2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sagol canim benim. Senin boyun uzun ama öyle fazlada durmuyorsun Masallah sana 300 tane he :) ben 2 ayda ip atlayarak 10 kilo vermiştim kiz ama o zamanda safra kesesi taşım oynadı ameliyatlık oldum 😁 ne zaman diyet yapsam basima bisey geliyor 😁

Benim kizin disten sanirim ya yumuşak seyleri yiyor diğerlerini çıkartıyor zaten b ara pencereli tencereleri kapıları dolapları ısırıp yaliyoruz heryer salya vallahi 😁

Sagol canim bende iyiyim. Bende 2 gun bozuyorum 5 gun yapıyorum 😁
ooo ne kadar ip atlamışsın öyle sna mesaj mı bu kilo yakışıyor verme mi gibi 😃
Şaka şaka kilo güzel değil ya sağlık açısından hele bende çok ya 75 vermem lazım artık baya salmışım zaten kendimi ama dur dedim bugün 500 ip atlama ile kapadım hızlı atlıyorum zaten baya
Ahahah hanımağa da öyle açıkta yerimizi görmesin ben ve annem dışındaki herkesi ısırıyor hatta bugün kardeşimin göbeğini ısırmış😀
Bu Arada bizde çoğunlukla lapa tarzı yiyoruz hala İşte şehriyeLi çorbalar pilav(bazen ) öyle peynir zeytin et yediremiyorum kıyma çoğunlukta hala

Sagol canim benim. Senin boyun uzun ama öyle fazlada durmuyorsun Masallah sana 300 tane he :) ben 2 ayda ip atlayarak 10 kilo vermiştim kiz ama o zamanda safra kesesi taşım oynadı ameliyatlık oldum 😁 ne zaman diyet yapsam basima bisey geliyor 😁
Benim kizin disten sanirim ya yumuşak seyleri yiyor diğerlerini çıkartıyor zaten b ara pencereli tencereleri kapıları dolapları ısırıp yaliyoruz heryer salya vallahi 😁
Sagol canim bende iyiyim. Bende 2 gun bozuyorum 5 gun yapıyorum 😁
Bak ona rağmen 5 kilo vermişsin kasmadan kendini sıkmadan devam et 🤪 zaten çok kilon yok

Günaydın🌞
Yasaklar yok haftasonu salarız kendimizi dağa bayıra derken bütün haftayı rize deymiş gibi yağmurlu geçirdiğimiz ve bugün de yağışlı bir gün ve ben artık çok çok sıkıldım evde olmaktan.Gelecek hafta çok yoğun olacak sabahtan dersler var öğlen 1 de fizik tedavi başlıyor 3 te de yüz yüze hizmet içi eğitimim var😭😭😭

Susam evet canim ben de çocuklar benle başlasın istiyorum ama bunun icin ervaya 3 yyasina gelene kadar bakmam lazim.acikcasi 2 yastan sonra baslarimm diyordum. 2 Yasinda iken de krese vermemi ciddi problem ederler. Esim de 3 yasi bekle.cocuklar okula gitti mi hic kimseye ihtiyacımiz kalmaz diyor. Ve gelelim is saatlerime. Ozelde calisacagim icin bu rehabilitasyon mu olur anaokulu mu bilemiyorum. Ama 2 yas cocuklarin oldugu kresvari yerleri düşünmüyorum şimdilik.daha cok akademik beceri kazandiran 4 5 6 yaslari kapsamasini tercih ederim.rehabilitasyonlar ise saat olarak aksam 7 gibi bitiyor maalesef. Allah ne gösterir bilemiyorum tabi.
@Helinnnnn Aliyi değil de çalışırsam ikisini de bırakmak durumunda kalabilirim.sanırım çocukların okul çağına gelmesini bekleyecegim😑
Aile konusunda da haklısın ama icimden bi ses tutturdu gitme diye..ama en mantıklısı gitmek olacak.. kendi evimde sesli konuşamıyorum.boş zamanlarında kapımı dinliyor..bu nal dım.Allah hayırlısını versin bana ve aileme insAllah. ev bakmaya başladım bile.
Jadesi Jadesi
BKGK BKGK kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin🙏💕💞⭐
Hayırlısını nasip etsin inşallah..

