- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
Benim var hemde çooookk hiçbirsyden tat alamıyorum herşey kokuyorrrrKızlar ben 6+1 im şu an bugün çok fazla midem bulanıyor siz de böyle misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim var hemde çooookk hiçbirsyden tat alamıyorum herşey kokuyorrrrKızlar ben 6+1 im şu an bugün çok fazla midem bulanıyor siz de böyle misiniz
İi bayramlar canım yok 4 defa kandan sonra bidaha vermedim haftaya Pazartesi’ye randevum var en son verdiğim kanda 3 katı artmıştı bakalım mşlh şimdilik sıkıntı yok gibi merağımdan ölmessem Pazartesi belli olur inşlh canımCanım ne yaptın hiç sesin çıkmadı bı daha merak ettim. Test yaptinmi? İyi bayramlar bu arada..
Hadi inşallah güzel haberler almaya devam ederiz. Haber ver bize de :)İi bayramlar canım yok 4 defa kandan sonra bidaha vermedim haftaya Pazartesi’ye randevum var en son verdiğim kanda 3 katı artmıştı bakalım mşlh şimdilik sıkıntı yok gibi merağımdan ölmessem Pazartesi belli olur inşlh canım
Merhaba, ben ilk gebeliğimde 6. Aya kadar (hastane çok kötü ama doktorun üzerine doktor tanımıyorum) Kozyatağı Central Hospital Çetin Çom'un takibindeydim. (Doğumu yurtdışında yaptım, götürebilsem doktorumu götürürdüm) Çetin Bey, çok ilgili, her soruyu sakince ve kibarca cevaplayan, ultrasoundda bebeği ve her yeri detaylıca inceleyen, çok deneyimli bir hekim. İstanbul'un neresindesiniz bilemiyorum ama takibinizi onda test ve tahlilleri başka yerde yaptırabilirsiniz.5 ayıma kadar devlette tüm testlerimi yapıp ( bazı araştırdığım doktorlarda) 5. Ayımdan itibaren özele ( avrupa yakası) geçme gibi bir planım var ancak çok erken olmasına rağmen kafam çok karıştı. Hangi önerilen hastaneye baksam bi sayfada mutlaka olumsuz var. Avrasya da Atilla Okura gitmeyi düşünüyordum, sizlerin nasıl planları var? Doktor hastane seçimleriniz belli mi?
Avrupa yakası yazmışsınız, pardon yeni gördüm...5 ayıma kadar devlette tüm testlerimi yapıp ( bazı araştırdığım doktorlarda) 5. Ayımdan itibaren özele ( avrupa yakası) geçme gibi bir planım var ancak çok erken olmasına rağmen kafam çok karıştı. Hangi önerilen hastaneye baksam bi sayfada mutlaka olumsuz var. Avrasya da Atilla Okura gitmeyi düşünüyordum, sizlerin nasıl planları var? Doktor hastane seçimleriniz belli mi?
Ben de öyleyim ama bu kötü bir şey degil çünkü önceden yerleşme ağrıları daha keskindi şimdi daha çok bulantı gibi belirtilerim var endişe etme sen deKızlar, son zamanlarda ağrılarım azaldı. Yani ilk başlarda böyle kramplar oluyordu batmalar oluyordu. 3-4 gündür onlar hiç yok. Arada karın ağrısı oluyor adet olacakmışım gibi ama geçiyor. Halsizlik var sürekli ağzımda ekşimsi bir tat. Ama ağrılarımın geçmesi beni tedirgin etti biraz. Kanamam ya da akıntım yok. Randevum da bayramdan sonra
Böyle bir durum yaşayan var mı?
İnşallah öyledir canım yaa teşekkür ediyorum. Ağrı olsa sıkıntı olmasa sıkıntı nasıl geçecek bu 9 ay bilmiyorum kiBen de öyleyim ama bu kötü bir şey degil çünkü önceden yerleşme ağrıları daha keskindi şimdi daha çok bulantı gibi belirtilerim var endişe etme sen de
Tebrik ederim oncelikle , gunluk kac mg aliyorsunuz acaba folik asit?Kullanıyorum folik asit ama 1kutu daha yeni bitti.. 30luk kutu.. şimdi 90lığa başlıcam
İlk üç ayı atlatınca biraz rahatlarız inşallahİnşallah öyledir canım yaa teşekkür ediyorum. Ağrı olsa sıkıntı olmasa sıkıntı nasıl geçecek bu 9 ay bilmiyorum ki
Ben de öyleyim hiç bi belirtim kalmadı sabahları ağzımda acı bir tat o kadar. randevum cumartesi, bebek gitmiş mi acaba diyorum o derece hiç bişey hissetmiyorumKızlar, son zamanlarda ağrılarım azaldı. Yani ilk başlarda böyle kramplar oluyordu batmalar oluyordu. 3-4 gündür onlar hiç yok. Arada karın ağrısı oluyor adet olacakmışım gibi ama geçiyor. Halsizlik var sürekli ağzımda ekşimsi bir tat. Ama ağrılarımın geçmesi beni tedirgin etti biraz. Kanamam ya da akıntım yok. Randevum da bayramdan sonra
Böyle bir durum yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim İstanbul’da Beyoğlu-Halıcıoğlunda oturuyorum açıkçası avrupa yakasında bir tek sarıyer ve beylikdüzü uçlarını tercih edemem galiba. Dediğiniz yeri mutlaka inceleyeceğim inşallah ücret olarak bana acıbademin şokunu yaşatmazlarMerhaba, ben ilk gebeliğimde 6. Aya kadar (hastane çok kötü ama doktorun üzerine doktor tanımıyorum) Kozyatağı Central Hospital Çetin Çom'un takibindeydim. (Doğumu yurtdışında yaptım, götürebilsem doktorumu götürürdüm) Çetin Bey, çok ilgili, her soruyu sakince ve kibarca cevaplayan, ultrasoundda bebeği ve her yeri detaylıca inceleyen, çok deneyimli bir hekim. İstanbul'un neresindesiniz bilemiyorum ama takibinizi onda test ve tahlilleri başka yerde yaptırabilirsiniz.
Aynı şekilde benim de öyle gece düşünmekten uyuyamadım. Ama birkaç kişide böyle olduğuna göre normalde bir durum herhalde.Ben de öyleyim hiç bi belirtim kalmadı sabahları ağzımda acı bir tat o kadar. randevum cumartesi, bebek gitmiş mi acaba diyorum o derece hiç bişey hissetmiyorum
benim de hic belirtim yok.bizim tarihler ayni görünüyor. Siz kalp atisi için mi gideceksinizBen de öyleyim hiç bi belirtim kalmadı sabahları ağzımda acı bir tat o kadar. randevum cumartesi, bebek gitmiş mi acaba diyorum o derece hiç bişey hissetmiyorum
Umarım bir daha yaşamazsınızz aynı şeyleriKorkma dua et ben kaybettiğim bebeğimde 11 haftalıkken kasılma ile uyandım ve kanamam fenaydı. Ertesi gün gittik ve meleğim bize el salladı. Allah korktuğuna uğratmasın inşaallah.
17 Ağustos ta ilk randevum var çok heyecanlı ve gerginim keseyi görürüz heralde kalp atışından emin değilimbenim de hic belirtim yok.bizim tarihler ayni görünüyor. Siz kalp atisi için mi gideceksiniz