Amin jadem amin..Allahım seni kurtarsın bu ard niyetli kadınından o kadar işsiz ve mutsuz ki hidayet versin Allahım da bıraksın peşinine geçti eline şimdi
Senş bilen bilir ya üzme kendini sen
Erkekler bu konulardan o kadar rahatsız olmuyor. Çok da takmıyorlar. Kadının ailesine yakın olmaktan rahat eden ve memnun olan erkek çok var. Ama sen kendini düşün ben annemle de çok yakın olsam mutlu olmam mesela. Annem bile olsa her şeyime karışmasından hoşlanmam. Çat kapı evime girilip çıkılmasından ve bunun karşılığı benzer bir beklenti oluşturmasından korkarım. Çocuklarına onların bakmasını istemiyorsan o seçeneği de düşünme bence ki sen yokken o apartmanda eltinle falan muhatap olacaklar benim aklım kalırdı açıkçası. Zaten sen kendin okul öncesi öğretmeni değil misin çocuklar da senle okula başlasalar olmaz mı mesela? Kv dengilden uzakta kendi eviniz olması en mantıklı çözüm gibi geliyor bana ama sen daha iyi değerlendirirsin tabi kiKızlar haklısınız.kv min farkındayım..zaten bizim aramızın iyi olmasını en başta o istemiyor.. eltim sadece onla iyi olup kv kuyusu kazayim istiyor kv de onla bir olayim eltimin kuyusunu kazayım istiyor... ben kimsenin kuyusunu kazmadikca da ikisi küs bile olsalar bir olup bana kuyu açıyorlar.. bana ben üzülüyorum derken bile samimi gelmiyor. Ben de gercekten uzulsen savunursun..agzini bile açmıyorsun dedim.
Bugün sokakta elti arkadasina pissin sen demeye basladı. O komşu da bu sokakta kim pis herkes bilir dedi. Sen önce kendine bak çamaşır yıkadığını bile görmüyoruz dedi.aslinda cok yakinlar da kadin gol atti ve bastı gitti. Bizim bela da satıldim ya diye kendi kendine mırıldandı.gene bir olup bana laf çakmak istedi üc bes maske üzerinden ama ok kendine geri döndü.
Kizlar ben yine sevindirmis olabilirim çünkü duyacagi şekilde bu ne rezillik ben böyle rezil kadın görmedim diye bagirdim dün gece.. ufak çapli delllendim ilk duydugumda..herseye cevap veren kadin sustu.morali de bozuldu.sesini duydum..kv muhtemelen sarhosken atmistir pismandir falan dedi bi de. Iyi de her haltina ay sarhostu deyip affedemem ya.
Aslinda kv kızıyorum neden baştan demiyor diye ben de tam tersi..gizledigi icin kızıyorum.bastan bilecektim ki o zaman ağzının payıni verecektim.gecen gun aali yanlislikla eltinin ziline basti.bu da çıktı sinirli sinirli balkona kim diye bakıyor.ben de ali basti yanlışlıkla rahatsiz ettik seni de dedim.o kadar.bi sasirdi saskina döndü l.oyle naif tepkiler onu sok eder zaten.ben de kv me eltimle 2 sene sonra 2 kelam ettik dedim kahkaha attim. Ve kv anında bir olay çıkardı. Farkinda degil miyim? Tabi ki farkindayim. Bugun gitse ozur dilese aninda barisir o kotuledigi gelinle birden can ciger olur..bunu da biliyorum.. kendi kiz kardesini bana kotuluyor ama dibinden ayirmiyor.demek ki beni de ona kotuluyor. Ama geçinmek zorundayim deyip idare ediyorum. Eltimi de idare ederdim..ederdim..ama kadın illa kavga istiyor..gözü dönmüş.. bu evden gitmemi istiyor..ben de calismaya baslayinca kv cocuk bakmasi kolay olur diye gitmekten vazgecsem mi diyorum..bi yandan da boyle bir ortamda cocugun okul hayati perisan olacak..ev alma ihtimalimiz artti. tasinirsam iki ihtimal var..ya annemlerin yanina tasinacagim.onlarin da karsi daire bos..e oyle de yine aile apartmani gibi olacak..bu sefer de belki esim bunalacak diye korkuyorum. Buraya tasinirsak mecburen yakina tasinmam lazim ki calistigimda cocukları birakabilmek kolay olsun.ote yandan cocuklari buraya birakmak istemiyorum.ama kv de benle yasamasini istemiyorum. Zatrn ikisine bir hayatta bakamaz.
