- 14 Eylül 2018
- 287
- 668
Olmaz canim insallah bos yere uzme kendinigüldürdün beni de inşallah öyledir.bosa telastir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz canim insallah bos yere uzme kendinigüldürdün beni de inşallah öyledir.bosa telastir
Canım ben folbiolü gebelik düşünmezken sırf folik asit eksikliği için kullanmıştım, dahiliye doktorum yazmıştı. Gebelik düşününce de onu aldım içmeye başladım, bir gün dahiliye doktoruma da sordum gebelik için kullanıyorum şimdi dedim. Bu folbiol tedavi amaçlı kullanılıyormuş, gebelik için daha düşük olanları kullanılıyor demişti.
Arkadaşın dediği gibi az kullanmışsınız 8 gün. Cevabı müsbet veya menfi diye vermezler alınan miktarı değerlendirirler. Siz canınızı sıkmayın. Çok az bir miktar gerçekten aldığınız.Ben de ilk 10 tableti içtim sadece. Bilgi alır almaz yazacağım size dediğim gibi.en doğru olan sizin de araştırmanız.cunku sizin ile ilacımız farklı..ben de internette gordum ve reçete de beni korkuttu.ne bileyim..inşallah boşuna telastir.
Onlar arıyor eğer gittiğiniz dr kayıt girdiyseSaglik ocagina hamile oldugumuz bilgisini bizmi veriyoruz yoksa onlara dusuyormu kayitlar?
Teşekkür ederim canim. Düşük riskin var dedi hem de kist var dedi. Once bakan iyi demişti ama nöbet deyisen doktor böyle dedi. Yarin başka doktorda randevum var. Baklim o ne diyecek. Morelim bozuk şu anHadi ya.. Hamilelikten mi yoksa başka problem mi var canım? Geçmiş olsun çok..
Amin inşallahHarika Allahım bize de nasip etsin inşallah
Moralinizi bozmayın,Allah yardimciniz olsun, hersey yoluna girecektir emin olunAnneme hamile olduğumu söyledim üzüldü senin için çok zor olacak her şeyi tekrar baştan yaşayacaksın dedi tüm ümidim öğretmenin seneye ilk dönem ücretsiz izin alıp ikinci dönemin de bebeğe annemin bakmasiydi anneme söyledim bakar mısın dedim????
O da ben bakamam buluruz bir bakıcı dedi 3. Çocuk sürpriz oldu diye yığılıp kalmıştım kendi kendimi teselli edip biraz moralim yerine gelmişti ama şimdi tekrardan kolum kanadım kırıldı annemi de çok seviyorum ama allahim sen bana güç ver yarabbim allahım sen bana kolaylık ver yarabbim kimse bilmiyor ki kimseye de soylemicem her söylediğimde moralimi bozan çok olacak
Malesef doktorum pinpirikli özellikle kacinci sorusum önermiyoruz ilk 3 ay dedi, eşimde şaşirtici bir bicimde anlayisli ben bile sorun yaptim icten ice ama eşim napalim katlaniriz modunda inşallah gebelik yuzunden cinsellikten uzaklasma psikolojisini yasamiyordur kafama icten ice takiyorumEğer düşük tehlikesi yoksa cinsel yaşam devam edebilir hiç sorun olmaz. Az da değil üç ay sonuçta tehlike yoksa eşler birbirinden neden uzak dursun o kadar zaman? Fazla pimpirikli olmak bu süreci daha stresli hale getirir rahat olmak lazım
Arkadaşın dediği gibi az kullanmışsınız 8 gün. Cevabı müsbet veya menfi diye vermezler alınan miktarı değerlendirirler. Siz canınızı sıkmayın. Çok az bir miktar gerçekten aldığınız.Ben de ilk 10 tableti içtim sadece. Bilgi alır almaz yazacağım size dediğim gibi.
