2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy anam ayy şuraya tatile gelmiş ama ilk günden yorulmuş bir ana bırakayım. Abimler bir arkadaşının devremülküne gidecekti son anda abimin işlerinde yoğunluk olunca çıkamadı dün akşam aradı çocuklar çok hevesliydi ben gidemiyorum siz gidermisiniz diye gece belli oldu sabah toplanıp geldik aman ne zormuş devremülk işi yine temizlik yap valiz boşalt yemek yap ne anladım ben bu işten

oyuna diş çıkarma seramonisi naz niyaz onun dışında genel olarak iyiyiz. Vallahi hep aklımdasın Ata kustukça seni anıp üzerindeki üzülüyorum
Doğduğundan beri kusuyor çocuk . Ara ara yok oluyor sonra geri geliyor kusma . Yediği bir şey de yok ki mamayı çıkarıyor geri . Bugun yatırırken yine aynı tüm içtiğini çıkardı . Gözünden anlıyorum daha kusacakken artık . Çok yıprandık beslenme ve kusma konusunda . Sonumuz hayrolsun .
Özellerin hiç birinde çocuk gastroentoloji si bulamadım . Sadece üniversite hastahanesi ve şehir hastahanesinde var o da direkt randevu vermiyor . Kardiyolojiye de gidecektim o da direkt vermiyor . Mecburen önce çocuk doktoruna alacağım randevu.

Fakülteden hoca randevusu al canım telefonla alabiliyorsun. Çocuk bölümünden hoca araştır ona git muayene 100-150 arası bişey zaten. Randevu için beklemene de gerek kalmaz. Çok geç veriyor randevuyu sistem. Yazık inşallah düzelir kuzumun iştahı da kusması da

İlk gün yorucu olur ama sonrası daha iyi olur inşallah canım yemek işi can sıkıcı oluyor devremülklerde. Güzel geçer inşallah iyi tatiller

Günaydın
Göktuğ assgımmm demeyi öğrenmiş sabah uyanınca sarıldım sen benim neyimsin dedim. Asgımmmm diyor gülerek yaaa içim eridi annemmm, babammm, babammm diyor zaten hitap şekli böyle sevgi delisi
Erva da atgı diyor ama biz askim olarak algılıyoruz.askım deyince o da cevaben atgı diyor iki gündür böyle

Eşler bazen düşüncesiz oluyor ama sonra toparlamış Allah tan eniştemiz. dun de ben camları sildim.evi tam toparlayamadim.e hangi birine yetişeyim? Aksam eşim başka islerle uğraştığın icin ev biraz dağınık kalmiş dedi.hangi birine yetisyim dedim.gecen aksam da aradigi bişeyi bulamayinca hiçbirşeyin yeri yok falan diye söylendi.ben de soylendim biraz.herseyi üst dolaplara koyuyoruz.evde cocuklar var haliyle diye.sonra tamam haklisin falan dedi ama nedense insanin zoruna gidiyor.biz de isteriz hersy mukemmel olsun..ama olmuyor iste
Sen de kendini cok yorma.. 3 cocuk artı iş hayati..inan ki kolay degil..varsin eksik kalsin..bugunler nasılsa geçecek sen kendini sağlığını korumaya bak canım..sen bizim canımızsın..üzülmene dayanamam kız gülümsemek yakışıyor sana
Yaa dilzarr sen ne komedi bi kadinsin..bayılıyorum bakış açina ya gidinin tavsan kulaklisi nedir yaa
ooo pasaymış valla.bizde herşey eksik ilerlediği için alıştık da artık valla.
+1 diyorum valla helinim

nzh99 dünürüm damadım nasıl oldu? Hala kusuyor mu yoksa

Aminnn csnımmm
ENİŞTE ayarı iyi almış arada lazım ayar vermek
Yarın dönüyoruz Yeşimcim ama eşim 5 gün daha çalışacak iş çıkış saati geldi mi eve gelmediğinde Asya huysuzlanuyor nasıl da biliyorlar babayı 2 günde 1 görüyor sinirleniyor bu duruma
Kıyamam herşeyi biliyorlar artık
Çocuklar hiç hastalanmasınnasıl üzülüyorum dilleri de yok ki dertlerini anlatsınlar . Hemen düşer inşallah ,haber edin bize de

Oyyy canımmm düzelemedi demek iyice baksınlar idrar yolu enfeksiyonu mu acaba. Bize haber ver dualarım sizinle

nzh99 canım Ata nasil oldu

nzh99 canım insAllah iyisinizdir yaa ❤ aklim takıldı
Çok garip bir deneyimdi hastane kızlar. Allah razı olsun sizlerin duası hep üzerimizdeydi. Çocuk aciline gittik. Calpol verip 1 saat dışarda bekleyin dediler. 36 ya düştü. 1 saat sonra . Yine calpol ve ıbromin verdi. Boğaz enfeksiyonu dedi . İlaç içirmek çok zor. Bayıldı şimdi 37 idi az önce gül gibi soluveriyorlar. Hepsine sağlık diliyorum. Nisan babalarımızın ve geleceğin babaları nisan erkeklerinin babalar gününü kutluyorum iyi geceler

Ya ilaç da içiremiyoruz diyordun serum mu bağlatsaydınız ki. İnşallah çabuk düzelir yavru. Antibiyotiği şırıngaya çekip yatar pozisyonda ağız kenarından sıkıp vermeyi dene canım.

