- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Nasıl oluyor canım çok anlamadım? Benim cuma 507 olan değerim pazartesi kaç olması gerek o zaman canım? O gün tahlil vereceğim yine ..Onu anlamak zor canim. Onemli olan 2 gunde çify yükselmesi. Benim ilk hamilelikte adetden 1 hafta sonra 360 çikmişti ama bunda adetden 3 gün sonra 9600 çikti ☺ ben de telaşlandim çok diye doktora koştum. Her sey yolunda dedi ve kalbini bile gösterdi yani 5+2 de
507 ile 3 hafta dedi bana doktor..867 değer kaç haftalık sizce?
Değerler kişisel oluyor sanırım, açıkçası değerlerden hafta hesaplandığı konusunda bir fikrim yok. Son reglinizin başlangıç tarihine göre haftanızı hesaplayabilirsiniz. Forumdaki imza bölümünde 6 haftalık olduğunuzu görmüştüm ona göre yazmıştım.867 değer kaç haftalık sizce?
İnşallahYaşıtızbu yaş konusu beni de rahatsız ediyor ama hayirlısıni Rabbim bilir. Sagsalim kucagimıza verir inşAllah
5.haftadan sonra basladi ama 6.haftada dahasa halsizlik ve koku duyarliligi cogaldi bendeBu tiksinmeler, mide bulantıları kaçıncı haftada başladı?
5 haftanın içindesin muhtemelen :)867 değer kaç haftalık sizce?
Ayniyim bende baştan beri boyle karnim hep şiş,karnim cikti epey neden bende anlamadim normal diyorlar ama ben bukadar erken karnimin cikmasini beklemiyordum gögsumde şistiKızlar karnım sürekli şiş gibi yaa.. İlk ayda böyle olması normal midir ki? Daha çok erken değil mi?
Hoşgeldiniz, Hayırlı olsunHayırlı olsun hamileleliğiniz. Hoşgeldiniz
Bence 5 haftaliksiniz cunku bende 547 lerde 4 haftalik hamileydim.Değerler kişisel oluyor sanırım, açıkçası değerlerden hafta hesaplandığı konusunda bir fikrim yok. Son reglinizin başlangıç tarihine göre haftanızı hesaplayabilirsiniz. Forumdaki imza bölümünde 6 haftalık olduğunuzu görmüştüm ona göre yazmıştım.
1500 2000 civarinda olmali ki,artisi eksisi de olabilir. InsAllah hayirlisiNasıl oluyor canım çok anlamadım? Benim cuma 507 olan değerim pazartesi kaç olması gerek o zaman canım? O gün tahlil vereceğim yine ..
Insallah geçer de biraz olsun rahatlarım yanlışlıkla çocuklar çarpıyor ve çok acıyorİlerleyen dönemlerde sızlaması geçer diye düşünüyorum inşallah
Kız geliyo ddmekki öyle derlerArkadaslar cok sivilce çıkan var mi sinirlerim bozuldu bu sivilceler yuzunden Ergneligimde cikmadi bu kadar sivilce 2 gebelik yasadim onlarda da bu kadar olmadi bu neden boyle biri bitiyor digeri cikiyor
Ayy aynısı benimde öyle oğlum dün yanlışlıkla çarptı ağlıyacaktımInsallah geçer de biraz olsun rahatlarım yanlışlıkla çocuklar çarpıyor ve çok acıyor
Merhaba kızlar , ramzi teorisine bende gecen gün denk geldim netten . Baktım oğlumun ilk ultrason fotolarina gerçekten dogruydualerjik rinit bende vardı onun bı ilacı var onu içince kesiliyor yoksa gitmiyor ama hamilelikte içilir mi bilemiyorum doktora sormak lazım . İsmi aerius . Ayrıca ağzımın hiç tadı yok , midem sürekli aç gibi . Geç döllenme diye keseyi bile zar zor vajinalden görmüştüm . Pazartesi randevum var inşallah her şey yolunda gider .
Ben de aynı sizin gibiyim bugün doktor tok musun diyor adama bir şey diyemedim kahvaltı yaptım ama nereye gitti anlamadım tokum dedim normal zamanda tok olurum çünkü ama deli gibi midem kazınıyor normalde günde 3 litre su içen ben şimdi zorla içiyorum her icmemde midem yine bulanıyor mide kazintisini biraz çubuk kraker yiyerek bastırıyorum ben ama o da her zaman etkili olmuyorHadi yq napcaz hayir midem bulanio birde karnim kazinio deli gbi anlamadim gtti bune boyle
Ben de anlamadım, normalde epey zayıf biriyim ama son haftalarda diyordum galiba regl olamadım ondan falan diye.. Baktım hamileymişim ama geçecek gibi değil, bildiğin göbek oldu. Sanki gaz gibi de bir değişik..Ayniyim bende baştan beri boyle karnim hep şiş,karnim cikti epey neden bende anlamadim normal diyorlar ama ben bukadar erken karnimin cikmasini beklemiyordum gögsumde şisti
Canım bol bol dinlenmen gerekiyor 5 haftalıktı benimde kanama alanı vardı içerde ama lekelenmem falan olmadı progestanla falan atlattım şükürKızlar nolur içimi rahatlatın aynı şeyleri yaşayan varsa. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince geldi hafifte bel ağrım vardı hemen acile gittik doktor baktı kanama alanı var ama bebek iyi kalp atışı iyi dedi. Kendi doktoruma yazdım ilk 3 ayda olan pembe ve kahverengi lekelenme önemli değil benim için dedi. Bugün devam ediyor lekenlenmem ve beş ağrım akşama doğru miktarı arttı kahverengi akıntının. Nolur yaşayan ve bebeği sağlıklı olan var mı yazarsa sevinirim. 9+1 haftalığım bu arada
2 gün senin gibi lekelenmem oldu hatta 2. Gün açık pembeye dönüştü lavaboya gidip tuvaletimi yapmadan önce peceteye silip bakıyordum kasık ağrım da artmıştı bugün doktoruma söyledim bişey yoktur dedi öyle de cıktı bebeğim de sağlıklı kanama alanım yok ama iltihaplanmadan dolayı akıntı rengi pembedir dediKızlar nolur içimi rahatlatın aynı şeyleri yaşayan varsa. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince geldi hafifte bel ağrım vardı hemen acile gittik doktor baktı kanama alanı var ama bebek iyi kalp atışı iyi dedi. Kendi doktoruma yazdım ilk 3 ayda olan pembe ve kahverengi lekelenme önemli değil benim için dedi. Bugün devam ediyor lekenlenmem ve beş ağrım akşama doğru miktarı arttı kahverengi akıntının. Nolur yaşayan ve bebeği sağlıklı olan var mı yazarsa sevinirim. 9+1 haftalığım bu arada