2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Rüyalarım hep erkek diyor ztn. Taa hamile kalmadan önce görmeye başlamıştım. Hepsinin de anlamı erkek bebek çıkıyordu
Aaaa erkek olursa anlatack anın olurşu cinsiyetler belli olsa artk çok merak ediyrum. Benm kızımda suratımda kocaman sivilce çıkmştı bir iki ay geçmemişti yabunda öyle bşy yok acaba diyorum erkek mi

Pazar pazar benm gibi erkenden uyananlarbenm kız uyandı diye ayaktaym saat 8 den beri sıkıntıdan patlıyrm siz niye ayaktasınız

günaydın güzel hanımlar
ben rüyalarımda bir yicek birşey görüyorum mutlaka bu aserme mi oluyor tv de ne görsem de ayrıca canım çekiyor
Gunaydin hanimlar. bugun 7+1'iz, kalp atisin duyduk o yuzdende biraz gec kaldik. Bizide eklerseniz sevinirim. Yas:35 sat:13 temmuz beklenilen dogum tarihi:18 nisan 3.bebis olacak insallahhepimiz sağlıklı birsekilde kucagimiza aliriz insalllah

Ne güzel habermaşallah..
Sagolasin tatlim, bir oglum bir de kizim var.cin takvimi oglumda da kizimda da hatta bu bebistede erkek gosterdi. Ramzi teorisine gore ucude solda benimkilerin.hamilelik surecim ucunde de ayni her sabah safra cikariyorum ve gun boyunca hep bulantim devam ediyor. Bu bulantilara sukrediyorum bebegimin varligindan dolayi. Saglikli gelsinlerde en onemlisi bu.

Demekki neymiş? İnanmıyruz takvimlerebenm de bi kızım var. Hamileliğim aynı ilerliyo çok şükür bu da rahat geçiyo. Bakalım.. Ben kız gibi hissedyrum ama erkek de olsa onu da tatmş olurum diyorm. Hayırlısı.. Sağlıkla gelsnler deçocukların kaç yaşında?

Oglum 7 kizim 4 yasinda. Öğretmenim, Allahtan annem ve ablam yanimda bu bebegimide ablasi ve abisi gibi onlarla buyuturumcok sansliyim yoksa hem calisip hemde ucuncuye biraz zor cesaret ederdim

Merhabalar ,mucize bir ilaçla tanıştım ve bunu mutlaka size söylemeliyim.bu benim 4.gebeliğim şimdiye kadar mide bulantısı yüzünden gebeliğim zehir oluyordu . İki gündür ilaç kullanıyorum ve sıfır bulantı:) ilacın adı prilam dr. !!! Gece iki tane alıyorsun .eğer bulantınız varsa mutlaka denemelisiniz.

Oglum 7 kizim 4 yasinda. Öğretmenim, Allahtan annem ve ablam yanimda bu bebegimide ablasi ve abisi gibi onlarla buyuturumcok sansliyim yoksa hem calisip hemde ucuncuye biraz zor cesaret ederdim
Benimkilerden aynı iki kızım var benimde bir tanede erkek istiyor gönül rabbşm sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bende öğretmenim çocuklarımız yaşıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…