2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de sadece alt alırken eline vermelik bişeyler bulayım bari çoğu oyuncağına da ilgisini kaybetti zaten daha yaratıcı bişeyler bulmam lazım.

Şimdi böyle deyince bi rahatladım da ne bileyim sanki iki kelimeli konuşanlar vardı gibi hatırlıyorum. Bugün evdeyim dikkat ettim ben deyince tekrar ediyor mesela yatak diyor elma diyor ama kendi kendine bişeyler derken genelde ilk heceyi söylüyor. Mama dede meme zaten tekrar eden şeyler bunlar rahat. Onun dışında anne annane aaba gak abba adda bağka gibi kelimeleri var.
Annelere hiç güven olmaz direkt bakıcı bul böyle nereye kadar gidecek. Hele ki şehir dışı sürdürülebilir değil maalesef gerçekçi olmak lazım. Ben bu tarz şeylere hiç gelemem. Sen de sinirlenmişsin haklısın bence.. bakıcı ile bir resmiyet arada iş ilişkisi var. Bu tarz şeyler olmuyor işte..
Öyle gerçekten giydirme kısmı çok zor. Durmuyorlar hiç yerlerinde. Biz bide gece bi iki kez değişiyoruz terliyor diye. Uykuda daha da sinirleniyor benim ki
Oyy bi de gece üst baş değiştirme kısmı hiç düşünemiyorum. Kolaylıklar

Aynen valla cok zor hemde bugn yine gittik yarin da özele goturecegim randevu aldik da hastahane de perisan olduk kan alindi bugn de alerji icin bi iltihap icin flan 3 gn ve 15 gun snra cikacakms sonucu onlarn da
Geçmiş olsun canım. Hiç hasta olmasalar keşke..
Ahh keske ya haftalardr perisaniz valla bi duzelseydi artk rahatlayacagz ya hic bi cocuk hastalanmasn insallah

Kv'me ne zaman gitsem gaza geliyorum ve sonu hüsran oluyor. Bugün de çocuğum zayıf kabul ediyorum, ama güzel yedi akşam üstü 1 koca kase çorba ekmekle yedi bir de, kv sonra buna tavuklu pilav yoğurtla yedir dedi ben yedirmedim eve gelirken mutlaka bişey yedir aç bu çocuk dedi eve geldim sütlaç yedirmeye çalışıyorum midesinde ne varsa kustu çocuğum şimdi uyudu aç açına

Arel nasıl alıştı mı sevdi mi kreşi. Civan onun yokluğunu hissediyor mu? Kızarıklık belki alerjen olabilir oda rahatsız eder onu kaşınır falan Bi götür bakalım ne diyecekler
damla verdi iki gün içinde azalma olmazsa göz doktoru na gitmeliymiş
İçi mi kırmızı geçmiş olsun mikrop mu kaptı acaba asyanın arpacıkların hala minicik kısmı duruyor umarım sıkıntı çıkmaz sizde de
oy kiyamam geçmedi mi asyanın ya ? valla koca gözlü oğlum kırmızı kırmızı geziyor. hayır kırmızılığı geçtim belliki kaşınıyor. sürekli eli gözünde ve sinirli
kötü olmuş ya. ben sürekli yaşıyorum aslında buna.bnenzer seylwr. yani şöyle. destek olanların da hayatı ve problemleri var mecburen devamli olamayabiliyor. ama sıkıntı şu ki çözüm bulmadan sizi ortada bırakması hiç hoş değil ayıp etmiş. bakıcı bak canim. benden sana tavsiye. ben bana destek olanlara diyorum ben kendim yoruluyorum boğuluyorum kaçmak istiyorum sizi anlıyorum diye. allahtan 1er hafta şeklinde geliyor 4 yeğenim sırayla. kv babası hasta olunca gelmeyi bıraktı haliyle. şimdi 1 yeğenim de işe girecek sanirim. 1i daha ünv yüzyüze gidecem dedi. diğeri mezun oluyor ise girecek. normal. bakalım ben ne yapacam. her level daha zor