Zihnimin karışıklığı yanmis yazıma..kusura bakmayin..
Desene her ucu oklu değnekKızlar haklısınız.kv min farkındayım..zaten bizim aramızın iyi olmasını en başta o istemiyor.. eltim sadece onla iyi olup kv kuyusu kazayim istiyor kv de onla bir olayim eltimin kuyusunu kazayım istiyor... ben kimsenin kuyusunu kazmadikca da ikisi küs bile olsalar bir olup bana kuyu açıyorlar.. bana ben üzülüyorum derken bile samimi gelmiyor. Ben de gercekten uzulsen savunursun..agzini bile açmıyorsun dedim.
Bugün sokakta elti arkadasina pissin sen demeye basladı. O komşu da bu sokakta kim pis herkes bilir dedi. Sen önce kendine bak çamaşır yıkadığını bile görmüyoruz dedi.aslinda cok yakinlar da kadin gol atti ve bastı gitti. Bizim bela da satıldim ya diye kendi kendine mırıldandı.gene bir olup bana laf çakmak istedi üc bes maske üzerinden ama ok kendine geri döndü.
Kizlar ben yine sevindirmis olabilirim çünkü duyacagi şekilde bu ne rezillik ben böyle rezil kadın görmedim diye bagirdim dün gece.. ufak çapli delllendim ilk duydugumda..herseye cevap veren kadin sustu.morali de bozuldu.sesini duydum..kv muhtemelen sarhosken atmistir pismandir falan dedi bi de. Iyi de her haltina ay sarhostu deyip affedemem ya.
Aslinda kv kızıyorum neden baştan demiyor diye ben de tam tersi..gizledigi icin kızıyorum.bastan bilecektim ki o zaman ağzının payıni verecektim.gecen gun aali yanlislikla eltinin ziline basti.bu da çıktı sinirli sinirli balkona kim diye bakıyor.ben de ali basti yanlışlıkla rahatsiz ettik seni de dedim.o kadar.bi sasirdi saskina döndü l.oyle naif tepkiler onu sok eder zaten.ben de kv me eltimle 2 sene sonra 2 kelam ettik dedim kahkaha attim. Ve kv anında bir olay çıkardı. Farkinda degil miyim? Tabi ki farkindayim. Bugun gitse ozur dilese aninda barisir o kotuledigi gelinle birden can ciger olur..bunu da biliyorum.. kendi kiz kardesini bana kotuluyor ama dibinden ayirmiyor.demek ki beni de ona kotuluyor. Ama geçinmek zorundayim deyip idare ediyorum. Eltimi de idare ederdim..ederdim..ama kadın illa kavga istiyor..gözü dönmüş.. bu evden gitmemi istiyor..ben de calismaya baslayinca kv cocuk bakmasi kolay olur diye gitmekten vazgecsem mi diyorum..bi yandan da boyle bir ortamda cocugun okul hayati perisan olacak..ev alma ihtimalimiz artti. tasinirsam iki ihtimal var..ya annemlerin yanina tasinacagim.onlarin da karsi daire bos..e oyle de yine aile apartmani gibi olacak..bu sefer de belki esim bunalacak diye korkuyorum. Buraya tasinirsak mecburen yakina tasinmam lazim ki calistigimda cocukları birakabilmek kolay olsun.ote yandan cocuklari buraya birakmak istemiyorum.ama kv de benle yasamasini istemiyorum. Zatrn ikisine bir hayatta bakamaz.
şaşırtmadı eltin. ne avare bir insan ya. valla yazık ona. sen de takılma diyecem ama yok biliyorum illa takılıyor insan. benzeri birşeyler var bende de 3 gün sinirleniyorum sonra geçiyor unutuyorumKızlar çook sinirliyim..duman çıkıyor kulaklarımdan desen yeridir.
