- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
Tebrik ederiz Zeynep’i bzii. Yerimize yanağından öpZeynebimiz 23 Nisan da bir resim yarışmasına katılmıştı ilkokullar arasında 3.olmuş okullar kapalı diye haber gelmemişti bugün çağırıp öğretmeni ve Müdürü yle hediyesini vermişler minik kuşum çok mutlu bizde çok heyecanlandık paylaşmak istedim sizinle de
Yaa duymamistm denemedim de vermem kalsin onu da yemesn acikcasi bsy olmaz yemezse. Zten suan deneme dediler 1 ay snra kemk suyu gturecegm deneyecekler vicudnda nasl yapilacaksa artk sebebini bulacaklar bakalm bura anlamazsa bska bi hastahaneye gotururum artk neresi iyiyse. Denedigmde de cok az mktar dediler zten bende oyle yapiyodm hep ama karisanm cok olunca dnletemedm yedrdiler oyle. Bakalm gecici olur insallh alerjisi. Sizin alerji devam mi btti mi tamamenBiz de tek uykuya dönmüştük..tek uyku iken sabah daha gec uyanıp aksam erken uyuyordu..aksam üzeri biraz zorluyordu ama cok çok kısa sürdü eski duzensizligimiz geri geldi.. 2 uyku uyuyor ve gece direniyor..sabah erkenden uyaniyor. hatirliyorum da Ali 1.5 yasindaydi ve hala 2 uyku yapıyordu.sanirim tek uyku icin vaktimiz var daha.uyumadiginda dışarı falan baktırma canim bence. Oyun olsun diye bile direnir..ben geçe kaldığında hic oynamıyorum onunla. Bana oyuncak falan getiriyor hic oynamıyorum.10 dk da bir ee ee yapalim mi diyorum.en sonunda baska türlü dikkat cekemeyecegim anlasilan deyip uykuyu kabul ediyor. Gece kaldiklarinda cok yıpratıcı oluyor anne icin yainsAllah kısa zamansa düzenlerine kavuşurlar
Yaa Duru yaaamaşAllah sizee Yerim sizi boncuklar biz de bugün disari cikalim dedik ama hava yagmurlu..hava burada heep yağmurlu..karadenize dondu iyice
Süt piştikçe icindeki protein parcalaniyor..yani ne kadar uzun süre ısıya maruz kalırsa o kadar alerjen özelligini aazaltıyo.ondan krepde muhallebide o kadar dokunmuyor.ama dokunmuyor deyip verme.bir süre bekle.az da olsa dokunur. Azıcık toparlansin bünyesi. Eti de denemeye karar verdigin zaman fırında iyice pisirip bir kup seker kadar denersin.doktorunuzla irtibati kesmeyin ve alerjiyi iyice araştır derim canim.bir de henüz denemediysen fistik susam verme. Ciddi alerjendir.nefesi keser Allah korusun. Belli olmaz alerjisi varsa dokunur.doktoruna danış öyle ver. Zaten cok küçükler, simdilik yemeseler de olur fıstığı. Helal olsun ne demek canim
Geçmiş olsun tekrardan canım
tebrik ederim kuzumu, başarıları daim olsunZeynebimiz 23 Nisan da bir resim yarışmasına katılmıştı ilkokullar arasında 3.olmuş okullar kapalı diye haber gelmemişti bugün çağırıp öğretmeni ve Müdürü yle hediyesini vermişler minik kuşum çok mutlu bizde çok heyecanlandık paylaşmak istedim sizinle de
ah susamim bana öyle gelmiyor ya sanki hala zor bak areleAkıllı bıdık artık herşeyi çok çabuk öğreniyorlar maşallah kuzulara nasıl da büyüdüler çok şükür resmen zoru atlattık diyorum böyle gördükçe
umutun gözlerine asigimmm yaSağol canım bugün kahvaltı yaptılar ya azda olsa, keyfim yerine geldi. Benim mutluluğum onların 2 dudak arası ile, o küçük popolarinin elindeKilo sorun değil yemeye başlayınca alırlar tekrardan. Umut bu ara makarna borege biraz fazla dadanmisti Onları eritti sağlık olsun.
bak sen yaramaz gelinimeYa aslinda benim esim çocukları cok sever oynar flan ama bakmaya gelince şeytan dürtüyor sanirim. Aksam vereyim sana dedim gece saat 1 ver yanimda dursun valla ben uyurum diyor dalga geciyor sanki o değil bu stresle kiza bağırmaya basladim yine aksam oda gülüyor hoppa yapiyor oyun oynuyor anlayacağın oda takmıyor beni. Birde diyet yapmaya calisiyorum oda geriyor beni ama zayıflamakta lazim of baya dertlendim :)
Ahaha :) herşeyi anlıyorlar zaten benim kizda cis diyor ama ben tuvalete gittigmde diyorbakalim bu yazın denicem tuvalete alıştırmayı.
