- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
Ben de sadece alt alırken eline vermelik bişeyler bulayım bari çoğu oyuncağına da ilgisini kaybetti zaten daha yaratıcı bişeyler bulmam lazım.Biz de. Öyleydik sanki sen yazınca farkettim yavaştan düzeldi gibi canım. Ben altını alırken yüz temizleme cihazı var dönüyor başlığı onu veriyorum vızzz vızzz çalışırken onunla ilgileniyor hemen hallediyorum yoksa durmuyor mümkün değil. O cihaz da sadece alt değiştirirken veriliyor elineüstünü genelde kapı önünde değiştiriyorum ayakkabısı asansörde, yelek kapı önünde
Bu arada konuşması hiç geri değil annssi 20 aylıkken 20 kelime diyorlar sanırım. Kelime çıkarmanın ilk basamağı ilk hecesi söylemek zaten merak etme az kalmış dökülür yakında Göktuğ da önce ilk heceleri söylüyordu şimdi tamamen çıkarıyor geçen gün fincan kırdı koştum noldu kırıldı mı dedim kıyıldı dedibir de elini ağzına bastırıp aaaaa diyor sanki başkası yaptı iki kelimelik cümlelere henüz erken daha kurmadı bizimki de. Gitti diyor ama baba gitti demiyor. Vardır vakti konuşacaklar bıdır bıdır yakında
Bademcik sık tekrarlıyor maalesef. Ekstra dikkat gerektiriyor terletmemeye, terleyip soğumamasına dikkat et. Olmaz inşallah bir daha.
Bana ateşten dolayı döküntü olmuş gibi geldi. Ateş düştükten sonra vucutta kırmızı noktalar oluşur kendiliğinden geçer.
Şimdi böyle deyince bi rahatladım da ne bileyim sanki iki kelimeli konuşanlar vardı gibi hatırlıyorum. Bugün evdeyim dikkat ettim ben deyince tekrar ediyor mesela yatak diyor elma diyor ama kendi kendine bişeyler derken genelde ilk heceyi söylüyor. Mama dede meme zaten tekrar eden şeyler bunlar rahat. Onun dışında anne annane aaba gak abba adda bağka gibi kelimeleri var.
Annelere hiç güven olmaz direkt bakıcı bul böyle nereye kadar gidecek. Hele ki şehir dışı sürdürülebilir değil maalesef gerçekçi olmak lazım. Ben bu tarz şeylere hiç gelemem. Sen de sinirlenmişsin haklısın bence.. bakıcı ile bir resmiyet arada iş ilişkisi var. Bu tarz şeyler olmuyor işte..Günaydin güzel kadınlar
Zeyay1420 canım sorma başımıza gelenleri
Babanne yine yapacağını yaptı bizi terkedip gitti annesi çok hastaymış aklım onda dedi ve gittibiz napcaz dedm buyukananenin bakanı var ve durumu iyi evde yiyor içiyor(ve zaten 88 yaşında hep hasta ama iyi durumu) ben gideyim annemi yola koyayım gelirim dedi nezaman gelceksin peki bak çocuğa bakan yok biz napcaz dedm cevap yok pazartesi gelir misin dedim bakayım duruma neolur bilmem siz bakarsiniz dedi ve ben işe gidiyorum full eşim evden çalışıyor ama nasıl baksın 1-2 gün olsa idare etsin arkadaşları da süresiz ...
Annem kışın ben baktım yazın kv baksın diyo dedim sende bakarım demiştin bakmazsan yaz için bakici bulcam bakmak zorunda değilsin ama net olmali dedm bizim kimimiz kimsemiz yok burda AA bakıcı olmaz ben bakarım mis kokulu kızım canımı veririm bakıci bulmayin ben gelirim dedi ve cuma eşim götürdü evlerine (prenseste oldukları için biz alıp biz bırakıyoruz ve şehir dışı) bize siz gelin pazartesi donerizde demedi bize siz smdi napcaniz ben salı gelirim fln da demedi ..
Beni hem Cook üzdü hem Cook sinirlendirdi
Kp de evdeydi oda kızım aklı annesinde gidelim geliriz üzülmeyin dedi ve gittiler
Ve bizde çok mutlulardi onların sevdiği yemekleri yaptık iş yaptırmadik sadece minnosla oynayin dedik parka gittiler hergun evlerinden daha mutlulardi mercanda cok keyifliydi..
Yaptıklarını hiç aklım almıyor ve onları hiç affetmek istemiyorum..
Esimede birşey diyemiyorum oda çok üzüldü..
Kardeşim geldi pazar o bakıyor şimdi..
Bir derdim vara cevirdim bir dokun bin işit oldu kusura bakmayın
Oyy bi de gece üst baş değiştirme kısmı hiç düşünemiyorum. KolaylıklarÖyle gerçekten giydirme kısmı çok zor. Durmuyorlar hiç yerlerinde. Biz bide gece bi iki kez değişiyoruz terliyor diye. Uykuda daha da sinirleniyor benim ki