Delirmeeem geldi bugün iyice kızlar. Yoruldum, stres oldum
Göktuğ uyudu şimdi ev toplayıp (kaçıncı toplayışım saymadım) ütü yapacam.
Yemekleri yaptım. Hadi oğlana da küçük kek ve grissini gibi bişeyler yapıyım da buzluğa atayım dışarı çıkarırken vereyim dedim. Banyo yaptıracaktım gıda boyasıyla bir etkinlik hazırladım oynaın kirlensin da yıkayım diye. Onu da sevmedi mi eline bakıp bakıp ağladı benim suratım mavi oldu şirin baba diye dalga geçiyor eşim
boya da çıkmıyor şimdi bari Şirine de diyorum ben de.o sırada yengem geldi sen de ne etkinlik metkinlil uğraşıyorsun da ne olacak sanki de bak oynamadı da oyyy kafamı şişrdi. İçtiğim kahvenin telvesini verdim onu yaladı tabağa sürdü al dedim her anımız etkinlik. Ressam olacak benim oğlan
Ay neyse banyo faslı da bitti yatırdım şimdi deli oğlan ya hiç durmuyor hiç asla. Allah sabır versin cümlemize
Zeyay1420 tebrik ederim canım Zeynep kuzumu başarıları daim olsun
Aşı bende öyle bir etki yapmadı adet düzeniyle alakalı. Bir gece çok kol ağrısı yaptı bir tek.
Helinnnnn Allah gani gani kolaylık versin canım. Temizliğe kadın gelince sen de ferahlamışsındır. 2 haftaya bir gelsin zaten hastasonları evde değilsiniz. Denizden benim kızlar da küçükken korkmuştu.Göktuğ da korkar sanırım ben küçük şişme havuzu var onu götüreyim sahilde deniz suyu doldurur oynatırım diyorum bakalım.