol ağrısından başka bişey olmadı bende
Ahhh minik yaramazlar. Ata da 1 sn durmuyor canları sağolsun biraz daha büyürlerse belki durulurlar.
Nbence de 1 kızın olacak ama oğlanlar okula başlasın sen bi kendine gel sonrasında olsun inşallah

Evet canım şuna düzeldi 10 gün falan sürdü sma hala diş yok

Evet canım şuna düzeldi 10 gün falan sürdü sma hala diş yok

Kızlarrr selaaam
Nassınız bakayım görüşemedik birkac gündür

Umudum- canim ervayi sormussun.daha iyi cok şükür.sena icin bekleme artık.iyi bir gastroentroloji uzmanına görün.ben midem için gidip doktorun kapısına dayanmıştım randevu alamayınca.doktor da halime acımış muayene etmişti.hazir yaz gelmiş hastalik azalmışken bir cocuk gastroentroloji uzmanı görse faydalı olur.belki uygun bir beslenme çizelgesi ile bile aşılabilecek bir durumken durum ağırlaşmasın.insAllah ilaç tedavisine bile gerek kalmadan güzel bir takip ve beslenme tablosu ile hallolur.gastroentroloji uzmanlarının ozel hastane telefonları oluyor randevu için.yani illa sevk gerekmeyebiliyor. Onu da doktorun sekreterinden alabilirsin.kapıda bile yazabiliyor.yani malatya da böyleydi kapıya asılıydı randevu numarası(yine hastaneye özel bir numara,yani öyle cep numarası falan degil) ama bilmem başka yerde nasildir. Mesela internetden alınmıyordu randevu ama.

SonsuzUmut canım zara nasıl oldu?

misskokulumm miss canım sen yorulmak nedir bilmezdin? Noldu kuzum sana... bastan şaka yaptığını sandım ama ciddi ciddi yoruluyorum demişsin..erkek cocukları yavas yavas sakinlesiyorlar meraklanma o da oturaklasacak ama biraz zaman
Goktugun milleti ellemesine cok güldüm bu cocuk çooohh fenaa olcek saka bi yana ali de yapardi ödüm kopardi delinin birine denk gelecek de benle tartisacak diye

İyiyiz canım şükür düzeldi dünden beri ama diş yine gelmedi artık sıkıntısı neydi bilmiyorum reva da iyiymiş çok şükür

Kalppare işte dönemsel sanırım canım bilemedim ki sürekli evde olmanın da etkisi var. İşe gitsem kafam dsğılırdı. Dün akşama kadar eşim yoktu okula, arkadaşlarına falan gitti gelince de şöyle bir bakıp evi süpürmedin mi dedi. Ben ne diyecemi şaşırdım ne süpürgesi ya dersim de vardı yemek, topla,düzenle, mutfağı da silmiştim. hayatta kaldığıma şükür dedim. Kızlarda yapıyordun ama diyor. Büyük patladım Göktuğ'u yatırdıktan sonra.ben öylesine söyledim de işte özür dilerim falan. Sabah da uyanmış götürdü oğlanı sen uyu diyor.

seni süpürgenin sapıyla döverim diyeydin, iki günde 3 makine çamaşırı pespese yıkayıp kuruttum, gün içinde peyderpey katladım, en son gece 00.20 de bitti, bugün de yerleşecek. ev süpürmeyi geçtim. bir kere uyuyor Asim onda da aç karnımızı doyurmaya yemeği ancak yetiştiriyorum. çamaşır katlarken de illa ben katlarim o bozar, gidinin tavsan kulaklısi git katli olmayanları dağıt ama yok illa annesine iş çıkaracak.

valla mis benim küçük kiz da fenaydı, hatta daha fenaydı. 1 sene mutfak sandalyelerini yemekten sonra balkona kitledim. yüksek herseyi kaldırdım, en son zarfın üzerine basıp pencere kenarına tirmaniyordu, videosu var, deli gibi, elinde zarf sanki yükseltiyor gibi geziyordu evde. yine de yaptım bak, ama zorlanıyorum gerçekten, sürekli peşindeyim evde olsun disarda olsun.

çok da tatlılar ama askiiiim diyen dilini yesinler. Asim da dil yok ama hareketlerine bile bitiyoruz.biz kızınca başını eğip bir beklemesi var, gel de gülme. Ya da gelip hemen öpüyor, yalandan bir yeri acımış numarası yapıyor, opturmek için ağlıyor. tosbik suratim benim, cooook tatlılar çoook.Allahim güzel günlerini göstersin

Valla haklısın canım süpürge in sapıyla alakalı bir cümle kurdum da sinirden ne dedim tam net değil demek zarf taşıyordu elinde senin ortanca çok tatlılar dediğin gibi. Şimdi pikniğe geldik yan kamelyadaki ailenin kızı var ona yılışıyor bir sevimli hareketler bir görsen. Arkadaş buluyor hemen kendine. Eşimin de gıkı çıkmıyor peşinde dolanıyor ben de oturdum çayımı yudumluyorum

evet korkuyorum ama spiral işlemi de korkutucu geliyor kız çok istedim ama 2 yeterli ya. Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın. kız erkek ikisi de evlat olunca anladim.
ah sende mi komsum
Günaydın
Göktuğ assgımmm demeyi öğrenmiş sabah uyanınca sarıldım sen benim neyimsin dedim. Asgımmmm diyor gülerek yaaa içim eridi annemmm, babammm, babammm diyor zaten hitap şekli böyle sevgi delisi
benim bile eridi. bizimkinde yok öyle numaralarda ama arel çok sevgi pitircigi yetiyor bana
evi süpürmedin mi ne ya. erkek en fazla yemeği ve kıyafeti sorar
oyyy tospigimbenim yanaklarını sıkarak öpesin dilzarim

Evin süpürme işi eşimde canım benim. Pandemi başından beri hergün süpürüyordur sanırım ondan soruyor bana da ben de yaparım arka odaları süpürür ona devrederim yada haftasonları ince girince işe.kıyafet yada yemekte sıkıntısı olmaz paşamızın ona kusur bulamıyor

ooo pasaymış valla.bizde herşey eksik ilerlediği için alıştık da artık valla.

Ay alışsın lar su yorsun dedim ama o gün de uyumadı pek bu sıra yine uykular terelelli sabah 4 te uyandı yazlıkçı kız
Ya ne elbiseler var da evde giydiremiyordum fırsat bildim teşekkür ederiz teyzesi

Yarın dönüyoruz Yeşimcim ama eşim 5 gün daha çalışacak iş çıkış saati geldi mi eve gelmediğinde Asya huysuzlanuyor nasıl da biliyorlar babayı 2 günde 1 görüyor sinirleniyor bu duruma

öpmem mi bu helinnn teyzesi için deyuuu sıkı sıkı öperim, azcik da disleyebilirim kendimi tutamayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…