Oh çok şükürKızlar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür kanama alanı geçmiş 6+4 deyiz kalp atışını da duyduk çok şükür
Tesekkur ederim. Devlette de yaptirabilirim sanirim.devlet hastanesi yokmu canım devlette yaptır sağlık ocakları halk sağlığı lab gönderiyor onlarda olmayabilir ama devlette vardır muhakkak
Benim bulantılarım 8. Haftada kesildi şuanda yok sadece iştahsızlık var hatta göğüslerimdeki ağrıda gitti. Korkarak doktora gitmiştim şükür kalbi atıyorduBulantısı olmayan varmı yoksa bendemi Bir gariplik var acaba
Rüyamda pembe örtüye sarılmış bebek vardı kucağımda. çin takvimine göre de kız diyor. Ama şu ramzi teorisine göre erkek sanırım yada ben anlamadım bu teoriyi hiç zaten. Plasentanın konumuna göre diyor da plasentayı fark edemiyorum ki
Çok şükür ne güzel kalp sesinide duymuşsunuz. Ben daha duymadım pazartesi gittim Dr a sadece keseyi gördük.onumuzdeki hafta içi tekrar gideceğim kalp atışı duymaya insaallahBenim bulantılarım 8. Haftada kesildi şuanda yok sadece iştahsızlık var hatta göğüslerimdeki ağrıda gitti. Korkarak doktora gitmiştim şükür kalbi atıyordu
Bilmiyorum canım ama çok şükür rabbimeOh çok şükürpeki neden kaynakliymis acaba yerlesmemiymis
Bnm simdilk yok inslllh olmaz daa. Senden 3 gun gerideym. Daha cok 6. Haftada basliomus zatnBulantısı olmayan varmı yoksa bendemi Bir gariplik var acaba
Gözün aydın Rabbim Tamamına erdirsin inşallahHerkese merhabalar yeni gelişen olayları paylaşmak istedim. Hamileliği geçen haftalarda öğrendik ilkten keseyi görmüştük. Bugün doktorda kalbini görmeye gittik. Karnımdan ultrasonla baktı. Henüz ses duyulamayabilir ama herşey yolunda kalp atışı görünüyor dedi doktor. Allah'a Hamdolsun.Harikulade bir duyguyu bana yaşattı Rabbim; inş. isteyen herkese de yaşatsın. Herşey ne çabuk gelişiyor. Tatlı bir heyecan yaşıyorum. Yepyeni bir insanın yaratılışı ne büyük bir mucize. Allah'a çok şükür; Rabbim hepimize bu süreci kolaylaştırsın.❤
Hislerimde değişiyor bazen ama genelde kız gibi hissettimhis olarak ne hissediyorsunuz peki?
ıkızmı yaniZaman hiç bukadar yavaş geçmemişti sanki.. 10 eylül'de kalp atışlarını duyarız dedi doktorum. İki kese.. İkisi dolu mu boş mu ? içim içimi yiyor. Nasıl dayanacağım bilmiyorum
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızÇok şükür ne güzel kalp sesinide duymuşsunuz. Ben daha duymadım pazartesi gittim Dr a sadece keseyi gördük.onumuzdeki hafta içi tekrar gideceğim kalp atışı duymaya insaallah
Amin inşaallahİnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
EVET İKİ KESE GÖRÜNÜYOR AMA HENÜZ İÇLERİNİ GÖRMEDİKıkızmı yani
Ne cikti cinsiyet ?Önemli olan zaten gerisi boşJapon da mı var ya dur ona da bakayım. Rusa göre de erkek çıktı.
Aynen bendede bulanti yok ama şişkinlik varTamamen aynı durumdayım
Bulantı adına hiçbir şey yok fakat balon gibi şişiyorum
Ne guzel bende pazartesi duyarim insallahOh çok şükürpeki neden kaynakliymis acaba yerlesmemiymis
Yani haklisin bazen sacmaliyorlarEeeee bu japon takviminde bana %50 kız,%50 erkek çıktı.Başka bir şey olma ihtimali var mıydı ki zaten
Bence yaptir benim o testlerin hepsi pozitif ayri bir test daha yapılacak bebege zararı olabiliyormus sizi korkutmak istemiyorum ama gerekli olmasa zaten yapmazlarKan tahlili yaptiran var mi aranizda? Bugun saglik ocaginda yaptirdim ama bazi degerlere bakmiyorlarmis. Toxoplazma, rubella, cvm igg igm; bunlar kaldi sadece.. bir ozel hastaneye fiyat sordum 400 kusur lira fiyat verdiler.. Bunun baska caresi yok mudur?