Selam canim sıkma canını elbet yiyecekler ama iyi bir doktora götür yinede sen neden kustuguna bir baksinlar. Rabbim yardimcin olsun.Zararlı şeyler kısmına zaten artık takılamıyorum. Yeme konusunda problemi olduğunu düşünüyorum . Özellikle yutmada tembellik var . Eline her şey vermeye çalışıyorum . Hayırlısı bakalım inşallah düzelir . Çok şükür ki sağlıklı diyorum ama ondan da endişe ediyorum kustukça.
Amin inşallahSelam canim sıkma canını elbet yiyecekler ama iyi bir doktora götür yinede sen neden kustuguna bir baksinlar. Rabbim yardimcin olsun.
Sen yorulmazsın ya boşluğuna denk gelmiştirDelirmeeem geldi bugün iyice kızlar. Yoruldum, stres oldumGöktuğ uyudu şimdi ev toplayıp (kaçıncı toplayışım saymadım) ütü yapacam.
Yemekleri yaptım. Hadi oğlana da küçük kek ve grissini gibi bişeyler yapıyım da buzluğa atayım dışarı çıkarırken vereyim dedim. Banyo yaptıracaktım gıda boyasıyla bir etkinlik hazırladım oynaın kirlensin da yıkayım diye. Onu da sevmedi mi eline bakıp bakıp ağladı benim suratım mavi oldu şirin baba diye dalga geçiyor eşimboya da çıkmıyor şimdi bari Şirine de diyorum ben de.o sırada yengem geldi sen de ne etkinlik metkinlil uğraşıyorsun da ne olacak sanki de bak oynamadı da oyyy kafamı şişrdi. İçtiğim kahvenin telvesini verdim onu yaladı tabağa sürdü al dedim her anımız etkinlik. Ressam olacak benim oğlan
Ay neyse banyo faslı da bitti yatırdım şimdi deli oğlan ya hiç durmuyor hiç asla. Allah sabır versin cümlemize
Zeyay1420 tebrik ederim canım Zeynep kuzumu başarıları daim olsun
Aşı bende öyle bir etki yapmadı adet düzeniyle alakalı. Bir gece çok kol ağrısı yaptı bir tek.
Helinnnnn Allah gani gani kolaylık versin canım. Temizliğe kadın gelince sen de ferahlamışsındır. 2 haftaya bir gelsin zaten hastasonları evde değilsiniz. Denizden benim kızlar da küçükken korkmuştu.Göktuğ da korkar sanırım ben küçük şişme havuzu var onu götüreyim sahilde deniz suyu doldurur oynatırım diyorum bakalım.
Bu kadar zor bişey olmasa gerek sevk durumu ya. Daha önce de yazmıştım bence de çoktan gitmeliydi çocuk gastroentolojiye. Bi tanıdığım var onlarda çok yanmıştı bu kusma durumunda bana demişti böyle bi durum yaşarsan hiç uğraşma başka alanlarla direk gastroentolojiye git diye. Tez vakitte gider inşallah Sena kuş daÇok şükür diyelim . Dertlenmek istemiyorum ama bizde de durumlar iç açıcı değil . Kusma durumları yine başladı . Yemiyor zaten artık kanmıyor da . Uykularımız da iyi değil . Çok yıpratıcı bir süreç oldu , psikolojik olarak özellikle yeme konusu ve kusma beni alt üst etti . Kayseri’ye geçince doktora götüreceğim tekrar . O kadar sürdü kusma olayı bir sevk etmediler gastroentolojiye . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum . Çocuk da hissediyor sanırım bu durumu üstüne bir de ona dertleniyorum , engel de olamıyorum . Bir kısır döngü içerisindeyim .
Hastalar nasıl oldu acaba @Sekerpareeee @nzh99 @Nehir8077 . Gerçi en son umutla duru iyilerdi sanki . Eteğini sevsinler nasıl da yakışmıştı eteği.
Uykulardan ne çektik be baharımZeyay1420 ayy canim gece uyumadimi terelelliler basiyor bana. Birde sallarken donuyor ayagini tutuyor
2 gündür tek uyku yapiyor sabah 10 gibi kalkiyor öğlen 3 de uyutuyorum gecede 10 bucukta yatiriyorum ama 1 saat sonra ayaklaniyor dun salladim tekrar uyudu bakalim insallah alisir. Dişlerde etkiliyor sanirim cunku 3 hafta flan cok guzel uyudu ya gece bir yatiyordu mama veriyordum ama sabaha kadar uyanmiyordu sallayincada hemen uyuyordu.
Sevgi22884550 bu çocuklarin bu uykulari ne zaman duzelecek acaba
Helinnnnn ahh sorma canim bu ara yine bozdu. Siz nasilsniz Civan ve Arel nasil ? Gelinin halay cekiyor atarim videosunu
@nzh99 canim Ata nasil oldu ? Yazacam yazacam firsat bulamadim
@Sonsuz umut canim benim kizda bazen 3 bazen 4 bazende hic yapmıyor genelde kabiz olunca dis geliyor bizde ben bunu cozdum su sira yine sert yapıyor. ishal olsa su gibi yapar bence surekli. Bence degildir korkma.
misskokulumm siz napiyorsunuz canim ?