Baş belasi elti..Allah nasıl biliyorsa öyle etsin...
6 ay kadar önce gene yapmiş bi pislik arkamdan.
Eşim maskelerini eve sokmak istemediği için kapının önüne kapakli bir çöp kovasi bıraktım. Sadece maskesini atıyor. Muhtemelen benim kafami kasiyamadiğim bir dönemde maskeler birikmiş orada. Muhtemelen ervanin hala alerji ile kıvrandığı benim artik bittigim dönem.ağir diyet yapıyordum hatırlarsınız.çöp kovası bir karış var yok öyle minik. Esim de gitmiş ustune atmis ici dolunca. Ben de fark etmemisim. Hatırlıyorum da o dönemi az cok görüp bu ne diye çıkışmıştım eşime.
Ve gelelim meseleye...
Cop kutusunun halinin resmini cekip millete fotoğraf atmiş ya..ustelik onu rahatsiz edecek bir durum da yok..en tepede benim evim..kasimda daire yok..tamam maske kirli bişey..ama ayakkabi da kirli bisey..onlar kapi önünde duruyor ama..
Esim abisini arayip konusacagini söyledi..
Ben hayatimda boyle kotu niyetli bu kadar art niyetli kimse görmedim.
Bi insan bi insana neden bunu yapmak ister ya..aklim almıyor kizlar
Allahim bana yardım et ☹
Duanızı istiyorum
canim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. incia içeriği temiz ben onu almistim.Yağmurlu soğuk bir günden selamlar Burda yükseklere kayak merkezine 2 cm kar yağmışdün mr sonuçlarımız göstermeye gittik doktorumuz eşimin belinde benim boynumda 3 adet sevgili fıtıklarımız varmış pazartesi ikimizde fizik tedaviye başlayacağız. Gelmişken abimlere uğradık dün Zeynep orda kalmak istedi Ayşe yi aldık kendi evimize geldik bugün de eşimin okulda sınavları vardı evi yabancıladı Ayşe kucağımdan inmiyor paçama yapışık geziyor sevdiği bir kaç oyuncakla sakinleşti şimdi de kucağımda uyuyakaldı.
Hazır indirimler varken güneş kremi almak istiyorum önerilerimiz var mı neler kullanıyorsunuz ben Zeynep te hep trukid kullandım ama maşallah fiyatları çok arttı şimdi iki çocuk var önümüz yaz Zeynep yazın hergün denizde ve cildi hassas Ayşe de çok beyaz hemen yanmaya kızarmaya müsait trukid alternatif olacak önerileriniz var mı
oy kiyamam haydoma. iyi olsun da kilo alır verir yine alır. yapışık ikiz olmaya devam aslimKızlar alıntı yapmıştım silinmiş haydomu sormuşsunuz çok şükür iyi bandajı açtığımızda bi şok yaşadım ben minik bi kesi bekliyordum baya uzun bişey ama Allah'tan estetik dikiş iz kalmayacakyaa süzüldü 12 kiloydu 11 e düşmüş dil bağı için sıvı beslenmekten verdi iki günde anesteziyi atmak için kusması da olunca tabi erimiş tombişim amaaaa neyse ki iyi toparlarız Sürekli dibimde gözünün önünden ayrılamıyorum bi korku olmuş alıp götürecekler sanıyo yeni yeni açılıyo daha ben de buralara giremiyorum neler yapıyorsunuz merak ediyorum ama okuyamıyorum bile
bence aliyi o apartmanda sensiz ASLA bırakma. seni hamileyken itmeyi düşünen insan neler yapmaz. sonra da alkolluydu olur. annenlere yakin ol ama o kadar da degil bence . yani ben heo sey derim çekirdeği koruyarak buyuk aileden kopmadanKızlar haklısınız.kv min farkındayım..zaten bizim aramızın iyi olmasını en başta o istemiyor.. eltim sadece onla iyi olup kv kuyusu kazayim istiyor kv de onla bir olayim eltimin kuyusunu kazayım istiyor... ben kimsenin kuyusunu kazmadikca da ikisi küs bile olsalar bir olup bana kuyu açıyorlar.. bana ben üzülüyorum derken bile samimi gelmiyor. Ben de gercekten uzulsen savunursun..agzini bile açmıyorsun dedim.
