2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gebelik süresince devam ediyor mu acaba bu göğüs şişliği. Dokunmak bile acı veriyor😞
Bazen devam ediyor bazen bitiyor bebek doğduktan sonra göğüsler sütle dolup gerginleşiyor hele bir de emzirirken göğüs ucu ağrıları da ekleniyor ben iki kızımı da emzirirken yerleri tekmelerdim eşimin kolunu sıkardım annelik çok zor çok 😔😔😔
Ama dünyanın da en harika duygusu...

Ben de anlamadım, normalde epey zayıf biriyim ama son haftalarda diyordum galiba regl olamadım ondan falan diye.. Baktım hamileymişim ama geçecek gibi değil, bildiğin göbek oldu. Sanki gaz gibi de bir değişik..
Aynen sanirim kabullenmemiz gerekiyor fizyolojimiz degisiyor,eşim bana kiziyor diyorum bu ne göbegi☺ oda farkindamisin hamilesin hayatim artik kilo almama ve göbek cikmasin fantazisini birak diyo

Kızlar nolur içimi rahatlatın aynı şeyleri yaşayan varsa. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince geldi hafifte bel ağrım vardı hemen acile gittik doktor baktı kanama alanı var ama bebek iyi kalp atışı iyi dedi. Kendi doktoruma yazdım ilk 3 ayda olan pembe ve kahverengi lekelenme önemli değil benim için dedi. Bugün devam ediyor lekenlenmem ve beş ağrım akşama doğru miktarı arttı kahverengi akıntının. Nolur yaşayan ve bebeği sağlıklı olan var mı yazarsa sevinirim. 9+1 haftalığım bu arada
Bende 5. haftadan beri sürekli yaşıyorum lekelenmeler. Doktorum normal olduğunu söyledi. 8. haftaya girdim kesildi gibi şimdi. Doktorum çok olumlu konuştu kalp atışı vs herşey normalse bu lekelenmeleri çok takmamak gerekiyormuş kanamaya dönmedikçe.

Ben de anlamadım, normalde epey zayıf biriyim ama son haftalarda diyordum galiba regl olamadım ondan falan diye.. Baktım hamileymişim ama geçecek gibi değil, bildiğin göbek oldu. Sanki gaz gibi de bir değişik..
Sanirim fizyolojimiz değişiyor kabullenmemiz gerekiyor, eşim kiziyor bana artik karnim neden cikti kilomu aldim fantazisini birak hayatim farkindamisin sen hamilesin doğal bu durumlar diyip teselli ediyor beni😏

Bazen devam ediyor bazen bitiyor bebek doğduktan sonra göğüsler sütle dolup gerginleşiyor hele bir de emzirirken göğüs ucu ağrıları da ekleniyor ben iki kızımı da emzirirken yerleri tekmelerdim eşimin kolunu sıkardım annelik çok zor çok 😔😔😔
Ama dünyanın da en harika duygusu...
Bende aynı durumdayim göğuslerim cok şisti gece uyurken yuzustu uyuyorum nasil canim yaniyor 😕

Canım bol bol dinlenmen gerekiyor 5 haftalıktı benimde kanama alanı vardı içerde ama lekelenmem falan olmadı progestanla falan atlattım şükür 🙏 ama görümcem sizinle aynı 9 haftalık omunda yaklaşık 3 haftadır lekelenme şeklinde devam ediyor kontrollerimiz aynı gün beraber gittik onun kanama alanı çoğalmış ama leke şeklinde devam ediyor hatta bayramda baya kanaması oldu ama çok şükür şuan bebek sağlıklı sende yat dinlen ev işi yapma ağır kaldırma mümkün olduğunca kalkma uzan ayağının altına yastık falan koy ben biyerde okumuştum soğuk süt iyi geliyor diye ben günde iki bardak içiyorum duş alırken sıcak suyla yapma kesinlikle sıcak çok zararlı inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canım🤲
Acil şifalar diliyorum en kisa zamanda duzelirsin umarim🤲

İdrar yolu enfeksiyonu aylardir bendede var.surekli ilaç kullandım geçmek bilmedi.en son hamile olduğumu bilmiyordum dr fitil vermişti.bir tane kullandım araya bayram girdi kullanamadım.iyikide kullanmamisim hamilelik varmış bilmiyordum.
Kizkardesimdede vardi hamilelik suresince zor dusurduler iltahabi kiz perisan oldu cok dikkat edin, hamilelikte sakincali cunku..

Tahliller ve ilaçlar için hemen doktora gidilmesi taraftarıyım, benim yaşım, kilom, miyomlarım, tiroid vb düşük ihtimali oluşturan özel durumlarım olduğu için her gün çok önemli. Regl tarihim geçmeden tedaviye başladım ben. Kese 6. Haftanın içinde,kalp atışı 7. Haftanın içinde görülebilir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun.
Bende de tıroit var. İlacının miktarı hemen arttırıldı. İlk haftalarda tsh im 30 a fırlamıştı 🤦‍♀️ şimdi 3.5 çok şükür.

Şimdi aklıma geldi çin takvimine bakan oldu mu ??
Benim iki kızımın cinsiyetleri de tutmuştu
Şimdi aklıma geldi çin takvimine bakan oldu mu ??
Benim iki kızımın cinsiyetleri de tutmuştu
Brn baktım erkek çıktı. Kızımda doğru çıkmltı bakalım. Pek inanmıyorum ama😂😂insan merak ediyo

Canınız ne çekiyo kızlar en çok? Ben ilk hamileliğimde ttlı tuzlu ekşi karmakarışık herşeyden çekiyodu. Bunda da aynı ya anlamadm bşy🤦‍♀️sanırım yine kız🤗

X