- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
Bu eltinin işi yok mu ev hanımı mı çok boş zamanı var anlaşılan bence hiç oralı olma 6 ay geçmiş zaten ayrıca kv de hata ne diye söylüyor ki sana bence kv söyle bir daha söylemesin konuşmasın onunla alakalı seninle ben sevmediğim insanın adını bile ağzıma almamKızlar esim de bu benim sorumluluğum zaten sen niye üzülüyorsun diyor..
Siz de böyle söyleyince biraz ikna oldum..annem de hafif bir mesele bu kadına yakışır bir hareket ama bu uzulmeler kendini hırpalamalar sana yakışmıyor ben seni böyle mi yetistirdim diye kızdı..
Ya kızlar düşünsenize kadin hususi gelip kapımın çöpümün resmini çekiyor..resmen taciz bu ya.. ya bilmiyorum kaldıramıyorum ya..
Belki icimde çok şey biriktirdiğim için artık yer kalmadığından patlamışımdır.
Ya kızlar balkona çıkınca sürekli laf sokuyor.. arkadaslarına haber verip balkonlara çağırıyor.birbirleri aracılığı ile toplu benle uğraşıyorlar.yıldim artık..haa beni bilen biliyor ama nafile..sonucta o benle uğraşırken herkes susuyor..
Gelelim mesaji attigi akrabanin dediklerine.kadin kızmış.sen nasıl bir insansin hic mi utanman yok diye. Bunu da kv den öğrendim l.bana dusmanini tani dedi.. ben bu kadina dusman olmak istekiyorum dedikce beni kiskirtiyor..adeta kalbimin yumusamisna izin vermiyor.
evet kendini çok yıpratıyırsun ya hiç takmayacaksın gerçekten yao bir şey söylerse altta kalmayacaksın yada taşınacaksın oradan
Ne diyim insanın kötü kalpli insanlarla uğraşması çok zor alşah yardımcın olsun bende bir dönem kötü insanlarla baya mücadele ettim