- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
Bu eltinin işi yok mu ev hanımı mı çok boş zamanı var anlaşılan bence hiç oralı olma 6 ay geçmiş zaten ayrıca kv de hata ne diye söylüyor ki sana bence kv söyle bir daha söylemesin konuşmasın onunla alakalı seninle ben sevmediğim insanın adını bile ağzıma almamKızlar esim de bu benim sorumluluğum zaten sen niye üzülüyorsun diyor..
Siz de böyle söyleyince biraz ikna oldum..annem de hafif bir mesele bu kadına yakışır bir hareket ama bu uzulmeler kendini hırpalamalar sana yakışmıyor ben seni böyle mi yetistirdim diye kızdı..
Ya kızlar düşünsenize kadin hususi gelip kapımın çöpümün resmini çekiyor..resmen taciz bu ya.. ya bilmiyorum kaldıramıyorum ya..
Belki icimde çok şey biriktirdiğim için artık yer kalmadığından patlamışımdır.
Ya kızlar balkona çıkınca sürekli laf sokuyor.. arkadaslarına haber verip balkonlara çağırıyor.birbirleri aracılığı ile toplu benle uğraşıyorlar.yıldim artık..haa beni bilen biliyor ama nafile..sonucta o benle uğraşırken herkes susuyor..
Gelelim mesaji attigi akrabanin dediklerine.kadin kızmış.sen nasıl bir insansin hic mi utanman yok diye. Bunu da kv den öğrendim l.bana dusmanini tani dedi.. ben bu kadina dusman olmak istekiyorum dedikce beni kiskirtiyor..adeta kalbimin yumusamisna izin vermiyor.
Senin kv de de iyi niyetli değil canım ona da dikkat et. Sıkma canını değmezKızlar esim de bu benim sorumluluğum zaten sen niye üzülüyorsun diyor..
Siz de böyle söyleyince biraz ikna oldum..annem de hafif bir mesele bu kadına yakışır bir hareket ama bu uzulmeler kendini hırpalamalar sana yakışmıyor ben seni böyle mi yetistirdim diye kızdı..
Ya kızlar düşünsenize kadin hususi gelip kapımın çöpümün resmini çekiyor..resmen taciz bu ya.. ya bilmiyorum kaldıramıyorum ya..
Ya kızlar balkona çıkınca sürekli laf sokuyor.. arkadaslarına haber verip balkonlara çağırıyor.birbirleri aracılığı ile toplu benle uğraşıyorlar.yıldim artık..haa beni bilen biliyor ama nafile..sonucta o benle uğraşırken herkes susuyor..
Gelelim mesaji attigi akrabanin dediklerine.kadin kızmış.sen nasıl bir insansin hic mi utanman yok diye. Bunu da kv den öğrendim l.bana dusmanini tani dedi.. ben bu kadina dusman olmak istekiyorum dedikce beni kiskirtiyor..adeta kalbimin yumusamisna izin vermiyor.
Dünürüm ne düşünsem benden önce davranıyorsun. Bencede problem kavinvalidede. Sanırım eltiden büyük ölçüde kendisi memnun değil. Bir taşla iki kuş misali. Birbirine vurmaya çalışıyor iyiyi oynayarak.Senin kv de de iyi niyetli değil canım ona da dikkat et. Sıkma canını değmez
Keşke sana yakın bir yerde oturaydimda balkonuna beni davet etseydin. Aşkım senin kayınvalidede suçlu burada, eltiyi senden çok o sevmiyor. İyiyi oynarak sizi birbirinize düşürüyor. Yanlış anlama senide çok sevdiğini düşünmüyorum. Bir taşla iki kuş misali sizi birbirinize vurmaya çalışıyor. Kendisi sessiz seyirci olacak. Böyle konuşuyorum eltide sıkıntı yok değil, onu zaten çözdük. Ama sen sen ol, o tatlı canını üzme kimse için. Esinide konuşturma bence, pirim yaptırma. İyice havaya sokarsın. Konuşacağı kişi kardeşi ama, o kardeş koynuna girdiği kadını kollar merak etme sen. Bu seferde elti hepten üzerine gelir, zarar verdigini farkederse.Kızlar esim de bu benim sorumluluğum zaten sen niye üzülüyorsun diyor..