iyi yapmışsın gitmekle bak. çok geçmiş olsun canimKızlar bademcikler fena iltihap olmus.doktorun bakarken yüzü ekşidi resmen
Antibiyotik aldık eve geldik.hepinize teşekkür ederim merak etmişsiniz.ates biraz daha sürer dedi.
bende kullandım da 2 turu varmış sanirim.Deme kız daha geçen kullandım. Atayım bari
bize bir kez verildi arel zamanında. civan da bir kez ateşi hiç düşmeyince eczacı dedi varsa elinde ver diye öyle verdim bi kez onada.Ayy ben 2 kere kullandım kızıma zar zor nedense yapamıyordum sizler böyle kullanıyoruz falan deyince çok şaşırıyorum
Muhtemelen çok kuallanıldıpındandır ve ben doktorların verdiğini çok duymadım ama toplatılıyorsa kullanmamakta fayda var
ben yeğenimden ötürü korktum havaleden . surupla geçmiyorsa 39 u görürsem veririm yineSagolasin jadem
Çok şükür ateş daha iyi oldu canım
Hametan ve sudocrem cok iyi geliyor. Pudra da böyle çok pişik olunca ise yarıyor canim.gecmis olsun Ayseme
Bunlarda havale durdurucu olduğunu ve gereksiz kullanimda çocuklarin ilaca direndigini yani tam da gerekli oldugu zamanlarda ilacin etkisiz kaldığını söylemişti doktorum. Anladigim kadariyla atesin ani yükselmesi durumunda kullanilmasi gerek. Mesela bisey yokken birden 39.5 40 olursa. O zaman havale riski artiyormus. Aslinda havale nedir nasil anlasilir bilmemiz gerek.Allah yasatmasin yavrularimiza da bize de. Ama bilmek de gerek.
Geçmiş olsun kuzuma.. eger ates kontrol altina alındıysa dolven vermesen iyi olur canim.dolven mideyi cok yoruyormuş.zaten mide ve bağırsaktan çekiyorsunuz.daha da kötü olmasın.calpol ile düşüyorsa atesi calpol verelmeye gayret et.
miss valla naptigim belli değil ya. arel okula istemeyerek gidip orda çok mutluymuş
Aynen canım ya çok şükür öğrencilerimin bir çok başarısına vesile kıldı Rabbim çok mutlu oldum sevindim gururlandım ama evlat bambaşkaymış illa bir ödülle karşılıklık bulmasına gerek yok biz anneler için onlar ne yapsa hep en güzeli değil miYaaa kıyamam gözlerim doldu
MasAllah kuzuma güzel kızıma
Annesi gibi sanatçı olacak sanırım bu kızçegelecegin tasarımcısı mi yetişiyor dersin? kim bilir ne tasarlar çizer tabi orasi bambaşka bir dünya yeter ki yetenegi olsun tekstilden teknolojiye yelpaze çok geniş ayy bana da bakin çocugun gelecegini simdiden hayal ediyorum bi an gaza geldim
Ali ve Elif de okula baslayacak da resim cizecek de oyy Allahım
Bu arada ben de katılırdım resim yarışmalarına..öğretmenler zorla katardı.ama derecem yok maalesef
Biz dün gece çıldırdı yine gece saat 2 ye geliyordu bir uyandı 3 buçuğu geçiyordu uyuduğunda sabah baktım ki dişinin ucu çıkmış amanyanlardaki de şiş. Gece aklıma sen geldin eşim delirdin sandım gecenin o saatinde niye gülüyordun ki diyor ee napayım dedim baktım uyumuyor acı çekiyor uyku haliyle onu oyalamaya çalışıyorum r yandan gözümü açamıyorum annelik =delilikBakalim bende deniyorum simdi gece gec yattigi icin bugun sabahsaat 10 bucuga dogru kalkti 3 ceyrek de uyudu 5 e dogru uyansa aksam da 10 bucuk gibi yatiririm cunku zaten 11 den once uyumuyordu yavas yavas alistirmaya çalışacağım olmazsa 2 uykuya dönerim yine. Disleride zorluyor emzigi parcalams esim gitti 2 tane daha emzik aldi. Agzinada bakamıyorum gecen biraz baktim dis flanda yok ama zorluyor galiba. Cok sinir bozucu, bebek buyutmeyi hic böyle hayal etmemistim cahillik iste
Kalppare aynen canim gece uyanmalari cok sinir. Neyse gececek insallah canlari sagolsun. :)
Masallah tebrik ederim prensesi
Saol canım daha iyiyim çok şükür üşüme titreme terleme devam ama mide ağrım ve bulantım geçti çok şükür birde adet oldum bugün ama daha vardı neden erken oldum ki aşının etkisi var mıdır sende de oldu mu Bi değişiklik