Jadesi yerim ben senin o kizi yaa Masallah
@Susam_tanesi Masalah Ipek cim konuşuyormuş demek❤❤
Umudum- canim siz nasilsiniz
Aynen canim.Uykulardan ne çektik be baharımama düzen için diş dönemleri hep bozuyor uymuyor
Teşekkür ediyoruz giydiremediğiö elbiseleri giydirip gezdiriyorum kontes gibi geziyor ortada
Severim ben o kontesii ohhh sefası olsun kuzumun salına salına gezsin bakalımUykulardan ne çektik be baharımama düzen için diş dönemleri hep bozuyor uymuyor
Teşekkür ediyoruz giydiremediğiö elbiseleri giydirip gezdiriyorum kontes gibi geziyor ortada
arada delirmek de lazım anneliğin şanındanırDelirmeeem geldi bugün iyice kızlar. Yoruldum, stres oldumGöktuğ uyudu şimdi ev toplayıp (kaçıncı toplayışım saymadım) ütü yapacam.
Yemekleri yaptım. Hadi oğlana da küçük kek ve grissini gibi bişeyler yapıyım da buzluğa atayım dışarı çıkarırken vereyim dedim. Banyo yaptıracaktım gıda boyasıyla bir etkinlik hazırladım oynaın kirlensin da yıkayım diye. Onu da sevmedi mi eline bakıp bakıp ağladı benim suratım mavi oldu şirin baba diye dalga geçiyor eşimboya da çıkmıyor şimdi bari Şirine de diyorum ben de.o sırada yengem geldi sen de ne etkinlik metkinlil uğraşıyorsun da ne olacak sanki de bak oynamadı da oyyy kafamı şişrdi. İçtiğim kahvenin telvesini verdim onu yaladı tabağa sürdü al dedim her anımız etkinlik. Ressam olacak benim oğlan
Ay neyse banyo faslı da bitti yatırdım şimdi deli oğlan ya hiç durmuyor hiç asla. Allah sabır versin cümlemize
Zeyay1420 tebrik ederim canım Zeynep kuzumu başarıları daim olsun
Aşı bende öyle bir etki yapmadı adet düzeniyle alakalı. Bir gece çok kol ağrısı yaptı bir tek.
Helinnnnn Allah gani gani kolaylık versin canım. Temizliğe kadın gelince sen de ferahlamışsındır. 2 haftaya bir gelsin zaten hastasonları evde değilsiniz. Denizden benim kızlar da küçükken korkmuştu.Göktuğ da korkar sanırım ben küçük şişme havuzu var onu götüreyim sahilde deniz suyu doldurur oynatırım diyorum bakalım.
uyku cidden insanin sağlıklı düşünebilmesini etkuliyor. ama brn dişlerden ötürü hic umutlu degilim. belki 2yaşa doğru belkiiiiiuZeyay1420 ayy canim gece uyumadimi terelelliler basiyor bana. Birde sallarken donuyor ayagini tutuyor
2 gündür tek uyku yapiyor sabah 10 gibi kalkiyor öğlen 3 de uyutuyorum gecede 10 bucukta yatiriyorum ama 1 saat sonra ayaklaniyor dun salladim tekrar uyudu bakalim insallah alisir. Dişlerde etkiliyor sanirim cunku 3 hafta flan cok guzel uyudu ya gece bir yatiyordu mama veriyordum ama sabaha kadar uyanmiyordu sallayincada hemen uyuyordu.
Sevgi22884550 bu çocuklarin bu uykulari ne zaman duzelecek acaba
Helinnnnn ahh sorma canim bu ara yine bozdu. Siz nasilsniz Civan ve Arel nasil ? Gelinin halay cekiyor atarim videosunu
@nzh99 canim Ata nasil oldu ? Yazacam yazacam firsat bulamadim
@Sonsuz umut canim benim kizda bazen 3 bazen 4 bazende hic yapmıyor genelde kabiz olunca dis geliyor bizde ben bunu cozdum su sira yine sert yapıyor. ishal olsa su gibi yapar bence surekli. Bence degildir korkma.
misskokulumm siz napiyorsunuz canim ?
Jadesi yerim ben senin o kizi yaa Masallah
@Susam_tanesi Masalah Ipek cim konuşuyormuş demek❤❤
Umudum- canim siz nasilsiniz
ah kiyamam ya. zor gercekten keske hemen cozulse şu durum. yememesi ne üzülüyorum. tez zamanda doktora götürüp çözersiniz umarimZararlı şeyler kısmına zaten artık takılamıyorum. Yeme konusunda problemi olduğunu düşünüyorum . Özellikle yutmada tembellik var . Eline her şey vermeye çalışıyorum . Hayırlısı bakalım inşallah düzelir . Çok şükür ki sağlıklı diyorum ama ondan da endişe ediyorum kustukça.