Cano bundan sonr kritik noktalarda hep sana danışacağım ben aklıma hiç gelmedi böyle güzel analiz esiyorsun gerçektenKeşke sana yakın bir yerde oturaydimda balkonuna beni davet etseydin. Aşkım senin kayınvalidede suçlu burada, eltiyi senden çok o sevmiyor. İyiyi oynarak sizi birbirinize düşürüyor. Yanlış anlama senide çok sevdiğini düşünmüyorum. Bir taşla iki kuş misali sizi birbirinize vurmaya çalışıyor. Kendisi sessiz seyirci olacak. Böyle konuşuyorum eltide sıkıntı yok değil, onu zaten çözdük. Ama sen sen ol, o tatlı canını üzme kimse için. Esinide konuşturma bence, pirim yaptırma. İyice havaya sokarsın. Konuşacağı kişi kardeşi ama, o kardeş koynuna girdiği kadını kollar merak etme sen. Bu seferde elti hepten üzerine gelir, zarar verdigini farkederse.
Allahım şifalar versin. Kadir kuzum sağlığına kavuşsun tez zamandaAynen valla cok zor hemde bugn yine gittik yarin da özele goturecegim randevu aldik da hastahane de perisan olduk kan alindi bugn de alerji icin bi iltihap icin flan 3 gn ve 15 gun snra cikacakms sonucu onlarn da
Ahh keske ya haftalardr perisaniz valla bi duzelseydi artk rahatlayacagz ya hic bi cocuk hastalanmasn insallah
Tokmuş ahh bu büyükler . Bizimki açsa susmaz doymadan ama doymuşsa hiç ağzını açmaz. Gaza gelmemek lazım geçmiş olsun canımKv'me ne zaman gitsem gaza geliyorum ve sonu hüsran oluyor. Bugün de çocuğum zayıf kabul ediyorum, ama güzel yedi akşam üstü 1 koca kase çorba ekmekle yedi bir de, kv sonra buna tavuklu pilav yoğurtla yedir dedi ben yedirmedim eve gelirken mutlaka bişey yedir aç bu çocuk dedi eve geldim sütlaç yedirmeye çalışıyorum midesinde ne varsa kustu çocuğum şimdi uyudu aç açına
Ah dünürüm. Şaşırdık mı Eltine tabiki hayır.ona yakışan davranışlar. Ben dedikodu sevmem ama arada dedikoduyu yapanı laf taşıyanı söyleyeni hiç sevmem. Kayınvalide olmuş bitmiş. Kötü elti yapmış yakışanı ne ortalığı bulandırıyor. Evinde işinde gücünde iki çocukla mücadelede bir genç kadını doldurmaya üzmeye nasıl içi pay veriyor anlamıyorum. Büyük büyüklüğünü yspmalı yapamıyorsa sussun otursun köşesinde eşin de abisiyle konuşup konuyu büyütmesin. O insan normal biri değil. Sizin üzüntünüzden huzursuzluğunuzdan besleniyor. Allahım hayırlı şekilde gönlünce hepsinden uzak ev nasip etsin. Kv bi de beraber gidelim falan diyordu. Senden uzak Allah’a yakın olsunlar. Sen de takma bu kötüleri kafana. İki güzellik var evinde. Şükür. Rabbim sağlıkla büyütsün. Allah sana inşirah ferahlığı versin.Kızlar çook sinirliyim..duman çıkıyor kulaklarımdan desen yeridir.
Baş belasi elti..Allah nasıl biliyorsa öyle etsin...
6 ay kadar önce gene yapmiş bi pislik arkamdan.
Eşim maskelerini eve sokmak istemediği için kapının önüne kapakli bir çöp kovasi bıraktım. Sadece maskesini atıyor. Muhtemelen benim kafami kasiyamadiğim bir dönemde maskeler birikmiş orada. Muhtemelen ervanin hala alerji ile kıvrandığı benim artik bittigim dönem.ağir diyet yapıyordum hatırlarsınız.çöp kovası bir karış var yok öyle minik. Esim de gitmiş ustune atmis ici dolunca. Ben de fark etmemisim. Hatırlıyorum da o dönemi az cok görüp bu ne diye çıkışmıştım eşime.
