2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu eltinin işi yok mu ev hanımı mı çok boş zamanı var anlaşılan bence hiç oralı olma 6 ay geçmiş zaten ayrıca kv de hata ne diye söylüyor ki sana bence kv söyle bir daha söylemesin konuşmasın onunla alakalı seninle ben sevmediğim insanın adını bile ağzıma almam
evet kendini çok yıpratıyırsun ya hiç takmayacaksın gerçekten yao bir şey söylerse altta kalmayacaksın yada taşınacaksın oradan
Ne diyim insanın kötü kalpli insanlarla uğraşması çok zor alşah yardımcın olsun bende bir dönem kötü insanlarla baya mücadele ettim

Senin kv de de iyi niyetli değil canım ona da dikkat et. Sıkma canını değmez

Dünürüm ne düşünsem benden önce davranıyorsun. Bencede problem kavinvalidede. Sanırım eltiden büyük ölçüde kendisi memnun değil. Bir taşla iki kuş misali. Birbirine vurmaya çalışıyor iyiyi oynayarak.

Keşke sana yakın bir yerde oturaydimda balkonuna beni davet etseydin. Aşkım senin kayınvalidede suçlu burada, eltiyi senden çok o sevmiyor. İyiyi oynarak sizi birbirinize düşürüyor. Yanlış anlama senide çok sevdiğini düşünmüyorum. Bir taşla iki kuş misali sizi birbirinize vurmaya çalışıyor. Kendisi sessiz seyirci olacak. Böyle konuşuyorum eltide sıkıntı yok değil, onu zaten çözdük. Ama sen sen ol, o tatlı canını üzme kimse için. Esinide konuşturma bence, pirim yaptırma. İyice havaya sokarsın. Konuşacağı kişi kardeşi ama, o kardeş koynuna girdiği kadını kollar merak etme sen. Bu seferde elti hepten üzerine gelir, zarar verdigini farkederse.

Cano bundan sonr kritik noktalarda hep sana danışacağım ben aklıma hiç gelmedi böyle güzel analiz esiyorsun gerçekten

Cano bundan sonr kritik noktalarda hep sana danışacağım ben aklıma hiç gelmedi böyle güzel analiz esiyorsun gerçekten
bence de çok iyi tavsiyeler gerçekten, ben de öyle yapacağım, N Nehir8077 peşindeyiz kuzum. tavsiyelerini dikkatle izliyorum

Allahım şifalar versin. Kadir kuzum sağlığına kavuşsun tez zamanda

Tokmuş ahh bu büyükler . Bizimki açsa susmaz doymadan ama doymuşsa hiç ağzını açmaz. Gaza gelmemek lazım geçmiş olsun canım
Ah dünürüm. Şaşırdık mı Eltine tabiki hayır.ona yakışan davranışlar. Ben dedikodu sevmem ama arada dedikoduyu yapanı laf taşıyanı söyleyeni hiç sevmem. Kayınvalide olmuş bitmiş. Kötü elti yapmış yakışanı ne ortalığı bulandırıyor. Evinde işinde gücünde iki çocukla mücadelede bir genç kadını doldurmaya üzmeye nasıl içi pay veriyor anlamıyorum. Büyük büyüklüğünü yspmalı yapamıyorsa sussun otursun köşesinde eşin de abisiyle konuşup konuyu büyütmesin. O insan normal biri değil. Sizin üzüntünüzden huzursuzluğunuzdan besleniyor. Allahım hayırlı şekilde gönlünce hepsinden uzak ev nasip etsin. Kv bi de beraber gidelim falan diyordu. Senden uzak Allah’a yakın olsunlar. Sen de takma bu kötüleri kafana. İki güzellik var evinde. Şükür. Rabbim sağlıkla büyütsün. Allah sana inşirah ferahlığı versin.
Amanın kar mı. Ayrı iklimleri yaşıyoruz. Fıtıklara geçmiş olsun. Fizikten sonra da dikkat etmek lazım üşütmemek lazım. Koruyun kendinizi. Ayşem evi yabancıladı demek kıyamam. Öperim kuzuları
Geçmiş olsun aslım. Haydom bayağı hırpalanmış kıyamam paşama. Tez zamanda toparlasın inşallah
Kayınvalide tehlikeli dikkat etmek lazım dünürüm

Yıllarca güvenimiz kirila kırıla, kimselere güvenmez olduk.
Gerçektende öyle degilmi sence, dostunu düşmanını bil demiş. İkisinede aynı yakınlıkta, ikiside gelini. Birtanesini düşman ilan ediyor.sekerpareyi çok seviyor aklınca onu koruyor madem, kendi çeksin restti. Suya sabuna dokunmadan aklanma kurtulma peşinde. Sürekli huzursuzluk veriyorsun git kiraya desin, Ama demez. O iyi kayınvalide gelinler yiyisiyor, benim amcamın karısı da böyleydi. Onu görür onu sisirir diğerini görür diğerini sisirir. Ama o hep tadımız kaçmasın Ali Rıza bey modundaydi.

bence de çok iyi tavsiyeler gerçekten, ben de öyle yapacağım, N Nehir8077 peşindeyiz kuzum. tavsiyelerini dikkatle izliyorum
Dilzarcim çok kırdılar zamanında güven bırakmadılar. Biraz şüpheli yaklaşıyorum, hâlâ da hayatımda oyuncu insanlar yokmu var. Ama eskisi gibi hiç zarar görmüyorum.

