- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
Canım ilk hamileliğimde bende de oluyodu ama idrar yolu enfeksiyonundandı dikkat et hamilelerde daha fazla oluyo bi idrar testi yaptır derim ama ateşin çok yüksek diil çok şükürSelam arkadaşlar bugün 6 haftalık oldum. 2 gün önce iş yerinde öğlen aşırı halsizlik kırgınlık ve üşüme oldu akşam 9 gibi ateşimi ölçtüğümde 37.5 çıktı doktoruma sorup parol kullandım sonra iyi oldum ama bütün gün öyle ateşli durmuş oldum. Korktum içimde bir şüphe kaldı ateş çok tehlikeliymiş galiba ilk aylarda. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Çok aşırı bir yükselme olmadığı için yine de içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yine de endişe ediyorum. İlk gebeliklerinde falan böyle bişey yaşayan oldu mu?
Ayniyiz hafta konusunda nerdeyse :) senin adina cok sevindim insallah bende duyarim pazartesi gunu minik kalp atislariniBende 6+5 oldum kalp atışınıda dün duydum çok şükür hadiii bakalım senden de bekliyoruz güm güm sesleri☺
Hadi bakalım canım haber ver ama unutmaAyniyiz hafta konusunda nerdeyse :) senin adina cok sevindim insallah bende duyarim pazartesi gunu minik kalp atislarini
Tabiki haberveririm bu süreçte hep birlikte yol aliyoruz paylasmakta cok anlamli ve güzelHadi bakalım canım haber ver ama unutma ☺
Yok canım rahim büyüyor normal zaten sık idrara çıkmak.sadece gece sürekli kalkmak uykumu bölüyorKızlar çok sık idrarara çıkıyorum,benim gibi olanlar varmi? Geceleri kac defa kalkiyorum bu idrar yuzunden, hamile kalmadanda son dönemlerde sık idarara cikiuordum şimdi iki kati cogaldi napicam bilemedim tek benmi boyleyim benim gibi olanlar varmi?
Yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim herhalde gerekli her tersi yaparlar. Çok teşekkür ederimCanım ilk hamileliğimde bende de oluyodu ama idrar yolu enfeksiyonundandı dikkat et hamilelerde daha fazla oluyo bi idrar testi yaptır derim ama ateşin çok yüksek diil çok şükür
Birkac gündür progestan fitil kullaniyorum o yuzden gece kalkmak istemiyorum pek. Gerci uyku da tatli geliyor o ayriHamileyken idarari cok tutmak iyi degilmis sen tutmamaya calis, benimde gece bazen uykum tatli gelsede kalkiuorum biraz tutunca kasiklarimda agri oluyor zaten.
Sadece mesajlaştık parol al ateşi düşürelim dedi ben de daha fazla sormadım akşam akşam rahatsız etmemek için yarın herşeyi soracağım. TeşekkürlerMerhaba canım. Ben hiç böyle bir durum yaşamadım ama sıkıntı olcağını sanmıyorum. Doktorun bir şey söylemedi mi ?
Ben de bazen ilaçların bulantıyı artırdığını düşünüyorumBazı vitamin ilaçları kullanıyorum. İlaç içtikten sonra midem bulanmaya öğürmeye başlıyorum. Benim gibi olan varmı?
Midemi yakmaya başlıyor hap yuttuğum anda çok rahatsız oluyorumBen de bazen ilaçların bulantıyı artırdığını düşünüyorum
kusmak beni çok kötü yapıyor ya. çıkarmamak için cirpiniyorum tabi o da kötü yapıyor. yukarı tükürsem biyik aşağı tükürsem sakal.Kızlar ne fark ettim normalde boş boş bulanıyordu midem kusma yoktu
Midem bulanırken su içtim o tetikledi heralde direk lavaboya koştum çıkarınca rahatladımartk bulandığnda çok rahatsız ederse su içerim çıkarıp rahatlarım
5-6. Haftalarda öyleydim zamanla geçtiKızlar çok sık idrarara çıkıyorum,benim gibi olanlar varmi? Geceleri kac defa kalkiyorum bu idrar yuzunden, hamile kalmadanda son dönemlerde sık idarara cikiuordum şimdi iki kati cogaldi napicam bilemedim tek benmi boyleyim benim gibi olanlar varmi?
5 aylık bebeğim yok 33.haftada kalbi durdu vefat etti5 aylik bebeginmi var maşallah, birde gebelik Allah yardimcin olsun
Tiroid için aç karına bir ilacım var tadı da acı. Tok da folik asit ve progestan içiyorum. Mide bulandırıcı yiyecekleri kahvaltıya koyup ilaçlardan önce almak çözüm olabilir.Midemi yakmaya başlıyor hap yuttuğum anda çok rahatsız oluyorum
Üzüldüm5 aylık bebeğim yok 33.haftada kalbi durdu vefat etti
Başınız sağolsun. Allah size ve yeni doğacak bebeğinize uzun sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin5 aylık bebeğim yok 33.haftada kalbi durdu vefat etti
kusmak beni çok kötü yapıyor ya. çıkarmamak için cirpiniyorum tabi o da kötü yapıyor. yukarı tükürsem biyik aşağı tükürsem sakal.