Sabah ki serzenişimden sonra giydirdim kızları güzelce soğuksa soğuk yağmursa yağmur dedik çıktık dağlara soğukmuydu eh biraz ama yağmur yağmadı sonrada hava açtı bende negatif tüm enerjimi attım kızlar da çayır çimen ağaç çiçek börtü böcek derken mis gibi bir gün geçirdik💕 eve geldik kızlar pert Ayşe yolda uyudu hala uyanmadı bu gece sabah olur mu bilmem🤷‍♀️

Sabah ki serzenişimden sonra giydirdim kızları güzelce soğuksa soğuk yağmursa yağmur dedik çıktık dağlara soğukmuydu eh biraz ama yağmur yağmadı sonrada hava açtı bende negatif tüm enerjimi attım kızlar da çayır çimen ağaç çiçek börtü böcek derken mis gibi bir gün geçirdik💕 eve geldik kızlar pert Ayşe yolda uyudu hala uyanmadı bu gece sabah olur mu bilmem🤷‍♀️
ohh iyi yapmışsınız, Aysecik de sabaha kadar uyusun jnsallah

Allah razi olsun hepinizden şükür boğazı atlattik sayılır kulak icin de sıvı toplanmasi cikti bazi cocuklarda olurms bu da uzun bir süreç dedi dktor her 3 aya takip yaptir dedi ilerlerse diye 15 yasina kdar bile sürebilir bu dedi burun spreyi yazdi surup yazdi bugn basladk bakalm.

Duzene girdirmwye calisirken eşim et aldi kaynattik kaynana vs de gelmislerdi hepsi yine dokunuyo dedm az verin dinleyen olmadi tabi alerjisj fena derecede azdı yuzu haric boynunda da olmk uzere felaket derecede vicudu suan byle kabarik heryeri dktra sordk yine yedirmeyeceksn dikkat edeceksm az ver baktn iyi gelmio verme dedi alerjik bir bunyeye sahip senin oglun dedi gecer belki bi kac seneye dedi.
Bu kabarciklara suan yapack bsey yok kendi gecer yedrmezsen dedi ama cani mi yanio kasinio mu bilemiykrm napsam acaba diyorm evde bi fikri olan var mj bu alerji icjn

Eklentiler

• 20210605_222128.jpg
    20210605_222128.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 31
Ohh çok iyi yapmışsınız. Haftaya enerji depolamışsın. Biz de bugün beypazarı civarında açık hava bir yere gittik yeşillikler içinde bir vadi. Çok güzeldi açık havada yemek falan da yedik. İpek ilk kez tavuk ve oğlak gördü. Tavuklar ne diyor deyince bık bık bık diyordu. Dönüşte yolda uyudu eve geldik sorduk unutmuş 🤣🤣 ama çok iyi geldi hepimiz çok özlemişiz. Pandeminin başından beri ilk kez böyle bir yere gittik.. bir kaç kez evin yakınlarındaki parklarda piknik yapmıştık ama bu hepimize çok iyi geldi. ☺️☺️☺️

Bugun doğaya atmış bir çok kişi kendini 😊 biz de bugun pikniğe gittik . Sena’nın peşinde koştum hep ama iyi geldi . S Susam_tanesi Sena’ya Kedi yi öğretemedim ben de . Kafasında köpek şeması var ,kediyi benzetiyor herhalde. Mübarek kediler de gördüğümüzde bir miyavlamıyor ki 😁 internetten açtım ama yok her seferinde vav diyor 😁

Allah razi olsun hepinizden şükür boğazı atlattik sayılır kulak icin de sıvı toplanmasi cikti bazi cocuklarda olurms bu da uzun bir süreç dedi dktor her 3 aya takip yaptir dedi ilerlerse diye 15 yasina kdar bile sürebilir bu dedi burun spreyi yazdi surup yazdi bugn basladk bakalm.