Kızlar haklısınız.kv min farkındayım..zaten bizim aramızın iyi olmasını en başta o istemiyor.. eltim sadece onla iyi olup kv kuyusu kazayim istiyor kv de onla bir olayim eltimin kuyusunu kazayım istiyor... ben kimsenin kuyusunu kazmadikca da ikisi küs bile olsalar bir olup bana kuyu açıyorlar.. bana ben üzülüyorum derken bile samimi gelmiyor. Ben de gercekten uzulsen savunursun..agzini bile açmıyorsun dedim.
Bugün sokakta elti arkadasina pissin sen demeye basladı. O komşu da bu sokakta kim pis herkes bilir dedi. Sen önce kendine bak çamaşır yıkadığını bile görmüyoruz dedi.aslinda cok yakinlar da kadin gol atti ve bastı gitti. Bizim bela da satıldim ya diye kendi kendine mırıldandı.gene bir olup bana laf çakmak istedi üc bes maske üzerinden ama ok kendine geri döndü.

Kizlar ben yine sevindirmis olabilirim çünkü duyacagi şekilde bu ne rezillik ben böyle rezil kadın görmedim diye bagirdim dün gece.. ufak çapli delllendim ilk duydugumda..herseye cevap veren kadin sustu.morali de bozuldu.sesini duydum..kv muhtemelen sarhosken atmistir pismandir falan dedi bi de. Iyi de her haltina ay sarhostu deyip affedemem ya.
Aslinda kv kızıyorum neden baştan demiyor diye ben de tam tersi..gizledigi icin kızıyorum.bastan bilecektim ki o zaman ağzının payıni verecektim.gecen gun aali yanlislikla eltinin ziline basti.bu da çıktı sinirli sinirli balkona kim diye bakıyor.ben de ali basti yanlışlıkla rahatsiz ettik seni de dedim.o kadar.bi sasirdi saskina döndü l.oyle naif tepkiler onu sok eder zaten.ben de kv me eltimle 2 sene sonra 2 kelam ettik dedim kahkaha attim. Ve kv anında bir olay çıkardı. Farkinda degil miyim? Tabi ki farkindayim. Bugun gitse ozur dilese aninda barisir o kotuledigi gelinle birden can ciger olur..bunu da biliyorum.. kendi kiz kardesini bana kotuluyor ama dibinden ayirmiyor.demek ki beni de ona kotuluyor. Ama geçinmek zorundayim deyip idare ediyorum. Eltimi de idare ederdim..ederdim..ama kadın illa kavga istiyor..gözü dönmüş.. bu evden gitmemi istiyor..ben de calismaya baslayinca kv cocuk bakmasi kolay olur diye gitmekten vazgecsem mi diyorum..bi yandan da boyle bir ortamda cocugun okul hayati perisan olacak..ev alma ihtimalimiz artti. tasinirsam iki ihtimal var..ya annemlerin yanina tasinacagim.onlarin da karsi daire bos..e oyle de yine aile apartmani gibi olacak..bu sefer de belki esim bunalacak diye korkuyorum. Buraya tasinirsak mecburen yakina tasinmam lazim ki calistigimda cocukları birakabilmek kolay olsun.ote yandan cocuklari buraya birakmak istemiyorum.ama kv de benle yasamasini istemiyorum. Zatrn ikisine bir hayatta bakamaz.
Zihnimin karışıklığı yanmis yazıma..kusura bakmayin..

Sorma şekerparem sürekli sallanıyorum gibi hissediyorum Allah korusun herkesi

Ah ne ayıp etmiş size ya inşallah oturur düzeniniz kuzum sıkma canını sen kimseye güvenip yapmadın herkes ettiğini bulur

Ya maşallah sana bravo peşindeyiz miss askerleriniz ama bu asker azcık kaytarıyor arada o yüzden yavaş gidiyor kilolar ama inceliyoruz

Diğer gözü de patladı şükür zor geçti ya kıyamam ya koca gözlere nazar mı değdi ki acaba

Allahım seni kurtarsın bu ard niyetli kadınından o kadar işsiz ve mutsuz ki hidayet versin Allahım da bıraksın peşini ne geçti eline şimdi
Senş bilen bilir ya üzme kendini sen

Ya kıyamam inşallah fizik tedavi ile hemen düzelir fıtılarınız

Ya bebeğim benim kıyamam damadıma etkilendi tabi Allahım hemen toplasın inşallah kuzumu benim kilo ne ki alınır ben kv si olarak verebilirim hemen istediği kadar

Ayy evet ya bu tarz insanlar illa oluyor herkesin hayatında tecrübelemesek keşke böyle şeyleri ama hayat güzel şeyler gösterdiği gibi hoş olmayan şeylerde gösteriyor işte ama güçlü kadındın seviyorum bu özelliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…