- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
ooo ne kadar ip atlamışsın öyle sna mesaj mı bu kilo yakışıyor verme mi gibiSagol canim benim. Senin boyun uzun ama öyle fazlada durmuyorsun Masallah sana 300 tane he :) ben 2 ayda ip atlayarak 10 kilo vermiştim kiz ama o zamanda safra kesesi taşım oynadı ameliyatlık oldumne zaman diyet yapsam basima bisey geliyor
Benim kizin disten sanirim ya yumuşak seyleri yiyor diğerlerini çıkartıyor zaten b ara pencereli tencereleri kapıları dolapları ısırıp yaliyoruz heryer salya vallahi
Sagol canim bende iyiyim. Bende 2 gun bozuyorum 5 gun yapıyorum
Bak ona rağmen 5 kilo vermişsin kasmadan kendini sıkmadan devam etSagol canim benim. Senin boyun uzun ama öyle fazlada durmuyorsun Masallah sana 300 tane he :) ben 2 ayda ip atlayarak 10 kilo vermiştim kiz ama o zamanda safra kesesi taşım oynadı ameliyatlık oldumne zaman diyet yapsam basima bisey geliyor
Benim kizin disten sanirim ya yumuşak seyleri yiyor diğerlerini çıkartıyor zaten b ara pencereli tencereleri kapıları dolapları ısırıp yaliyoruz heryer salya vallahi
Sagol canim bende iyiyim. Bende 2 gun bozuyorum 5 gun yapıyorum
Hayırlısını nasip etsin inşallah..Susam evet canim ben de çocuklar benle başlasın istiyorum ama bunun icin ervaya 3 yyasina gelene kadar bakmam lazim.acikcasi 2 yastan sonra baslarimm diyordum. 2 Yasinda iken de krese vermemi ciddi problem ederler. Esim de 3 yasi bekle.cocuklar okula gitti mi hic kimseye ihtiyacımiz kalmaz diyor. Ve gelelim is saatlerime. Ozelde calisacagim icin bu rehabilitasyon mu olur anaokulu mu bilemiyorum. Ama 2 yas cocuklarin oldugu kresvari yerleri düşünmüyorum şimdilik.daha cok akademik beceri kazandiran 4 5 6 yaslari kapsamasini tercih ederim.rehabilitasyonlar ise saat olarak aksam 7 gibi bitiyor maalesef. Allah ne gösterir bilemiyorum tabi.
@Helinnnnn Aliyi değil de çalışırsam ikisini de bırakmak durumunda kalabilirim.sanırım çocukların okul çağına gelmesini bekleyecegim
Aile konusunda da haklısın ama icimden bi ses tutturdu gitme diye..ama en mantıklısı gitmek olacak.. kendi evimde sesli konuşamıyorum.boş zamanlarında kapımı dinliyor..bu nal dım.Allah hayırlısını versin bana ve aileme insAllah. ev bakmaya başladım bile.
Jadesi
BKGK kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin
Ben geldim burdayım şekerimparemHeyoookimseler yok mu
ohh iyi yapmışsınız, Aysecik de sabaha kadar uyusun jnsallahSabah ki serzenişimden sonra giydirdim kızları güzelce soğuksa soğuk yağmursa yağmur dedik çıktık dağlara soğukmuydu eh biraz ama yağmur yağmadı sonrada hava açtı bende negatif tüm enerjimi attım kızlar da çayır çimen ağaç çiçek börtü böcek derken mis gibi bir gün geçirdikeve geldik kızlar pert Ayşe yolda uyudu hala uyanmadı bu gece sabah olur mu bilmem
ben de buradayım kuzum, sabah oglanla, ikindi vakti kızlarla akşam tekrar oglanla derken elekci gibi disarda gezdik, gittiğimiz bir yer de yok ha, apartmanın etrafında dönüyoruzHeyoookimseler yok mu
Nasil yani anlayamadim demek istedigini6. Hastalık Yazacaktım pardon
Ohh çok iyi yapmışsınız. Haftaya enerji depolamışsın. Biz de bugün beypazarı civarında açık hava bir yere gittik yeşillikler içinde bir vadi. Çok güzeldi açık havada yemek falan da yedik. İpek ilk kez tavuk ve oğlak gördü. Tavuklar ne diyor deyince bık bık bık diyordu. Dönüşte yolda uyudu eve geldik sorduk unutmuşSabah ki serzenişimden sonra giydirdim kızları güzelce soğuksa soğuk yağmursa yağmur dedik çıktık dağlara soğukmuydu eh biraz ama yağmur yağmadı sonrada hava açtı bende negatif tüm enerjimi attım kızlar da çayır çimen ağaç çiçek börtü böcek derken mis gibi bir gün geçirdikeve geldik kızlar pert Ayşe yolda uyudu hala uyanmadı bu gece sabah olur mu bilmem
Geçmiş olsun , hiç bilmiyorum alerjide ne rahatlatır ama yemesine içmesine dikkat et inşallah düzelir hemenAllah razi olsun hepinizden şükür boğazı atlattik sayılır kulak icin de sıvı toplanmasi cikti bazi cocuklarda olurms bu da uzun bir süreç dedi dktor her 3 aya takip yaptir dedi ilerlerse diye 15 yasina kdar bile sürebilir bu dedi burun spreyi yazdi surup yazdi bugn basladk bakalm.