Duzene girdirmwye calisirken eşim et aldi kaynattik kaynana vs de gelmislerdi hepsi yine dokunuyo dedm az verin dinleyen olmadi tabi alerjisj fena derecede azdı yuzu haric boynunda da olmk uzere felaket derecede vicudu suan byle kabarik heryeri dktra sordk yine yedirmeyeceksn dikkat edeceksm az ver baktn iyi gelmio verme dedi alerjik bir bunyeye sahip senin oglun dedi gecer belki bi kac seneye dedi.
Bu kabarciklara suan yapack bsey yok kendi gecer yedrmezsen dedi ama cani mi yanio kasinio mu bilemiykrm napsam acaba diyorm evde bi fikri olan var mj bu alerji icjn
Geçmiş olsun , hiç bilmiyorum alerjide ne rahatlatır ama yemesine içmesine dikkat et inşallah düzelir hemen

Sana çok kızıyorum biliyor musun kv gittidiğinden beri daha düzelmedi tam iyileşti şimdi alerji neden veriyorsun hastaydı çoçuğun izin vermeseydin her şeyden sakınman lazım çoluğunu kv ve eşin de mutlu olsun çoçuğu yine hasta ettiler iş falan yapma gerekirse yemek bile yapma kimse açlıktan ölmez yumurta makarna idare et ama çoçuğunu asla geri planda bırakma eşin de kv görmüşlerdir oğlanı bir daha asla müsade etme yedirmezsinler yada çocuğuna zarar verecek şeylere müsade etme oğlum hasta alerjik de al kucaklarından bu illa kavga gürültü olacak anlamına gelmez ki güzellikle söyle gerekirse otur yanlarına sakince ikna et senle yaşıt sayılırız dost tavsiye olarak algıla bak benim kızıö da bademcikleri şişti 3 gün sabahlara kadar uyumadım çoçuk bizim çocuğumuz kimse anne gibi olmaz saçların teline zarar gelse bizim canımız açıyor çoçuğuna bunu yapmalarına izin verme lütfen haddimi aşıyorum K bakma ama üzüldüm tutamadım kendimi lütfen kendine gel önceliğini oğluna ver kimseyi önemseme tekrar K bakma

Zeyay1420 Zeyay1420 canim cok sagol agrım bitti sukur ama hala ilaç ve kreme devam ediyorum. Siz nasilsinjz ?
@Helinnnnn nzh99 nzh99 gördüm sizi cok sevindim ne iyi yapmissiniz 😍 umarim buluşmak birgün nasip olur.
@misskokulumm canim masallah 8 kilo mu gitti suan kac kg oldun. Bende 5 kg verdim ama rahatsızlandığım sira yapamadim. Kullandigim ilaçta circir yapiyor😓 Haftasonuna bozucam yine sonra tekrar kaldırım yerden devam bir 5 kg daha versem ıyi olurum heralde.
S Susam_tanesi kaslan İpek hanima bizimki o kadar konuşmuyor ama havhav miya baba gel tokaya kuu diyor al boyle devam ediyor :)
@Aslihaydo canim simdi nasil haydo umarim daha iyidir.
minikbebegim9640 minikbebegim9640 gecmis olsun kadircim e simdi nasil ?
Jadesi Jadesi SonsuzUmut SonsuzUmut Umudum- Umudum- sizler nasilsinz kizlar.
Kalppare Kalppare ayy canim insallah kurtulursun bu sıkıntılarından Allah korusun boyle insanlardan
Saol baharım gerçekten görüşmek iyi geldi. Yakında iade-i ziyaret yapacağız kankalarımıza hepimiz bir yerde görüşelim Birgün inşallah
şaşırtmadı eltin. ne avare bir insan ya. valla yazık ona. sen de takılma diyecem ama yok biliyorum illa takılıyor insan. benzeri birşeyler var bende de 3 gün sinirleniyorum sonra geçiyor unutuyorum 🤣

canim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. incia içeriği temiz ben onu almistim.

oy kiyamam haydoma. iyi olsun da kilo alır verir yine alır. yapışık ikiz olmaya devam aslim😊

bence aliyi o apartmanda sensiz ASLA bırakma. seni hamileyken itmeyi düşünen insan neler yapmaz. sonra da alkolluydu olur. annenlere yakin ol ama o kadar da degil bence . yani ben heo sey derim çekirdeği koruyarak buyuk aileden kopmadan😊 dengeyi iyi korumak lazım. ama karar sana kalmış tabi

damla iyi geldi canim. kızarık değil ama hala kaşıntı oluyor ara ara.

