2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar bende simdi doktordan ciktim, cok sukur kalp atisini duydum, 5+6 haftalikmisim, vajinal muayane oldum. Rahmim arkada oldugu icn karnimdan goremiyorlar. 😊 kan ve idrar testleri istedi, cumartesi tekrar gelicem. Kanama alanim varmis, herhangi bir kanaman olursa gelirsin dedi. Folik asite devam. Herkese iyi bayramlar.😍

Geçmiş olsun neden böyle oldu Dr ne diyor
Teşekkür ederim..birşeye mi üzüldün,stres mi yaptın yada ağır mı kaldırdın dedi?? 16kg oğlum sürekli kucağımda o sebepten olabilir.. bu Cuma değil ondan sonraki Cuma kontrolüm var.kalp atışını duymamız gerek o zaman dedi..bakalım kısmet geliştiyse duyacağız..

Kizlar bende simdi doktordan ciktim, cok sukur kalp atisini duydum, 5+6 haftalikmisim, vajinal muayane oldum. Rahmim arkada oldugu icn karnimdan goremiyorlar. 😊 kan ve idrar testleri istedi, cumartesi tekrar gelicem. Kanama alanim varmis, herhangi bir kanaman olursa gelirsin dedi. Folik asite devam. Herkese iyi bayramlar.😍
Gözünüz aydın🤗🤗🤗. Darısı hepimize inşallah...🤲
4+3 ten selamlar ❤️ Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum ❤️
hoşgeldiniz, hayırlı olsun.... amin hep beraber inşalla.. 😊😊

Geç döllenme olmuş sanirim😍 Gözün aydın canim bende de var o kanama alani🙄 hayirlisi bakalim. Perşembe göreceğiz inş. Minişi

5 ayıma kadar devlette tüm testlerimi yapıp ( bazı araştırdığım doktorlarda) 5. Ayımdan itibaren özele ( avrupa yakası) geçme gibi bir planım var ancak çok erken olmasına rağmen kafam çok karıştı. Hangi önerilen hastaneye baksam bi sayfada mutlaka olumsuz var. Avrasya da Atilla Okura gitmeyi düşünüyordum, sizlerin nasıl planları var? Doktor hastane seçimleriniz belli mi?

Geç döllenme olmuş sanirim😍 Gözün aydın canim bende de var o kanama alani🙄 hayirlisi bakalim. Perşembe göreceğiz inş. Minişi
Normalde son adet tarihim 11 haziran , 8 haftalik olmam gerekiyor, doktor duzeltilmis son adet tarihi olarak 4 temmuz alalim dedi. O kanama alani nedir ? Bilemedim 🙄

Ben de hem progestan kullanıyorum, hem de iğnesini vuruluyorum.. umarım gelişir ve yaşar bebeğim
Korkma dua et ben kaybettiğim bebeğimde 11 haftalıkken kasılma ile uyandım ve kanamam fenaydı. Ertesi gün gittik ve meleğim bize el salladı. Allah korktuğuna uğratmasın inşaallah.

Günaydınlar.kızlar dikkat edin kendinize bakın degerim 2000lerden bile düşmeye başladı bebek tutunamamış ben her gün iş 3bucuk yaşımda kızım kucağımda koşturmaktan dinlenemedim.tmm herşekildede tutunur bebişler ama birazda dikkat etmek lazım ya.süpriz bebişti sevinmiştik şimdi iki sene düşünmem daha kızım küçük.degerim2000leri bulup düşmüş 1059 a sonra 750 ye düşmüş doktor kendi gider dedi.sağ salim kucagınıza alın meleklerinizi. Allaha emanet olun.iyi bayramlar

Kızlar ben 6+1 im şu an bugün çok fazla midem bulanıyor siz de böyle misiniz

X