2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Selamlar tebrik ederim oncelikle , benim de hamilelik suphem oldugundan regl gecikir gecikmez folik asit almaya basladim. Hatta gecen sayfalarda da sordum , ama gorulmedi ,konuyu acmis olmaniz isime yaradi , cok tesekkurler.

Elimde Folbiol vardi,devam ediyorum. Zaten vucut fazlasini atiyormus Folik Asit'in.
Folic Plus ta D vitamini ve Kalsiyum takviyesi varmis.
Folidoce sadece Folik Asit imis... Prospektuslerini actim yanyana :))

Cok mantikli
Yine de yüksek doz almayin derim.

ben de yaşıyorum bulantı, mide şişkinliği, bazı yiyeceklerden tiksinme ve ağızda demir tadı. sat tarihine göre 5+5 haftalık gebeyim. yani insallah. 😨😨 evde idrar tahlili yaptım çift çizgi çıktı. daha doktora da gitmedim tatildeydik. yeni eve geldik dün gece. artık randevu almalıyım.
Bence de randevu canım

Selamlar tebrik ederim oncelikle , benim de hamilelik suphem oldugundan regl gecikir gecikmez folik asit almaya basladim. Hatta gecen sayfalarda da sordum , ama gorulmedi ,konuyu acmis olmaniz isime yaradi , cok tesekkurler.

Elimde Folbiol vardi,devam ediyorum. Zaten vucut fazlasini atiyormus Folik Asit'in.
Folic Plus ta D vitamini ve Kalsiyum takviyesi varmis.
Folidoce sadece Folik Asit imis... Prospektuslerini actim yanyana :))

Cok mantikli
Aynen bende baktim simdi folicus plus ta folik asit, iyot, b6, b12 de varmis. 🤔

yarin transferimin 13.günü tüp bebek sonucumu öğrenmek için kan vericem ama 2 gündür sanki adet olacak gibi bir ağrı var sizce bunlar normal mi korkmaya basladim açıkçası kendimi negatif sonuç için hazırlamaya başladım bile şimdiden 😥😔

Anladim bende hamileyim aralari 3.5 yas olacak biraz panik yaptim beklemedigim bir hamilelikti.
dört yaş arası kızlarımın. oldukça ideal. şu anda öyle güzel oyun arkadaşı oldular ki. küçük doğduğunda da büyük kızım bayağı benden çıkmıştı. yemeğini önüne koyunca yiyordu. tuvalet ihtiyacını yalnız giderebiliyordu. o yüzden sıkıntı çekmedim. tabi eşim de çok yardımıydı sağolsun.

yarin transferimin 13.günü tüp bebek sonucumu öğrenmek için kan vericem ama 2 gündür sanki adet olacak gibi bir ağrı var sizce bunlar normal mi korkmaya basladim açıkçası kendimi negatif sonuç için hazırlamaya başladım bile şimdiden 😥😔
insallah sunucunuz pozitiftir. adet gibi ağrılar gebeliğin ilk dönemlerinde oluyor. belki öyledir sizinde. insallah her şey gönlünüzce olur.

İnşlh😍 bende 6+5 Pazartesi randevum görürmüyüm acaba pek hamilelik belirtimde yok başdönmem var göğüslerim az az sızlıyor belirtim yok canım normalmi ki sende belirtiler ne
Canım normal bence bazılarının pek belirtisi olmuyor benim randevu da pazartesi inşallah görürüz bebekleri 🙏🏻

İnşlh😍 bende 6+5 Pazartesi randevum görürmüyüm acaba pek hamilelik belirtimde yok başdönmem var göğüslerim az az sızlıyor öyle abartılacak belirtim yok canım normalmi ki sende belirtiler ne
Bize 6+4 günlük dedi doktor.
Belirtim o kadar cok ki hangisini sayiyim😳 Bulantı çok fazla 2 gündür istifra etmeden duramıyorum zehirleniyorum sanki.
Günlük yaşantımı da çok etkiliyor😥 Rabbim kolaylık versin de bi an önce şu 2 ay geçsin gitsin😵

Hepinize hayırlı olsun bi dolaşayım dedim zaman geçer mi, o günler gelir mi tarzında mesajlar gördüm. Ben 2019 haziran annesiyim. İnanılmaz tezcanlı biriyim. Size şunu söylemek istiyorum. Zaman içinde yaşarken çok yavaş gibi geliyo ama geçiyo kızlar hiç dert etmeyin bana geçtiyse tezcanlılara da geçecek kısmetse. Sizlere tavsiyem bol bol uyuyun bizim arkadaş 55 günlük oldu bile. Dönüp bakıyorum da sanki 9 ay hamileliği ben yaşamamışım gibi 🧡

Bize 6+4 günlük dedi doktor.
Belirtim o kadar cok ki hangisini sayiyim😳 Bulantı çok fazla 2 gündür istifra etmeden duramıyorum zehirleniyorum sanki.
Günlük yaşantımı da çok etkiliyor😥 Rabbim kolaylık versin de bi an önce şu 2 ay geçsin gitsin😵
Canım crl ne çıktı senin

X