Ve gelelim meseleye...
Cop kutusunun halinin resmini cekip millete fotoğraf atmiş ya..ustelik onu rahatsiz edecek bir durum da yok..en tepede benim evim..kasimda daire yok..tamam maske kirli bişey..ama ayakkabi da kirli bisey..onlar kapi önünde duruyor ama..
Esim abisini arayip konusacagini söyledi..
Ben hayatimda boyle kotu niyetli bu kadar art niyetli kimse görmedim.
Bi insan bi insana neden bunu yapmak ister ya..aklim almıyor kizlar
Allahim bana yardım et ☹
Duanızı istiyorum
Amanın kar mı. Ayrı iklimleri yaşıyoruz. Fıtıklara geçmiş olsun. Fizikten sonra da dikkat etmek lazım üşütmemek lazım. Koruyun kendinizi. Ayşem evi yabancıladı demek kıyamam. Öperim kuzularıYağmurlu soğuk bir günden selamlar Burda yükseklere kayak merkezine 2 cm kar yağmışdün mr sonuçlarımız göstermeye gittik doktorumuz eşimin belinde benim boynumda 3 adet sevgili fıtıklarımız varmış pazartesi ikimizde fizik tedaviye başlayacağız. Gelmişken abimlere uğradık dün Zeynep orda kalmak istedi Ayşe yi aldık kendi evimize geldik bugün de eşimin okulda sınavları vardı evi yabancıladı Ayşe kucağımdan inmiyor paçama yapışık geziyor sevdiği bir kaç oyuncakla sakinleşti şimdi de kucağımda uyuyakaldı.
Hazır indirimler varken güneş kremi almak istiyorum önerilerimiz var mı neler kullanıyorsunuz ben Zeynep te hep trukid kullandım ama maşallah fiyatları çok arttı şimdi iki çocuk var önümüz yaz Zeynep yazın hergün denizde ve cildi hassas Ayşe de çok beyaz hemen yanmaya kızarmaya müsait trukid alternatif olacak önerileriniz var mı
Geçmiş olsun aslım. Haydom bayağı hırpalanmış kıyamam paşama. Tez zamanda toparlasın inşallahKızlar alıntı yapmıştım silinmiş haydomu sormuşsunuz çok şükür iyi bandajı açtığımızda bi şok yaşadım ben minik bi kesi bekliyordum baya uzun bişey ama Allah'tan estetik dikiş iz kalmayacakyaa süzüldü 12 kiloydu 11 e düşmüş dil bağı için sıvı beslenmekten verdi iki günde anesteziyi atmak için kusması da olunca tabi erimiş tombişim amaaaa neyse ki iyi toparlarız Sürekli dibimde gözünün önünden ayrılamıyorum bi korku olmuş alıp götürecekler sanıyo yeni yeni açılıyo daha ben de buralara giremiyorum neler yapıyorsunuz merak ediyorum ama okuyamıyorum bile
Kayınvalide tehlikeli dikkat etmek lazım dünürümKızlar esim de bu benim sorumluluğum zaten sen niye üzülüyorsun diyor..
Yıllarca güvenimiz kirila kırıla, kimselere güvenmez olduk.Cano bundan sonr kritik noktalarda hep sana danışacağım ben aklıma hiç gelmedi böyle güzel analiz esiyorsun gerçekten
Bu eltinin işi yok mu ev hanımı mı çok boş zamanı var anlaşılan bence hiç oralı olma 6 ay geçmiş zaten ayrıca kv de hata ne diye söylüyor ki sana bence kv söyle bir daha söylemesin konuşmasın onunla alakalı seninle ben sevmediğim insanın adını bile ağzıma almam
evet kendini çok yıpratıyırsun ya hiç takmayacaksın gerçekten yao bir şey söylerse altta kalmayacaksın yada taşınacaksın oradan
Ne diyim insanın kötü kalpli insanlarla uğraşması çok zor alşah yardımcın olsun bende bir dönem kötü insanlarla baya mücadele ettim
Senin kv de de iyi niyetli değil canım ona da dikkat et. Sıkma canını değmez
Dünürüm ne düşünsem benden önce davranıyorsun. Bencede problem kavinvalidede. Sanırım eltiden büyük ölçüde kendisi memnun değil. Bir taşla iki kuş misali. Birbirine vurmaya çalışıyor iyiyi oynayarak.