damla iyi geldi canim. kızarık değil ama hala kaşıntı oluyor ara ara.Diğer gözü de patladı şükür zor geçti yakıyamam ya koca gözlere nazar mı değdi ki acaba
ya bahar çok güzeldi. valla o kadar çok istiyordum ki rahatladım. ve inan sanki uzun süredir arkadaş olduğun birini ziyaret ediyormuş hissi vardı. artık sıra yeşimde.simdi bende onu bekliyorumZeyay1420 canim cok sagol agrım bitti sukur ama hala ilaç ve kreme devam ediyorum. Siz nasilsinjz ?
Helinnnnn nzh99 gördüm sizi cok sevindim ne iyi yapmissiniz umarim buluşmak birgün nasip olur.
misskokulumm canim masallah 8 kilo mu gitti suan kac kg oldun. Bende 5 kg verdim ama rahatsızlandığım sira yapamadim. Kullandigim ilaçta circir yapiyor Haftasonuna bozucam yine sonra tekrar kaldırım yerden devam bir 5 kg daha versem ıyi olurum heralde.
S Susam_tanesi kaslan İpek hanima bizimki o kadar konuşmuyor ama havhav miya baba gel tokaya kuu diyor al boyle devam ediyor :)
Aslihaydo canim simdi nasil haydo umarim daha iyidir.
minikbebegim9640 gecmis olsun kadircim e simdi nasil ?
Jadesi SonsuzUmut Umudum- sizler nasilsinz kizlar.
Kalppare ayy canim insallah kurtulursun bu sıkıntılarından Allah korusun boyle insanlardan
valla ne dişmis. inan biz hala eskisi gibi yemiyoruz ama daha iyi gibi. umudum var. gecici surecler. sadece surekli memede olmasi elimi kolumu baglamistiBu arada biz dun su çiçeği aşımızı olduk 4 hafta başka asi olmaması lazm dedi.
Menenjit yaptıramadım halen sizdede menenjit yaptıramayan var mi?
Helinnnnn canim Karya da cok istahsiz hic birsey yemiyor zorla veriyorum sanirim disten ama çıkmamış birseyde
13. Aylik demisti sanki ama geç kaldim. Bir daha ki dozu yaptırmak gerekecek sanırım. Yarin bir aksilik olmazsa gidebilirsem soracagim doktora Canim bendeBKGK teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür idare ediyoruz . Biz de olmadık menenjit aşısı.
Tşkr ederiz canım iyiz çok şükür senin daha iyi olmana sevindimZeyay1420 canim cok sagol agrım bitti sukur ama hala ilaç ve kreme devam ediyorum. Siz nasilsinjz ?
Helinnnnn nzh99 gördüm sizi cok sevindim ne iyi yapmissiniz umarim buluşmak birgün nasip olur.
misskokulumm canim masallah 8 kilo mu gitti suan kac kg oldun. Bende 5 kg verdim ama rahatsızlandığım sira yapamadim. Kullandigim ilaçta circir yapiyor Haftasonuna bozucam yine sonra tekrar kaldırım yerden devam bir 5 kg daha versem ıyi olurum heralde.
S Susam_tanesi kaslan İpek hanima bizimki o kadar konuşmuyor ama havhav miya baba gel tokaya kuu diyor al boyle devam ediyor :)
Kalppare ayy canim insallah kurtulursun bu sıkıntılarından Allah korusun boyle insanlardan
Bence dönemselHelinnnnn aynen canim bizde öğürüyorduk o bitti tam yiyor oh be diyorum sonrasında bir iştahsızlık başladi birde ağzından tukuruyor sinirlerim alt ust oluyor
Evdeki mesai başlı başına olay zatenEvde işte heryerde hemde ne çalışma. Ful mesai
Maşallah sana daya ne güzel bende yağdan 1 kilo vermişim tartıda 400 grZeyay1420 canim cok sagol agrım bitti sukur ama hala ilaç ve kreme devam ediyorum. Siz nasilsinjz ?
