2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gebelik süresince devam ediyor mu acaba bu göğüs şişliği. Dokunmak bile acı veriyor
Bazen devam ediyor bazen bitiyor bebek doğduktan sonra göğüsler sütle dolup gerginleşiyor hele bir de emzirirken göğüs ucu ağrıları da ekleniyor ben iki kızımı da emzirirken yerleri tekmelerdim eşimin kolunu sıkardım annelik çok zor çok
Ama dünyanın da en harika duygusu...

Ben de anlamadım, normalde epey zayıf biriyim ama son haftalarda diyordum galiba regl olamadım ondan falan diye.. Baktım hamileymişim ama geçecek gibi değil, bildiğin göbek oldu. Sanki gaz gibi de bir değişik..
Aynen sanirim kabullenmemiz gerekiyor fizyolojimiz degisiyor,eşim bana kiziyor diyorum bu ne göbegi☺ oda farkindamisin hamilesin hayatim artik kilo almama ve göbek cikmasin fantazisini birak diyo

Bende 5. haftadan beri sürekli yaşıyorum lekelenmeler. Doktorum normal olduğunu söyledi. 8. haftaya girdim kesildi gibi şimdi. Doktorum çok olumlu konuştu kalp atışı vs herşey normalse bu lekelenmeleri çok takmamak gerekiyormuş kanamaya dönmedikçe.

Ben de anlamadım, normalde epey zayıf biriyim ama son haftalarda diyordum galiba regl olamadım ondan falan diye.. Baktım hamileymişim ama geçecek gibi değil, bildiğin göbek oldu. Sanki gaz gibi de bir değişik..
Sanirim fizyolojimiz değişiyor kabullenmemiz gerekiyor, eşim kiziyor bana artik karnim neden cikti kilomu aldim fantazisini birak hayatim farkindamisin sen hamilesin doğal bu durumlar diyip teselli ediyor beni

Bende aynı durumdayim göğuslerim cok şisti gece uyurken yuzustu uyuyorum nasil canim yaniyor

Acil şifalar diliyorum en kisa zamanda duzelirsin umarim

Kizkardesimdede vardi hamilelik suresince zor dusurduler iltahabi kiz perisan oldu cok dikkat edin, hamilelikte sakincali cunku..

Bende de tıroit var. İlacının miktarı hemen arttırıldı. İlk haftalarda tsh im 30 a fırlamıştı şimdi 3.5 çok şükür.

Şimdi aklıma geldi çin takvimine bakan oldu mu ??
Benim iki kızımın cinsiyetleri de tutmuştu
Şimdi aklıma geldi çin takvimine bakan oldu mu ??
Benim iki kızımın cinsiyetleri de tutmuştu
Brn baktım erkek çıktı. Kızımda doğru çıkmltı bakalım. Pek inanmıyorum amainsan merak ediyo

Canınız ne çekiyo kızlar en çok? Ben ilk hamileliğimde ttlı tuzlu ekşi karmakarışık herşeyden çekiyodu. Bunda da aynı ya anlamadm bşysanırım yine kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…