2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar nolur içimi rahatlatın aynı şeyleri yaşayan varsa. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince geldi hafifte bel ağrım vardı hemen acile gittik doktor baktı kanama alanı var ama bebek iyi kalp atışı iyi dedi. Kendi doktoruma yazdım ilk 3 ayda olan pembe ve kahverengi lekelenme önemli değil benim için dedi. Bugün devam ediyor lekenlenmem ve beş ağrım akşama doğru miktarı arttı kahverengi akıntının. Nolur yaşayan ve bebeği sağlıklı olan var mı yazarsa sevinirim. 9+1 haftalığım bu arada
Benimde kahvrengi lekelenmem oluyo 7 haftayim doktor onemli degil dedi ama icim hic rahat degil yarin kontrole gidicem

Kızlar tek tek dönemedim kusura bakmayın hala hastanedeyim salıya kadar burda kalicam bebeğin kalp atışları normal dedi doktor kanamanın durmasını bekliyoruz. Dün çok yoğundu şükür bugün biraz azaldı inşallah bir an önce tamamen durur bebegede salı bakarız dedi doktor o zamana kadar allaha emanet artık. Geçmiş olsun diyen dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim hepimizin bebeklerini sag salım kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun mesajlarını görünce sayfa sayfa aradım mesajınızı. Çok geçmiş olsun. Benim de lekelenme kanamaya döner gibi oldu sonra bir gün tamamen kesildi.
🙏🙏 inşaallah sizin de tamamen kesilir ve bir daha hiç olmaz 🙏🙏🙏🙏 sağlıcakla 🙏🙏🙏🙏

Ya belki sizinde canınız çeker demiyim 😊
Benim ki çok komik ekmek almaya gittim orda küçük tuzlu kurabiyeler yiyorlardı böyle üstü çörekotlu ev yapımı
Valla benimde değişken bazen ekşi bazen tatli en son tarcinli havuclu kek cekti dun kendime yaptim🤗
Benim canım hiç birşey çekmiyor 😁 ilk gebeliğin bugüne kadar hiç midem bile bulanmadı doğru dürüst ama bugün hafiften yokluyor. İnşallah böyle gideriz.

Valla benimde değişken bazen ekşi bazen tatli en son tarcinli havuclu kek cekti dun kendime yaptim🤗
Ama benim henüz 5+3. Erken mi aşermek için bilmiyorum. Yazdan dolayı şeftali karpuz armut var hep cevremde ekşi şey yok canım da ekşi istemıyor zaten

Ben geçen rüyamda şeftali ve armut gördüm. Hemen uyandım dolaba koştum. Şeftali bitmişti ama armut vardı nasıl canım sıkıldı anlatamam. Neyseki armut kesti isteğimi 😅😂

Ben geçen rüyamda şeftali ve armut gördüm. Hemen uyandım dolaba koştum. Şeftali bitmişti ama armut vardı nasıl canım sıkıldı anlatamam. Neyseki armut kesti isteğimi 😅😂
Ruyada armut erkek evlatmış 😊 ben de gecen görüp bakmistim tabirine. Hayirlisi inşAllah 🤗

Bende kayisi gordum ruyamda ama evde yoktu eşime aldirdim birgun sonra ama kayisi mevsimi gecti ruyamdaki cok lezzetliydi😄

Kızlar,kaysı,seftali,armut bunlar hep gaz yapar. Ben dun canim cekti 3 tane nektari yedim sabahı zor açtim ve gaz sancısindan mahv oldum.

Kızlar benim dünden beri sol kasığımda ağrı var. Belime de vuruyor bazen. Doktor bebegin sol tarafta oldugunu söylemişti. Böyle bir şey yaşayan var mı? Yarın akşam kontrolüm var

X