Kızlar çook sinirliyim..duman çıkıyor kulaklarımdan desen yeridir.
Baş belasi elti..Allah nasıl biliyorsa öyle etsin...
6 ay kadar önce gene yapmiş bi pislik arkamdan.
Eşim maskelerini eve sokmak istemediği için kapının önüne kapakli bir çöp kovasi bıraktım. Sadece maskesini atıyor. Muhtemelen benim kafami kasiyamadiğim bir dönemde maskeler birikmiş orada. Muhtemelen ervanin hala alerji ile kıvrandığı benim artik bittigim dönem.ağir diyet yapıyordum hatırlarsınız.çöp kovası bir karış var yok öyle minik. Esim de gitmiş ustune atmis ici dolunca. Ben de fark etmemisim. Hatırlıyorum da o dönemi az cok görüp bu ne diye çıkışmıştım eşime.
Ve gelelim meseleye...
Cop kutusunun halinin resmini cekip millete fotoğraf atmiş ya..ustelik onu rahatsiz edecek bir durum da yok..en tepede benim evim..kasimda daire yok..tamam maske kirli bişey..ama ayakkabi da kirli bisey..onlar kapi önünde duruyor ama..

Esim abisini arayip konusacagini söyledi..
Ben hayatimda boyle kotu niyetli bu kadar art niyetli kimse görmedim.
Bi insan bi insana neden bunu yapmak ister ya..aklim almıyor kizlar
Allahim bana yardım et ☹
Duanızı istiyorum

Son düzenleme:
niye bu kadar kotu olmak zorunda hissediyor acaba kendini? Allah akil fikir versin diyeceğim ama zor akıllanmasi da, Allah size imkan versin de oradan taşının insallah şekerimparem.

Canım eltin böyle bir insan maalesef anlattıklarını hatırlarsan bu baya hafif yine diğerlerine nazaran. Göstersin fotoğraf ne olacak sanki herkes biliyor senin küçük 2 çocuğun var. Şimdi o iyi sen kötü mü oldun o fotoğrafları gösterince. Boşver Allah aşkına ona acımaktan başka duygu besleme bence
Bir de burda bile ne kadar açıklama yapmışsın ne gerek var insanlık hali olabilir. Eşin keşke kendi alıp atsaymış çöpe illa senin yapman gereken bir iş de değil. Çöp sorumlusu eşimdir biizm evde. Çocukların masalarında kutuları bile boşaltır. Hatta bu ara Göktuğ da çöp diyince babadan önce koşuyor boşaltmaya

Ah be şekercim senin elti düzelmez bu bir gerçek, ama ben senden de ümitli değilim. Degermi böyle bir şeye can sıkmaya, hem kendi canını sıkıyor sun, hemde eşin kardesi ile konuşarak stres olacak. Diğer anlattıklarının yanında inan hafif kalıyor. İnsanlık hâli herşey olabilir, hem illa senin görevin değil bu. Resmini çekerse çeksin göstersin. Ben şunu merak ettim. Resmi kimlere göstermiş, gösterenler ne demiş birde sen bunu nereden nasıl öğrendin.

Kesinlikle sana katılıyorum. Ay Göktuğ'um da çöp atıyor demek. Benimkilerde mutfak lavobasini çöp tenekesi yaptılar. Ne bulsalar kırılan oyuncaklarını bile çöp diyerek oraya dolduruyorlar. Bende oradan topluyorum. Allah'tan yemeye kalkmiyorlar hemen getirip atıyorlar, bana yardımcı iki tane copcup var. Gecen fasulye ayikliyorum tek tek çıkanı taşıdılar bende rahat rahat ayikladim.

I Şekercim ben buna neden takıldın anlamadım ki. Çöptür bu dolar unutulur boşalır boşalmaz Bu bunu problem edenlerin sorunu. Onu çeken, gönderen, hatta buna laf edenlerin problemi ki bence kimse buna laf bile etmez. Bence üzerinde düşünmeye bile değmeyecek bir konu hele ki üzülmeye asla değmez..

Hoşgeldin çalışkan Dünürüm
Maşşallah seninkiler bulmuş formülü. Benim oğlan az buçuk takıntı haline getirdi çöp meselesini durduk yere gün içinde de kime söz geçirebilirse çööö çööö diyip bezlerini attığım çöpe götürüyor illa boşalacak. Çöpün kovasını eline alıp gezdirip koyacak falan. Parklarda çöpler gidip Ellemek istiyor sallananlar en favorisi. Kum kovası vardı onu verdim eline aynı lezzeti alamadı yavrucaken son küçük bir çöp kovası alacam hem odasında da kullanırız oynasın dursun artık napıyım

