seni süpürgenin sapıyla döverim diyeydin, iki günde 3 makine çamaşırı pespese yıkayıp kuruttum, gün içinde peyderpey katladım, en son gece 00.20 de bitti, bugün de yerleşecek. ev süpürmeyi geçtim. bir kere uyuyor Asim onda da aç karnımızı doyurmaya yemeği ancak yetiştiriyorum.
çamaşır katlarken de illa ben katlarim o bozar, gidinin tavsan kulaklısi git katli olmayanları dağıt ama yok illa annesine iş çıkaracak.
valla mis benim küçük kiz da fenaydı, hatta daha fenaydı. 1 sene mutfak sandalyelerini yemekten sonra balkona kitledim. yüksek herseyi kaldırdım, en son zarfın üzerine basıp pencere kenarına tirmaniyordu, videosu var, deli gibi, elinde zarf sanki yükseltiyor gibi geziyordu evde. yine de yaptım bak,
ama zorlanıyorum gerçekten, sürekli peşindeyim evde olsun disarda olsun.
çok da tatlılar ama askiiiim diyen dilini yesinler. Asim da dil yok ama hareketlerine bile bitiyoruz.biz kızınca başını eğip bir beklemesi var, gel de gülme.
Ya da gelip hemen öpüyor, yalandan bir yeri acımış numarası yapıyor, opturmek için ağlıyor. tosbik suratim benim, cooook tatlılar çoook.Allahim güzel günlerini göstersin