Ben de Çarşamba gidicem ama vajinal görünür anca. Bir sorun olmaz değil mi vajinal bakarsa
selam kızlar bizde kesemizi gördük
Kahverengi mi canım eğer öyleyse doktora git istersen progestan falan yazarBenim şimdi bi leke geldi. Normal olabilir mi yoksa bir problem mi vardır doktora gitsem mi bilemedim normalde bugün 4+4. Cuma kese görünmemişti henüz perşembe beta hcg 464 çıkmıştı
Benim şimdi bi leke geldi. Normal olabilir mi yoksa bir problem mi vardır doktora gitsem mi bilemedim normalde bugün 4+4. Cuma kese görünmemişti henüz perşembe beta hcg 464 çıkmıştı
Ben sadece betahcg baktırdım Cumartesi 1898 ti son adet 1 temmuz doktora daha gidemedim önümüzde ki hafta giderim inşallahMerhaba,bizim tarihlerimiz aynı sezeryan olacağından benim de Mart ayı olabilir.. benimkisi geç döllenme ama henüz keseyi görmedik. Çarşamba gideceğiz görmeye..
Kahverengi mi canım eğer öyleyse doktora git istersen progestan falan yazar
Ben de yok ama doktor olursa telaş yapmama mı söyledi kahverengi ara ara olabiliyormuş leke şeklinde eğer kanla karışık gelmeye başlarsa mutlaka doktora git. Bana progestan verdi fitil olarak kullanmamı söyledi öyle bir ilaç yazdı mı sana?
Sizin yüksekmiş benim 800küsur su ctesi ama dediğim gibi geç döllenme bizimki.çarşamba gideceğiz bakalım kısmetseBen sadece betahcg baktırdım Cumartesi 1898 ti son adet 1 temmuz doktora daha gidemedim önümüzde ki hafta giderim inşallah
Aslında değerin bayan yüksekmiş deKizlar simdi hastanedeyim, keseyi goremedi. Beta 9685 cikti. Gormesi gerekmiyormuydu
Ben bugün keseyi gördüm kızlar çok şükür. Ama tansiyonum biraz yüksek çıktı. Korktum. Ne yapmak lazım.
selam kızlar bizde kesemizi gördük
Hayırlı olsun... daha nice güzel haberler alın bebeginizden insallah...Cok sukur kizlar, alttan muayane ettirdim, kucuk bir kese gordu. Cuma tekrar gel dedi.
büyük bir ihtimal yerleşme kanamasidir. hala kendilerine yer yapıyor çünkü minnaklar. ama yine de bir görünün belki progesteron türü bir ilaç yazarBenim şimdi bi leke geldi. Normal olabilir mi yoksa bir problem mi vardır doktora gitsem mi bilemedim normalde bugün 4+4. Cuma kese görünmemişti henüz perşembe beta hcg 464 çıkmıştı
Ben de bugün keseyi gördüm kızlar küçük bi kanama alanı oluşmuş yerleşme kanaması da olabilir dedi progestan verdi korkuyorum inşallah bişey olmaz lekelenmem olmadı hiç
Kızlar merhaba bende bugün öğrendim beta hcg 90 cıktı inşallah nisan annesi olacağım
Cnm bnm de erken döllenmedir tahminimce ilişki durumundan öyle düşünüyorum hayırlısı sen bu gün mü dr gideceksinSizin yüksekmiş benim 800küsur su ctesi ama dediğim gibi geç döllenme bizimki.çarşamba gideceğiz bakalım kısmetse