2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ya ne güzel baya bilgilendirmis seni doktorun benimki bana hicbirsey demedi ben kendi bilgilerimle birseyler yapmaya calisiyorum😅 havuc suyunu ilk defa duyuyorum mesela deniycem ☺ peki süt pastorize paket sut mu tuketiyorsun?
Aslında ben de araştırdım kimse paylaşmadı maalesef. Ben laktozsuz süt kullanıyorum. Havuç suyu çok iyi geliyor bir de her gün bir muz yemek lazımmış yine bebk için

Ya ne güzel baya bilgilendirmis seni doktorun benimki bana hicbirsey demedi ben kendi bilgilerimle birseyler yapmaya calisiyorum😅 havuc suyunu ilk defa duyuyorum mesela deniycem ☺ peki süt pastorize paket sut mu tuketiyorsun?
Oje de çok zararlıymıs. Makyaj malzemesındekı paraben vs zararlı kimyasallar direk bebeğe geçiyormuş

Bir de her sabah iki yumurta, süt, sert peynirlerden (kalsiyum daha fazlaymış) yiyorum. Her gün havuç suyu ıcıyrm (bebeğin suyunu arttrıyormus). Yumurta tam pişmeliymiş, çiğ köfte vs yasak...
Canım biraz fazla abartmışsınız. Bebek şu an zaten daha önceki yediğiniz depolarınızdan besleniyor. Şimdiden bu kadar beslenirseniz gebelik şekeriniz yine artar kilo artışı da olur 😊 tamam özen gösterin fakat bu kadarına da hiç gerek Yok. Yoksa hiçbir hamile çocuk doğuramaz hiçbir çocuk da canlı doğmazdı. Doktorların her yazdığına da güvenmeyin anlaşmalı olduğu markaları önerenler de var. O kadar kurala gerek Yok kahve ve çay tamamen yasak diye birşey yok hamile iken hayattan soyutlanmayın 😊 keyifli olmak en iyi ilaç.

Canım biraz fazla abartmışsınız. Bebek şu an zaten daha önceki yediğiniz depolarınızdan besleniyor. Şimdiden bu kadar beslenirseniz gebelik şekeriniz yine artar kilo artışı da olur 😊 tamam özen gösterin fakat bu kadarına da hiç gerek Yok. Yoksa hiçbir hamile çocuk doğuramaz hiçbir çocuk da canlı doğmazdı. Doktorların her yazdığına da güvenmeyin anlaşmalı olduğu markaları önerenler de var. O kadar kurala gerek Yok kahve ve çay tamamen yasak diye birşey yok hamile iken hayattan soyutlanmayın 😊 keyifli olmak en iyi ilaç.
Ben sağlıklıyım tabii ki bilinçli olacağım. Ayrıca hiç kılo almadım başından beri böyle beslenıyrm ☺ hayattan da soyutlamadım gayette yapıyorum her şeyi. Bilinçli olmak suç değil gereklilik. Ama herkesin tercihi tabii ki 👍

Gunaydin kizlar herkes nasil bakalimm? Hepimize guzel bir gun olsunn ❤ Gebeliginizi ogrendiginizden beri ozellikle yeme içmede dikkat ettiginiz neler var? Haydi birbirimizi bilinclendirelim 🙈🙈 ben mesela bol su icmeye çalışıyorum, paketli gida tüketmiyorum, bitki caylari icmiyorum maydonoz yemiyorum ya da cok az yiyorum. Bu donemde çiğ sarkuterilerden uzak durmak gerekiyormus ben sadece sucuklu yumurta yedim ama pismisti sorun olmaz diye düşünüyorum 🙈 onun disinda vitamin takviyesi suan iyi degilmis doktorum soylemisti ve bir arkadasim hergun soda iciyordu ama henüz onu arastirmadim sanirim mineralleri iyi geliyormus. Agir kaldirmiyorum ve bi yere uzanmamaya calisiyorum aklima suan binlar geldi 😅
Kiz maydanoz niye yemiyosun