Saol canım Zeynep kendini öptürmeyi hiç sevmez zorla binbir naz niyaz yalvar yakar oluruz öpmek için bende mesajını okuttum neyapayım öpmeme gerek dedimTebrik ederiz Zeynep’i bzii. Yerimize yanağından öp
Saol canım hepimizin evlatlarının olsun inş... Yoksun sanki bu aralar az mı yazıyorsun diye yazacaktım bende sana bugüntebrik ederim kuzumu, başarıları daim olsun
Ooo annesinin kızı işte tebrik ediyorumZeynebimiz 23 Nisan da bir resim yarışmasına katılmıştı ilkokullar arasında 3.olmuş okullar kapalı diye haber gelmemişti bugün çağırıp öğretmeni ve Müdürü yle hediyesini vermişler minik kuşum çok mutlu bizde çok heyecanlandık paylaşmak istedim sizinle de
Yaz gelmesi ile bizim uykular düzene girdi belli en azından saatleri. Hala geceleri sayamıyorum kaç kere yat kalk yaptığımızıKalppare Zeyay1420 gecmis olsun kizlar
Benim kizinda uykularini ayarlayamadim bir turlu tek uyku az geliyor 2. Uyku ise gec saate kalinca gece uykumuz baya ileri saate atiyor. Az once uyutabildim. Sabir ıstiyorum bir suru dua okuyorum ama 11 den su saate kadar ugrastim kaldirdim disariya baktrdim mama verdim kizmamak icin direndim ama sabrim kalmıyor belki acikmistir diye oda degilmis derdi disleride çıkıyor olabilir
Canim belki ilacların yüklediği toksini falan atıyordur.. eger genel hali normalse korkma derim. sıvı tüketmesine destek ol.genel hali kötüleşirse bir kaka tahlili verirsiniz. kakada balgamsi bi doku var mi?Kızlar ya size bir şey danışacağım
Zara bu AA çok ilaç kullandın3 kez antibiyotik falan calpol vs baya içti
Geçen de bahsettim bira fazla kaka yapıyor 3-5 ıshal gibi bazen bazen normal mesela sabah normal öğle ikindi ishal akşam normal şekilde ilk gümden beri hep 1 kez yapardı çok nadir 2 kez zaten bir ara kabızlık sıkıntısı da vardı
Yani hasta gibi de değil iştahı da normal 1 haftadır da takipteyim bir gün ishal diyorum sabah doktora gidecem bir bakıyorum normal çok kararsız kaldım ne yapayım şimdi ben
Bu arada üst dişler fena şiş
Evet bazılarında o balgamsı doku var hiç alerji problemi yaşamadık 1 hafta önce 1 kere bir çay kaşığı bal verdim ama onun etkileyeceğini sanmıyorum daha önce de demedim çünküCanim belki ilacların yüklediği toksini falan atıyordur.. eger genel hali normalse korkma derim. sıvı tüketmesine destek ol.genel hali kötüleşirse bir kaka tahlili verirsiniz. kakada balgamsi bi doku var mi?
Dislerden de olabilir. Ya da yeni denedigin bir gıda varsa o da dokunmuş olabilir.
Kızlar ya size bir şey danışacağım
Zara bu AA çok ilaç kullandın3 kez antibiyotik falan calpol vs baya içti
Geçen de bahsettim bira fazla kaka yapıyor 3-5 ıshal gibi bazen bazen normal mesela sabah normal öğle ikindi ishal akşam normal şekilde ilk gümden beri hep 1 kez yapardı çok nadir 2 kez zaten bir ara kabızlık sıkıntısı da vardı
Yani hasta gibi de değil iştahı da normal 1 haftadır da takipteyim bir gün ishal diyorum sabah doktora gidecem bir bakıyorum normal çok kararsız kaldım ne yapayım şimdi ben
Bu arada üst dişler fena şiş
Çok şükür diyelim . Dertlenmek istemiyorum ama bizde de durumlar iç açıcı değil . Kusma durumları yine başladı . Yemiyor zaten artık kanmıyor da . Uykularımız da iyi değil . Çok yıpratıcı bir süreç oldu , psikolojik olarak özellikle yeme konusu ve kusma beni alt üst etti . Kayseri’ye geçince doktora götüreceğim tekrar . O kadar sürdü kusma olayı bir sevk etmediler gastroentolojiye . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum . Çocuk da hissediyor sanırım bu durumu üstüne bir de ona dertleniyorum , engel de olamıyorum . Bir kısır döngü içerisindeyim .
