kese gorunur merak etmeyin. Gerilmeyin hayırlısı ile kucağınıza alırsınız sağ salim inşallah :)17 Ağustos ta ilk randevum var çok heyecanlı ve gerginim keseyi görürüz heralde kalp atışından emin değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kese gorunur merak etmeyin. Gerilmeyin hayırlısı ile kucağınıza alırsınız sağ salim inşallah :)17 Ağustos ta ilk randevum var çok heyecanlı ve gerginim keseyi görürüz heralde kalp atışından emin değilim
Amin inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimizkese gorunur merak etmeyin. Gerilmeyin hayırlısı ile kucağınıza alırsınız sağ salim inşallah :)
İnşlh kuzum vallaha doktora gitmeye korkuyom kötü bişey dicek sanıyom rabbim hayırlısını versin hakkımızda sağ salim alırız inşlh kucaklarımıza yavrularımızı Pazartesi benim randevu hamile kalmaya uğraştık yıllarca şimdide kafamızda acabalar ay ne zormuş bu süreçler inşlh isteyen herkese nasip etsin mevlam bu güzel duygularıHadi inşallah güzel haberler almaya devam ederiz. Haber ver bize de :)
Kadın doğum doktoru Çetin Bey'in muayene ücreti 120 TL civarındaydı. Test ve tahliller hatırladığım kadarıyla çok uçuk değildi. Pahalı bulduğum bir testi SGK Merdivenköy polikliniğine yaptırmıştım sadece herhangi bir doktora muayene olup rica etmiştim. Çok haklısınız acayip fiyatlar çıkıyor. Acıbadem'i sevemedimÇok teşekkür ederim İstanbul’da Beyoğlu-Halıcıoğlunda oturuyorum açıkçası avrupa yakasında bir tek sarıyer ve beylikdüzü uçlarını tercih edemem galiba. Dediğiniz yeri mutlaka inceleyeceğim inşallah ücret olarak bana acıbademin şokunu yaşatmazlar
Dr. Banu çiftçi ve Happy MomKızlar telefonunuzda kullanıp memnun kaldığınız bir gebelik takibi uygulaması var mı? Ben bir kaç tane indirdim ama çok beğenmedim
5+6 da duydum vajinal muayenede , sende duyarsin canim hayirlisiyla.Kızlar benim Sabah bulantılarım oluyor, kokulara karşı hassasiyet başladı, yemek yedikten sonra mide asidim yükseliyor sanki yediğim herşey kurdağımda toplanıyor.Bu gün yine aynı şekilde oldu ama şu an midem normal yanma yok ara ara olup ara ara rahatlaması normal dimi?
Bir de kalp atışlarını duyanlar tam kaçıncı gün duydu. Cuma 6+0 doktor haftasıyla uyumlu gidiyor demişti sizce duyulur mu cuma gitsem?
Başınız sağolsun. meleğiniz şefaatçi olsun. Rabbim bu evladinizi size bagislasin.Merhaba kızlar sezeryanın üzerinden tam 4 ay geçti ben tahmin ettiğim gibi hamileyim.
Dün testim silik çıktı tatildeydim henüz kan testi veremedim.
Umarım her bakımdan sorunsuz geçer hamileliğim.
Nisan ayında doğumdan 3 gün sonra oğlumu kaybetmiştim zaten yazmıştım ama bu kadar erken niye gebe kaldın diye merak eden olursa diye yazmak istedim.
Duygularım çok karışık çok korkuyorum aklım acabalarla dolu. Umarım bu sefer herşey yolunda gider.
Amin çok teşekkür ederimBaşınız sağolsun. meleğiniz şefaatçi olsun. Rabbim bu evladinizi size bagislasin.
Lütfen yarın haber verin kalp atışı duyup duymadığınız hakkında Güzel haberlerinizi bekliyoruzHerkese merhaba Geçen hafta pazartesi 4+6yken keseyi gördük yarın kalp atışı için gidecem 6+2 oluyorum umarım duyabiliriz
Ben de çok etkilendim. Allah bir daha acı göstermesin size inşallah, çok zor. İnşallah kucağınız dolsun sağlıkla, mutlu mesut yavrularınızla uzun yıllarınız olsun Allah nerede isteyen varsa kucağını doldursunMerhaba kızlar sezeryanın üzerinden tam 4 ay geçti ben tahmin ettiğim gibi hamileyim.
Dün testim silik çıktı tatildeydim henüz kan testi veremedim.
Umarım her bakımdan sorunsuz geçer hamileliğim.
Nisan ayında doğumdan 3 gün sonra oğlumu kaybetmiştim zaten yazmıştım ama bu kadar erken niye gebe kaldın diye merak eden olursa diye yazmak istedim.
Duygularım çok karışık çok korkuyorum aklım acabalarla dolu. Umarım bu sefer herşey yolunda gider.
Zencefil pastili önermişti benim doktorum ilk gebeliğimde. Onun dışında az tuzlu haşlanmış patates iyi geliyordu bana. Bu gebeliğimde mide bulantılarım henüz başlamadı. Geçmiş olsun umarım kısa sürer.Mide bulantılarım geçmiyor metmapit kullanıyorum o bile geçirmiyor bu bulantıları çözümünüz var mı
Kalp atışı tam 6+0 da duydum, Cuma günü duyarsınız Mide ve tüm sindirim sistemi organları, diğer organlarımız büyümekte olan bebeğe ve değişen hormonlara ayak uydurmaya çalışıp yavaş yavaş yer değiştireceklerinden tüm bu belirtileriniz normal. (Doktorumun açıklamaları)Kızlar benim Sabah bulantılarım oluyor, kokulara karşı hassasiyet başladı, yemek yedikten sonra mide asidim yükseliyor sanki yediğim herşey kurdağımda toplanıyor.Bu gün yine aynı şekilde oldu ama şu an midem normal yanma yok ara ara olup ara ara rahatlaması normal dimi?
Bir de kalp atışlarını duyanlar tam kaçıncı gün duydu. Cuma 6+0 doktor haftasıyla uyumlu gidiyor demişti sizce duyulur mu cuma gitsem?
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah hepimiz için bu yolculuğun sonu güzel ve hayırlı olurBen de çok etkilendim. Allah bir daha acı göstermesin size inşallah, çok zor. İnşallah kucağınız dolsun sağlıkla, mutlu mesut yavrularınızla uzun yıllarınız olsun Allah nerede isteyen varsa kucağını doldursun
Ayy inşallah yaKalp atışı tam 6+0 da duydum, Cuma günü duyarsınız Mide ve tüm sindirim sistemi organları, diğer organlarımız büyümekte olan bebeğe ve değişen hormonlara ayak uydurmaya çalışıp yavaş yavaş yer değiştireceklerinden tüm bu belirtileriniz normal. (Doktorumun açıklamaları)
Ben Hamilelik+ uygulamasına bayıldım. Çok profesyonelce. Diğer uygulamalar hem görüntü hem kullanım ve arayüz olarak çok amatör geldi. Ücretsiz versiyonu çok güzel ancak önümüzdeki haftalar ücretliye çeviricem bir inceleyin derim ..Kızlar telefonunuzda kullanıp memnun kaldığınız bir gebelik takibi uygulaması var mı? Ben bir kaç tane indirdim ama çok beğenmedim