Ben ilk dozda bile çok etkilendim . İkinci dozdan endişeliyim . İlk doz sonrası iki gün kendime gelemedim . İnanılmaz baş ağrısı yaptı . Kas ağrısı da yaptı2. doz aşıyı olan var mi? nasıl hissediyor? ben dün yaptırdım
Yaa buralar ısındı denize bile gittik çok şükür girdi bu sene geçen sene girmemiştiAynen canim.
Yaa gördüm Masallah ona
Istanbulda halen havalar soguk kisa kol bile giydiremiyorum henüz..
Onlar gezsin bizde takılalım peşlerineSeverim ben o kontesii ohhh sefası olsun kuzumun salına salına gezsin bakalım
Temmuz sonu aldım randevuyu ben de 2.doz için canım. Nasılsın şimdi birşey var mı sıradışı2. doz aşıyı olan var mi? nasıl hissediyor? ben dün yaptırdım
Ooo ohh sefanız olsun cimcime yerim pek Bi havalı elbisesi, topuzuYaa buralar ısındı denize bile gittik çok şükür girdi bu sene geçen sene girmemiştioyunlar oynadık falan ya
Kolay gelsin canım sana da. Yoruluyorum vallahi bu ara sinirlerim de gergin, sabırlı biriydim sabrımın da azaldığını hissediyorum sağsağlim büyütseydik bebeleri birSen yorulmazsın ya boşluğuna denk gelmiştirya hepimizin yok mu öyle günleri geç yazıyorum ya giremiyorum eşim çok çalışıyor tüm yük bende
Amin canım inşallahBu kadar zor bişey olmasa gerek sevk durumu ya. Daha önce de yazmıştım bence de çoktan gitmeliydi çocuk gastroentolojiye. Bi tanıdığım var onlarda çok yanmıştı bu kusma durumunda bana demişti böyle bi durum yaşarsan hiç uğraşma başka alanlarla direk gastroentolojiye git diye. Tez vakitte gider inşallah Sena kuş da
Teşekkür ederiz miss teyzesiOoo ohh sefanız olsun cimcime yerim pek Bi havalı elbisesi, topuzuİyi eğlenceler canım
Ay valla kolay gelsin hepimizeKolay gelsin canım sana da. Yoruluyorum vallahi bu ara sinirlerim de gergin, sabırlı biriydim sabrımın da azaldığını hissediyorum sağsağlim büyütseydik bebeleri bir
Sabah parka götürdüm Göktuğ'u klasik yürüyüş sonrası. Orda bir kız vardı biraz büyük bizimkilerden. Nasıl sakin annesiyle bıdır bıdır konuşuyorlar. Benim Kızlarım öyleydi hiç yormadılar beni elimden tutar giderlerdi. Oğlum çok farklı asla elinden tutturmaz, parkta deli dana gibi bir oraya bir buraya koşuyor. Kimin topu, oyuncağı varsa onlara sarıyor, kedi kuş kovalıyor ben arkada o önde koşuyoruz. Erkek çocuk farklı derlerdi de inanmazdımilk çocuk Göktuğ olsa ikinciye zor cesaret ederdim sanırım parkta indiriyorum bisikletinden kendi yürüyor. Yürürken milletin bacaklarına, poposuna falan dokunuyor
canim ilk doz da koldaki ağrı daha çok ve uzun sürmüştü bu sefer daha iyiydi. mide bulantısı ve halsizlik olmuştu ama bugün iyiydimBen ilk dozda bile çok etkilendim . İkinci dozdan endişeliyim . İlk doz sonrası iki gün kendime gelemedim . İnanılmaz baş ağrısı yaptı . Kas ağrısı da yaptı
bizde gittik civan bey korktu ama az az koyduk umutluyumYaa buralar ısındı denize bile gittik çok şükür girdi bu sene geçen sene girmemiştioyunlar oynadık falan ya
yok canim şükür iyiyim. darısı size de olsun. bende korkuyordum valla ama daha rahat atlattım.Temmuz sonu aldım randevuyu ben de 2.doz için canım. Nasılsın şimdi birşey var mı sıradışı
ah mis bi de bende 2 tane var o dediğindenKolay gelsin canım sana da. Yoruluyorum vallahi bu ara sinirlerim de gergin, sabırlı biriydim sabrımın da azaldığını hissediyorum sağsağlim büyütseydik bebeleri bir
Sabah parka götürdüm Göktuğ'u klasik yürüyüş sonrası. Orda bir kız vardı biraz büyük bizimkilerden. Nasıl sakin annesiyle bıdır bıdır konuşuyorlar. Benim Kızlarım öyleydi hiç yormadılar beni elimden tutar giderlerdi. Oğlum çok farklı asla elinden tutturmaz, parkta deli dana gibi bir oraya bir buraya koşuyor. Kimin topu, oyuncağı varsa onlara sarıyor, kedi kuş kovalıyor ben arkada o önde koşuyoruz. Erkek çocuk farklı derlerdi de inanmazdımilk çocuk Göktuğ olsa ikinciye zor cesaret ederdim sanırım parkta indiriyorum bisikletinden kendi yürüyor. Yürürken milletin bacaklarına, poposuna falan dokunuyor