Allah tüm hamilelik, doğum ve çocukların büyüme sürecinde kolaylık versin size dilerim. Ben de aynı tepkiyi aldım annemden ikinci benim. Ben de uzağım annemden o nedenle gelip gidemiyorlar diye diyor ama çok üzüldüm. Kimseye söylememe kararı aldım. Zorunlu söylediğim iki arkadaşıma da "olumsuz hiçbir yoruma tahammülüm yok" diye başlayan cümlelerle söyledim. Kendimizi ve bebeğimizi korumak zorundayız. Allah kolaylığını verecektirAnneme hamile olduğumu söyledim üzüldü senin için çok zor olacak her şeyi tekrar baştan yaşayacaksın dedi tüm ümidim öğretmenin seneye ilk dönem ücretsiz izin alıp ikinci dönemin de bebeğe annemin bakmasiydi anneme söyledim bakar mısın dedim????
O da ben bakamam buluruz bir bakıcı dedi 3. Çocuk sürpriz oldu diye yığılıp kalmıştım kendi kendimi teselli edip biraz moralim yerine gelmişti ama şimdi tekrardan kolum kanadım kırıldı annemi de çok seviyorum ama allahim sen bana güç ver yarabbim allahım sen bana kolaylık ver yarabbim kimse bilmiyor ki kimseye de soylemicem her söylediğimde moralimi bozan çok olacak
Kente gidiyordun demi bi doktordan daha gorus almak istersen tunc beye de gorun derim ya da baska bir hastane ilk gebeligimde medikalparktaki doktor ultrason cihazının sesini acmayi unutmuştuKizlar nolur icimi rahatlatin cok kotuyum normalde 7 haftalik uygulamada bugun 6+4 cikti doktor kalp atisini duymadi normalde duymamiz lazimdi dedi belki kucuk ondandir falan dedi 2 gun icin hcg testi istedi artmazsa alcaklar galiba cok moralim bozuk
Benm değerim 7 bin küsürdü benm keseyi de çok zor gördü çok küçük dedi. Sizinkini görmemesi de normal bence bi hafta sonra görünür içini rahat tut :)Kızlar az önce doktora gittim kese görünmedi bthcg Perşembe günü 220 di bu aksam 3180 çıktı sizce nasıl bu değerde kese görünmesi gerekmez miydi
Çok üzüldüm. Size sağlık diliyorum. Gönlünüzden geçen ne varsa dualarınız kabul olsun...Sizlerle çok değerli paylaşımlarımız oldu. Her birinize teşekkür ederim. Ben Nisan 2020 annesi olamıyorum. Bebeğimin kalp atışı durmuş. Gelişmemiş. Kürtaj olacağım. Sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almanızı yürekten dilerim. Sevgiler.
Bir hafta nasıl dayanırımmmBenm değerim 7 bin küsürdü benm keseyi de çok zor gördü çok küçük dedi. Sizinkini görmemesi de normal bence bi hafta sonra görünür içini rahat tut :)
üzülmeyin Allahın izniyle halledersiniz. ben de öğretmenim paylaşmıştık hatta. iki taraftan da uzaktayız. Allah bir kolaylığını verecektir. Gönülsüz anneanne babanneden, gönüllü bakan bir bakıcı daha iyidir. ben ikinci kızımda bakıcı sıkıntısı çok yaşadım ama en son bulduğum bakıcı öyle güzel baktı ki inanın ne annem ne kayınvalidem öyle bakabilirdi.Anneme hamile olduğumu söyledim üzüldü senin için çok zor olacak her şeyi tekrar baştan yaşayacaksın dedi tüm ümidim öğretmenin seneye ilk dönem ücretsiz izin alıp ikinci dönemin de bebeğe annemin bakmasiydi anneme söyledim bakar mısın dedim????
Normalde 5.haftada gozukmesi gerekiyor bu bthcg de gayet yuksek baska bir doktora gidin bence yarin eminim gozukucektir caninizi sikmayin.Kızlar az önce doktora gittim kese görünmedi bthcg Perşembe günü 220 di bu aksam 3180 çıktı sizce nasıl bu değerde kese görünmesi gerekmez miydi
1000 i geçince vajinal gözükmesi gerekir. Ama ultrason cihazı önemli bu yüzden görülmemiş olabilir. De ne dedi. Değerin iki günde ikiye katlıyor muKızlar az önce doktora gittim kese görünmedi bthcg Perşembe günü 220 di bu aksam 3180 çıktı sizce nasıl bu değerde kese görünmesi gerekmez miydi