- 29 Haziran 2019
- 71
- 121
- 29
simdi benimde canim istedi ustu tarcinli falanSakızlı muhallebi adı okuyunca canıbak.simdim tavuk göğsü istedi
GAYET GÜZEL İLERLEMİŞKızlar bthcg 220 olmuş Pazartesi 39 du güzel ilerliyo değil mi
Beennbebekle ilgili ruya goren varmi ozellikle cinsiyetiyle ilgili ben ilk ogluma daha yeni hamileyken kucagimda kundakta bi erkek bebek vardi kulagina dua okuyodum gercektende oglum oldu çin takvimine baktigimda orda da erkek cikmisti bu sefer hamile kalmadan once bi erkek bebek dogurdugumu gordum esime hadi isim bulalim akif ama ne akif iki isimli olsun diyodum akif esimin dede ismi bu arada simdi çin takvimine baktim yine erkek cikti acaba bi oglus daha mi geliyo bakalim
ben de gördüm. doğum yapmış kucağıma bir bebek verdiler. utandım kız mi erkek mi diye sormaya. bezini açıp bakıyorum. ve kız. üçüncü kızım geliyor rüyam çıkarsa. bakalım hayırlısı.bebekle ilgili ruya goren varmi ozellikle cinsiyetiyle ilgili ben ilk ogluma daha yeni hamileyken kucagimda kundakta bi erkek bebek vardi kulagina dua okuyodum gercektende oglum oldu çin takvimine baktigimda orda da erkek cikmisti bu sefer hamile kalmadan once bi erkek bebek dogurdugumu gordum esime hadi isim bulalim akif ama ne akif iki isimli olsun diyodum akif esimin dede ismi bu arada simdi çin takvimine baktim yine erkek cikti acaba bi oglus daha mi geliyo bakalim
Tabi ki en önemlisi o. Sağlıkla gelsinler,hayırlı evlat olsunlar yoksa cinsiyet hiç önemli değil.bana da kız çıkıyor çin takvimi de rus takvimi de remzi teorisi de.. bakalım hepsini çökertip erkek bebeğim mi olacak yoksa doğru çıktı deyip kız ebeğim mi olacak.. şaka bir yana da en önemlisi Allahım sağlık versin bebeklerimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
Ben salı gittim bebek pıt pıt atıo ultrasyon iyi değildi cumartesi özel e gideceğim duymadan rahat edemeyeceğimBenimkide geç döllenme, bende pazartesi kalp atisini duymaya gidicem insallah duyariz
Benimde aşiri bulantim yok bakiyorum burdaki bir cok hamilenin mide bulantisi cok şukur ben yok tabi soylenene gore ileriki haftalarda oluyormus bebek buyudukce ama şuan halsizlik ve şiskinlik gaz disinda cok sıkıntim yokbenimde aşırı bulantım yok. akşamları birkaç saat çok su içmişim gibi bulantı olup geçiyor
Bende çin takviminde erkek, rus ve japon takviminde kız cikiyor artik hayirlisi ilk bebek saglikli olsunda Allah bilirTabi ki en önemlisi o. Sağlıkla gelsinler,hayırlı evlat olsunlar yoksa cinsiyet hiç önemli değil.Kız ben rus takvimini bilmiyordum ona da bakayım hemen
Bende baktım aynen benim de öyle çıkıyorBende çin takviminde erkek, rus ve japon takviminde kız cikiyor artik hayirlisi ilk bebek saglikli olsunda Allah bilir
Artik supriz olucak bize ozamanBende baktım aynen benim de öyle çıkıyor
Sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç fark etmez :)Artik supriz olucak bize ozaman
benimde öyle çıkıyor:)çin erkek rus ve japon kız o yüzden şimdilik rus ve japona inanıyorum:))))Bende baktım aynen benim de öyle çıkıyor
Senide gorcez o andaahahahaha şaşkın yaaa. Zencefil iyi geliyor diyorlar
Benim var basladiBenimde aşiri bulantim yok bakiyorum burdaki bir cok hamilenin mide bulantisi cok şukur ben yok tabi soylenene gore ileriki haftalarda oluyormus bebek buyudukce ama şuan halsizlik ve şiskinlik gaz disinda cok sıkıntim yok