2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım ilk hamileliğimde bende de oluyodu ama idrar yolu enfeksiyonundandı dikkat et hamilelerde daha fazla oluyo bi idrar testi yaptır derim ama ateşin çok yüksek diil çok şükür

Yok canım rahim büyüyor normal zaten sık idrara çıkmak.sadece gece sürekli kalkmak uykumu bölüyor

Canım ilk hamileliğimde bende de oluyodu ama idrar yolu enfeksiyonundandı dikkat et hamilelerde daha fazla oluyo bi idrar testi yaptır derim ama ateşin çok yüksek diil çok şükür
Yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim herhalde gerekli her tersi yaparlar. Çok teşekkür ederim

Kızlar ne fark ettim normalde boş boş bulanıyordu midem kusma yoktu
Midem bulanırken su içtim o tetikledi heralde direk lavaboya koştum çıkarınca rahatladım artk bulandığnda çok rahatsız ederse su içerim çıkarıp rahatlarım

kusmak beni çok kötü yapıyor ya. çıkarmamak için cirpiniyorum tabi o da kötü yapıyor. yukarı tükürsem biyik aşağı tükürsem sakal.

5-6. Haftalarda öyleydim zamanla geçti

5 aylık bebeğim yok 33.haftada kalbi durdu vefat etti
Üzüldüm ilerleyen haftalarda bile bu kalp durması olabiliyor demek ki . Bende 3,5 aylıkken kaybettim bebeğimi . Kalp durması değildi kendi düştü . Ancak şuan kalp atışı duymadık daha ve inanılmaz endişeliyim . Bu sebeple uykusuzluk yaşıyorum , saçma sapan rüyalar görüyorum . Rabbim bu sefer sağlıcakla hayırlısı ile kucağımıza almayı ,bizlere de hayırlı anne babalar olmayı nasip etsin inşallah

Selamlar ben Amerikadayim. Burda isleyis cok farkli. Ilk doktor kontrolum neredeyse 10. Hafta da olacak. Bugun hemsireyle gecmis saglik bilgilerime yonelik gorusmem vardi. Hemsire 10. Haftada cinsiyetini ogrenebilirsiniz dedi dna sindan kan testiyle. Ilk hamileligimde Amerikadaydi ama o zaman baska bir eyaletteydik. 20. Hafta detayli ultrasondan once soylememislerdi. Orda ilk kontrol Turkiyedeki gibi erken olmustu 5 haftalikken. 1. Hamileligimde bulanti vardi ama kusunca rahatliyordum. Bu sefer sabah aksam surekli bulanti var ama kusma yok. Boylesi hakikaten daha zormus. Allah herkese kolayliklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…