2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah canim ya 1 hafta önce aynı durumdaydim bende premesis plus adında bir ilaca başladım o gün bu gündür kusmalarım yok çok şükür sende doktoruna danış al bu ilacı 79 tl ücreti var devlet karsilamiyor
Canım onu bir önceki doktorum onu önermişti ama bana 1 saat kadar etki etti sonra yine çıkardım şimdi başka bir doktora gidiyorum o bir şurup verdi "rennie dua" günde 4 defa ya kadar içebilirsin dedi o kesti ama içmediğim de ve ilacın etkisi geçtiğinde aynıyım.

Kızlar doktorlar bu ilk haftalarfa boyamayı önermiyo. Sonraları da bitkisel boya ile boyayın diyolar. Aşırı kimyasal var yazık bebişlerinize
Evet ama beyazlarım çok fazla insanlar dalga geçiyor daha çok üzülüyorum üstelik çalışıyorum beyazlarla zor ve üzücü oluyor

Çok teşekkür ederim. Dün gece baya zorladı beni mide ağrısı. Doktor gaviscon şurup içebilirsin dedi. Bende içtim, çok rahatlattı. Kaç gecedir midem yüzünden deliksiz uyku çekemiyordum.
Bende reflü zaten vardı. Hamilelikle de bekliyordum o yüzden. İlaç kullandım zamanında pek tedir etmedi. Ztn ilaçlar tedavi etmiyormuş bastırıyormuş reflüde. Bende o yüzden doğal şeylere yöneldim. Gaydasını görüyorum açıkcası. Artık kesildi nu aralar rahatsız etmiyor beni.

öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. yaşadıklarıniz bu sürecin bir parçası ve bitecek sürekli bunu düşünün. sürekli böyle kalmayacağız. zihninize olumlu mesajlar gönderin. yakında bitecek. bunlar bebeğinizi size yaklaştıran şeyler. mideniz bulanarak aslında bebeğinizi korumaya çalışıyor. elinizi karnınıza koyun sevin, konuşun. eşinizle catismamaya dikkat edin. aslında o da sizin gibi şokta bu sürecin nasıl geçeceğini düşünüyor. duygularinizi yasadiklarinizi konusun ya da yazın . stres yaptıkça maalesef bulantıniz daha çok artar. doktorunuza ilaç sorun. pek tavsiye etmeseler de çok kötüyse ilaç yazıyorlar.

Evet ama beyazlarım çok fazla insanlar dalga geçiyor daha çok üzülüyorum üstelik çalışıyorum beyazlarla zor ve üzücü oluyor
Biliyorum zor ama insanları boşver. İleri-de çok pişman olursun. Bebek mi güzellik mi? 3 aydan sorna bitkiselle yaptırırsın. Az daha sabret sadece. Benimki de boyalı. Öğretmenim üstelik. Öğrencilerinin tepkisini şimdiden tahmin edebiliyorum. Elinden geldiğince göğüsleyeceğim. 3 ay bitince de organik boyayla dikkatlıce boyatacağım kuaförüme.

Son düzenleme:
Benim de hep bir mide problemim vardı. Faydasını görmene sevindim canım. Aman olmasın bir daha.

Teşekkür ederim canım, stresim hat safhada normalde de çok ağlamaklı biriyim bu dönemde her gün ağlıyorum. Canım bir sürü şey istiyor yiyemiyorum, aşerme değil açlıktan rüyamda yemek görüyorum. Ye diyeceksin aç kalma, yiyince çıkarıyorum yine açım yani o yüzden çok halsizim. Eşim bana yardımcı olmaya çalışıyor ama tavrı yanlış bence, ye yeee yeeee diye başımın etini yiyor zaten canım burnumda bir de o söylenince tahammül edemiyorum tartışıyoruz.

açlıktan rüyada yemek görmek. işte bu ben. her gece bir arkadaşa misafir olup çeşit çeşit şeyler yiyorum. hatta rüyamda bu kadar yedim niye doymadım ki diye düşünüyorum.
aslında tamamen aç değilim az da olsa yiyorum yani bir öğünde yiyeceklerimi bir güne yayıyorum. tabi sabaha doğru gelsin yemekler, pastalar, vs vs

Benim bir arkadaşımda çok iştahsızmıs. Hiç bir şey yetemiyordum demişti. O yüzden besin değeri yüksek şeyler yemiş. Örneğin fındık ceviz ve badem varmış hep yanında. Onlarla beslenmiş resmen. Sonra bu dönem geçince normal beslenmeye başlamış. Aslında ilk 3 ay bebek annenin depodan yermiş sen hiç bir şey yemeden de o sen aç kalmıyor yani. Mide bulantısına ilaç veriyor doktorlar onu da denemiş miydin

Evet canım ilaç alıyorum

O zaman ona dikkat et canım çünkü hamileyken daha kötü olabiliyor ben onun yüzünden hastanede bile yatmıştım doktoruna sürekli kontrol halinde ol hamilelerin içebileceği antibiyotik verir ve söyledikleri tek şeyde bol su iç günde en az 2.5 litre inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi

İdrar yolu enfeksiyonu aylardir bendede var.surekli ilaç kullandım geçmek bilmedi.en son hamile olduğumu bilmiyordum dr fitil vermişti.bir tane kullandım araya bayram girdi kullanamadım.iyikide kullanmamisim hamilelik varmış bilmiyordum.

Kuşburnu çayı demişyi doktor anneme bir danışın isterseniz onun hemen toparlamıştı

Kızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…