7. Hastalık buKafayı yiyecegim kizlar bu ne ya karninda sirtinda bir sürü var kızamık mı cikiyo yoksa
6. Hastalık Yazacaktım pardonKafayı yiyecegim kizlar bu ne ya karninda sirtinda bir sürü var kızamık mı cikiyo yoksa
Ah bu insanlarKv'me ne zaman gitsem gaza geliyorum ve sonu hüsran oluyor. Bugün de çocuğum zayıf kabul ediyorum, ama güzel yedi akşam üstü 1 koca kase çorba ekmekle yedi bir de, kv sonra buna tavuklu pilav yoğurtla yedir dedi ben yedirmedim eve gelirken mutlaka bişey yedir aç bu çocuk dedi eve geldim sütlaç yedirmeye çalışıyorum midesinde ne varsa kustu çocuğum şimdi uyudu aç açına
Bazen de yüksek ateş böyle döküntü yapıyorKafayı yiyecegim kizlar bu ne ya karninda sirtinda bir sürü var kızamık mı cikiyo yoksa
Susam evet canim ben de çocuklar benle başlasın istiyorum ama bunun icin ervaya 3 yyasina gelene kadar bakmam lazim.acikcasi 2 yastan sonra baslarimm diyordum. 2 Yasinda iken de krese vermemi ciddi problem ederler. Esim de 3 yasi bekle.cocuklar okula gitti mi hic kimseye ihtiyacımiz kalmaz diyor. Ve gelelim is saatlerime. Ozelde calisacagim icin bu rehabilitasyon mu olur anaokulu mu bilemiyorum. Ama 2 yas cocuklarin oldugu kresvari yerleri düşünmüyorum şimdilik.daha cok akademik beceri kazandiran 4 5 6 yaslari kapsamasini tercih ederim.rehabilitasyonlar ise saat olarak aksam 7 gibi bitiyor maalesef. Allah ne gösterir bilemiyorum tabi.Erkekler bu konulardan o kadar rahatsız olmuyor. Çok da takmıyorlar. Kadının ailesine yakın olmaktan rahat eden ve memnun olan erkek çok var. Ama sen kendini düşün ben annemle de çok yakın olsam mutlu olmam mesela. Annem bile olsa her şeyime karışmasından hoşlanmam. Çat kapı evime girilip çıkılmasından ve bunun karşılığı benzer bir beklenti oluşturmasından korkarım. Çocuklarına onların bakmasını istemiyorsan o seçeneği de düşünme bence ki sen yokken o apartmanda eltinle falan muhatap olacaklar benim aklım kalırdı açıkçası. Zaten sen kendin okul öncesi öğretmeni değil misin çocuklar da senle okula başlasalar olmaz mı mesela? Kv dengilden uzakta kendi eviniz olması en mantıklı çözüm gibi geliyor bana ama sen daha iyi değerlendirirsin tabi ki
Sagol canim benim. Senin boyun uzun ama öyle fazlada durmuyorsun Masallah sana 300 tane he :) ben 2 ayda ip atlayarak 10 kilo vermiştim kiz ama o zamanda safra kesesi taşım oynadı ameliyatlık oldumTşkr ederiz canım iyiz çok şükür senin daha iyi olmana sevindim
Bende diyete başlıyorum 75 olmuşum ya her gün ip atlayayım diyorum yemeğe de dikkat etçem bakalım nasıl olacakbugün 300 tane ip atladım
Benim kizin disten sanirim ya yumuşak seyleri yiyor diğerlerini çıkartıyor zaten b ara pencereli tencereleri kapıları dolapları ısırıp yaliyoruz heryer salya vallahiBence dönemselHelinnnnn ya hanımağada öyle püskürtüp duruyor
Ben mutfakta tezgaha oturtuyorum o su ile oynarken yediriyorum anca öyle yiyor bu ara
Sagol canim bende iyiyim. Bende 2 gun bozuyorum 5 gun yapıyorumMaşallah sana daya ne güzel bende yağdan 1 kilo vermişim tartıda 400 grama çok aç kalmıyorum serbest diyet her yerden de 1 cm incelemiş im 15 günde ay ne mutlu oldum
Nasılım eşimle tartıştım biraz moralim bozuk ama toparlarımsen nasılsın