2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar burdan arkadaş H Harrypottersever söylemişti prilam dr diye ilaç vermiş doktoru bulantilar icin . Araştırdım hem zararsız hem bulantiyi sıfırlayan gece içilen bir ilacmis. Benim bulantilar inşallah başlamaz ama başlarsa alırım, yaşam kalitem ciddi manada düşüyor oglumdan biliyorum . Calisinca daha zor oluuor .

Reçetesiz alınıyor muymuş? Benim az önce bulantım hat safhaya çıktı..

Merhaba kızlar. Benim ikinci gebeliğim bu. Yüzümde normalde her ay çıkan sivilcelerim çıkıyor. Oğluma gebeliğimde de beni terk etmemişti bu sivilceler. Aşermem yok çok şükür. İlk gebeliğimden tek farkı bel ağrım yok.

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır gruba yazmıyorum çünkü babam hasta ve yarın çok riskli bir ameliyata girecek. Sizlerden ricam babacim için dua edin. Onu kaybetmeye hazır değilim ve bu korku içimi kuruttu haftalardır. Doğacak olan torununu görmesi ve daha uzun yıllar basimizda kalması için yalvarırım dua edin. Bizlerin duası kabul olurmuş umarım doğrudur.

Rabbim babanin yardjmcisi olsn cnm. Insllh sag salim cikar butun hastaligi ucup gider. Allh hayrli saglikli omurler versin hepinize. Torunlrini gormeyi nasip etsin.

Rabbim babana şifalar versin inşaAllah hiç hasta olmamış gibi çıkarsınız evinize dönersiniz inşaAllah

Kızlar ya ben çok gergin ve sinirliyim en ufak şeyde sinirleniyorum eşime özellikle

Dualarım seninle canım. Şimdi ettim bile. Allah şifa versin. Umarım çok iyi olur

O zaman tekrar kız bebiş geliyor benim de 2. Hamileligim öyleydi annem hep der kız yükü ağırdır der
Ben ikinci hamileliğimi bildiğin yatarak geçirdim kolum kalkmiyordu.cok halsiz ve bitkindim.erkek oldu
Aslında çokta bağlantılı değil diye düşünüyorum halsizlikle cinsiyet.sadece kan değerleri düşüklügunde halsizliligi daha çok hissediyoruz

Merhaba canım çok geçmiş olsun . Allah im ameliyatı başarılı etsin Safi adı hurmetine şifa versin inşallah.

geç yatıp erken uyananlardan GUNAYDINNN❤
Bugün kan vermeye gitcem adetim 1 gün geçmiş oldu
Günaydın iyi sonuçlar alırsınız umarım

Bende çok baş ağrısı var bu günlerde, dediğiniz gibi geç yatıp erken uyanıyorum ama hep de uykuluyum. Baş ağrısı ve mide bulantısı çok zor hele hele yaz günü

Çok sevindim

Aynı dırumdayım koca karnım var kilom aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…