Duzene girdirmwye calisirken eşim et aldi kaynattik kaynana vs de gelmislerdi hepsi yine dokunuyo dedm az verin dinleyen olmadi tabi alerjisj fena derecede azdı yuzu haric boynunda da olmk uzere felaket derecede vicudu suan byle kabarik heryeri dktra sordk yine yedirmeyeceksn dikkat edeceksm az ver baktn iyi gelmio verme dedi alerjik bir bunyeye sahip senin oglun dedi gecer belki bi kac seneye dedi.
Bu kabarciklara suan yapack bsey yok kendi gecer yedrmezsen dedi ama cani mi yanio kasinio mu bilemiykrm napsam acaba diyorm evde bi fikri olan var mj bu alerji icjn
Sana çok kızıyorum biliyor musun kv gittidiğinden beri daha düzelmedi tam iyileşti şimdi alerji neden veriyorsun hastaydı çoçuğun izin vermeseydin her şeyden sakınman lazım çoluğunu kv ve eşin de mutlu olsun çoçuğu yine hasta ettiler iş falan yapma gerekirse yemek bile yapma kimse açlıktan ölmez yumurta makarna idare et ama çoçuğunu asla geri planda bırakma eşin de kv görmüşlerdir oğlanı bir daha asla müsade etme yedirmezsinler yada çocuğuna zarar verecek şeylere müsade etme oğlum hasta alerjik de al kucaklarından bu illa kavga gürültü olacak anlamına gelmez ki güzellikle söyle gerekirse otur yanlarına sakince ikna et senle yaşıt sayılırız dost tavsiye olarak algıla bak benim kızıö da bademcikleri şişti 3 gün sabahlara kadar uyumadım çoçuk bizim çocuğumuz kimse anne gibi olmaz saçların teline zarar gelse bizim canımız açıyor çoçuğuna bunu yapmalarına izin verme lütfen haddimi aşıyorum K bakma ama üzüldüm tutamadım kendimi lütfen kendine gel önceliğini oğluna ver kimseyi önemseme tekrar K bakmaAllah razi olsun hepinizden şükür boğazı atlattik sayılır kulak icin de sıvı toplanmasi cikti bazi cocuklarda olurms bu da uzun bir süreç dedi dktor her 3 aya takip yaptir dedi ilerlerse diye 15 yasina kdar bile sürebilir bu dedi burun spreyi yazdi surup yazdi bugn basladk bakalm.
Duzene girdirmwye calisirken eşim et aldi kaynattik kaynana vs de gelmislerdi hepsi yine dokunuyo dedm az verin dinleyen olmadi tabi alerjisj fena derecede azdı yuzu haric boynunda da olmk uzere felaket derecede vicudu suan byle kabarik heryeri dktra sordk yine yedirmeyeceksn dikkat edeceksm az ver baktn iyi gelmio verme dedi alerjik bir bunyeye sahip senin oglun dedi gecer belki bi kac seneye dedi.
Bu kabarciklara suan yapack bsey yok kendi gecer yedrmezsen dedi ama cani mi yanio kasinio mu bilemiykrm napsam acaba diyorm evde bi fikri olan var mj bu alerji icjn
Saol baharım gerçekten görüşmek iyi geldi. Yakında iade-i ziyaret yapacağız kankalarımıza hepimiz bir yerde görüşelim Birgün inşallahZeyay1420 canim cok sagol agrım bitti sukur ama hala ilaç ve kreme devam ediyorum. Siz nasilsinjz ?
@Helinnnnnnzh99 gördüm sizi cok sevindim ne iyi yapmissiniz umarim buluşmak birgün nasip olur.
