2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde kahvrengi lekelenmem oluyo 7 haftayim doktor onemli degil dedi ama icim hic rahat degil yarin kontrole gidicem

Geçmiş olsun mesajlarını görünce sayfa sayfa aradım mesajınızı. Çok geçmiş olsun. Benim de lekelenme kanamaya döner gibi oldu sonra bir gün tamamen kesildi.
inşaallah sizin de tamamen kesilir ve bir daha hiç olmaz sağlıcakla

Ya belki sizinde canınız çeker demiyim
Benim ki çok komik ekmek almaya gittim orda küçük tuzlu kurabiyeler yiyorlardı böyle üstü çörekotlu ev yapımı
Valla benimde değişken bazen ekşi bazen tatli en son tarcinli havuclu kek cekti dun kendime yaptim
Benim canım hiç birşey çekmiyor ilk gebeliğin bugüne kadar hiç midem bile bulanmadı doğru dürüst ama bugün hafiften yokluyor. İnşallah böyle gideriz.

Valla benimde değişken bazen ekşi bazen tatli en son tarcinli havuclu kek cekti dun kendime yaptim
Ama benim henüz 5+3. Erken mi aşermek için bilmiyorum. Yazdan dolayı şeftali karpuz armut var hep cevremde ekşi şey yok canım da ekşi istemıyor zaten

Ben geçen rüyamda şeftali ve armut gördüm. Hemen uyandım dolaba koştum. Şeftali bitmişti ama armut vardı nasıl canım sıkıldı anlatamam. Neyseki armut kesti isteğimi

Ben geçen rüyamda şeftali ve armut gördüm. Hemen uyandım dolaba koştum. Şeftali bitmişti ama armut vardı nasıl canım sıkıldı anlatamam. Neyseki armut kesti isteğimi
Ruyada armut erkek evlatmış ben de gecen görüp bakmistim tabirine. Hayirlisi inşAllah

Bende kayisi gordum ruyamda ama evde yoktu eşime aldirdim birgun sonra ama kayisi mevsimi gecti ruyamdaki cok lezzetliydi

Kızlar,kaysı,seftali,armut bunlar hep gaz yapar. Ben dun canim cekti 3 tane nektari yedim sabahı zor açtim ve gaz sancısindan mahv oldum.

Kızlar benim dünden beri sol kasığımda ağrı var. Belime de vuruyor bazen. Doktor bebegin sol tarafta oldugunu söylemişti. Böyle bir şey yaşayan var mı? Yarın akşam kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…