2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah yardımcınız olsun o kadar iyi anlıyorum ki inan bizim elimizden gelen dua etmek. Sağlıkla devamını nasip eder inşallah. Miniğini Allah bağışlasın S Svled

Kızlar çok sık idrarara çıkıyorum,benim gibi olanlar varmi? Geceleri kac defa kalkiyorum bu idrar yuzunden, hamile kalmadanda son dönemlerde sık idarara cikiuordum şimdi iki kati cogaldi napicam bilemedim tek benmi boyleyim benim gibi olanlar varmi?

Bende öyleyim canım ben günde 2 defa giderdim şimdi saatte 3 defa gidiyorum hatta hamile olduğumuda burdan anladım Sen kaç haftalıksın ?

Selam arkadaşlar bugün 6 haftalık oldum. 2 gün önce iş yerinde öğlen aşırı halsizlik kırgınlık ve üşüme oldu akşam 9 gibi ateşimi ölçtüğümde 37.5 çıktı doktoruma sorup parol kullandım sonra iyi oldum ama bütün gün öyle ateşli durmuş oldum. Korktum içimde bir şüphe kaldı ateş çok tehlikeliymiş galiba ilk aylarda. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Çok aşırı bir yükselme olmadığı için yine de içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yine de endişe ediyorum. İlk gebeliklerinde falan böyle bişey yaşayan oldu mu?

Ben de öyleyim gece kalkmamak icin direniyorum ama kivrandiriyor

Merhaba canım. Ben hiç böyle bir durum yaşamadım ama sıkıntı olcağını sanmıyorum. Doktorun bir şey söylemedi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…