@misskokulumm canim masallah 8 kilo mu gitti suan kac kg oldun. Bende 5 kg verdim ama rahatsızlandığım sira yapamadim. Kullandigim ilaçta circir yapiyorHaftasonuna bozucam yine sonra tekrar kaldırım yerden devam bir 5 kg daha versem ıyi olurum heralde.
S Susam_tanesi kaslan İpek hanima bizimki o kadar konuşmuyor ama havhav miya baba gel tokaya kuu diyor al boyle devam ediyor :)
@Aslihaydo canim simdi nasil haydo umarim daha iyidir.
minikbebegim9640 gecmis olsun kadircim e simdi nasil ?
Jadesi SonsuzUmut Umudum- sizler nasilsinz kizlar.
Kalppare ayy canim insallah kurtulursun bu sıkıntılarından Allah korusun boyle insanlardan
Geleceğiz yakında canımşaşırtmadı eltin. ne avare bir insan ya. valla yazık ona. sen de takılma diyecem ama yok biliyorum illa takılıyor insan. benzeri birşeyler var bende de 3 gün sinirleniyorum sonra geçiyor unutuyorum
canim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. incia içeriği temiz ben onu almistim.
oy kiyamam haydoma. iyi olsun da kilo alır verir yine alır. yapışık ikiz olmaya devam aslim
bence aliyi o apartmanda sensiz ASLA bırakma. seni hamileyken itmeyi düşünen insan neler yapmaz. sonra da alkolluydu olur. annenlere yakin ol ama o kadar da degil bence . yani ben heo sey derim çekirdeği koruyarak buyuk aileden kopmadandengeyi iyi korumak lazım. ama karar sana kalmış tabi
damla iyi geldi canim. kızarık değil ama hala kaşıntı oluyor ara ara.
ya bahar çok güzeldi. valla o kadar çok istiyordum ki rahatladım. ve inan sanki uzun süredir arkadaş olduğun birini ziyaret ediyormuş hissi vardı. artık sıra yeşimde.simdi bende onu bekliyorum
valla ne dişmis. inan biz hala eskisi gibi yemiyoruz ama daha iyi gibi. umudum var. gecici surecler. sadece surekli memede olmasi elimi kolumu baglamisti
Burası fena halde sıcaktı. Bizde Adana’ya gittik. Gezdik çok iyi geldi bize de. ÖzlemişizGünaydın
Yasaklar yok haftasonu salarız kendimizi dağa bayıra derken bütün haftayı rize deymiş gibi yağmurlu geçirdiğimiz ve bugün de yağışlı bir gün ve ben artık çok çok sıkıldım evde olmaktan.Gelecek hafta çok yoğun olacak sabahtan dersler var öğlen 1 de fizik tedavi başlıyor 3 te de yüz yüze hizmet içi eğitimim var
Dünürcanımmm gezmelerdeydik kuzumHeyoookimseler yok mu
Ne güzel olmuş dışarda olmak çok güzelSabah ki serzenişimden sonra giydirdim kızları güzelce soğuksa soğuk yağmursa yağmur dedik çıktık dağlara soğukmuydu eh biraz ama yağmur yağmadı sonrada hava açtı bende negatif tüm enerjimi attım kızlar da çayır çimen ağaç çiçek börtü böcek derken mis gibi bir gün geçirdikeve geldik kızlar pert Ayşe yolda uyudu hala uyanmadı bu gece sabah olur mu bilmem
“Elekçi” lafına bayıldım. Biz karı-koca sağlam elekçi performansı gösteriyoruz gün içindeben de buradayım kuzum, sabah oglanla, ikindi vakti kızlarla akşam tekrar oglanla derken elekci gibi disarda gezdik, gittiğimiz bir yer de yok ha, apartmanın etrafında dönüyoruz
Kesinlikle sokakta hayat varOhh çok iyi yapmışsınız. Haftaya enerji depolamışsın. Biz de bugün beypazarı civarında açık hava bir yere gittik yeşillikler içinde bir vadi. Çok güzeldi açık havada yemek falan da yedik. İpek ilk kez tavuk ve oğlak gördü. Tavuklar ne diyor deyince bık bık bık diyordu. Dönüşte yolda uyudu eve geldik sorduk unutmuşama çok iyi geldi hepimiz çok özlemişiz. Pandeminin başından beri ilk kez böyle bir yere gittik.. bir kaç kez evin yakınlarındaki parklarda piknik yapmıştık ama bu hepimize çok iyi geldi.