Yağmurlu soğuk bir günden selamlar Burda yükseklere kayak merkezine 2 cm kar yağmışdün mr sonuçlarımız göstermeye gittik doktorumuz eşimin belinde benim boynumda 3 adet sevgili fıtıklarımız varmış pazartesi ikimizde fizik tedaviye başlayacağız. Gelmişken abimlere uğradık dün Zeynep orda kalmak istedi Ayşe yi aldık kendi evimize geldik bugün de eşimin okulda sınavları vardı evi yabancıladı Ayşe kucağımdan inmiyor paçama yapışık geziyor sevdiği bir kaç oyuncakla sakinleşti şimdi de kucağımda uyuyakaldı.
Hazır indirimler varken güneş kremi almak istiyorum önerilerimiz var mı neler kullanıyorsunuz ben Zeynep te hep trukid kullandım ama maşallah fiyatları çok arttı şimdi iki çocuk var önümüz yaz Zeynep yazın hergün denizde ve cildi hassas Ayşe de çok beyaz hemen yanmaya kızarmaya müsait trukid alternatif olacak önerileriniz var mı

Kalppare şekerimparem senin eltinin daha önce yaptıklarının yanın da bu ne ki neden bunca üzdün kendini boşver. Seni bilen bilir bilmeyende kendi bilirtakılma ne olacak ki. Burda bile nasıl tek tek anlatmışsın kuzum boşver sen onu umursamafıkça çıldırıyor seni kışkırtmak için yer arıyor çöp akmamış kokmamış ki olabilirde insanlık hali sen bunu bile yük edinmişsin kendine bizde de çöp işi eşim dedir sabah çıkmadan toplar bütün çöpleri o atar. Ne olur bu kadarcık şey için üzme kendini yuvana çocuklarına odaklan noşyere huzurunu kaçırıp stres olup mutlu etme o kadını

Kızlar alıntı yapmıştım silinmiş haydomu sormuşsunuz çok şükür iyi bandajı açtığımızda bi şok yaşadım ben minik bi kesi bekliyordum baya uzun bişey ama Allah'tan estetik dikiş iz kalmayacak yaa süzüldü 12 kiloydu 11 e düşmüş dil bağı için sıvı beslenmekten verdi iki günde anesteziyi atmak için kusması da olunca tabi erimiş tombişim amaaaa neyse ki iyi toparlarız Sürekli dibimde gözünün önünden ayrılamıyorum bi korku olmuş alıp götürecekler sanıyo yeni yeni açılıyo daha ben de buralara giremiyorum neler yapıyorsunuz merak ediyorum ama okuyamıyorum bile

Geçmiş olsun umarım fizik tadevi iyi gelir ee ayşecik alıştı çayıra çimene evi istemeyip yabancılaması çok normal
Ben bunu kullanıyorum memnunum şuan için fiyatı da fena değil indirimdeymiş şimdi de

Eklentiler

• 037539F3-7892-48A2-A289-0509046A0D36.png
    239,9 KB · Görüntüleme: 25
Selam canım geçmiş olsun inşallah fizik tedavi iyi gelir
Ben siveno aldım canım Göktuğ a da kızlara da yeni geldi bakalım kullanmadım henüz zaten öğlen çıkmıyoruz sabah çıkarıp geliyorum o yüzden krem sürmüyorum şimdilik

niye bu kadar kotu olmak zorunda hissediyor acaba kendini? Allah akil fikir versin diyeceğim ama zor akıllanmasi da, Allah size imkan versin de oradan taşının insallah şekerimparem.

Kızlar esim de bu benim sorumluluğum zaten sen niye üzülüyorsun diyor..
Siz de böyle söyleyince biraz ikna oldum..annem de hafif bir mesele bu kadına yakışır bir hareket ama bu uzulmeler kendini hırpalamalar sana yakışmıyor ben seni böyle mi yetistirdim diye kızdı..
Ya kızlar düşünsenize kadin hususi gelip kapımın çöpümün resmini çekiyor..resmen taciz bu ya.. ya bilmiyorum kaldıramıyorum ya..
Belki icimde çok şey biriktirdiğim için artık yer kalmadığından patlamışımdır.
Ya kızlar balkona çıkınca sürekli laf sokuyor.. arkadaslarına haber verip balkonlara çağırıyor.birbirleri aracılığı ile toplu benle uğraşıyorlar.yıldim artık..haa beni bilen biliyor ama nafile..sonucta o benle uğraşırken herkes susuyor..
Gelelim mesaji attigi akrabanin dediklerine.kadin kızmış.sen nasıl bir insansin hic mi utanman yok diye. Bunu da kv den öğrendim l.bana dusmanini tani dedi.. ben bu kadina dusman olmak istekiyorum dedikce beni kiskirtiyor..adeta kalbimin yumusamisna izin vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…