2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ooo ne kadar ip atlamışsın öyle sna mesaj mı bu kilo yakışıyor verme mi gibi
Şaka şaka kilo güzel değil ya sağlık açısından hele bende çok ya 75 vermem lazım artık baya salmışım zaten kendimi ama dur dedim bugün 500 ip atlama ile kapadım hızlı atlıyorum zaten baya
Ahahah hanımağa da öyle açıkta yerimizi görmesin ben ve annem dışındaki herkesi ısırıyor hatta bugün kardeşimin göbeğini ısırmış
Bu Arada bizde çoğunlukla lapa tarzı yiyoruz hala İşte şehriyeLi çorbalar pilav(bazen ) öyle peynir zeytin et yediremiyorum kıyma çoğunlukta hala

Bak ona rağmen 5 kilo vermişsin kasmadan kendini sıkmadan devam et zaten çok kilon yok

Günaydın
Yasaklar yok haftasonu salarız kendimizi dağa bayıra derken bütün haftayı rize deymiş gibi yağmurlu geçirdiğimiz ve bugün de yağışlı bir gün ve ben artık çok çok sıkıldım evde olmaktan.Gelecek hafta çok yoğun olacak sabahtan dersler var öğlen 1 de fizik tedavi başlıyor 3 te de yüz yüze hizmet içi eğitimim var

Hayırlısını nasip etsin inşallah..

Sabah ki serzenişimden sonra giydirdim kızları güzelce soğuksa soğuk yağmursa yağmur dedik çıktık dağlara soğukmuydu eh biraz ama yağmur yağmadı sonrada hava açtı bende negatif tüm enerjimi attım kızlar da çayır çimen ağaç çiçek börtü böcek derken mis gibi bir gün geçirdik eve geldik kızlar pert Ayşe yolda uyudu hala uyanmadı bu gece sabah olur mu bilmem

ohh iyi yapmışsınız, Aysecik de sabaha kadar uyusun jnsallah

Allah razi olsun hepinizden şükür boğazı atlattik sayılır kulak icin de sıvı toplanmasi cikti bazi cocuklarda olurms bu da uzun bir süreç dedi dktor her 3 aya takip yaptir dedi ilerlerse diye 15 yasina kdar bile sürebilir bu dedi burun spreyi yazdi surup yazdi bugn basladk bakalm.

Duzene girdirmwye calisirken eşim et aldi kaynattik kaynana vs de gelmislerdi hepsi yine dokunuyo dedm az verin dinleyen olmadi tabi alerjisj fena derecede azdı yuzu haric boynunda da olmk uzere felaket derecede vicudu suan byle kabarik heryeri dktra sordk yine yedirmeyeceksn dikkat edeceksm az ver baktn iyi gelmio verme dedi alerjik bir bunyeye sahip senin oglun dedi gecer belki bi kac seneye dedi.
Bu kabarciklara suan yapack bsey yok kendi gecer yedrmezsen dedi ama cani mi yanio kasinio mu bilemiykrm napsam acaba diyorm evde bi fikri olan var mj bu alerji icjn

Eklentiler

• 20210605_222128.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 31
Ohh çok iyi yapmışsınız. Haftaya enerji depolamışsın. Biz de bugün beypazarı civarında açık hava bir yere gittik yeşillikler içinde bir vadi. Çok güzeldi açık havada yemek falan da yedik. İpek ilk kez tavuk ve oğlak gördü. Tavuklar ne diyor deyince bık bık bık diyordu. Dönüşte yolda uyudu eve geldik sorduk unutmuş ama çok iyi geldi hepimiz çok özlemişiz. Pandeminin başından beri ilk kez böyle bir yere gittik.. bir kaç kez evin yakınlarındaki parklarda piknik yapmıştık ama bu hepimize çok iyi geldi.