Keşke sana yakın bir yerde oturaydimda balkonuna beni davet etseydin. Aşkım senin kayınvalidede suçlu burada, eltiyi senden çok o sevmiyor. İyiyi oynarak sizi birbirinize düşürüyor. Yanlış anlama senide çok sevdiğini düşünmüyorum. Bir taşla iki kuş misali sizi birbirinize vurmaya çalışıyor. Kendisi sessiz seyirci olacak. Böyle konuşuyorum eltide sıkıntı yok değil, onu zaten çözdük. Ama sen sen ol, o tatlı canını üzme kimse için. Esinide konuşturma bence, pirim yaptırma. İyice havaya sokarsın. Konuşacağı kişi kardeşi ama, o kardeş koynuna girdiği kadını kollar merak etme sen. Bu seferde elti hepten üzerine gelir, zarar verdigini farkederse.
dünürüm. Şaşırdık mı Eltine tabiki hayır.ona yakışan davranışlar. Ben dedikodu sevmem ama arada dedikoduyu yapanı laf taşıyanı söyleyeni hiç sevmem. Kayınvalide olmuş bitmiş. Kötü elti yapmış yakışanı ne ortalığı bulandırıyor. Evinde işinde gücünde iki çocukla mücadelede bir genç kadını doldurmaya üzmeye nasıl içi pay veriyor anlamıyorum. Büyük büyüklüğünü yspmalı yapamıyorsa sussun otursun köşesinde eşin de abisiyle konuşup konuyu büyütmesin. O insan normal biri değil. Sizin üzüntünüzden huzursuzluğunuzdan besleniyor. Allahım hayırlı şekilde gönlünce hepsinden uzak ev nasip etsin. Kv bi de beraber gidelim falan diyordu. Senden uzak Allah’a yakın olsunlar. Sen de takma bu kötüleri kafana. İki güzellik var evinde. Şükür. Rabbim sağlıkla büyütsün. Allah sana inşirah ferahlığı versin.
Yıllarca güvenimiz kirila kırıla, kimselere güvenmez olduk.
Gerçektende öyle degilmi sence, dostunu düşmanını bil demiş. İkisinede aynı yakınlıkta, ikiside gelini. Birtanesini düşman ilan ediyor.sekerpareyi çok seviyor aklınca onu koruyor madem, kendi çeksin restti. Suya sabuna dokunmadan aklanma kurtulma peşinde. Sürekli huzursuzluk veriyorsun git kiraya desin, Ama demez. O iyi kayınvalide gelinler yiyisiyor, benim amcamın karısı da böyleydi. Onu görür onu sisirir diğerini görür diğerini sisirir. Ama o hep tadımız kaçmasın Ali Rıza bey modundaydi.
Sorma şekerparem sürekli sallanıyorum gibi hissediyorum Allah korusun herkesiCanım benim yasadıklarınız kokay degil ki..çok yüksek bir siddetti o depremcok insanimiz vefat etti.. o travma kolay kolay çikmaz akıldan.soyle düşünelim.7 siddetinde deprenler coook coook seyrek oluyor..simdilik izmir de boyle bir deprem daha olmaz herhalde.Allah korusun hepimizi.. deprem konusunda beklenen istanbuo depremi fay hattina muthis yakinim.Allah korusun hepimizi
Ah ne ayıp etmiş size yaGünaydin güzel kadınlar
@Zeyay1420 canım sorma başımıza gelenleri
Babanne yine yapacağını yaptı bizi terkedip gitti annesi çok hastaymış aklım onda dedi ve gittibiz napcaz dedm buyukananenin bakanı var ve durumu iyi evde yiyor içiyor(ve zaten 88 yaşında hep hasta ama iyi durumu) ben gideyim annemi yola koyayım gelirim dedi nezaman gelceksin peki bak çocuğa bakan yok biz napcaz dedm cevap yok pazartesi gelir misin dedim bakayım duruma neolur bilmem siz bakarsiniz dedi ve ben işe gidiyorum full eşim evden çalışıyor ama nasıl baksın 1-2 gün olsa idare etsin arkadaşları da süresiz ...