Bizim kızda da kulak enfeksiyonu vardi 6 gündür antibiyotik kullaniyor. Normalde 2-3 günde bir katı yapardı kakasını. Antibiyotik ile birlikte günde iki-üç defa ishal gibi yapmaya başladı. Sen de kullanmışsin. Muhtemelen antibiyotiktendir. Doktorumuz ilaç bittikten sonra da bağırsaginı etkileyebileceğini söylemişti. Enterogermina kullanıyoruz biz. Çok fark ettirmese de bağırsak florasina faydası var.
Halısın canjm bende öyle düşünüyorum ama bakalım takipteyim şimdi bizim 10. Ayda iki diş geldi ben Farklı bir durum göremedim hala diş falan yok umarım diştendirZeyay1420 ayy canim gece uyumadimi terelelliler basiyor bana. Birde sallarken donuyor ayagini tutuyor
2 gündür tek uyku yapiyor sabah 10 gibi kalkiyor öğlen 3 de uyutuyorum gecede 10 bucukta yatiriyorum ama 1 saat sonra ayaklaniyor dun salladim tekrar uyudu bakalim insallah alisir. Dişlerde etkiliyor sanirim cunku 3 hafta flan cok guzel uyudu ya gece bir yatiyordu mama veriyordum ama sabaha kadar uyanmiyordu sallayincada hemen uyuyordu.
Sevgi22884550 bu çocuklarin bu uykulari ne zaman duzelecek acaba
Helinnnnn ahh sorma canim bu ara yine bozdu. Siz nasilsniz Civan ve Arel nasil ? Gelinin halay cekiyor atarim videosunu
nzh99 canim Ata nasil oldu ? Yazacam yazacam firsat bulamadim
SonsuzUmut canim benim kizda bazen 3 bazen 4 bazende hic yapmıyor genelde kabiz olunca dis geliyor bizde ben bunu cozdum su sira yine sert yapıyor. ishal olsa su gibi yapar bence surekli. Bence degildir korkma.
misskokulumm siz napiyorsunuz canim ?
Jadesi yerim ben senin o kizi yaa Masallah
S Susam_tanesi Masalah Ipek cim konuşuyormuş demek❤❤
Umudum- canim siz nasilsiniz
Geçmiş olsun canım ne desem bilemedim, çok zor hele anne için herşeyden zor, yipranmamak elde değil. Tez vakit düzelir inşallah. Hatta az ye kızım diyeceğin günler biran evvel gelsin. Bende duruyu düzgün besleyemiyorum, hatta zararlı şeylerle besleniyor. İçten içe zaman zaman vijdan yapıyorum. Asagi tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali, kendimi kandırıp gidiyorum. Annelerini hiç uzmeyen, en azından yeme içmeleri ve sağlıkları ile uzmeyen çocuklar olmalarını diliyorum. Herşey gelip geçicidir inşallah. Sena kuzuma guzel iştahlar, tatlı tatlı uykular diliyorum.Çok şükür diyelim . Dertlenmek istemiyorum ama bizde de durumlar iç açıcı değil . Kusma durumları yine başladı . Yemiyor zaten artık kanmıyor da . Uykularımız da iyi değil . Çok yıpratıcı bir süreç oldu , psikolojik olarak özellikle yeme konusu ve kusma beni alt üst etti . Kayseri’ye geçince doktora götüreceğim tekrar . O kadar sürdü kusma olayı bir sevk etmediler gastroentolojiye . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum . Çocuk da hissediyor sanırım bu durumu üstüne bir de ona dertleniyorum , engel de olamıyorum . Bir kısır döngü içerisindeyim .
Hastalar nasıl oldu acabaKalppare nzh99 N Nehir8077 . Gerçi en son umutla duru iyilerdi sanki . Eteğini sevsinler nasıl da yakışmıştı eteği.
Zararlı şeyler kısmına zaten artık takılamıyorum. Yeme konusunda problemi olduğunu düşünüyorum . Özellikle yutmada tembellik var . Eline her şey vermeye çalışıyorum . Hayırlısı bakalım inşallah düzelir . Çok şükür ki sağlıklı diyorum ama ondan da endişe ediyorum kustukça.Geçmiş olsun canım ne desem bilemedim, çok zor hele anne için herşeyden zor, yipranmamak elde değil. Tez vakit düzelir inşallah. Hatta az ye kızım diyeceğin günler biran evvel gelsin. Bende duruyu düzgün besleyemiyorum, hatta zararlı şeylerle besleniyor. İçten içe zaman zaman vijdan yapıyorum. Asagi tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali, kendimi kandırıp gidiyorum. Annelerini hiç uzmeyen, en azından yeme içmeleri ve sağlıkları ile uzmeyen çocuklar olmalarını diliyorum. Herşey gelip geçicidir inşallah. Sena kuzuma guzel iştahlar, tatlı tatlı uykular diliyorum.