- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 31
Beklemek çok zor ya biz de yarın keseyi görmeye gidecez inşallah bir sorun olmazsa ailelere söyleyecez daha dayanamıyorumCuma günü hcg 429 çıktı yarın tekrar gideceğim acayip heyecanlıyım hcg yükseldi mi , her şey yolunda mı, kese görünecek mi, kalbini ne zaman duyacağız. Bundan başka bir şey düşünemez haldeyim. Ailelere kalbi duymadan demeyelim dedik içimde tutmak da çok zor geliyor . Sizler birileriyle paylaştınız mı?
Bu hafta gidecek misin doktora. Yok canım yapmadım 25.5 ve son beta 37 idi işte
Aileye nasıl söyleyeceksiniz? Var mı aklınızda bir fikir?Beklemek çok zor ya biz de yarın keseyi görmeye gidecez inşallah bir sorun olmazsa ailelere söyleyecez daha dayanamıyorum
Yarın gitçem randevu aldımBu hafta gidecek misin doktora
2 tane bebek tulumu aldım anneannem ve babaannem beni çok seviyo yazılıAileye nasıl söyleyeceksiniz? Var mı aklınızda bir fikir?
İnşallah hayırlısıyla görürüz keseleriYarın gitçem randevu aldım
Sağol canım inşaallah nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlar.Başın sağolsun canım çok üzüldüm inan çok haklısın güzel zamanlar kimseye bakmadan yaşamak lazım inş. Nisan annesi olursun ve Nisan da hepimizin kucağı dolu olur.
Sağol canım. Aynen öyle mucize gerçekten❤başınız sağolsun. evet haklisiniz, içimizde Allah'ın yarattığı büyük bir mucize varken şükredip mutlu olmalıyız.
Selam canım. Sonuç ne çıkarsa çıksın geleceğe gülümseyerek bak... Saat kaçta randevun?Yarın gitçem randevu aldım
Günaydın kuzum a.sSelam canım. Sonuç ne çıkarsa çıksın geleceğe gülümseyerek bak... Saat kaçta randevun?
İnşhhh canım ya hayırlısı ne ise o olsun hakkımızdaİnşallah hayırlısıyla görürüz keseleri ☺
insallah güzel haberlerle gelirsiniz.İnşhhh canım ya hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda
geriden gelmesine hiç takılmayın. geç yumurtlamış olabilirsiniz. ölçümlerden dolayi ileride ya da geride olabilir. Inşallah sağlıklı haberler alırsınız.Sat: 25 haziran ama kesede bebeğim 4+5 ti cumartesi günü. Haftaya gel ilerlemesine bakalım dedi. İlk gebeliğimde gelişmedi kalbi durdu düşük yaptım bundada sata göre 5 gün geride olduğu için çok tedirginim Allah rızası için banada sağlıklı olsun diye dua eder misiniz?
insallah güzel haberlerle gelirsiniz.
geriden gelmesine hiç takılmayın. geç yumurtlamış olabilirsiniz. ölçümlerden dolayi ileride ya da geride olabilir. Inşallah sağlıklı haberler alırsınız.
Merhaba,bizim tarihlerimiz aynı sezeryan olacağından benim de Mart ayı olabilir.. benimkisi geç döllenme ama henüz keseyi görmedik. Çarşamba gideceğiz görmeye..Merhabalar ben 6 Nisan annesi olarak görünüyorum ama Mart’ta olacak nasipse sezaryen olacağımdan durumlar nasıl keseyi gören varmı aranızda
Ben de Çarşamba günü gideceğim..ctesi gittiğimizde değer 800lerdeydi o yüzden göremedikKızlar 4+6 yım bende bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve akıntı var sizde neler oluyor? Çarşamba doktora gidicem umarım keseyi görürüm
İnşallah keseleri görürüzBen de Çarşamba günü gideceğim..ctesi gittiğimizde değer 800lerdeydi o yüzden göremedik
Ben de Çarşamba gidicem ama vajinal görünür anca. Bir sorun olmaz değil mi vajinal bakarsaDoktorum bana da çarşamba gel kese için dedi. İnş. görebiliriz bayramdan önce de içimiz kalbini duyana kadar rahat eder.