- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
Tüp bebekle hamile kalanlardanım. Ama hem esım de hem de bende baska sıkıntılar vardi. Tiroit sebep gösterilmedi yani.Canım tiroit sorunu olduğu halde hemen hamis kalabildin mi
Benim tatlı çekiyor hepCanınız ne çekiyo kızlar en çok? Ben ilk hamileliğimde ttlı tuzlu ekşi karmakarışık herşeyden çekiyodu. Bunda da aynı ya anlamadm bşysanırım yine kız
Erkek derler bakalım tutcak mıBenim tatlı çekiyor hep
Rüyalarım hep erkek diyor ztn. Taa hamile kalmadan önce görmeye başlamıştım. Hepsinin de anlamı erkek bebek çıkıyorduErkek derler bakalım tutcak mı
Aaaa erkek olursa anlatack anın olurRüyalarım hep erkek diyor ztn. Taa hamile kalmadan önce görmeye başlamıştım. Hepsinin de anlamı erkek bebek çıkıyordu
Takvimlere baktn mı hiç cinsiyetini merak edipRüyalarım hep erkek diyor ztn. Taa hamile kalmadan önce görmeye başlamıştım. Hepsinin de anlamı erkek bebek çıkıyordu
Napim bugün menüde onu yapcam mecburHaha
Rüyanda gördüğün aşerme tabi hrmen bul yediğerine bşy diyemcem o aşermeye grmiyo gibi ahahha
Allaşkına ne gördün rüyanda çok merak ettimNapim bugün menüde onu yapcam mecbur
Ya belki sizinde canınız çeker demiyimAllaşkına ne gördün rüyanda çok merak ettim
Bende bu ara iştah sıfır 2 kilo verdm hamilelğmden beriYa belki sizinde canınız çeker demiyim
Gunaydin hanimlar. bugun 7+1'iz, kalp atisin duyduk o yuzdende biraz gec kaldik. Bizide eklerseniz sevinirim. Yas:35 sat:13 temmuz beklenilen dogum tarihi:18 nisan 3.bebis olacak insallahgünaydın güzel hanımlar
ben rüyalarımda bir yicek birşey görüyorum mutlaka bu aserme mi oluyortv de ne görsem de ayrıca canım çekiyor
Ne güzel haberGunaydin hanimlar. bugun 7+1'iz, kalp atisin duyduk o yuzdende biraz gec kaldik. Bizide eklerseniz sevinirim. Yas:35 sat:13 temmuz beklenilen dogum tarihi:18 nisan 3.bebis olacak insallahhepimiz sağlıklı birsekilde kucagimiza aliriz insalllah
Sagolasin tatlim, bir oglum bir de kizim var.cin takvimi oglumda da kizimda da hatta bu bebistede erkek gosterdi. Ramzi teorisine gore ucude solda benimkilerin.hamilelik surecim ucunde de ayni her sabah safra cikariyorum ve gun boyunca hep bulantim devam ediyor. Bu bulantilara sukrediyorum bebegimin varligindan dolayi. Saglikli gelsinlerde en onemlisi bu.Ne güzel habermaşallah..
Demekki neymiş? İnanmıyruz takvimlereSagolasin tatlim, bir oglum bir de kizim var.cin takvimi oglumda da kizimda da hatta bu bebistede erkek gosterdi. Ramzi teorisine gore ucude solda benimkilerin.hamilelik surecim ucunde de ayni her sabah safra cikariyorum ve gun boyunca hep bulantim devam ediyor. Bu bulantilara sukrediyorum bebegimin varligindan dolayi. Saglikli gelsinlerde en onemlisi bu.
Oglum 7 kizim 4 yasinda. Öğretmenim, Allahtan annem ve ablam yanimda bu bebegimide ablasi ve abisi gibi onlarla buyuturumDemekki neymiş? İnanmıyruz takvimlerebenm de bi kızım var. Hamileliğim aynı ilerliyo çok şükür bu da rahat geçiyo. Bakalım.. Ben kız gibi hissedyrum ama erkek de olsa onu da tatmş olurum diyorm. Hayırlısı.. Sağlıkla gelsnler de çocukların kaç yaşında?
Benimkilerden aynı iki kızım var benimde bir tanede erkek istiyor gönül rabbşm sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bende öğretmenim çocuklarımız yaşıtOglum 7 kizim 4 yasinda. Öğretmenim, Allahtan annem ve ablam yanimda bu bebegimide ablasi ve abisi gibi onlarla buyuturumcok sansliyim yoksa hem calisip hemde ucuncuye biraz zor cesaret ederdim
Valla benimde değişken bazen ekşi bazen tatli en son tarcinli havuclu kek cekti dun kendime yaptimBenim tatlı çekiyor hep