Bugun doğaya atmış bir çok kişi kendini biz de bugun pikniğe gittik . Sena’nın peşinde koştum hep ama iyi geldi . S Susam_tanesi Sena’ya Kedi yi öğretemedim ben de . Kafasında köpek şeması var ,kediyi benzetiyor herhalde. Mübarek kediler de gördüğümüzde bir miyavlamıyor ki internetten açtım ama yok her seferinde vav diyor

Geçmiş olsun , hiç bilmiyorum alerjide ne rahatlatır ama yemesine içmesine dikkat et inşallah düzelir hemen

Sana çok kızıyorum biliyor musun kv gittidiğinden beri daha düzelmedi tam iyileşti şimdi alerji neden veriyorsun hastaydı çoçuğun izin vermeseydin her şeyden sakınman lazım çoluğunu kv ve eşin de mutlu olsun çoçuğu yine hasta ettiler iş falan yapma gerekirse yemek bile yapma kimse açlıktan ölmez yumurta makarna idare et ama çoçuğunu asla geri planda bırakma eşin de kv görmüşlerdir oğlanı bir daha asla müsade etme yedirmezsinler yada çocuğuna zarar verecek şeylere müsade etme oğlum hasta alerjik de al kucaklarından bu illa kavga gürültü olacak anlamına gelmez ki güzellikle söyle gerekirse otur yanlarına sakince ikna et senle yaşıt sayılırız dost tavsiye olarak algıla bak benim kızıö da bademcikleri şişti 3 gün sabahlara kadar uyumadım çoçuk bizim çocuğumuz kimse anne gibi olmaz saçların teline zarar gelse bizim canımız açıyor çoçuğuna bunu yapmalarına izin verme lütfen haddimi aşıyorum K bakma ama üzüldüm tutamadım kendimi lütfen kendine gel önceliğini oğluna ver kimseyi önemseme tekrar K bakma

Saol baharım gerçekten görüşmek iyi geldi. Yakında iade-i ziyaret yapacağız kankalarımıza hepimiz bir yerde görüşelim Birgün inşallah
Geleceğiz yakında canım
Burası fena halde sıcaktı. Bizde Adana’ya gittik. Gezdik çok iyi geldi bize de. Özlemişiz
Heyooo kimseler yok mu
Dünürcanımmm gezmelerdeydik kuzum
Ne güzel olmuş dışarda olmak çok güzel
ben de buradayım kuzum, sabah oglanla, ikindi vakti kızlarla akşam tekrar oglanla derken elekci gibi disarda gezdik, gittiğimiz bir yer de yok ha, apartmanın etrafında dönüyoruz
“Elekçi” lafına bayıldım. Biz karı-koca sağlam elekçi performansı gösteriyoruz gün içinde
Kesinlikle sokakta hayat var

minikbebegim9640 minik canım, kadircik alerjik bünyeli bir çocuk.. domates de kabartmisti.. ek gıdaya gecince anladınız çünkü, anne sütünü yeterince alamadi.eger alabilseydi sütünden gecenlerle neye alerjisi oldugunu anlayabilecektin.ve hafif seyredecekti. Neyse nasip böyleymiş.simdiden sonra Kadiri sıkı takip et. Alerjik bünye denek toksin yüklü bünye demek.toksin demek ilaç demek ve paketli gıda demek. Yani yavruna mecbur kalmadıkça ve doktor tavsiye etmedikçe ilac vermeyeceksin.sık sık su içmesini saglayacaksin..bebek biskuvini evde tereyagi zeytinyagi ile yapacaksin. Kakaodan uzak dur.ciddi toksin iceriyor.oyle meyveli yogurt vs vs vermeyeceksin.evde kendi mayaladigin yogurda meyvesini kat ver. Arada eger dokunmuyorsa limon yedirmeni öneririm. Limonu kestikten 10 15 dk icinde tuketmek gerek o zaman antioksidan özelliği devrede.eger 15 dk gecerse faydasi azalir. Ya da limonlu su verebilirsin.ama sekerle karisitirildiginda iyi gelmiyormus. Abur cuburdan uzak duracaksiniz ailecek. Cocuk hic görmeyecek. Her ne kadar genetik dense de toksin yükü ile alerji arasinda bag olduguna inaniyorum. Yani ne kadar dogal beslenirse o kadar hızlı iyilesir. Paketli gidadan uzak durun bak nasil toparlayacak.

Gelelim et meselesine..sen gecen sefer emin olamamistin.artik emin oldun. Et kadire dokunuyor. Bir sure yedirme. 2 ay sonra minik bir kup seker kadar dene ya da et suyunu 1 cay kasigi dene. Ilk denemede oyle cok verilmez. Belli ki vücudu bu gidayi tanımıyor.aaz az baslayacaksin canim. Her yedirdigin gidadan sonra bi değişiklik oluyor mu diye bak.kaka da sümük veya balgam gibi olabiliyor.
Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…