2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Selam canim sıkma canını elbet yiyecekler ama iyi bir doktora götür yinede sen neden kustuguna bir baksinlar. Rabbim yardimcin olsun.

Sen yorulmazsın ya boşluğuna denk gelmiştir ya hepimizin yok mu öyle günleri geç yazıyorum ya giremiyorum eşim çok çalışıyor tüm yük bende

Bu kadar zor bişey olmasa gerek sevk durumu ya. Daha önce de yazmıştım bence de çoktan gitmeliydi çocuk gastroentolojiye. Bi tanıdığım var onlarda çok yanmıştı bu kusma durumunda bana demişti böyle bi durum yaşarsan hiç uğraşma başka alanlarla direk gastroentolojiye git diye. Tez vakitte gider inşallah Sena kuş da

Uykulardan ne çektik be baharım ama düzen için diş dönemleri hep bozuyor uymuyor
Teşekkür ediyoruz giydiremediğiö elbiseleri giydirip gezdiriyorum kontes gibi geziyor ortada

Uykulardan ne çektik be baharım ama düzen için diş dönemleri hep bozuyor uymuyor
Teşekkür ediyoruz giydiremediğiö elbiseleri giydirip gezdiriyorum kontes gibi geziyor ortada
Aynen canim.
Yaa gördüm Masallah ona
Istanbulda halen havalar soguk kisa kol bile giydiremiyorum henüz..

arada delirmek de lazım anneliğin şanındanır etkinlik felan hak getire bizde. arel okuldayken civan sabah uykusunda bende o ara evi toparlama imkanı buluyorum anca. zaten hep sokak istiyorlar. biz de oyke yaomaya çalışıyoruz ya da küvet i doldurup ikisini koyuyoruz icibe
uyku cidden insanin sağlıklı düşünebilmesini etkuliyor. ama brn dişlerden ötürü hic umutlu degilim. belki 2yaşa doğru belkiiiiiu
ah kiyamam ya. zor gercekten keske hemen cozulse şu durum. yememesi ne üzülüyorum. tez zamanda doktora götürüp çözersiniz umarim

Sen yorulmazsın ya boşluğuna denk gelmiştir ya hepimizin yok mu öyle günleri geç yazıyorum ya giremiyorum eşim çok çalışıyor tüm yük bende
Kolay gelsin canım sana da. Yoruluyorum vallahi bu ara sinirlerim de gergin, sabırlı biriydim sabrımın da azaldığını hissediyorum sağsağlim büyütseydik bebeleri bir
Sabah parka götürdüm Göktuğ'u klasik yürüyüş sonrası. Orda bir kız vardı biraz büyük bizimkilerden. Nasıl sakin annesiyle bıdır bıdır konuşuyorlar. Benim Kızlarım öyleydi hiç yormadılar beni elimden tutar giderlerdi. Oğlum çok farklı asla elinden tutturmaz, parkta deli dana gibi bir oraya bir buraya koşuyor. Kimin topu, oyuncağı varsa onlara sarıyor, kedi kuş kovalıyor ben arkada o önde koşuyoruz. Erkek çocuk farklı derlerdi de inanmazdım ilk çocuk Göktuğ olsa ikinciye zor cesaret ederdim sanırım parkta indiriyorum bisikletinden kendi yürüyor. Yürürken milletin bacaklarına, poposuna falan dokunuyor

Amin canım inşallah

Ay valla kolay gelsin hepimize bizde bağrıştık biraz önce ses desibeli öyle yükseldi ki nasıl bağırıyor bana attık sanırsın evde sürekli bağırıyoruz
Demek milleti taciz ediyor ha erkek çocuklar öyle gerçekten anne yanında yürümüyor lar kızlar dibimizde

Ben ilk dozda bile çok etkilendim . İkinci dozdan endişeliyim . İlk doz sonrası iki gün kendime gelemedim . İnanılmaz baş ağrısı yaptı . Kas ağrısı da yaptı
canim ilk doz da koldaki ağrı daha çok ve uzun sürmüştü bu sefer daha iyiydi. mide bulantısı ve halsizlik olmuştu ama bugün iyiydim
Yaa buralar ısındı denize bile gittik çok şükür girdi bu sene geçen sene girmemişti oyunlar oynadık falan ya
bizde gittik civan bey korktu ama az az koyduk umutluyum onun elbisesi nasıl öyle ya bayildimmmm
Temmuz sonu aldım randevuyu ben de 2.doz için canım. Nasılsın şimdi birşey var mı sıradışı
yok canim şükür iyiyim. darısı size de olsun. bende korkuyordum valla ama daha rahat atlattım.
ah mis bi de bende 2 tane var o dediğinden regl de olmuyorum ya korkuyorum valla 3cu olur felan diye. kaç kişi de senin kader çizginde 3 çocuk var 1i kız demişti. korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…