2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar benim dünden beri sol kasığımda ağrı var. Belime de vuruyor bazen. Doktor bebegin sol tarafta oldugunu söylemişti. Böyle bir şey yaşayan var mı? Yarın akşam kontrolüm var
ben 9. haftanın içindeyim dün bel agrım bayağı da uzun sürünce biraz korktum aslında ki bunların normal olduğunu bilen iki gebelik geçirmiş biriyim. ama yine de ne olur ne olmaz diye düşünüyor insan.

sağ ve sol kasığa bıçak gibi giren sancılar da daha önceleri çok oluyordu. rahim büyürken bağlar geriliyor diye biliyorum. bir şey yoktur Allahın izniyle. yarın görürsünüz zaten minigi...

Kızlar benim dünden beri sol kasığımda ağrı var. Belime de vuruyor bazen. Doktor bebegin sol tarafta oldugunu söylemişti. Böyle bir şey yaşayan var mı? Yarın akşam kontrolüm var
Bende de var dünden beri daha öncede ara ara oluyordu. Şiddetlenmediği sürece sıkıntı yok.Rahim büyüdüğü için oluyormuş.

Oglum 7 kizim 4 yasinda. Öğretmenim, Allahtan annem ve ablam yanimda bu bebegimide ablasi ve abisi gibi onlarla buyuturumcok sansliyim yoksa hem calisip hemde ucuncuye biraz zor cesaret ederdim
Ne güzel çok şanslısın. Çocukların yaş aralıkları da süpermiş. Benm ikinci süprz yaptı daha ablası 1 yaşındayken

Hamilelegimi ilk ogrendigim haftalarda sol kasigimve belimde ayni sekilde agri vardi Doktora sordum ozaman keseyi gormemisti bebek nereye yerlesti bilemedigim icin yorum yapamiyorum dedi ilerleyen haftalarda gecti.

Az önce selpağa azıcık kahverengi kan geldi ne yapmam lazım bu saatte doktor bulabilir miyim acaba?

Arkadaşlar vücut sıcaklığın 37 e kadar çıkıyor ama ayaklarım üşüyor bağırsaklarım çok kötü Bi ishal bir kabız sizler ne durumdasınız

Arkadaşlar vücut sıcaklığın 37 e kadar çıkıyor ama ayaklarım üşüyor bağırsaklarım çok kötü Bi ishal bir kabız sizler ne durumdasınız
Arkadaşım ateş bebek için erken dönemde önemliymiş sebebini bilmiyorum. Sürekli takipte ol daha çok artarsa acile git yada düşürmek için mendil gelan koy ılık duş al. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…