2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın
Göktuğ assgımmm demeyi öğrenmiş sabah uyanınca sarıldım sen benim neyimsin dedim. Asgımmmm diyor gülerek yaaa içim eridi annemmm, babammm, babammm diyor zaten hitap şekli böyle sevgi delisi
Alllahımmm maşallah paşaya ya nede güzel söylüyordur o gülen suratıyla yeme de dur
Çok tanıdık geldi misssin bizim evde de sürekli yaşanan bir durum ev süpürme eşimde ona göre en büyük iş diğerleri gözüne görünmez ev her daim derli toplu ve süpürülmüş olacak ama nerdeee
Çamaşır işi bizim evdede çok oluyor ve eşime göre iş değil inanabiliyormusun nasipse eylülden sonra ilk işim kurutma mak almak olacak.
Aynen ya çok tatlı kuzucuklar heran şükrediyorum varlıklarına iyi ki nasip etmiş Rabbim iyi ki doğmuş Nisan bebeleri Asım paşanın da o tosbik yanakları tam yemelik annesi bizim yerimize Bi yatır sıkmala azcık bizim Ayşecik te et yok but yok sevmiyoruz öyle ama Zeynep çok tonbikti yatırır sıka sıka severdik
Kızlar atanın ateşi 40 acil gidiyoruz dua edin kuzuma
Canım ya dünden beri yazıcam yazamıyorum çok çok geçmiş olsun ya şimdi nasıl Rabbim şifalar versin kuzuya hiç hasta olmasınlar

İki tane doktor var zaten gastroentoloji olarak fakültede . Biri öğretim üyesi , diğer prof tan alırım randevu ama sıkıntı şurda direkt verirler mi ki acaba sevkle bakıyor ya bu doktorlar.

Yine 40 dereceyi gördük düzelmedi ılık duş kar etmedi soğuk suya oturttuk havluları suya batırıp sardık su kaynadı adeta şimdi 37,5 ama yediğini de kustu cansız basamıyor yere o kadar dermansız
Yaa gecmis olsun insallah hemen iyilesir yarina birseyi kalmaz insallah

Canım Biz kabzılık zamanı doktor sevk etti ama yoğunluktan bakmamıştı doktor sıra bile vermemişlerdi daha sonra sekreterinden rica da bulunduk daha doğrusu baya ısrarcı olmuştu eşim giriş yaptırdık baktı Ve onu verdiği şurupla 1 aylık sıkıntısı bir haftada geçmişti hanımağamın rica minnet sevk bir şekilde olur İnş sizindr
İki tane doktor var zaten gastroentoloji olarak fakültede . Biri öğretim üyesi , diğer prof tan alırım randevu ama sıkıntı şurda direkt verirler mi ki acaba sevkle bakıyor ya bu doktorlar.
biz

Nehir
Size de geçmiş olsun canım geç oldu ama iyisiniz dimi

Zaram nasıl oldu canım neyi vardı kaçırdım

canjm iyiyiz ya çok şükür 1 aydan fazla oldu iki kere antibiyotik kullanmıştık önCe boğaz enfeksiyonu sonra bademcikler diye çok zor olmultu onu söylüyorum öyle iyileşmişti şimdi ata da iki kez hatalında onu söyledi. Allah şifa versin çok zorlanmıştık bizde diye
Siz masılsınz almiş nasıl bol bol geziyor keyifler yerindedir inş

Zaram nasıl oldu canım neyi vardı kaçırdım

Sevk etmesine rağmen demek öyle oldu inşallah sıkıntı yaşamam

Çocuk muayeneye alırsın sıra ordan sevk istersin vermeyeceklerini sanmıyorum. İlk muayenede gereken testleri yaparlar zaten. Çocukta da iyi hocalar var birinden randevunu al sonrası hallolur o yönlendirir seni inşallah çözüm bulunur

Aman otele gitmiyorsa tatil hep aynı ev gibi bizde eve geldik dün evim evim güzel evim ama tatil dönüşü daha zor ya

Ah ne çektiniz ya inşallah artık atlatır sena kuzum da rahatlarsınox

Evet kuzum ilk hasta olduğunu hatırladım inşallah ata da iyileşir hemen

Ah ne çektiniz ya inşallah artık atlatır sena kuzum da rahatlarsınox
Amin kızlar inşallah

nzh99 canim Ata nasil oldu ?
Karyada sabah ictigi suyla birlikte fiskirtarak kustu ne olduğunu oda anlamadi bende. Birseyde yiyip içmemişti. Kahvaltisini verdim birkac saat gecti insallah birseyi yoktur ebru_can_ebru Bizdede 8 dis var kaldik oyle bir gelince ayni anda cikariyor benimki :)
D dilzar Zeyay1420 misskokulumm benimkide camasir asar toplardi. Karya uslu durdugunda ben asmaya basladim birde balkona ilac sıkmıştım esim dikkatsiz degil ama girip çıkmasını istemedim bir sure simdi alisti onuda yapmiyor sagolsun. Gunden gune iyice ev hanimi oluyorsun diyor dalga gecer gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…