ya bahar çok güzeldi. valla o kadar çok istiyordum ki rahatladım. ve inan sanki uzun süredir arkadaş olduğun birini ziyaret ediyormuş hissi vardı. artık sıra yeşimde.simdi bende onu bekliyorum 😊

valla ne dişmis. inan biz hala eskisi gibi yemiyoruz ama daha iyi gibi. umudum var. gecici surecler. sadece surekli memede olmasi elimi kolumu baglamisti😕
Geleceğiz yakında canım 🥰
Günaydın🌞
Yasaklar yok haftasonu salarız kendimizi dağa bayıra derken bütün haftayı rize deymiş gibi yağmurlu geçirdiğimiz ve bugün de yağışlı bir gün ve ben artık çok çok sıkıldım evde olmaktan.Gelecek hafta çok yoğun olacak sabahtan dersler var öğlen 1 de fizik tedavi başlıyor 3 te de yüz yüze hizmet içi eğitimim var😭😭😭
Burası fena halde sıcaktı. Bizde Adana’ya gittik. Gezdik çok iyi geldi bize de. Özlemişiz
Heyooo 😁😁😁 kimseler yok mu 😉
Dünürcanımmm gezmelerdeydik kuzum
Ne güzel olmuş dışarda olmak çok güzel
ben de buradayım kuzum, sabah oglanla, ikindi vakti kızlarla akşam tekrar oglanla derken elekci gibi disarda gezdik, gittiğimiz bir yer de yok ha, apartmanın etrafında dönüyoruz 😆😆😅
“Elekçi” lafına bayıldım. Biz karı-koca sağlam elekçi performansı gösteriyoruz gün içinde 😂😂
Ohh çok iyi yapmışsınız. Haftaya enerji depolamışsın. Biz de bugün beypazarı civarında açık hava bir yere gittik yeşillikler içinde bir vadi. Çok güzeldi açık havada yemek falan da yedik. İpek ilk kez tavuk ve oğlak gördü. Tavuklar ne diyor deyince bık bık bık diyordu. Dönüşte yolda uyudu eve geldik sorduk unutmuş 🤣🤣 ama çok iyi geldi hepimiz çok özlemişiz. Pandeminin başından beri ilk kez böyle bir yere gittik.. bir kaç kez evin yakınlarındaki parklarda piknik yapmıştık ama bu hepimize çok iyi geldi. ☺️☺️☺️
Kesinlikle sokakta hayat var

minikbebegim9640 minikbebegim9640 minik canım, kadircik alerjik bünyeli bir çocuk.. domates de kabartmisti.. ek gıdaya gecince anladınız çünkü, anne sütünü yeterince alamadi.eger alabilseydi sütünden gecenlerle neye alerjisi oldugunu anlayabilecektin.ve hafif seyredecekti. Neyse nasip böyleymiş.simdiden sonra Kadiri sıkı takip et. Alerjik bünye denek toksin yüklü bünye demek.toksin demek ilaç demek ve paketli gıda demek. Yani yavruna mecbur kalmadıkça ve doktor tavsiye etmedikçe ilac vermeyeceksin.sık sık su içmesini saglayacaksin..bebek biskuvini evde tereyagi zeytinyagi ile yapacaksin. Kakaodan uzak dur.ciddi toksin iceriyor.oyle meyveli yogurt vs vs vermeyeceksin.evde kendi mayaladigin yogurda meyvesini kat ver. Arada eger dokunmuyorsa limon yedirmeni öneririm. Limonu kestikten 10 15 dk icinde tuketmek gerek o zaman antioksidan özelliği devrede.eger 15 dk gecerse faydasi azalir. Ya da limonlu su verebilirsin.ama sekerle karisitirildiginda iyi gelmiyormus. Abur cuburdan uzak duracaksiniz ailecek. Cocuk hic görmeyecek. Her ne kadar genetik dense de toksin yükü ile alerji arasinda bag olduguna inaniyorum. Yani ne kadar dogal beslenirse o kadar hızlı iyilesir. Paketli gidadan uzak durun bak nasil toparlayacak.

Gelelim et meselesine..sen gecen sefer emin olamamistin.artik emin oldun. Et kadire dokunuyor. Bir sure yedirme. 2 ay sonra minik bir kup seker kadar dene ya da et suyunu 1 cay kasigi dene. Ilk denemede oyle cok verilmez. Belli ki vücudu bu gidayi tanımıyor.aaz az baslayacaksin canim. Her yedirdigin gidadan sonra bi değişiklik oluyor mu diye bak.kaka da sümük veya balgam gibi olabiliyor.
Gecmis olsun.

X