2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Beyaz akıntı yoğunlaştı 2 gündür bugün çok ayakta kaldım hafif pembemsi oldu. Beyaz akıntı artışı var mı sizlerde de ?

Beyaz akıntı yoğunlaştı 2 gündür bugün çok ayakta kaldım hafif pembemsi oldu. Beyaz akıntı artışı var mı sizlerde de ?
Karışıklık olmaması için belirteyim 2019 nisan annesiydim.
Benimde ilk aylar beyaz akıntım artmıştı. Gayet normal.
Ayakta çok kalınca veya yorulunca hatta su gibi akıntı geldiği de oldu. Kan geldi sanarak tuvalette koşmuştum ama şükür ki sıkıntı olmadı.
Hafif pembemsi oldu demişsiniz, dinlenin mutlaka ağır şeyler yapmayın, ayakta çok kalmayın.

Merhabalar
Bugün yumurtlamadan sonraki 10. Gündü.
Yumurtlamadan 2-3 gün sonra başlayan göğüs ağrım var gelip gidiyor ama bugün yine hat safhada.
Geçen sene ki belirtilerim göğüs ucu ağrısı ve kasık batmasıydı.
Bugün ise bolca göğüs ve kasık ağrısı yaşadım hala yaşıyorum hatta.
Umarım hamileyimdir. Bu ağrılar hamile olduğumu düşündürüyor bana.
Sanırım bayramdan sonra test yaparım, varsa çıkar zaten..
Tekrar nisan annesi olmayı yürekten istiyorum 🙏
Herkese iyi bayramlar diliyorum 💛

insallah canim sağolasın. adet sancısı gibi değil de bıçak saplanır gibi bir giriyor sonra geçiyor. muhtemel doğum tarihlerimiz de çok yakın. benim de 11 Nisan görünüyor...🤩🤩🤗🤗 bakalım hayırlısı insallah.
Hayırlsıı inşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. Bir iki gündür benim ağrılarım kesildi bu sefer de niye kesildi diye panik yaptım. Bu işin ortası yok sanırım 🙈🙈

Merhaba ben hem mart annelerine hem nisan annelerine yazıyorum. Geç döllenme olduğu için nisana kaydı doğum. Tabii beklerse. 3. Çocuğum🙈 ilk ikisi erken doğdu. Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Merhaba ben hem mart annelerine hem nisan annelerine yazıyorum. Geç döllenme olduğu için nisana kaydı doğum. Tabii beklerse. 3. Çocuğum🙈 ilk ikisi erken doğdu. Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
[/QUOTE]
Merhaba, ben de aynen ilk doğumum erken olduğu için hem Nisan hem Mart annelerine yazıyorum. Yalnız oğlum 22 aylık olduğu için nadir yazabiliyorum ama takip ediyorum. Sıkıntısı olan arkadaşların iyi haberlerini bekliyoruz, dualarım sizinle. 🙏
Hepimize kolaylıklar olsun. 🙏

420 ne zaman gelmişti değerin kaç gün geçti üzerinden? Dış gebelikte genellikle kanama olmuyor karın ağrısı ve adet gecikmesi oluyor
Belki kanamanın nedeni tutunma kanaması felandır?
İnşallah öyledirr cnm.31 temmuz 25 cıktı 5 ağustos 420 ve 9 agustos gece 3te 1050 cıktı cnm

Hepinize iyi bayramlar kızlar.
Bende nisan annesi olacağım inşallah martta olabilir 😊
Dün ilk kontrolüm vardı kese gayet iyi bi sıkıntı gözükmüyor ama lekelenmelerim oluyor ara ara progestan iğne ve fitil kullanıyorum baya azaldı inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize ❤️

Bende 5+3 günlük hamileyim kesemi perşembe günü gördük ama cuma günü kanamam başladı açık pembe daha sonra kırmızı.. Acile gittik progestan iğne yazdı bir hafta yeter bu iğne dedi bir kere vuruldum, kesem normal duruyor daha kalp atımı oluşmadığı için birşey diyemem dedi. Bekleyip görecez perşembe günü de kalp atımı için gidecem inşallah bebeğim benimledir, şuan kahverengi lekeler oluyor arada

Merhaba taze anneler ve anne adayları size bir sorum olacak hamileliğinizin ilk zamanlarında ara ara hafif adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mu?

X