Sağol canım benim öyle işte çok sallamamak lazım bu adamları yada arada onları sallamak küçük çocuk olunca temiz düzenli ev hayal bence de. Sürekli evde olunca da takılıyor insan ister istemez. Bu günler de geçecek evimiz hiç dağılmıyor diye söylenecez belki kuzular büyüyünce.. Geçen yaşlı bir teyzeyle rastlaştık sabah ekmek almış evine gidiyor. Ahhh ahhh kızım beben var ne güzel başka var mı dedi. Var teyze evdeler dedim. Ohh topla hepsini sofra başına yedir içir. Benim de vardı şimdi hepsi uzakta yalnız kaldım şu ekmek boğazımdan geçmiyor dedi. Zor gelir ya şimdi en güzel zamanları kıymetini bil dedi. Ne doğru söyledi giden zaman gelmiyor bir daha

Ya ilaç da içiremiyoruz diyordun serum mu bağlatsaydınız ki. İnşallah çabuk düzelir yavru. Antibiyotiği şırıngaya çekip yatar pozisyonda ağız kenarından sıkıp vermeyi dene canım.
Hastane öyle bakıp gönderdi. Değişikti. Sözde çocuk acile gittik. Bi yatırıp bakmadılar. Calpol verdi şırıngaya çeklilmiş bekleyin dışarda dedi arabada oturduk bekledik. Pazartesi iyi bir doktora göstermemiz lazım. Ben de sabah şırıngayla ama zorla verdim kilitliyor ağzını.
Canları sağolsun ne doğru söz bugünler gelmeyecek onlara sa bize de sağlık versin rabbim varsın kirlensin dağılsın

nzh99 gecmis olsun canim, inşallah toparlar Ata kuzum, tam geçmedi bir daha yeniledi demek, inşallah geçer gider kuzumun, yaz günü de hastalik zor iş, kış mevsiminde ates olunca cocuklari soyuyoruz ediyoruz, şimdi soysan da sıcak. inşallah bir kaç güne eski neşeli günlerine döner Atacigim

Cook geçmiş olsun canım..Allahim hızlıca şifa versin yavruya ❤❤❤
Bu yazını sabah okudum..yavrularıma sarıldım hemen.. bi acaip oluyor insan..birgun gelip büyüyecekler..o günlerde de birlikte olmak nasip etsin Mevlam...
Bugun babalar günü.. eltim ve kaynım daha dün geceden eltimin babasına gittiler.babalar günü ya.. buradaki adam baba değil sanki.. bu kadar kötü olma ya olmaa.. o adam nasil üzgün nasil perisan.. yapılan hicbir hakaret falan yok..kendi kendilerine küsüp gidiyorlar..her ozel günü adeta boğazlarına diziyorlar..biraz eksigim zaten bugün..babamsiz babalar günü.. kp de böyle üzüyorlar..gun gelip babaları öldüğü zaman kına yakarlar artık Allahim dq kp me uzun sağlıklı ömür versin..bunlar yüzünden bişey olacak diye korkuyorum
Ayy ben de burdan dokuldum gene ya

Bebelerimizin de baba oldugu günleri goostersin Mevlam..Allah hayirli evlat etsin hepsini..
Tum babaların babalar günü kutlu olsun

nzh99 geçmiş olsun canım ateşi düşmüş şükür allah şifa versin

nzh99 geçmiş olsun Ata kuzuya canım. Üşüttü mü acaba yine? İlaçla düşmüş çok şükür

Yine 40 dereceyi gördük düzelmedi ılık duş kar etmedi soğuk suya oturttuk havluları suya batırıp sardık su kaynadı adeta şimdi 37,5 ama yediğini de kustu cansız basamıyor yere o kadar dermansız

Yine 40 dereceyi gördük düzelmedi ılık duş kar etmedi soğuk suya oturttuk havluları suya batırıp sardık su kaynadı adeta şimdi 37,5 ama yediğini de kustu cansız basamıyor yere o kadar dermansız
Oyu kıyamam ben ona ya Allah şifa versin tez zamanda iyileşsin küçük adam
bizde öyle olmuştuk üstüste antibiyotik alınca kendine geldi bpğaz enfeksiyonu çok etkiliyor Mersin sıcak birde oralar Ateşe dikkat etmek gerek ahh sevdiği birşeyler yedirsen kusmasa keşke hiç güç olur daha çabuk iyileşir emziriyor muydun hatırlamıyorum ama bol bol emsin şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…