Annem kışın ben baktım yazın kv baksın diyo dedim sende bakarım demiştin bakmazsan yaz için bakici bulcam bakmak zorunda değilsin ama net olmali dedm bizim kimimiz kimsemiz yok burda AA bakıcı olmaz ben bakarım mis kokulu kızım canımı veririm bakıci bulmayin ben gelirim dedi ve cuma eşim götürdü evlerine (prenseste oldukları için biz alıp biz bırakıyoruz ve şehir dışı) bize siz gelin pazartesi donerizde demedi bize siz smdi napcaniz ben salı gelirim fln da demedi ..
Beni hem Cook üzdü hem Cook sinirlendirdi
Kp de evdeydi oda kızım aklı annesinde gidelim geliriz üzülmeyin dedi ve gittiler
Ve bizde çok mutlulardi onların sevdiği yemekleri yaptık iş yaptırmadik sadece minnosla oynayin dedik parka gittiler hergun evlerinden daha mutlulardi mercanda cok keyifliydi..
Yaptıklarını hiç aklım almıyor ve onları hiç affetmek istemiyorum..
Esimede birşey diyemiyorum oda çok üzüldü..
Kardeşim geldi pazar o bakıyor şimdi..
Bir derdim vara cevirdim bir dokun bin işit oldu kusura bakmayın
Ya maşallah sana bravo peşindeyiz miss askerlerinizYürüyüşü yaptık Göktuğ bugün pek durmadı sağolsun ordan pazara uğradık abimlerde kısa bir kahvaltı ardından eve geldik. Ev dandini Göktuğ'u uyuttum ben de çok yorgun hissediyorum ama iş çok. Evi toplayıp öğlene yemek yapacağım. - 8 kilo beni motive ediyor tabibir 8 daha versem tamam benim iş inşallah açlığa alıştı vucudum gibi 6 hafta daha sonra sonucuna ulaşma hedefim var nasip olursa
Diğer gözü de patladı şükür zor geçti yadamla verdi iki gün içinde azalma olmazsa göz doktoru na gitmeliymiş
oy kiyamam geçmedi mi asyanın ya ? valla koca gözlü oğlum kırmızı kırmızı geziyor. hayır kırmızılığı geçtim belliki kaşınıyor. sürekli eli gözünde ve sinirli
kötü olmuş ya. ben sürekli yaşıyorum aslında buna.bnenzer seylwr. yani şöyle. destek olanların da hayatı ve problemleri var mecburen devamli olamayabiliyor. ama sıkıntı şu ki çözüm bulmadan sizi ortada bırakması hiç hoş değil ayıp etmiş. bakıcı bak canim. benden sana tavsiye. ben bana destek olanlara diyorum ben kendim yoruluyorum boğuluyorum kaçmak istiyorum sizi anlıyorum diye. allahtan 1er hafta şeklinde geliyor 4 yeğenim sırayla. kv babası hasta olunca gelmeyi bıraktı haliyle. şimdi 1 yeğenim de işe girecek sanirim. 1i daha ünv yüzyüze gidecem dedi. diğeri mezun oluyor ise girecek. normal. bakalım ben ne yapacam. her level daha zor
Allahım seni kurtarsın bu ard niyetli kadınından o kadar işsiz ve mutsuz ki hidayet versin Allahım da bıraksın peşiniKızlar çook sinirliyim..duman çıkıyor kulaklarımdan desen yeridir.
Baş belasi elti..Allah nasıl biliyorsa öyle etsin...
6 ay kadar önce gene yapmiş bi pislik arkamdan.
Eşim maskelerini eve sokmak istemediği için kapının önüne kapakli bir çöp kovasi bıraktım. Sadece maskesini atıyor. Muhtemelen benim kafami kasiyamadiğim bir dönemde maskeler birikmiş orada. Muhtemelen ervanin hala alerji ile kıvrandığı benim artik bittigim dönem.ağir diyet yapıyordum hatırlarsınız.çöp kovası bir karış var yok öyle minik. Esim de gitmiş ustune atmis ici dolunca. Ben de fark etmemisim. Hatırlıyorum da o dönemi az cok görüp bu ne diye çıkışmıştım eşime.
