2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de başlayacağım hemen ne olur ne olmaz inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Kahverengi mi canım eğer öyleyse doktora git istersen progestan falan yazar

Doktorumla telefonda konuştum farklı bir yerde olduğum için puan gidemiyorum kadın doğum yok hastanede. Progestan al kullan dedi. Ama görmeden telefonda söyledi ya tam emin olamadım bu ilacın bir zararı olmaz değil mi? Size neden vermişti kanama olduğu için mi yoksa hamilelik başında direk mi verdi?

Kanama olunca verilir bir zararı yok.,

Herkese merhaba ,
2013 nisan annesiyim 6 yaşında bir kızım var. Bat 6 ağustos bugün evde yaptığım 2 testte pozitif çıktı kısmetse 2. Kez 2020 Nisan annesi olacağım Yarın kan testi yaptırağım ama bu kadar aradan sonra heyecan dorukta

Kanamam olmadı canım doktorumun alanı kısırlık ve riskli gebelik o yüzden her ihtimale karşı verdi. Çok uzun zaman sonra hamile kalınca doktorda ben de biraz pimpirikliyiz. Fitil olarak kullanıyorum ben o şekilde almamı söyledi sanırım etkisi daha fazla oluyormuş. Bir zararı yok çoğu gebeye yazılıyor.

İnternetten okudum acaba vajinal fitil olarak mı kullanıyorsun yoksa normal mi?

Hcg 3100e yükselmiş Ama kese görünmedi vajinal bakma taraftarı değilim bekleyelim biraz daha dedi doktor

Kızlar geldim doktordan betam90cıkdı doktor düşük dedi muayene etti dısgebelikmi acaba diye hiçbirseyde çıkmadı bana geleceksin iki güne bi kan vereceksin takip etcez dedi ultrasonla baktı kese falan hicbişey yok dedi ama hamilesin diyor bende anlamadım beya artmıcak büyük ihtimal kimyasal olabilir dedi ay gittiiime bin pişman oldum doktor iyice moralimi bozdu hem hamilesin DHA cok yeni diyo nebilim

insallah güzel haberlerle gelirsiniz.
geriden gelmesine hiç takılmayın. geç yumurtlamış olabilirsiniz. ölçümlerden dolayi ileride ya da geride olabilir. Inşallah sağlıklı haberler alırsınız.
Yok cnım ya beta fazla yükselmemiş pek umutlu konuşmadı doktor ay felaket tellalı gibi bunların eline düşme yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…