2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Beenn Rüyamda cinsiyet partisi yapıyorduk ve mavi balon çıkıyordu. Öğrendiğimden beri erkek hissediyorum zaten. Ramzi teorisine göre de,çin takvimine göre de erkek çıkıyor. Hayırlısı

ben de gördüm. doğum yapmış kucağıma bir bebek verdiler. utandım kız mi erkek mi diye sormaya. bezini açıp bakıyorum. ve kız. üçüncü kızım geliyor rüyam çıkarsa. bakalım hayırlısı.

Tabi ki en önemlisi o. Sağlıkla gelsinler,hayırlı evlat olsunlar yoksa cinsiyet hiç önemli değil. Kız ben rus takvimini bilmiyordum ona da bakayım hemen

Hic istahim yok bisey yemek istemiyorum kilo vercem diye korkuyorum zaten zayifim napmaliyim

benimde aşırı bulantım yok. akşamları birkaç saat çok su içmişim gibi bulantı olup geçiyor
Benimde aşiri bulantim yok bakiyorum burdaki bir cok hamilenin mide bulantisi cok şukur ben yok tabi soylenene gore ileriki haftalarda oluyormus bebek buyudukce ama şuan halsizlik ve şiskinlik gaz disinda cok sıkıntim yok

ahahahaha şaşkın yaaa. Zencefil iyi geliyor diyorlar
Senide gorcez o anda oturup ağlıcn bn aglamadim am
Benimde aşiri bulantim yok bakiyorum burdaki bir cok hamilenin mide bulantisi cok şukur ben yok tabi soylenene gore ileriki haftalarda oluyormus bebek buyudukce ama şuan halsizlik ve şiskinlik gaz disinda cok sıkıntim yok
Benim var basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…