Ve gelelim meseleye...
Cop kutusunun halinin resmini cekip millete fotoğraf atmiş ya..ustelik onu rahatsiz edecek bir durum da yok..en tepede benim evim..kasimda daire yok..tamam maske kirli bişey..ama ayakkabi da kirli bisey..onlar kapi önünde duruyor ama..
Esim abisini arayip konusacagini söyledi..
Ben hayatimda boyle kotu niyetli bu kadar art niyetli kimse görmedim.
Bi insan bi insana neden bunu yapmak ister ya..aklim almıyor kizlar
Allahim bana yardım et ☹
Duanızı istiyorum
Kocan çalıştırılıyor mu seni aaaGünaydın bu ara çalıştım pek giremedim iyisinizdir inşallah. Bizler iyiyiz Allah'a şükür.
Ya kıyamamYağmurlu soğuk bir günden selamlar Burda yükseklere kayak merkezine 2 cm kar yağmışdün mr sonuçlarımız göstermeye gittik doktorumuz eşimin belinde benim boynumda 3 adet sevgili fıtıklarımız varmış pazartesi ikimizde fizik tedaviye başlayacağız. Gelmişken abimlere uğradık dün Zeynep orda kalmak istedi Ayşe yi aldık kendi evimize geldik bugün de eşimin okulda sınavları vardı evi yabancıladı Ayşe kucağımdan inmiyor paçama yapışık geziyor sevdiği bir kaç oyuncakla sakinleşti şimdi de kucağımda uyuyakaldı.
Hazır indirimler varken güneş kremi almak istiyorum önerilerimiz var mı neler kullanıyorsunuz ben Zeynep te hep trukid kullandım ama maşallah fiyatları çok arttı şimdi iki çocuk var önümüz yaz Zeynep yazın hergün denizde ve cildi hassas Ayşe de çok beyaz hemen yanmaya kızarmaya müsait trukid alternatif olacak önerileriniz var mı
Evde işte heryerde hemde ne çalışma. Ful mesaiKocan çalıştırılıyor mu seni aaaiyiyiz bizde canımcım çok şükür
Ya bebeğim benim kıyamam damadıma etkilendi tabiKızlar alıntı yapmıştım silinmiş haydomu sormuşsunuz çok şükür iyi bandajı açtığımızda bi şok yaşadım ben minik bi kesi bekliyordum baya uzun bişey ama Allah'tan estetik dikiş iz kalmayacakyaa süzüldü 12 kiloydu 11 e düşmüş dil bağı için sıvı beslenmekten verdi iki günde anesteziyi atmak için kusması da olunca tabi erimiş tombişim amaaaa neyse ki iyi toparlarız Sürekli dibimde gözünün önünden ayrılamıyorum bi korku olmuş alıp götürecekler sanıyo yeni yeni açılıyo daha ben de buralara giremiyorum neler yapıyorsunuz merak ediyorum ama okuyamıyorum bile
Ayy evet ya bu tarz insanlar illa oluyor herkesin hayatında tecrübelemesek keşke böyle şeyleri ama hayat güzel şeyler gösterdiği gibi hoş olmayan şeylerde gösteriyor işte ama güçlü kadındın seviyorum bu özelliğiniYıllarca güvenimiz kirila kırıla, kimselere güvenmez olduk.
Gerçektende öyle degilmi sence, dostunu düşmanını bil demiş. İkisinede aynı yakınlıkta, ikiside gelini. Birtanesini düşman ilan ediyor.sekerpareyi çok seviyor aklınca onu koruyor madem, kendi çeksin restti. Suya sabuna dokunmadan aklanma kurtulma peşinde. Sürekli huzursuzluk veriyorsun git kiraya desin, Ama demez. O iyi kayınvalide gelinler yiyisiyor, benim amcamın karısı da böyleydi. Onu görür onu sisirir diğerini görür diğerini sisirir. Ama o hep tadımız kaçmasın Ali Rıza bey modundaydi.