2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben geldim burdayım şekerimparem
Bugün acaip sessizdi buralar... biz de biraz çıktık ama günü evde geçirdim diyebilirim. Gezmissiniz ne iyi olmuş ohh ne guzel enerji depolamissiniz
S Susam_tanesi susam canım demek ipek bik bik bik diyor..ya yerim onu kıyamam
ben de buradayım kuzum, sabah oglanla, ikindi vakti kızlarla akşam tekrar oglanla derken elekci gibi disarda gezdik, gittiğimiz bir yer de yok ha, apartmanın etrafında dönüyoruz
Ben de ayrı ayrı gezeyim diyorum bazen ikisi bir cok zor oluyor

atmış bir çok kişi kendini biz de bugun pikniğe gittik . Sena’nın peşinde koştum hep ama iyi geldi . S Susam_tanesi Sena’ya Kedi yi öğretemedim ben de . Kafasında köpek şeması var ,kediyi benzetiyor herhalde. Mübarek kediler de gördüğümüzde bir miyavlamıyor ki internetten açtım ama yok her seferinde vav diyor

Umudum- bizim.ki de hep hav hov diyor
ohh ohh ne iyi etmişsiniz damadim da eğlenmistir ne guzel olmuş canim

Geçmiş olsun , hiç bilmiyorum alerjide ne rahatlatır ama yemesine içmesine dikkat et inşallah düzelir hemen
Geciyor ama bu seferki cok fzla oldugu icin uzuluyorm gece de agladi aglamazdi hic
Inan neler diyorm ama gizli de olsa verirler oyle pislikler kv kb izellikle de. Hatta dktra sordugmda yememeli alerji yapan seyi dedignde dktora bsy demeyip lb bana asagiya indik bagiriyo etle alakasi yok bilmem ne sen yemiyosn die yedirmek istemiyosn dedi ne alaka hani dedm vs denedm once de basima geldi ama az yedigi icin 1 gunde gecti dedm nasil bagirdi bende patladm baktm kibarlk anlamio onun dilinden knustm kavga ettik bende kaliyolarfi gideceklerdi zten 3 gun durmuslardi gidelm dedi esyalari tplayip gttiler kotu ben oldm anlamamaya hâlâ israr ediyolar emin ol dktor da dese kb yap dediyse yap yani oyle biri
Cogu seyde alerjisi yok cok sukur hani suana kdar et en buyuk sorunumuz oldu bizim ilac da alerji yapti. Hastahanede kan almislardi alerji icin de alalim dediler bunlar hep cikar mi onda?
Limin reflu azmasin die kullanamiyorm oglumda ki reflu de olmasa asla eksi olan seyi agzina dahi almayan bir cocuk anne baba tatlici olunca xocuk da tatlici direk.

Dktor da aynisini dedi cok az dene o sekilde ver die ki ben bnu 3 4 kere dha denemistim hatta su cicegi gecirdiginden bir gun once kofte yedirmistm yine alerji sandm o yuzden de bilememistm.
Kirmizj ete karsi sorunsal var suyu dahi iyi gelmiyo artk bu kesin var ve bu alerji testinde cikmazsa eger bnu esim vs anlamalari icin baska test nasl yapiliyor ne diye geciyor. Inlar saniyor ki ben yemedigim icin yedirmek istemiyorm saniyolar ve suan o kdar kotu ki vicudu esim bsy olmaz dio gecer dio kendi hatalari ya ailesiyle bu agrima gidiyor.
Ve kasiyor oglum rahatsz ediyor demek ki

Eşine de pes ya bir şey olmazı var kaşınır rahat edemez ki çoçuk iyi yapmışsın bence onlarda torun sevgisi falan yok amaç seni zora sokmak ayy keşke küsüp gelmeseler daha sana ama en büyük sıkıntı eşinde o yüzü o veriyor alttan alta sürekli konuş 3ünğzğn aile olduğunu doğru yapması gerekenleri önceliğinin siz olduğu bir yerden sonradan aşina olur doğruya yönelir erkekler geç büyüyor bazen

Benim ki zürafa görünce bile hav hav diyor parkta zürafa figürü var anlatamadık hav hav olmadığını

Ben yaptırmadım. 1 yaş aşısında doktora sorduk oda yaptırmamış 3 çocuğu var. saydı bir sürü çeşidi var firma firma. kafam karıştı iyice. Yaptırmadık.

Inanmiyordu iste ben et sevmeyen biriyim ya ben yemedigim icin cocugum da yemesin die syledigimi saniyordu suan hepsi anladi yeni yeni kesiyolar seslerini. Yarn kb haatahameye goturecek bizi bi de esimin bu kavgadan haberi yok bsy de diyemedim ona zten yaninda kv olur ki o adami sustursun die yuzune de bakmayacagm kesinlkle knusmam da oyle pis biriyle. Onlar da bna sirmuyolar yine ayni et yemesn die dusundkleri icin ya eşime soruyolar yesn mi die o da yedirin dio sonuc da bu halde cocuk iste. Bndan snra da agzina benden habersz bi su bile veremeyecekler onlar gorur bndan snra. Sesimi de cikartiyorm saygi saygi die susuyodm teter yani onlarin beni dinlemesi icin onlar gbi olmam lazim dimi ama zekai tahire goturecek bakalm yarn alerji testi yapilacak bugn de gittk de devlete

Benim ki zürafa görünce bile hav hav diyor parkta zürafa figürü var anlatamadık hav hav olmadığını
Dört ayaklılar ın hepsi vav bizim için şu an
Ben yaptırmadım. 1 yaş aşısında doktora sorduk oda yaptırmamış 3 çocuğu var. saydı bir sürü çeşidi var firma firma. kafam karıştı iyice. Yaptırmadık.
Ben yaptırmayacağım sanırm

Yaaaa neden küstün ki canımcım Şey gezme söz konusunda az esnek olabiliriz

SonsuzUmut zara kuşum napıyor ya diyete başladın mı ben saldım tatilde
İyiz çok şükür canım görüyorum seni güzel vakit geçiriyorsun. Almila da pek tatlı olmış
Ya sorma ilk defa bu kiloları görüyorum ya başladım ip atlıyorum da bugğn 100 tane tek atladım bşr Şey olmaz şimdi tatilin tadını çıkart dönüşte yaparsın yine diyeti

Günaydın olsun teyzeler kahve isteyene kahve çay isteyene çay hazırlayacak biri var burda gelin lütfen pazen pijamamız ve tüm sabah halimizle sizlere pespaye halimizi de gösteriyoruz
Bu kız evcilik oynuyor ya kahve yapıyor bana ama bir o kadar inat saç bağlatmıyor tokaları çıkarıp atıyor dişler vurdu derken yarı savaş yarı seviş geçiyor günler pek sessiz buralar canlandıralım dedik

Eklentiler

• IMG_20210607_095350.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 48
oyy kurban olurum seni Yaradana, ellerine sağlık şeker kız candy.

yarı yarıyaysa iyi jade, biz dee 2/3 savaş hatta 3/4 savaş bile olabilir, hatta buraya bile yazacaktım, benim sinirlerim mi yıprandı yoksa bu bebelerin artık kızma zamanı mi geldi diye. en olmadık şeyleri en olmadık zamanda isteyip, e haliyle olmayınca böğüre böğüre bağırıyor, kendini yerlere atıyor, kucağıma da alamıyorum, bir tuhaf hareketler. Allahim canını sağ etsin. pek bir değişti

Basmadan donunu sevdiğim çıtır kızz içmiş kadar oldum ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…