Ben sağlıklıyım tabii ki bilinçli olacağım. Ayrıca hiç kılo almadım başından beri böyle beslenıyrm ☺ hayattan da soyutlamadım gayette yapıyorum her şeyi. Bilinçli olmak suç değil gereklilik. Ama herkesin tercihi tabii ki 👍
Maşallah sağlıklı ol tabi ki.. amaç suçlamak değil amacım herşeyin fazlasının zarar olduğunu söylemek. Havuç suyu hergün fazla A vitamini demek bu da fetusa zarar verebiliyor. Meyvelerin suyundansa direk kendisini tüketmek en iyisi.

Maşallah sağlıklı ol tabi ki.. amaç suçlamak değil amacım herşeyin fazlasının zarar olduğunu söylemek. Havuç suyu hergün fazla A vitamini demek bu da fetusa zarar verebiliyor. Meyvelerin suyundansa direk kendisini tüketmek en iyisi.
Saglıkcıyım yani meslegım bu saglıklı değil🤣🤣🤣

Evet a vitamini cok zararlı ama 1 bardak havuç suyu zarar vermiyor. Bakın sizde ne kadar güzel biliyorsunuz demek ki bilmek çok önemli ama uygulamayınca anlamı olmuyor. Tıpkı eğitimin tanımı gibi; kasıtlı davranışa dönüştürme süreci. Tartışılacak bir şey değil aslında siz yapmazsınız başkası yapar. Ama yapana da yaptı diye laf söylemek çok saçma sırf kendini rahatlatmak adına. Ne de olsa biz burda ne dersek diyelim herkes bildiğini okuyacak 😉 birbirimize saygılı olalım yeter. Zaten o mantıkla Afrikada kimse bebek doguramazdı besinle olsaydı iş. Ama hiçbirisağlıklı olamıyor maalesef, O da o coğrafyanın kaderi 🤷‍♀😐

Evet a vitamini cok zararlı ama 1 bardak havuç suyu zarar vermiyor. Bakın sizde ne kadar güzel biliyorsunuz demek ki bilmek çok önemli ama uygulamayınca anlamı olmuyor. Tıpkı eğitimin tanımı gibi; kasıtlı davranışa dönüştürme süreci. Tartışılacak bir şey değil aslında siz yapmazsınız başkası yapar. Ama yapana da yaptı diye laf söylemek çok saçma sırf kendini rahatlatmak adına. Ne de olsa biz burda ne dersek diyelim herkes bildiğini okuyacak 😉 birbirimize saygılı olalım yeter. Zaten o mantıkla Afrikada kimse bebek doguramazdı besinle olsaydı iş. Ama hiçbirisağlıklı olamıyor maalesef, O da o coğrafyanın kaderi 🤷‍♀️😐
Şimdi neden saygısızlığa vurdun anlamadım. Bende bitki bilimi ile ilgileniyorum bu arada. Bir daha öneride bulunmam yani amacım kendimi rahatlatmak değil muhabbet işte ama gerek yok

Doktordan çıktım kızlar kese var ama bebek göremedi boş gebelik olabilirmiş :KK43: ama geç döllenmeden kaynaklı da olabilir dedi. 23 üne yine çağırdı.. ama ben bile gördüm zaten yolk kesesi yoktu:KK43: var mı saha önce böyle bi durum yaşayan?😢

kızlar herkese merhaba.bugün itibariye 7+1 .az önce doktordan cıktım.ultrasonda cocuk gözükmedi.alttan baktı cocuk göründü fakat kalp atısı cok yavas dedi.benim durumumda olan var mı ?

Doktordan çıktım kızlar kese var ama bebek göremedi boş gebelik olabilirmiş :KK43: ama geç döllenmeden kaynaklı da olabilir dedi. 23 üne yine çağırdı.. ama ben bile gördüm zaten yolk kesesi yoktu:KK43: var mı saha önce böyle bi durum yaşayan?😢
Beta HCG kaç çıktı canım

X